Νέα

μετριες σειρες που θεοποιηθηκαν απο κριτικους και κοινο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Για το παραπέντε συμφωνώ - μεγάλη πατάτα την οποία κάποιοι θεωρούσαν καλή σερά ...  :zombie:

Το ρετιρέ όμως δεν ανήκει στο θέμα αφού δε θεοποιήθηκε από κανέναν !! Μια βλακιούλα ήταν η οποία σιγά σιγά απέχτησε cult status επειδή σε κάνει να γελάς (όχι με τα αστεία που λένε οι ηθοποιοί αλλά με την καλτίλα που έχει).

το ρετιρε ηταν μια ξεχασμενη απο την ιστορια βλακειουλα με αισθητικη βιντεοκασετα, μεχρι που αποφασισε λογω αφραγκιας το μεγκα να το πουλησει σαν cult δημιουργημα και το τεχνασμα επιασε  :jerking:

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ολες οι κρυοκωλες σειρες του Μπεζου που παιζει με την ιδια μουτσουνα σε καθε του ρολου (πλην των απαρεδκτων).

ο Μπεζος παιζει τις ιδιες μαλακιες 20 χρονια και τον εχουνε ανακυρηξει ηθοποιαρα  :jerking:
αν και βασικα εγω αναφερομαι σε ξενες υπερεκτιμημενες σειρες πιο πολυ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
american horror story....μεγαλη μπουρδα..αντεξα κ ειδα ολη την σιζον 1,αλλα μετα δεν ξανα-ασχοληθηκα... :S

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

τωρα να μου πεις το firefly μονο οι κριτικοι το εκτιμουν αντε και ενας στενος κυκλος φιλων της επιστημονικης φαντασιας, αφου δεν προλαβε να βγαλει μια σεζον....
ο Γουιντον εκανε ονομα με την αλλη την μαλακια το Μπαφυ που το ζαβο η πρωταγωνιστρια δεν μπορουσε μετα απο 7 χρονια να ριξει μια πειστικη γροθια...

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
το ρετιρε ηταν μια ξεχασμενη απο την ιστορια βλακειουλα με αισθητικη βιντεοκασετα, μεχρι που αποφασισε λογω αφραγκιας το μεγκα να το πουλησει σαν cult δημιουργημα και το τεχνασμα επιασε  :jerking:

Είναι cult το Ρετιρέ τύπε. Αντίστοιχο των Φυλακών Ανηλίκων ή του Γύρου του Θανάτου ή των Τσακαλιών (επίσης του βασιλιά του Κάλτ Δαλιανίδη).

Τουλάχιστον με το δικο μου ορισμό του κάλτ (κάτι που είναι τόσο βλακεία που τελικά είναι ενδιαφέρον και βγάζει γέλιο)

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
american horror story....μεγαλη μπουρδα..αντεξα κ ειδα ολη την σιζον 1,αλλα μετα δεν ξανα-ασχοληθηκα... :S

εγω αντεξα το Penny dreadful μεχρι ενα επεισοδιο....μετα με πηρε ο υπνος και δεν θυμαμαι  :grin:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
το κονσεπτ "αγρια δυση συναντα το σταρ τρεκ" δεν με συγκινησε να σου πω την αληθεια ασε που ο Μαλ ηταν λιγο σαν ρεπλικα του Χαν Σολο
capt.jpg

:rockon:

ΥΓ: Ενταξει το κοβω...

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Είναι cult το Ρετιρέ τύπε. Αντίστοιχο των Φυλακών Ανηλίκων ή του Γύρου του Θανάτου ή των Τσακαλιών (επίσης του βασιλιά του Κάλτ Δαλιανίδη).

Τουλάχιστον με το δικο μου ορισμό του κάλτ (κάτι που είναι τόσο βλακεία που τελικά είναι ενδιαφέρον και βγάζει γέλιο)

και ο Τσακωνας τοτε καλτ ειναι τυπε  :sunglasses:

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1
το 50-50 οντως ηταν μεγαλη πατατα απλα εκανε νουμερα λογο μπουλα φιλιπιδη και χαικαλη.και η πολυκατοικια επισης ηταν πατατα αλλα εκει πεταγε δυο τρεις μουναρες  και εκανε νουμερα.για το παρα πεντε δεν το συζηταμε μουφα που επεσε μεγαλη διαφημηση απο τα μεσημεριαναδικα και βγαλαν τον καπουτζιδη σκορζεζε της ελλαδος.το εισαι το ταιρι μου ισως να ειναι η καλυτερη σειρα που εβγαλε η ελληνικη τηλεοραση.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
366
Πόντοι
36
και ο Τσακωνας τοτε καλτ ειναι τυπε  :sunglasses:
τυπε ο πατερας του καλτ ειναι ο Κούρκουλος στο Ορατοτης Μηδεν

δραματικη σκηνη καταφερε να την κανει διαχρονικη πηγη γελιου  :)

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
το 50-50 οντως ηταν μεγαλη πατατα απλα εκανε νουμερα λογο μπουλα φιλιπιδη και χαικαλη.και η πολυκατοικια επισης ηταν πατατα αλλα εκει πεταγε δυο τρεις μουναρες  και εκανε νουμερα.για το παρα πεντε δεν το συζηταμε μουφα που επεσε μεγαλη διαφημηση απο τα μεσημεριαναδικα και βγαλαν τον καπουτζιδη σκορζεζε της ελλαδος.το εισαι το ταιρι μου ισως να ειναι η καλυτερη σειρα που εβγαλε η ελληνικη τηλεοραση.

το πιο προχω με ατακες απο αλλο πλανητη ηταν τα εγκληματα για μενα!! αγαπαω κορινα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
ξεκιναω με τις δικες μου

Buffy,Angel,Firefly,Agents of Shield και ολες οι παπαριες που γυριζει γενικα ο Γουιντον
True Blood
Vampire Diaries
Entourage
Californication
Walking Dead
ολες οι γαμημενες σειρες με κουλ μπατσους/ντετεκτιβ
Suits
Mad Men(σε παιρνει ανετα ο υπνος)

σειράρα είναι αυτή.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
πραγματικά δεν πιστεύω να έχει ξαναβγει μεγαλύτερη μαλακια απο το παραπέντε!
μονο σε πουστρακια και αγαμητες φακλανες ελλεεινιδες εβγαζε γελιο!

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
366
Πόντοι
36
το πιο προχω με ατακες απο αλλο πλανητη ηταν τα εγκληματα για μενα!! αγαπαω κορινα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
ειδικα ο β κυκλος των εγκληματων 50 χρονια μπροστα απο την εποχη του

μεν και δεν επισης μονο λογω του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΜΑΪΝΑ (Κολλητουλη, ενα πεντοχιλιαρικακι θελω μονο ρε συ!  :2funny: :2funny: :2funny:)

εισαι το ταιρι μου, αχ και να ξερες, μαυρα μεσανυχτα και μετα ΤΟ ΧΑΟΣ...

ειδικα απο Ρηγα δε μπορω τιποτα να δω λογω τσιρίδων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom