apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
διαβαζα κατι αθλητικα αλλα μολις ειδα για εμπειρια λεω αυτο θαναι καλοπου εισαι εσυ λατρεια απολυτη;;;!!τωρα που φευγω εσκασες μυτη?πφφφ...
διαβαζα κατι αθλητικα αλλα μολις ειδα για εμπειρια λεω αυτο θαναι καλοπου εισαι εσυ λατρεια απολυτη;;;!!τωρα που φευγω εσκασες μυτη?πφφφ...
δεν ηταν και τελειο ομως...διαβαζα κατι αθλητικα αλλα μολις ειδα για εμπειρια λεω αυτο θαναι καλο
Εχει χαλάσει το κειμποαρντΤουλάχιστον τόνισε το στο ε - βαριεμέ - να θυμίζει κάτι από βαριετέ ...
και η συνεχεια τις ιστορια τις ριτας....Πριν μερικά χρόνια είχα δεσμό με ένα παιδί το οποίο από την αρχή κιόλας ζήταγε να κάνουμε τρίο με άλλη μια γυναίκα. Στην αρχή εγώ ήμουνα κουμπωμένη καθότι δεν το είχα ξανακάνει. Ένα βράδυ μου είπε ότι μου έχει μια έκπληξη και πραγματικά ήτανε έκπληξη. Με πήγε στο σπίτι του όπου μας περίμενε η Λ. εντελώς γυμνή και έτοιμη για όλα. Μόλις την είδα τρελάθηκα...Ψήλη, αδύνατη και πανέμορφη. Ο Α. με τράβηξε μεμιάς και με έριξε στην αγκαλιά της. Αμέσως ξεκίνησε να με γδύνει χωρίς να ξεκολλήσει τα χείλη της από τα δικά μου...είχα καυλώσει απίστευτα. Η γλώσσα της μπερδευόταν με την δική μου. Ο Α. χωρίς να χάσει καιρό μπήκε ανάμεσα μας και μας γαμούσε τα μουνάκια με τα δάχτυλά του ενώ εμείς συνεχίσαμε να φιλιόμαστε και να βαριανασαίνουμε από καύλα.
Μας έβαλε να ξαπλώσουμε μπρούμητα και ξεκίνησε να γλύφει μια την Λ. και μια εμένα ενώ τα δάχτυλα του βρισκόταν στις κωλοτρυπίδες μας. Πλέον δεν σκεφτόμουνα τίποτα...μόνο έκανα. Πρώτη φόρα έκανα και μου έκανε γυναίκα γλυφομούνι και ήταν υπέροχο. Δεν έμεινε τρύπα που να μην μας γαμήσει και τρύπα που δεν είχε χύσει... Από εκείνο το βράδυ βρεθήκαμε πολλές φορές ξανά οι τρείς μας μέχρι που χωρίσαμε με τον Α. και έχασα κάθε επαφή με την Λ.
ειναι βραδυδεν ηταν και τελειο ομως...
τεσπα... :-*
τυπε πως την κοβεις την ριτα?και η συνεχεια τις ιστορια τις ριτας....
μετα ο Α πεινουσε,ηθελε να φαει φασολια,η Λ.καθαρισε τα φασολια και τα εβρασε, και εγω πηγα στο σουπερ μαρκετ για αντζουγιες και ελιες.καθησαμε φαγαμε ολοι μαζι,ο Α εκλανε συνεχως απο τα φασολια,η Λ.πηγε στην τουαλετα για χεσιμο,και εγω επλενα τα πιατα.
η συνεχεια αυριο τυποι...........
τυπε πως την κοβεις την ριτα?
τυπε μηπως ειναι κανενας ριτος,που δοκιμαζει φουστανια και φαντασιωνετε?τυπε πως την κοβεις την ριτα?
μπραβο ριτα μιας και πηρες το κολαι πλεον δεν ερχεσαι και κατα δω να χαμουρευτεις με μια φιλη μου και μετα να σας ξεκωλιασω και τις δυο;Πριν μερικά χρόνια είχα δεσμό με ένα παιδί το οποίο από την αρχή κιόλας ζήταγε να κάνουμε τρίο με άλλη μια γυναίκα. Στην αρχή εγώ ήμουνα κουμπωμένη καθότι δεν το είχα ξανακάνει. Ένα βράδυ μου είπε ότι μου έχει μια έκπληξη και πραγματικά ήτανε έκπληξη. Με πήγε στο σπίτι του όπου μας περίμενε η Λ. εντελώς γυμνή και έτοιμη για όλα. Μόλις την είδα τρελάθηκα...Ψήλη, αδύνατη και πανέμορφη. Ο Α. με τράβηξε μεμιάς και με έριξε στην αγκαλιά της. Αμέσως ξεκίνησε να με γδύνει χωρίς να ξεκολλήσει τα χείλη της από τα δικά μου...είχα καυλώσει απίστευτα. Η γλώσσα της μπερδευόταν με την δική μου. Ο Α. χωρίς να χάσει καιρό μπήκε ανάμεσα μας και μας γαμούσε τα μουνάκια με τα δάχτυλά του ενώ εμείς συνεχίσαμε να φιλιόμαστε και να βαριανασαίνουμε από καύλα.
Μας έβαλε να ξαπλώσουμε μπρούμητα και ξεκίνησε να γλύφει μια την Λ. και μια εμένα ενώ τα δάχτυλα του βρισκόταν στις κωλοτρυπίδες μας. Πλέον δεν σκεφτόμουνα τίποτα...μόνο έκανα. Πρώτη φόρα έκανα και μου έκανε γυναίκα γλυφομούνι και ήταν υπέροχο. Δεν έμεινε τρύπα που να μην μας γαμήσει και τρύπα που δεν είχε χύσει... Από εκείνο το βράδυ βρεθήκαμε πολλές φορές ξανά οι τρείς μας μέχρι που χωρίσαμε με τον Α. και έχασα κάθε επαφή με την Λ.
κατι τετοιο σκεφτηκα τυπετυπε μηπως ειναι κανενας ριτος,που δοκιμαζει φουστανια και φαντασιωνετε?
Ρε λες τόση πονηρία;;; :oκατι τετοιο σκεφτηκα τυπε
μου θυμιζει τις ιστοριες του γιαννοραννια
αλλα κανονικα επρεπε να κανει παρτουζα με 2 αντρες
τελος παντως
Δοκάρι!!!τι εχουμε εδω?
για ναναι μεσα ο απολυτος, η μερεντα παιζει, η ναταλακι, η κανας επιδοξος λιλακος...
επεσα κοντα?
τυπε μηπως κανει φαντασιωσεις για μετα την αλλαγη φυλου ο ριτος.κατι τετοιο σκεφτηκα τυπε
μου θυμιζει τις ιστοριες του γιαννοραννια
αλλα κανονικα επρεπε να κανει παρτουζα με 2 αντρες
τελος παντως
ωχ και συ εισαι εδω?Δοκάρι!!!
Μπορείς να φτιαξεις προφιλ γυναικας και να της στηλεις πμ δηθεν να βρεθητε σαν κοπελες ....τυπε μηπως κανει φαντασιωσεις για μετα την αλλαγη φυλου ο ριτος.
δωσε κανενα στοιχειο παραπανω τοτε.Βρε σεις...γυναίκα είμαι 100%
Αν δεν σας άρεσε η εμπειρία μου οκ...αλλά μην το κάνουμε και...πορνό.
αμα εσυ κοπελα μου αισθανεσαι πιο εμπειρη τωρα, η γνωμες μας περισσευουν...Βρε σεις...γυναίκα είμαι 100%
Αν δεν σας άρεσε η εμπειρία μου οκ...αλλά μην το κάνουμε και...πορνό.