Μαρτυρας του Αυναν
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 366
- Πόντοι
- 36
και 10χρονα τυπεπραγματικά δεν πιστεύω να έχει ξαναβγει μεγαλύτερη μαλακια απο το παραπέντε!
μονο σε πουστρακια και αγαμητες φακλανες ελλεεινιδες εβγαζε γελιο!
και 10χρονα τυπεπραγματικά δεν πιστεύω να έχει ξαναβγει μεγαλύτερη μαλακια απο το παραπέντε!
μονο σε πουστρακια και αγαμητες φακλανες ελλεεινιδες εβγαζε γελιο!
Διαβασε τα κομικ τοτε τυπε. Τα κομικ ειναι τοσο καλα που θα τη μισησεις τη σειρα. Γι'αυτο τη μισω κι εγω.σειράρα είναι αυτή.
Διαβασε τα κομικ τοτε τυπε. Τα κομικ ειναι τοσο καλα που θα τη μισησεις τη σειρα. Γι'αυτο τη μισω κι εγω.
Οπως τα λεει ο τυπος μου:
Διαβασε τα κομικ τοτε τυπε. Τα κομικ ειναι τοσο καλα που θα τη μισησεις τη σειρα. Γι'αυτο τη μισω κι εγω.
Οπως τα λεει ο τυπος μου:
american horror story....μεγαλη μπουρδα..αντεξα κ ειδα ολη την σιζον 1,αλλα μετα δεν ξανα-ασχοληθηκα... :S
μεγαλη μουφαwalking dead κύκλοι γύρω από τον εαυτό της, νύστα νύστα νύστα
Mad men πρώτο με διαφορά, σαν κουτί με ωραίο περιτύλιγμα που μέσα έχει μια κανάτα διάρροια, ουσία μηδέν, ερμηνείες υπό το μηδέν, τα πάντα υποτονικά και κοιμισμένα μια ίσια γραμμή σαν καρδιογράφημα νεκρού, γεγονότα και καταστάσεις του 60 περνιούνται πιο επιδερμικά και από τον Φόρεστ Γκαμπ, όλοι και όλα σαν τουρίστες και καρτ ποστάλ της ιστορίας
Fringe είδα τα 3 πρώτα επεισόδια, ο 90λεπτος πιλότος ήταν ό,τι χειρότερο έχω δει σε τηλεοπτική σειρά στη ζωή μου, μπορεί μετά να έφτιαξε αλλά δεν θα το διαπιστώσω ποτέ
walking dead κύκλοι γύρω από τον εαυτό της, νύστα νύστα νύστα
Boardwalk empire επίσης, αν και το κοινό το ψιλοέχεσε οπότε κατά 50% μόνο ανήκει στη λίστα
Family guy Πολικό κρύο
flight of the conchords 2-3 επεισόδια που να βλέπονταν (απλώς) σε 2 σεζόν
και μερικές άλλες που έσκιζαν μέχρι ένα σημείο και μετά κατήντησαν αλλά η κατάντια τους ήταν τόσο προφανής ώστε μετά τη θεοποίηση ήρθε η απομυθοποίηση οπότε δεν ανήκουν ακριβώς σε αυτό το τόπικ πχ house md, dexter, lost κλπ
μεγαλη μουφα
μια του Ρωμα ειχε πλακιτσα, η μοναδικη που επαιξε κατι αλλο απο το συνηθισμενο. Ηταν μια που επαιζε και ο Πλαπουτας απο της ελλαδος τα παιδια και ο Σιλας εκανε το Ρουκουνα.Ολες οι σειρες του βλακα του Χαρη Ρωμα( κυριως αυτες που εχει γραψει)
το λιφτιγκ λες....μια του Ρωμα ειχε πλακιτσα, η μοναδικη που επαιξε κατι αλλο απο το συνηθισμενο. Ηταν μια που επαιζε και ο Πλαπουτας απο της ελλαδος τα παιδια και ο Σιλας εκανε το Ρουκουνα.
Δε θυμαμαι αν την ειχε γραψει ο Ρωμας ομως.
Game of Thrones.
μια του Ρωμα ειχε πλακιτσα, η μοναδικη που επαιξε κατι αλλο απο το συνηθισμενο. Ηταν μια που επαιζε και ο Πλαπουτας απο της ελλαδος τα παιδια και ο Σιλας εκανε το Ρουκουνα.
Δε θυμαμαι αν την ειχε γραψει ο Ρωμας ομως.
Two and a half men, ανεξαρτητως κυκλου.
Kαλα κάθεσαι και ακούς τους άχρηστους?Τέλεια σειρά όπως και το 50 -50 .μονο σε μενα αρεσε το παρα πεντε....
Two and a half men, ανεξαρτητως κυκλου.