Νέα

Μία επιθυμία για το 2007

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
flyeron, αυτό θα τον πόνεσε τον καημένο τον warhol....
Δεν τον λυπάσαι λίγο;
Τι σκληρές που είστε οι γυναίκες καμιά φορά....

Τώρα ή μου κάνεις πλάκα ή θα πρέπει να αλλάξω avatar :-)
Μωρέ τον λυπάμαι πια, ειδικά μετά την τελευταία συνεύρεση μας στην Πυλαία, αλλά τον συμπαθώ γιατί για σκουλήκι έχει χιούμορ...

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
Τώρα ή μου κάνεις πλάκα ή θα πρέπει να αλλάξω avatar :-)
Μωρέ τον λυπάμαι πια, ειδικά μετά την τελευταία συνεύρεση μας στην Πυλαία, αλλά τον συμπαθώ γιατί για σκουλήκι έχει χιούμορ...

Σορρυ, νόμιζα πως είχα δει στο προφίλ σου να λέει γυναίκα....
Το παίρνω πίσω , είδα μετα ότι έκανα λάθος...

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Υγεία και 200% αύξηση μισθού... πολλά ζητάω...???

:2funny: :2funny: :2funny:  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
τον πονο μου θα πω: Να φτιαξει, λεει, ομαδα ο Παναθηναικος (με αληθινους παικτες) & να ξανακανει μια πορεια αντιστοιχη του Οεμπλει!!! 

McSex

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χρόνια πολλά σε όλους τους συναγωνιστές του φόρουμ με υγεία.Ανοίγω αυτό το θέμα με μία ερώτηση.Άν εμφανιζόταν μία από αυτές τις νύχτες μπροστά σας ένα τζίνι με σκοπό να σας πραγματοποιήσει ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επιθυμία σας ,τι θα ζητούσατε?Με προσοχή οι απαντήσεις σας γιατί όπως λένε και οι κινέζοι "Πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να πραγματοποιηθεί..."
συμφωνω με τους προλαλησαντες...τρελα λεφτα και υγεια για να τα χαιρομαι...α και καποιος να μου πει που θα βρω την ανζελα :-) (δεν μπορει, τοσος ντορος, θα λεει)

Επισκέπτης
φλυ ευχησου η ομαδα σου να παιξει καποτε ευρωλιγκα και να σταματησει να ειναι ο ρουφιανος του βορρα!!

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Δηλαδή συναγωνιστή andreasdelta άμα ευχηθώ Ολυμπιακός να πάρει Champions League (όχι στο τάβλι όμως) θα με στείλεις στο + άπειρο?
[Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Να κολλησει η μπίλια στο καζίνο στο 32 δέκα συνεχόμενες φορές και φυσικά να είμαι παρών!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
Παιδία είμαι εκτός αθηνών και έχω έρθει να δω την υποτιθέμενη κοπέλα μου η οποία μια μέρα πριν έρθω μου είπε να μην πάω και έχω μείνει στο ξενοδοχείο μπουκάλι... Δεν φαντάζεστε πως νιώθω... Αυτό που εύχομαι αυτή τη στιγμή είναι να έρθει στο ξενοδοχείο να την ταράξω στο καβλί...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Παιδία είμαι εκτός αθηνών και έχω έρθει να δω την υποτιθέμενη κοπέλα μου η οποία μια μέρα πριν έρθω μου είπε να μην πάω και έχω μείνει στο ξενοδοχείο μπουκάλι... Δεν φαντάζεστε πως νιώθω... Αυτό που εύχομαι αυτή τη στιγμή είναι να έρθει στο ξενοδοχείο να την ταράξω στο καβλί...
Και αφού σου είπε μία μέρα πριν να μην πας εσύ γιατί πήγες?

Επισκέπτης
γιατι είχα βγάλει τα εισητήρια και για την ακρίβεια όχι μια μέρα πιο πριν αλλά 9 ώρες πιο πριν!!

Επισκέπτης
μαλλον αυτό θα κάνω φίλε μου τελικά!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Γύρνα Πίσω και ξέσκισέ την την επόμενη φορά και μετά παράτα τη..

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Την υγεία μου(και στις 2 του νέου έτους κρεβατώθηκα με βαριά ίωση... καλά αρχίσαμε) και να μ'αγαπήσει(...και από τις 18 Δεκέμβρη δεν την ξαναδα...καλά συνεχίσαμε). Οπότε του χρόνου πάλι... τα ίδια θα λέω... δεν γυρνάει με τπτ... καθηλωμένος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom