xristinahot21
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν συμμετέχω παρακολουθώ ;) ;) ;) ;)Τι είδους???
δεν συμμετέχω παρακολουθώ ;) ;) ;) ;)Τι είδους???
δεν συμμετέχω παρακολουθώ ;) ;) ;) ;)
και εγώ όσες φορές έχω πάει μπροστά μου της ανοίγουν....μαγκες πηγα τις προαλλες στο μεταξουργιο για 3η φορα και η πουτανα εσκασε στο δωματιο με την καποτα ανοιγμενη. και θυμηθηκα οτι και την προηγουμενη φορα που ειχα παει μεταξι παλι με την καποτα ανοιγμενη μπηκε η πουτανα (σε αλλο μπουρδελο)
σκεφτηκα μηπως ειναι μεσα με τον νταβα και τους την ανοιγει σα να τους λεει "πηγαινε καντο δεν εχεις αλλη επιλογη"
εσας ποια η γνωμη σας? εχετε παρατηρησει κατι αντιστοιχο?
Τι είδους???
είδα ανοιχτές καπότες και μπήκα .....Κακώς... Η αξία είναι στην συμμετοχή... