Νέα

Μια δική μου εμπειρία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ritaki Piperaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 277
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
Πριν μερικά χρόνια είχα δεσμό με ένα παιδί το οποίο από την αρχή κιόλας ζήταγε να κάνουμε τρίο με άλλη μια γυναίκα. Στην αρχή εγώ ήμουνα κουμπωμένη καθότι δεν το είχα ξανακάνει. Ένα βράδυ μου είπε ότι μου έχει μια έκπληξη και πραγματικά ήτανε έκπληξη. Με πήγε στο σπίτι του όπου μας περίμενε η Λ. εντελώς γυμνή και έτοιμη για όλα. Μόλις την είδα τρελάθηκα...Ψήλη, αδύνατη και πανέμορφη. Ο Α. με τράβηξε μεμιάς και με έριξε στην αγκαλιά της. Αμέσως ξεκίνησε να με γδύνει χωρίς να ξεκολλήσει τα χείλη της από τα δικά μου...είχα καυλώσει απίστευτα. Η γλώσσα της μπερδευόταν με την δική μου. Ο Α. χωρίς να χάσει καιρό μπήκε ανάμεσα μας και μας γαμούσε τα μουνάκια με τα δάχτυλά του ενώ εμείς συνεχίσαμε να φιλιόμαστε και να βαριανασαίνουμε από καύλα.
Μας έβαλε να ξαπλώσουμε μπρούμητα και ξεκίνησε να γλύφει μια την Λ. και μια εμένα ενώ τα δάχτυλα του βρισκόταν στις κωλοτρυπίδες μας. Πλέον δεν σκεφτόμουνα τίποτα...μόνο έκανα. Πρώτη φόρα έκανα και μου έκανε γυναίκα γλυφομούνι και ήταν υπέροχο. Δεν έμεινε τρύπα που να μην μας γαμήσει και τρύπα που δεν είχε χύσει... Από εκείνο το βράδυ βρεθήκαμε πολλές φορές ξανά οι τρείς μας μέχρι που χωρίσαμε με τον Α. και έχασα κάθε επαφή με την Λ.
και η συνεχεια τις ιστορια τις ριτας....

μετα ο Α πεινουσε,ηθελε να φαει φασολια,η Λ.καθαρισε τα φασολια και τα εβρασε, και εγω πηγα στο σουπερ μαρκετ για αντζουγιες και ελιες.καθησαμε φαγαμε ολοι μαζι,ο Α εκλανε συνεχως απο τα φασολια,η Λ.πηγε στην τουαλετα για χεσιμο,και εγω επλενα τα πιατα.

η συνεχεια αυριο τυποι...........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και η συνεχεια τις ιστορια τις ριτας....

μετα ο Α πεινουσε,ηθελε να φαει φασολια,η Λ.καθαρισε τα φασολια και τα εβρασε, και εγω πηγα στο σουπερ μαρκετ για αντζουγιες και ελιες.καθησαμε φαγαμε ολοι μαζι,ο Α εκλανε συνεχως απο τα φασολια,η Λ.πηγε στην τουαλετα για χεσιμο,και εγω επλενα τα πιατα.

η συνεχεια αυριο τυποι...........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε πως την κοβεις την ριτα?

Επισκέπτης
τυπε πως την κοβεις την ριτα?
URL]] :2funny:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Πριν μερικά χρόνια είχα δεσμό με ένα παιδί το οποίο από την αρχή κιόλας ζήταγε να κάνουμε τρίο με άλλη μια γυναίκα. Στην αρχή εγώ ήμουνα κουμπωμένη καθότι δεν το είχα ξανακάνει. Ένα βράδυ μου είπε ότι μου έχει μια έκπληξη και πραγματικά ήτανε έκπληξη. Με πήγε στο σπίτι του όπου μας περίμενε η Λ. εντελώς γυμνή και έτοιμη για όλα. Μόλις την είδα τρελάθηκα...Ψήλη, αδύνατη και πανέμορφη. Ο Α. με τράβηξε μεμιάς και με έριξε στην αγκαλιά της. Αμέσως ξεκίνησε να με γδύνει χωρίς να ξεκολλήσει τα χείλη της από τα δικά μου...είχα καυλώσει απίστευτα. Η γλώσσα της μπερδευόταν με την δική μου. Ο Α. χωρίς να χάσει καιρό μπήκε ανάμεσα μας και μας γαμούσε τα μουνάκια με τα δάχτυλά του ενώ εμείς συνεχίσαμε να φιλιόμαστε και να βαριανασαίνουμε από καύλα.
Μας έβαλε να ξαπλώσουμε μπρούμητα και ξεκίνησε να γλύφει μια την Λ. και μια εμένα ενώ τα δάχτυλα του βρισκόταν στις κωλοτρυπίδες μας. Πλέον δεν σκεφτόμουνα τίποτα...μόνο έκανα. Πρώτη φόρα έκανα και μου έκανε γυναίκα γλυφομούνι και ήταν υπέροχο. Δεν έμεινε τρύπα που να μην μας γαμήσει και τρύπα που δεν είχε χύσει... Από εκείνο το βράδυ βρεθήκαμε πολλές φορές ξανά οι τρείς μας μέχρι που χωρίσαμε με τον Α. και έχασα κάθε επαφή με την Λ.
μπραβο ριτα μιας και πηρες το κολαι πλεον δεν ερχεσαι και κατα δω να χαμουρευτεις με μια φιλη μου και μετα να σας ξεκωλιασω και τις δυο;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μηπως ειναι κανενας ριτος,που δοκιμαζει φουστανια και φαντασιωνετε? :think: :think: :think: :think:
κατι τετοιο σκεφτηκα τυπε
μου θυμιζει τις ιστοριες του γιαννοραννια :2funny:
αλλα κανονικα επρεπε να κανει παρτουζα με 2 αντρες
τελος παντως

OP
OP
Ritaki Piperaki

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Βρε σεις...γυναίκα είμαι 100%  :huh:

Αν δεν σας άρεσε η εμπειρία μου οκ...αλλά μην το κάνουμε και...πορνό. :s&m_2:

Επισκέπτης
τελος παντως
Ρε λες τόση πονηρία;;; :o  :think:

Μπορούσε απλά να κανονισεί ραντεβού με τον Λίλα!!! :cheesy:

Για στείλε pm κ κανόνισε συνάντηση να μάθουμε!!! :tooth:

Υ.Γ.Ελπίζω να τρέχεις γρήγορα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
τι εχουμε εδω?
για ναναι μεσα ο απολυτος, η μερεντα παιζει, η ναταλακι, η κανας επιδοξος λιλακος...

επεσα κοντα?

:2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε ο λιλας παραδεχεται οτι ειναι πουσταρδελλα

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τελος παντως
τυπε μηπως κανει φαντασιωσεις για μετα την αλλαγη φυλου ο ριτος.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τυπε μηπως κανει φαντασιωσεις για μετα την αλλαγη φυλου ο ριτος.
Μπορείς να φτιαξεις προφιλ γυναικας και να της στηλεις πμ δηθεν να βρεθητε σαν κοπελες ....

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16

δωσε κανενα στοιχειο παραπανω τοτε.
υψος-βαρος-ηλικια-κατασταση,και ποσταρισε και μια προσφατη φωτο σου.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

αμα εσυ κοπελα μου αισθανεσαι πιο εμπειρη τωρα, η γνωμες μας περισσευουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom