Νέα

Ανδρισμός και ομοφυλοφιλία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 504
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.360
Πόντοι
2.836
Ο ανδρισμός μειώνεται , αρκετοί άνδρες είτε δείχνουν ότι είναι άνδρες αλλά τους περιποιουνται σεξουαλικα, είτε αρκετοί άνδρες είναι ελαφριοί - ανάλαφροι . Στις αεροπορικές εταιρίες προσλαμβανουν μόνο gay, αν είσαι φυσιολογικός σε απορρίπτουν.

Παραθέτω και το παρακάτω video
Άσχετο αλλά αυτός ο γλίτσας ο σιανίδης μου φαίνεται σιχαμένος εντελώς. Μπιούτιφουλ πιπλ και παπαριές.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
"Ειναι γεγονος οτι οι πιο πολλοι πουστηδες ειναί ανδρες".
Το ειπε ο Ασκητης
Εκ του πονηρού μίλησε ο ψυχίατρος. Είπε το σωστό συγκαλυμμένα χωρίς να μπει και στη μύτη του συστήματος, γιατί ήξερε ότι θα τον σχολάγανε μετά από την τηλεόραση. Μάλλον ήθελε να πει ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν διαφέρουν από τους ετεροφυλόφιλους καθόλου ορμονολογικά, απλά ότι τα προβλήματα τους είναι ψυχολογικά και ενίοτε και ψυχιατρικά (ναρκισσισμός, κατάθλιψη, διεστραμμένες σεξουαλικές συμπεριφορές, χειριστικότητα, φοβίες και δεν συμμαζεύεται).

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.656
Πόντοι
456
τι μάθαμε σήμερα... ο εσπρέσο σε κάνει γκέι.
Ρε διάνοια, αν έχει οιστρογόνα ο φρέντο ,τότε έχει και ο εσπρέσο. Εκτός αν νομίζεις ότι τα οιστρογόνα είναι στο νερό ή δημιουργούνται με το χτύπημα.

Άρα δε θα έπρεπε να έχουν μείνει στρέιτ στον πλανήτη.
εγω που πινω φραπε , και εχω παντα καβλες οταν ειμαι με γυναικα ? λετε να φταιει ο καφες?

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
Μόνο εμένα με πιάνει γερό χεσιμο με τον καφέ;

Ούτε καβλες ούτε πουστευω. Αναστενάζει ο πορσελανινος θρόνος

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.985
Πόντοι
9.297
τυπε ενταξει το ξυρισμα δεν νομιζω να παιζει ρολο. γουστα ειναι αυτα. αλλος μπορει να μην θελει τριχα, αλλοι το κανουν για να μην ιδρωνουν ειναι και οργανικο το θεμα με τις τριχες.
εγω βλεπω πουστροποιηση και στην συμπεριφορα. βλεπω 2 μετρα μαλακες να κανουν βολτα αγκαλια με σκυλακια-γατακια να κουβαλανε κατι πουστροτσαντακια. να φορανε κατι μπλουζακια που θυμιζουν γυναικεια σχεδια και χρωματα. βλεπω κατι τυπους 20-25 χρονων και να βγαζουν το λαπτοπ τους σε καμια καφετερια και ειναι γεματο με πουστροαυτοκολητα με τουιτιδες και μικι μαους και μαλακιες.
δηλαδη παντου γυρω σου να βλεπεις πουστικα πραγματα.
βγαινω για ποτο και βλεπω μαλακες να πινουν κοκτειλ με ομπρελιτσες και σημαιακια και μαλακιες και κανενας να μην καμακιαζει γκομενες.
O μόνος τρόπος για να μην ιδρώνεις είναι να καααθεσαι.
Η κίνηση παράγει τεστοστερόνη ...χωρίς κίνηση δεν ιδρώνεις άρα....:effemine:

krokidis

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2024
Like
9
Πόντοι
0
τυποι πως πιστευετε μπορει ενας αντρας να γινει πιο αρρενωπος ?

