Μαρτυρας του Αυναν
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 366
- Πόντοι
- 36
ναι οντωςΤου Ρωμα ητανε και αυτο απλα επειδη το εκραζαν και οι κριτικοι και πατωσε στις θεαματικοτητες δεν ταιριαζει με το τοπικ
ναι οντωςΤου Ρωμα ητανε και αυτο απλα επειδη το εκραζαν και οι κριτικοι και πατωσε στις θεαματικοτητες δεν ταιριαζει με το τοπικ
τα εγληματα ειναι η κορυφη για μενα...Kαλα κάθεσαι και ακούς τους άχρηστους?Τέλεια σειρά όπως και το 50 -50 .
Πρώτο και καλύτερο βέβαια οι απαράδεκτοι.Πολύ μπροστά!
Από ξένες:
How I met your mother (κακέκτυπο των Friends και στην τελική, καληνυχτάκια Ted ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ )
Prison Break (έπρεπε να είχε τελειώσει στην πρώτη σεζόν... οι υπόλοιπες τραβηγμένες απο τα μαλιά)
Lost (ομοίως με το προηγούμενο + το πιο fail τέλος στην παγκόσμια ιστορία των σειρών)
24
Heroes (απλά, οχι)
Breaking Bad (διαπράτω ιεροσυλία, το ξέρω, αλλά δεν μου πήγε αυτή η σειρά)
Boardwalk Empire (καλός ο Σκορσέζε, αλλά μόνο για σινεμά)
Walking Dead (γύρω γύρω όλοι και στη μέση τα ζόμπι)
Απο ελληνικές:
Παρα Πέντε (σάπιο, σάπιο, σάπιο + αν ξαναδώ αυτή τη λούγκρα τον Καπουτζίδη θα σπάσω την τηλεόραση με ρόπαλο του μπέιζμπολ)
Ντόλτσε Βίτα (πόσο σαβουρογάμης ρε Αντώνη, πόσο???)
Λένη (τράβα γαμήσου κι εσύ και το ορφανό σου μαλακιστίρι)
Απαράδεκτοι (παρομοίως με Breaking Bad, αλλά το μίσησα από την πρώτη προβολή του ακόμα)
ολες οι σειρές του Ρήγα (ενα μάτσο υστερικές αδερφές και μη)
ολες οι σειρές του Ρώμα (σαπίλα, εκτός απο τους Μεν και Δεν - Μάινα είσαι θεός)
Kαλα κάθεσαι και ακούς τους άχρηστους?Τέλεια σειρά όπως και το 50 -50 .
Πρώτο και καλύτερο βέβαια οι απαράδεκτοι.Πολύ μπροστά!
πες τα ρε φιλεΘα διαφωνήσω κάθετα για το Sopranos. Μεγάλη σειρά απο οποιαδήποτε άποψη, τεράστιος James Gandolfini (RIP).
ξεκιναω με τις δικες μου
Buffy,Angel,Firefly,Agents of Shield και ολες οι παπαριες που γυριζει γενικα ο Γουιντον
True Blood
Vampire Diaries
Entourage
Californication
Walking Dead
ολες οι γαμημενες σειρες με κουλ μπατσους/ντετεκτιβ
Suits
Mad Men(σε παιρνει ανετα ο υπνος)
και ο Σπαρτακος για πολλα κιλα κλωτσες κ για το game of thrones που εχει φαει τρελλο σπρωξιμο ...
Αίμα και σπέρμα (τι μιλφάρα η Lucy Lawless). Πέραν τούτου ουδέν.
πρεπει να ειχες λυσσαξει στη μαλακια με τη ζηνα τυπε ε?
κ η δευτερη σιζον παλευοτανε...ειχε κυνηγητο,παρολο που εκανε εμφανη κοιλια...απο κει κ περα 3η σιζον βαρετη κ ανουσια κ στην ουσια επαναληψη της 1ης κ 4η σιζον για γελια κ για κλαματα.... :SPrison Break (έπρεπε να είχε τελειώσει στην πρώτη σεζόν... οι υπόλοιπες τραβηγμένες απο τα μαλιά)
Γάμησέ τα τύπε. Αυταρχικό με τη Ζήνα και την μπαζόλα την Γαβριέλα να μας παίρνει μάτι.
sons of anarchy....οι καλυτερες σιζον η 4 κ 5(imo)....απο κει κ περα αποφασιζουνε να ''πεθανουν'' τον oppie ,6 σιζον βαρετη με ακυρο κλεισιμο (δολοφονια της γυναικας του Τζαξ) μονο κ μονο για να δικαιολογησει την υπαρξη της 7ης η οποια πλεει ετσι κ αλλιως τα ολισθια...
Γάμησέ τα τύπε. Αυταρχικό με τη Ζήνα και την μπαζόλα την Γαβριέλα να μας παίρνει μάτι.