Νέα

Μια απορία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Από τότε που ανακάλυψα το site - εδώ και μερικούς μήνες - μπαίνω και γω καθημερινά αφού λατρεύω το μου.. Και φυσικά όταν έρχομαι στην Αθήνα τα σκάω και γω και τα πουτανάκια. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι η εξής : εντάξει να δώσεις 20, 50, 100, 150 το πολύ - μέχρι τόσα έχω δώσει εγώ - για ένα γα.... κατανοητό. Αλλά διαβάζω από μερικούς συναθλητές για 250, 300, 500 η ώρα η το δίωρο σε πουτανάκια ή ct. Παρά πολλά τα χρήματα ρε παιδιά. Τι παραπάνω προσφέρει το να πας με μια κοπέλα από ct από ένα καλό στούντιο ή μια βίζιτα από γραφείο που θα πάει αντε 100 γιούρια;

Επισκέπτης
τσαμπα λεφτα!!!!!!!αλλα μερικοι το κανουν για τιν καυλα και περνουν ακριβα πουτανιδια!!!!!ολα στο μιαλο ειναι μαγκακο!!

OP
OP
P

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Σωστά. Και γω τα Χριστούγεννα πήγα Πράγα. Γαμ... 4 φορές. Συνολικά έξοδα μαζί - όλα μαζί βέβαια - 2000 Ευρώ. Μου είχε κολλήσει η Πράγα. Αν ερχόμουν και καθόμουν σε ένα ξενοδοχειάκι 5 μέρες στην Αθήνα θα ξεσκιζόμουν με αυτά τα χρήματα.

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
αμα κατσει καλη  η πουτανα η 500 δωσεις η 15  το ιδιο ειναι

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σωστά. Και γω τα Χριστούγεννα πήγα Πράγα. Γαμ... 4 φορές. Συνολικά έξοδα μαζί - όλα μαζί βέβαια - 2000 Ευρώ. Μου είχε κολλήσει η Πράγα. Αν ερχόμουν και καθόμουν σε ένα ξενοδοχειάκι 5 μέρες στην Αθήνα θα ξεσκιζόμουν με αυτά τα χρήματα.
2000 ευρω για πραγα????και 4 φορες μονο?δεν πηγαινες στην βραζιλια καλυτερα?

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
σωστος !!!!! Αμα σου κατσει και με 20 κανεις τρελο κρεβατι αν ομως ειναι καμια που απ'εξω κουκλα και στο κρεβατι πανουκλα δωστης εσυ και τον χρυσο πεουλα τιποτα δεν θα γινει , νομιζω ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom