Καλημέρα.
Αφού διάβασα σχόλια και με κάποια δάκρυσα (εσύ με το ΠΑΣΟΚ είσαι θεούλης) θα κοιτάξω να απαντήσω σοβαρά.
Το λοιπόν φίλε μου αυτά που περιγράφεις έχουν να κάνουν κυρίως με δύο παράγοντες (εκτός βέβαια εάν υπάρχει ιατρικό θέμα).
Το ένα είναι η ηλικία και γι΄ αυτό δεν μπορείς να κάνεις τπτ. Δλδ με την πάροδο των χρόνων λογικό είναι να μην είσαι όπως ήσουν στα 20. Υπάρχουν κάποια τιπς που βοηθάνε και θα στα πω λίγο πιο κάτω αφού έχουν βοηθήσει εμένα αρκετά.
Στην ίδια ηλικία είμαστε.
Το δεύτερο και κυριότερο είναι η ψυχολογία... αυτό πρέπει να καταφέρεις να το ελέγξεις οπωσδήποτε γιατί αλλιώς δε θα δεις ποτέ καμία βελτίωση.
Αν πηγαίνεις με το άγχος και την σκέψη δε θα μου σηκωθεί, θα χύσω γρήγορα κλπ αυτά ακριβώς θα σου συμβούν.
Οπότε πρώτα απ΄ όλα κοίτα να ελέγχεις το ψυχολογικό. Πήγαινε χαλαρός και σίγουρα θα δεις βελτίωση,
Αν δεν μπορείς μόνος σου συμβουλεψου ένα ψυχολόγο (δεν είναι ντροπή).
Τώρα κάτι που εμένα με βοήθησε αφού βέβαια έχω καταφέρει να ελέγχω το στρες είναι τα ενεργειακά ποτά.
Δηλαδή ένα red bull μια ωρίτσα πριν τον αγώνα και είδα μεγάλες διαφορές και σε ποιότητα στύσης αλλά και σε διάρκεια.
Αυτό βέβαια δούλεψε σε μένα και δεν συνεπάγεται ότι θα δουλέψει και σε άλλον.
Αν θες να δοκιμάσεις κάτι σε βοήθημα θα σου συνιστούσα να δοκιμάσεις κάτι φυτικό και όχι προιόν χημείας.
Από φίλο άκουσα για κάποιο μέλι από Τουρκία το οποίο κάνει θαύματα, αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα και δε μπορώ να έχω άποψη (θα το δοκιμάσω σίγουρα όταν θα έρθω Ελλάδα και θα μπορώ να πω με σιγουριά).
Η γνώμη μου λοιπόν είναι να το παλέψεις λίγο με τον εαυτό σου και αν δε δεις αποτελέσματα να πας σε κάποιον ειδικό ο οποίος σίγουρα θα σου πει πολύ πιο εύστοχα πράγματα απ΄ ότι λέμε όλοι εμείς εδώ μέσα.