Άσχετο αλλά αυτός ο γλίτσας ο σιανίδης μου φαίνεται σιχαμένος εντελώς. Μπιούτιφουλ πιπλ και παπαριές.Ο ανδρισμός μειώνεται , αρκετοί άνδρες είτε δείχνουν ότι είναι άνδρες αλλά τους περιποιουνται σεξουαλικα, είτε αρκετοί άνδρες είναι ελαφριοί - ανάλαφροι . Στις αεροπορικές εταιρίες προσλαμβανουν μόνο gay, αν είσαι φυσιολογικός σε απορρίπτουν.
Παραθέτω και το παρακάτω video
Χάρης Σιανίδης on Instagram: "The real vibe is in the end… #dontmissit Behind the scenes at @scorpios.mykonos for the global event @donpaparum in Greece! @beautifulpeoplepr #DonInMykonos #donpaparum #skyspiritscompany #beautifulpeopleprevent"
20K likes, 298 comments - haris_sianidis on June 15, 2024: "The real vibe is in the end… #dontmissit Behind the scenes at @scorpios.mykonos for the global event @donpaparum in Greece! @beautifulpeoplepr #DonInMykonos #donpaparum #skyspiritscompany #beautifulpeopleprevent".www.instagram.com
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανδρισμός και ομοφυλοφιλία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans86
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 504
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Δεν είναι δυσλεκτικός....Και η δυσλεξία θερίζει, παρέα με την ομοφυλοφιλία.
Απόφοιτος του Κρυφού Σχολειού είναι.....
Εκ του πονηρού μίλησε ο ψυχίατρος. Είπε το σωστό συγκαλυμμένα χωρίς να μπει και στη μύτη του συστήματος, γιατί ήξερε ότι θα τον σχολάγανε μετά από την τηλεόραση. Μάλλον ήθελε να πει ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν διαφέρουν από τους ετεροφυλόφιλους καθόλου ορμονολογικά, απλά ότι τα προβλήματα τους είναι ψυχολογικά και ενίοτε και ψυχιατρικά (ναρκισσισμός, κατάθλιψη, διεστραμμένες σεξουαλικές συμπεριφορές, χειριστικότητα, φοβίες και δεν συμμαζεύεται)."Ειναι γεγονος οτι οι πιο πολλοι πουστηδες ειναί ανδρες".
Το ειπε ο Ασκητης
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.656
- Πόντοι
- 456
εγω που πινω φραπε , και εχω παντα καβλες οταν ειμαι με γυναικα ? λετε να φταιει ο καφες?τι μάθαμε σήμερα... ο εσπρέσο σε κάνει γκέι.
Ρε διάνοια, αν έχει οιστρογόνα ο φρέντο ,τότε έχει και ο εσπρέσο. Εκτός αν νομίζεις ότι τα οιστρογόνα είναι στο νερό ή δημιουργούνται με το χτύπημα.
Άρα δε θα έπρεπε να έχουν μείνει στρέιτ στον πλανήτη.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.626
- Πόντοι
- 12.756
ετσι φραπεδουμπα ουμπερ αλεςεγω που πινω φραπε , και εχω παντα καβλες οταν ειμαι με γυναικα ? λετε να φταιει ο καφες?
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.950
- Πόντοι
- 3.506
Μόνο εμένα με πιάνει γερό χεσιμο με τον καφέ;
Ούτε καβλες ούτε πουστευω. Αναστενάζει ο πορσελανινος θρόνος
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.626
- Πόντοι
- 12.756
καφες βοηθαει στα χεσιδια ειδικα φραπεςΜόνο εμένα με πιάνει γερό χεσιμο με τον καφέ;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.983
- Πόντοι
- 9.297
O μόνος τρόπος για να μην ιδρώνεις είναι να καααθεσαι.τυπε ενταξει το ξυρισμα δεν νομιζω να παιζει ρολο. γουστα ειναι αυτα. αλλος μπορει να μην θελει τριχα, αλλοι το κανουν για να μην ιδρωνουν ειναι και οργανικο το θεμα με τις τριχες.
εγω βλεπω πουστροποιηση και στην συμπεριφορα. βλεπω 2 μετρα μαλακες να κανουν βολτα αγκαλια με σκυλακια-γατακια να κουβαλανε κατι πουστροτσαντακια. να φορανε κατι μπλουζακια που θυμιζουν γυναικεια σχεδια και χρωματα. βλεπω κατι τυπους 20-25 χρονων και να βγαζουν το λαπτοπ τους σε καμια καφετερια και ειναι γεματο με πουστροαυτοκολητα με τουιτιδες και μικι μαους και μαλακιες.
δηλαδη παντου γυρω σου να βλεπεις πουστικα πραγματα.
βγαινω για ποτο και βλεπω μαλακες να πινουν κοκτειλ με ομπρελιτσες και σημαιακια και μαλακιες και κανενας να μην καμακιαζει γκομενες.
Η κίνηση παράγει τεστοστερόνη ...χωρίς κίνηση δεν ιδρώνεις άρα....
TUTTO TRASH Italia on Instagram: "IO E L’AMORE @orianagonzalezmarzoli #GFVIP #grandefratello"
86K likes, 1,573 comments - tuttotrashitalia on April 26, 2024: "IO E L’AMORE @orianagonzalezmarzoli #GFVIP #grandefratello".
www.instagram.com
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.255
- Πόντοι
- 456
τυποι πως πιστευετε μπορει ενας αντρας να γινει πιο αρρενωπος ?
Να μεγαλώσει με αντρικό πρότυπο κοντά του
Δε καταλαβες, εννοω πως μπορει καποιος τωρα ετσι οπως ειναι να αυξησει την αρρενοπώτητα του!!!Να μεγαλώσει με αντρικό πρότυπο κοντά του
Η αρρενωπότητα προκύπτει από τις ορμόνες και τα ανδρικά πρότυπα που έχει το αγόρι στην παιδική του ηλικία. Αν ο πατέρας του παιδιού ή κάποιος άλλος άντρας συγγενικός είναι ''κοντά'' στο αγόρι και δεν έχει αυταρχικούς τρόπους, τότε το αγόρι θα τον θαυμάζει και θα θέλει όταν μεγαλώσει να πηγαίνει μιμούμενο το πρότυπο του με γυναίκες. Επίσης και οι αυταρχικές μανάδες δεν αφήνουν τα αγόρια να εκδηλώνουν την αρρενωπότητα τους με τις συνεχείς απαγορεύσεις και τιμωρίες που τους επιβάλλουν. Το θέμα είναι το αγόρι να θέλει να μοιάσει σε έναν άντρα και όχι στην μάνα του, γιατί τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αρχίσει να συμπεριφέρεται με θηλυπρέπεια αφού θέλει να πηγαίνει όπως πήγαινε και η μάνα του κάποτε με ωραία αγόρια. Η αύξηση της αρρενωπότητας στον ομοφυλόφιλο μόνο με ψυχοθεραπεία μπορεί να επιτευχθεί, αλλά αυτή στην Δύση απαγορεύεται, ενώ στην Ρωσία και ίσως και σε πολλά άλλα ανατολικά κράτη κάνουν θεραπεία μετατροπής. Τα παρακάτω δεν ξέρω αν συμβαίνουν όλα ή αν είναι Δυτικές συκοφαντίες, πάντως κανονικά η θεραπεία μετατροπής είναι σκέτη ψυχοθεραπεία, δηλαδή καναπές και κουβέντα.Δε καταλαβες, εννοω πως μπορει καποιος τωρα ετσι οπως ειναι να αυξησει την αρρενοπώτητα του!!!
Μια τρανς γυναίκα υποβλήθηκε σε "θεραπεία" μεταστροφής στη Ρωσία μετά το coming out στην οικογένειά της | Antivirus Magazine
Καθώς η Ρωσία συνεχίζει να περιορίζει τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα, μια τρανς γυναίκα περιγράφει το πώς αναγκάστηκε να υποβληθεί σε «θεραπεία» μεταστροφής, η οποία περιελάμβανε και μια «εκπαίδευση ανδρισμού». Σε ρεπορτάζ του PinkNews, η Ada Blakewell, μια τρανς γυναίκα, μιλάει για τις απίστευτες...
avmag.gr
Τελευταία τροποποίηση:
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.255
- Πόντοι
- 456
Η αρρενωπότητα προκύπτει από τις ορμόνες και τα ανδρικά πρότυπα που έχει το αγόρι στην παιδική του ηλικία. Αν ο πατέρας του παιδιού ή κάποιος άλλος άντρας συγγενικός είναι ''κοντά'' στο αγόρι και δεν έχει αυταρχικούς τρόπους, τότε το αγόρι θα τον θαυμάζει και θα θέλει όταν μεγαλώσει να πηγαίνει μιμούμενο το πρότυπο του με γυναίκες. Επίσης και οι αυταρχικές μανάδες δεν αφήνουν τα αγόρια να εκδηλώνουν την αρρενωπότητα τους με τις συνεχείς απαγορεύσεις και τιμωρίες που τους επιβάλλουν. Το θέμα είναι το αγόρι να θέλει να μοιάσει σε έναν άντρα και όχι στην μάνα του, γιατί τότε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αρχίσει να συμπεριφέρεται με θηλυπρέπεια αφού θέλει να πηγαίνει όπως πήγαινε και η μάνα του κάποτε με ωραία αγόρια. Η αύξηση της αρρενωπότητας στον ομοφυλόφιλο μόνο με ψυχοθεραπεία μπορεί να επιτευχθεί, αλλά αυτή στην Δύση απαγορεύεται, ενώ στην Ρωσία και ίσως και σε πολλά άλλα ανατολικά κράτη κάνουν θεραπεία μετατροπής. Τα παρακάτω δεν ξέρω αν συμβαίνουν όλα ή αν είναι Δυτικές συκοφαντίες, πάντως κανονικά η θεραπεία μετατροπής είναι σκέτη ψυχοθεραπεία, δηλαδή καναπές και κουβέντα.
Μια τρανς γυναίκα υποβλήθηκε σε "θεραπεία" μεταστροφής στη Ρωσία μετά το coming out στην οικογένειά της | Antivirus Magazine
Καθώς η Ρωσία συνεχίζει να περιορίζει τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα, μια τρανς γυναίκα περιγράφει το πώς αναγκάστηκε να υποβληθεί σε «θεραπεία» μεταστροφής, η οποία περιελάμβανε και μια «εκπαίδευση ανδρισμού». Σε ρεπορτάζ του PinkNews, η Ada Blakewell, μια τρανς γυναίκα, μιλάει για τις απίστευτες...avmag.gr
Έτσι ακριβως, δυστηχώς ή ευτυχώς, το μεγαλύτερο μέρος της προσωπικοτητας μας, "πλάθεται" όταν είμαστε παιδιά, οι αυστηρές, ή ακόμα χειρότερα, οι υπερπροστατευτικές μάνες ευνουχιζουν τα αγόρια όταν είναι σε μια πολύ εύαισθητη φάση της ζωής τους, με αποτέλεσμα όταν μεγαλώνουν να καταλλήγουν να είναι το φαινόμενο "man child" (δηλαδή μεγάλος άντρας που φαίρεται σαν παιδι, δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνος τους κλπ κλπ)
Όσοι έχετε μικρά παιδια, και ειδικά αγόρια, το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αφήσετε την ανατροφή τους στην μητέρα, και να μην περνάτε χρόνο μαζί. Αντίθετα, θα πρέπει να κάνετε δραστηριότητες γιος-πατερας όπως να παίζεται μπαλα, να πηγαίνετε στην φύση, να του μάθετε 2-3 πράγματα για αμάξια, γυμναστική κλπ
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.296
- Πόντοι
- 2.356
Αυτό μόνο, τίποτ' άλλο, τέλος.Να μεγαλώσει με αντρικό πρότυπο κοντά του
τυποι ειμαι καθηγητης σε σχολειο και σκεφτομαι πως θα μπορουσα να ειμαι προτυπο για τα παιδια ωστε να μην γινουν ομορφυλλοφιλοι, καμια ιδεα? γενικα τι θα μπορουσα να κανω ?Αυτό μόνο, τίποτ' άλλο, τέλος.
Το αγόρι, ειδικά στην εφηβεία, χρειάζεται τον πατέρα του κοντά του. Από τον περίγυρο μου, αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι οι παραβατικοί άνθρωποι προέρχονται από οικογένειες που είτε ο πατέρας ήταν απών είτε ήταν και ο ίδιος ρεμάλι.Έτσι ακριβως, δυστηχώς ή ευτυχώς, το μεγαλύτερο μέρος της προσωπικοτητας μας, "πλάθεται" όταν είμαστε παιδιά, οι αυστηρές, ή ακόμα χειρότερα, οι υπερπροστατευτικές μάνες ευνουχιζουν τα αγόρια όταν είναι σε μια πολύ εύαισθητη φάση της ζωής τους, με αποτέλεσμα όταν μεγαλώνουν να καταλλήγουν να είναι το φαινόμενο "man child" (δηλαδή μεγάλος άντρας που φαίρεται σαν παιδι, δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνος τους κλπ κλπ)
Όσοι έχετε μικρά παιδια, και ειδικά αγόρια, το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αφήσετε την ανατροφή τους στην μητέρα, και να μην περνάτε χρόνο μαζί. Αντίθετα, θα πρέπει να κάνετε δραστηριότητες γιος-πατερας όπως να παίζεται μπαλα, να πηγαίνετε στην φύση, να του μάθετε 2-3 πράγματα για αμάξια, γυμναστική κλπ
daddycool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.794
- Πόντοι
- 1.196
Πήγα στο γιατρό και μου έγραψε αντιβίωση. Τον ρωτάω λοιπόν, αν πειράζει να συνδυάσω την αντιβίωση με το βιάγκρα.εγω που πινω φραπε , και εχω παντα καβλες οταν ειμαι με γυναικα ? λετε να φταιει ο καφες?
- "Όχι", μου απάντησε. "Αλλά δεν χρειάζεσαι βιάγκρα, υγιή σε βρίσκω. Πίνε εναν φρεντο πριν μπεις και όλα θα είναι εντάξει"
Ισχύει ή όχι δεν μπορώ να το βεβαιώσω, αλλά γιατρός με πτυχίο και άδεια μου το είπε
daddycool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.794
- Πόντοι
- 1.196
Δες μνμ παραπάνω. Αυξάνει τη λειτουργία του παρασυμπαθητικού οπότε αυτό μπορεί να εχει διαφορες συνέπειες, όπως κινητικότητα του εντέρου. Βασικά και με τα βιάγκρα με πιάνει χεσιμο..Μόνο εμένα με πιάνει γερό χεσιμο με τον καφέ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 10K