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Δε καταλαβες, εννοω πως μπορει καποιος τωρα ετσι οπως ειναι να αυξησει την αρρενοπώτητα του!!!
Η αρρενωπότητα προκύπτει από τις ορμόνες και τα ανδρικά πρότυπα που έχει το αγόρι στην παιδική του ηλικία. Αν ο πατέρας του παιδιού ή κάποιος άλλος άντρας συγγενικός είναι ''κοντά'' στο αγόρι και δεν έχει αυταρχικούς τρόπους, τότε το αγόρι θα τον θαυμάζει και θα θέλει όταν μεγαλώσει να πηγαίνει μιμούμενο το πρότυπο του με γυναίκες. Επίσης και οι αυταρχικές μανάδες δεν αφήνουν τα αγόρια να εκδηλώνουν την αρρενωπότητα τους με τις συνεχείς απαγορεύσεις και τιμωρίες που τους επιβάλλουν. Το θέμα είναι το αγόρι να θέλει να μοιάσει σε έναν άντρα και όχι στην μάνα του, γιατί τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αρχίσει να συμπεριφέρεται με θηλυπρέπεια αφού θέλει να πηγαίνει όπως πήγαινε και η μάνα του κάποτε με ωραία αγόρια. Η αύξηση της αρρενωπότητας στον ομοφυλόφιλο μόνο με ψυχοθεραπεία μπορεί να επιτευχθεί, αλλά αυτή στην Δύση απαγορεύεται, ενώ στην Ρωσία και ίσως και σε πολλά άλλα ανατολικά κράτη κάνουν θεραπεία μετατροπής. Τα παρακάτω δεν ξέρω αν συμβαίνουν όλα ή αν είναι Δυτικές συκοφαντίες, πάντως κανονικά η θεραπεία μετατροπής είναι σκέτη ψυχοθεραπεία, δηλαδή καναπές και κουβέντα.

Τελευταία τροποποίηση:

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.255
Πόντοι
456
Η αρρενωπότητα προκύπτει από τις ορμόνες και τα ανδρικά πρότυπα που έχει το αγόρι στην παιδική του ηλικία. Αν ο πατέρας του παιδιού ή κάποιος άλλος άντρας συγγενικός είναι ''κοντά'' στο αγόρι και δεν έχει αυταρχικούς τρόπους, τότε το αγόρι θα τον θαυμάζει και θα θέλει όταν μεγαλώσει να πηγαίνει μιμούμενο το πρότυπο του με γυναίκες. Επίσης και οι αυταρχικές μανάδες δεν αφήνουν τα αγόρια να εκδηλώνουν την αρρενωπότητα τους με τις συνεχείς απαγορεύσεις και τιμωρίες που τους επιβάλλουν. Το θέμα είναι το αγόρι να θέλει να μοιάσει σε έναν άντρα και όχι στην μάνα του, γιατί τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αρχίσει να συμπεριφέρεται με θηλυπρέπεια αφού θέλει να πηγαίνει όπως πήγαινε και η μάνα του κάποτε με ωραία αγόρια. Η αύξηση της αρρενωπότητας στον ομοφυλόφιλο μόνο με ψυχοθεραπεία μπορεί να επιτευχθεί, αλλά αυτή στην Δύση απαγορεύεται, ενώ στην Ρωσία και ίσως και σε πολλά άλλα ανατολικά κράτη κάνουν θεραπεία μετατροπής. Τα παρακάτω δεν ξέρω αν συμβαίνουν όλα ή αν είναι Δυτικές συκοφαντίες, πάντως κανονικά η θεραπεία μετατροπής είναι σκέτη ψυχοθεραπεία, δηλαδή καναπές και κουβέντα.

