Νέα

μεταξουργιο ανοιγμενες καποτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pdorison
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μαγκες πηγα τις προαλλες στο μεταξουργιο για 3η φορα και η πουτανα εσκασε στο δωματιο με την καποτα ανοιγμενη. και θυμηθηκα οτι και την προηγουμενη φορα που ειχα παει μεταξι παλι με την καποτα ανοιγμενη μπηκε η πουτανα (σε αλλο μπουρδελο)

σκεφτηκα μηπως ειναι μεσα με τον νταβα και τους την ανοιγει σα να τους λεει "πηγαινε καντο δεν εχεις αλλη επιλογη"

εσας ποια η γνωμη σας? εχετε παρατηρησει κατι αντιστοιχο?

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Εγω οσες φορες πηγα η καποτα παντα μπροστα μου ανοιγε..Πολλες φορες βλεπω και στο κρεβατι ανοιγμενες συσκευασιες,δεν κανουν καν το κοπο να τις πεταξουν οι κοπελες στο καλαθι.Ισως εχεις πεσει σε περιπτωσεις τι να πω..

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16

:think: :think: :S

Συνημμένα

• profilaktika.jpg
    profilaktika.jpg
    18,6 KB · Εμφανίσεις: 35

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
οταν γινεται αυτο θατης στελνεις πισω να φερνει σφραγισμενη

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Eνω αμα ηταν κλειστη η καποτα και επρεπε να την ανοιξει η πουτανα, θα ελεγε οχι και θα ετρεχε στους κατουρημενους δρομους.
Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σου.

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
το αλλο που σκεφτηκα ειναι μηπως τις εχουν σε πολυσυσκευασια (συνεχομενες) και ετσι οπως τις τραβηξαν ανοιξε.. αν και δε μου φανηκε για τετοια φαση και επισης 2 φορες να ανοιξει κατα τυχη?

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ουτως η αλλως μονο για τσιμπουκια παω στο μεταξι (δε φοβαμαι δηλαδη για αρωστιες) αλλα μου φανηκε καπως υποπτη η φαση..

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
επισης τωρα που το συζηταμε εχει τυχει ποτε να βγαλει η πουτσα σας κοκκινα εξανθηματα μετα απο μπουρδελο??? εμενα αρκετες φορες και σκεφτομαι μην εχω καμια αλεργια στις σαπιες καποτες που χρησιμοποιουν η ειναι τα βρωμοχερα τους (οσες φορες εχουν βγει την αλλη μερα φευγουν)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
επισης τωρα που το συζηταμε εχει τυχει ποτε να βγαλει η πουτσα σας κοκκινα εξανθηματα μετα απο μπουρδελο??? εμενα αρκετες φορες και σκεφτομαι μην εχω καμια αλεργια στις σαπιες καποτες που χρησιμοποιουν η ειναι τα βρωμοχερα τους (οσες φορες εχουν βγει την αλλη μερα φευγουν)
Αν βγαζεις κοκκινιλα για λιγες ωρες στο κεφαλακι πιθανον ειναι καποιο ειδος ερεθισμου απο τη καποτα.Αν απο την αλλη ειναι μονιμη κοκκινιλα,τοτε μαλλον προκειτε για μυκητιαση οποτε γρηγορα σε γιατρο.

OP
OP
P

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
οχι οταν βγαινουν περνανε παντα την επομενη ΑΝΤΕ τη μεθεπομενη μερα. δεν ειναι μια κοκκινηλα ειναι αν θυμασαι τα "σπυρακια" που ειχαν οι μπαλες του μπασκετ... καπως ετσι.. τελιτσες πανω στο πουτσοκεφαλο κοκκινες

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
οχι οταν βγαινουν περνανε παντα την επομενη ΑΝΤΕ τη μεθεπομενη μερα. δεν ειναι μια κοκκινηλα ειναι αν θυμασαι τα "σπυρακια" που ειχαν οι μπαλες του μπασκετ... καπως ετσι.. τελιτσες πανω στο πουτσοκεφαλο κοκκινες
Στο πουτσοκεφαλο  :think:
Αυτα ειναι κατι σαν αδενες,αλλα βγαινουν στα παπαρια...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τι νόημα εχει το ποστ σου μπορεις να μου πεις?
Εδω ακομα δεν εχουμε βρει το νοημα του τοπικ.
Τι ηλιθια συμπερεσματα μπορει να βγαλεις καποιος απο μια μαλακια.

xristinahot21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
πιο νταβά ρε φιλέ σιγά μην κάθετε μαζί της :idiot:
απλώς πολλές γκόμενες :think: το κάνουνε αυτό για να γλυτώσουν χρόνω ;) ;) ;)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
πιο νταβά ρε φιλέ σιγά μην κάθετε μαζί της :idiot:
απλώς πολλές γκόμενες :think: το κάνουνε αυτό για να γλυτώσουν χρόνω ;) ;) ;)

:think: Πόσο χρόνο δλδ παίρνει σε μια πουτάνα να ανοίξει την συσκευασία και το κάνουν ώστε να γλυτώσουν χρόνο???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom