Νέα

μετριες σειρες που θεοποιηθηκαν απο κριτικους και κοινο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
366
Πόντοι
36
πραγματικά δεν πιστεύω να έχει ξαναβγει μεγαλύτερη μαλακια απο το παραπέντε!
μονο σε πουστρακια και αγαμητες φακλανες ελλεεινιδες εβγαζε γελιο!
και 10χρονα τυπε

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Διαβασε τα κομικ τοτε τυπε. Τα κομικ ειναι τοσο καλα που θα τη μισησεις τη σειρα. Γι'αυτο τη μισω κι εγω. :)

Οπως τα λεει ο τυπος μου:

έχω ακούσει ότι γαμάει το κόμικ αλλά όχι και μέτρια σειρά ρε συ. μια χαρά είναι!

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Διαβασε τα κομικ τοτε τυπε. Τα κομικ ειναι τοσο καλα που θα τη μισησεις τη σειρα. Γι'αυτο τη μισω κι εγω. :)

Οπως τα λεει ο τυπος μου:

"damn the actors in game of thrones have better job security"  :2funny: :2funny:

getheo11

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
0
Ολες οι σειρες του βλακα του Χαρη Ρωμα( κυριως αυτες που εχει γραψει)

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Mad men πρώτο με διαφορά, σαν κουτί με ωραίο περιτύλιγμα που μέσα έχει μια κανάτα διάρροια, ουσία μηδέν, ερμηνείες υπό το μηδέν, τα πάντα υποτονικά και κοιμισμένα μια ίσια γραμμή σαν καρδιογράφημα νεκρού, γεγονότα και καταστάσεις του 60 περνιούνται πιο επιδερμικά και από τον Φόρεστ Γκαμπ, όλοι και όλα σαν τουρίστες και καρτ ποστάλ της ιστορίας
Fringe είδα τα 3 πρώτα επεισόδια, ο 90λεπτος πιλότος ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει σε τηλεοπτική σειρά στη ζωή μου, μπορεί μετά να έφτιαξε αλλά δεν θα το διαπιστώσω ποτέ
walking dead κύκλοι γύρω από τον εαυτό της, νύστα νύστα νύστα
Boardwalk empire επίσης, αν και το κοινό το ψιλοέχεσε οπότε κατά 50% μόνο ανήκει στη λίστα
Family guy Πολικό κρύο
flight of the conchords 2-3 επεισόδια που να βλέπονταν (απλώς) σε 2 σεζόν

και μερικές άλλες που έσκιζαν μέχρι ένα σημείο και μετά κατήντησαν αλλά η κατάντια τους ήταν τόσο προφανής ώστε μετά τη θεοποίηση ήρθε η απομυθοποίηση οπότε δεν ανήκουν ακριβώς σε αυτό το τόπικ πχ house md, dexter, lost κλπ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.495
Πόντοι
5.006
μονο σε μενα αρεσε το παρα πεντε.... :grin: :grin: :grin:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Mad men πρώτο με διαφορά, σαν κουτί με ωραίο περιτύλιγμα που μέσα έχει μια κανάτα διάρροια, ουσία μηδέν, ερμηνείες υπό το μηδέν, τα πάντα υποτονικά και κοιμισμένα μια ίσια γραμμή σαν καρδιογράφημα νεκρού, γεγονότα και καταστάσεις του 60 περνιούνται πιο επιδερμικά και από τον Φόρεστ Γκαμπ, όλοι και όλα σαν τουρίστες και καρτ ποστάλ της ιστορίας
Fringe είδα τα 3 πρώτα επεισόδια, ο 90λεπτος πιλότος ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει σε τηλεοπτική σειρά στη ζωή μου, μπορεί μετά να έφτιαξε αλλά δεν θα το διαπιστώσω ποτέ
walking dead κύκλοι γύρω από τον εαυτό της, νύστα νύστα νύστα
Boardwalk empire επίσης, αν και το κοινό το ψιλοέχεσε οπότε κατά 50% μόνο ανήκει στη λίστα
Family guy Πολικό κρύο
flight of the conchords 2-3 επεισόδια που να βλέπονταν (απλώς) σε 2 σεζόν

και μερικές άλλες που έσκιζαν μέχρι ένα σημείο και μετά κατήντησαν αλλά η κατάντια τους ήταν τόσο προφανής ώστε μετά τη θεοποίηση ήρθε η απομυθοποίηση οπότε δεν ανήκουν ακριβώς σε αυτό το τόπικ πχ house md, dexter, lost κλπ

θα μπορουσαμε να βαλουμε και στην λιστα το Two and a half men που εδω και 4-5 χρονια δεν βλεπεται ουτε αμα εισαι δεμενος σε καρεκλα και το Big bang theory που οδευει προς την ιδια μοιρα...

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
366
Πόντοι
36
Ολες οι σειρες του βλακα του Χαρη Ρωμα( κυριως αυτες που εχει γραψει)
μια του Ρωμα ειχε πλακιτσα, η μοναδικη που επαιξε κατι αλλο απο το συνηθισμενο. Ηταν μια που επαιζε και ο Πλαπουτας απο της ελλαδος τα παιδια και ο Σιλας εκανε το Ρουκουνα.

Δε θυμαμαι αν την ειχε γραψει ο Ρωμας ομως.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.495
Πόντοι
5.006
μια του Ρωμα ειχε πλακιτσα, η μοναδικη που επαιξε κατι αλλο απο το συνηθισμενο. Ηταν μια που επαιζε και ο Πλαπουτας απο της ελλαδος τα παιδια και ο Σιλας εκανε το Ρουκουνα.

το λιφτιγκ λες....
ωραιο το ξανθο πιπινακι  :cum: :cum: :cum: :cum:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Του Ρωμα ητανε και αυτο απλα επειδη το εκραζαν και οι κριτικοι και πατωσε στις θεαματικοτητες δεν ταιριαζει με το τοπικ  :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Two and a half men, ανεξαρτητως κυκλου.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
μονο σε μενα αρεσε το παρα πεντε.... :grin: :grin: :grin:
Kαλα κάθεσαι και ακούς τους άχρηστους?Τέλεια σειρά όπως και το 50 -50 .
Πρώτο και καλύτερο βέβαια οι απαράδεκτοι.Πολύ μπροστά!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Two and a half men, ανεξαρτητως κυκλου.

:thumbsup: :thumbsup:

ομοίως άκυρη σειρά που αποθεώνεται είναι το μπιγκ μπανγκ θέορυ, απορώ γιατί να γελάσει κανείς με αυτήν τη σειρά :kenny: ξαναζεσταμένα φιλαράκια μου κάνει η φάση, ίδιος τύπος χιούμορ που έχει κουράσει πια

alexaegean

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Από ξένες:

How I met your mother (κακέκτυπο των Friends και στην τελική, καληνυχτάκια Ted ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ  :headbang: )
Prison Break (έπρεπε να είχε τελειώσει στην πρώτη σεζόν... οι υπόλοιπες τραβηγμένες απο τα μαλιά)
Lost (ομοίως με το προηγούμενο + το πιο fail τέλος στην παγκόσμια ιστορία των σειρών)
24
Heroes (απλά, οχι)
Breaking Bad (διαπράτω ιεροσυλία, το ξέρω, αλλά δεν μου πήγε αυτή η σειρά)
Boardwalk Empire (καλός ο Σκορσέζε, αλλά μόνο για σινεμά)
Walking Dead (γύρω γύρω όλοι και στη μέση τα ζόμπι)

Απο ελληνικές:

Παρα Πέντε (σάπιο, σάπιο, σάπιο + αν ξαναδώ αυτή τη λούγκρα τον Καπουτζίδη θα σπάσω την τηλεόραση με ρόπαλο του μπέιζμπολ)
Ντόλτσε Βίτα (πόσο σαβουρογάμης ρε Αντώνη, πόσο???)
Λένη (τράβα γαμήσου κι εσύ και το ορφανό σου μαλακιστίρι)
Απαράδεκτοι (παρομοίως με Breaking Bad, αλλά το μίσησα από την πρώτη προβολή του ακόμα)
ολες οι σειρές του Ρήγα (ενα μάτσο υστερικές αδερφές και μη)
ολες οι σειρές του Ρώμα (σαπίλα, εκτός απο τους Μεν και Δεν - Μάινα είσαι θεός)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom