Επισκέπτης
Σκασέ ρε,είμαι πικραμένος επειδή έχασα 10e στο πόκερ!!! :-ωχ και συ εισαι εδω?
Αντέ χάσου!!!
Σκασέ ρε,είμαι πικραμένος επειδή έχασα 10e στο πόκερ!!! :-ωχ και συ εισαι εδω?
http://[URL unfurl="true"]www.theschoolforgods.com/files/pinocchio1.gif[/img[/URL]] :2funny:
[/quote]μα γιατι το λες αυτο τυπε :2funny:
Πεξε κινο....Σκασέ ρε,είμαι πικραμένος επειδή έχασα 10e στο πόκερ!!! :-
Αντέ χάσου!!!
Απλά μία υπόθεση!!!μα γιατι το λες αυτο τυπε
η καμια απελευθερωμενη ελλεεινιδα τυπετι εχουμε εδω?
για ναναι μεσα ο απολυτος, η μερεντα παιζει, η ναταλακι, η κανας επιδοξος λιλακος...
επεσα κοντα?
ριτα οτι λεει ο παμμεγιστοςδωσε κανενα στοιχειο παραπανω τοτε.
υψος-βαρος-ηλικια-κατασταση,και ποσταρισε και μια προσφατη φωτο σου.
ετσι σπαταλουνται οι περιουσιες.....Σκασέ ρε,είμαι πικραμένος επειδή έχασα 10e στο πόκερ!!! :-
Αντέ χάσου!!!
Είχα επαφή στο 10 καρό με άσσο κ ο αντίπαλος(γυναίκα κιόλας) στο 9 κ το τελευταίο χαρτί ανοίγει 5 βγάζοντας της άλλη μία επαφή,το κερατό μου!!!ετσι σπαταλουνται οι περιουσιες.....
μασαζακι του χρονου παλι....
αμαν,να της πω αντε γεια απο τωρα να τελειωνουμε δηλαδις?η καμια απελευθερωμενη ελλεεινιδα τυπε
ασε ρε μαλακα τους ασους και τα δεκαρια και κοιτα να κανεις καμια επαφη με κανα γκομενακι....παπαρα....Είχα επαφή στο 10 καρό με άσσο κ ο αντίπαλος(γυναίκα κιόλας) στο 9 κ το τελευταίο χαρτί ανοίγει 5 βγάζοντας της άλλη μία επαφή,το κερατό μου!!!
All in ο γύρος,ταπί ο παπαζόλ!!! :S
τυπε ασε το ποκερ και τις χαρτοριχτρες και αρχισε τα κοκκαλαΕίχα επαφή στο 10 καρό με άσσο κ ο αντίπαλος(γυναίκα κιόλας) στο 9 κ το τελευταίο χαρτί ανοίγει 5 βγάζοντας της άλλη μία επαφή,το κερατό μου!!!
All in ο γύρος,ταπί ο παπαζόλ!!! :S
τυπε ασε το ποκερ και τις χαρτοριχτρες και αρχισε τα κοκκαλα
σωστος ρε τυπεδεν ειναι και η αλλιντισα εδω που τις αρεσει και το γλυφομουνι,ισως τα βρουνε.
Σιγά μην ασχοληθούνε μαζί μου οι ανώμαλοι τώρα που έσκασε μουνί!!!Αφηστε τον παπαζολ ρε πουθεναδες
ποιος σου πειραξε το γκομενο τρελλο αγορι?Αφηστε τον παπαζολ ρε πουθεναδες
ετσι ειναι αμα θελει ας μας στειλει πμ να την πηδηξουμε και θα της σερβιρουμε και το μουνι στο πιατο αμα λαχει να ουμεη ριτα αν δεν ειναι ριτος μαγκες,ειναι μαλλον καμια λεσβια που μπηκε στο σαιτ μπας και τσιμπισει τιποτα.(αλλα που να ξερεις που ηρθε ).
τωρα για γαμησια και πμ και ραντεβου τα ακουω ολα βερεσε εγω αυτα.