Έτσι ακριβως, δυστηχώς ή ευτυχώς, το μεγαλύτερο μέρος της προσωπικοτητας μας, "πλάθεται" όταν είμαστε παιδιά, οι αυστηρές, ή ακόμα χειρότερα, οι υπερπροστατευτικές μάνες ευνουχιζουν τα αγόρια όταν είναι σε μια πολύ εύαισθητη φάση της ζωής τους, με αποτέλεσμα όταν μεγαλώνουν να καταλλήγουν να είναι το φαινόμενο "man child" (δηλαδή μεγάλος άντρας που φαίρεται σαν παιδι, δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνος τους κλπ κλπ)

Όσοι έχετε μικρά παιδια, και ειδικά αγόρια, το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αφήσετε την ανατροφή τους στην μητέρα, και να μην περνάτε χρόνο μαζί. Αντίθετα, θα πρέπει να κάνετε δραστηριότητες γιος-πατερας όπως να παίζεται μπαλα, να πηγαίνετε στην φύση, να του μάθετε 2-3 πράγματα για αμάξια, γυμναστική κλπ

krokidis

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2024
Like
9
Πόντοι
0
Αυτό μόνο, τίποτ' άλλο, τέλος.
τυποι ειμαι καθηγητης σε σχολειο και σκεφτομαι πως θα μπορουσα να ειμαι προτυπο για τα παιδια ωστε να μην γινουν ομορφυλλοφιλοι, καμια ιδεα? γενικα τι θα μπορουσα να κανω ?

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Έτσι ακριβως, δυστηχώς ή ευτυχώς, το μεγαλύτερο μέρος της προσωπικοτητας μας, "πλάθεται" όταν είμαστε παιδιά, οι αυστηρές, ή ακόμα χειρότερα, οι υπερπροστατευτικές μάνες ευνουχιζουν τα αγόρια όταν είναι σε μια πολύ εύαισθητη φάση της ζωής τους, με αποτέλεσμα όταν μεγαλώνουν να καταλλήγουν να είναι το φαινόμενο "man child" (δηλαδή μεγάλος άντρας που φαίρεται σαν παιδι, δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνος τους κλπ κλπ)

Όσοι έχετε μικρά παιδια, και ειδικά αγόρια, το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αφήσετε την ανατροφή τους στην μητέρα, και να μην περνάτε χρόνο μαζί. Αντίθετα, θα πρέπει να κάνετε δραστηριότητες γιος-πατερας όπως να παίζεται μπαλα, να πηγαίνετε στην φύση, να του μάθετε 2-3 πράγματα για αμάξια, γυμναστική κλπ
Το αγόρι, ειδικά στην εφηβεία, χρειάζεται τον πατέρα του κοντά του. Από τον περίγυρο μου, αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι οι παραβατικοί άνθρωποι προέρχονται από οικογένειες που είτε ο πατέρας ήταν απών είτε ήταν και ο ίδιος ρεμάλι.

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.794
Πόντοι
1.196
εγω που πινω φραπε , και εχω παντα καβλες οταν ειμαι με γυναικα ? λετε να φταιει ο καφες?
Πήγα στο γιατρό και μου έγραψε αντιβίωση. Τον ρωτάω λοιπόν, αν πειράζει να συνδυάσω την αντιβίωση με το βιάγκρα.
- "Όχι", μου απάντησε. "Αλλά δεν χρειάζεσαι βιάγκρα, υγιή σε βρίσκω. Πίνε εναν φρεντο πριν μπεις και όλα θα είναι εντάξει"
Ισχύει ή όχι δεν μπορώ να το βεβαιώσω, αλλά γιατρός με πτυχίο και άδεια μου το είπε

krokidis

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2024
Like
9
Πόντοι
0
με τον ιδιο τροπο ετσι δημιουργουνται και οι bisexual και οι trans η εκει εχει αλλη διαδικασια?

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.794
Πόντοι
1.196
Μόνο εμένα με πιάνει γερό χεσιμο με τον καφέ;

Ούτε καβλες ούτε πουστευω. Αναστενάζει ο πορσελανινος θρόνος
Δες μνμ παραπάνω. Αυξάνει τη λειτουργία του παρασυμπαθητικού οπότε αυτό μπορεί να εχει διαφορες συνέπειες, όπως κινητικότητα του εντέρου. Βασικά και με τα βιάγκρα με πιάνει χεσιμο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom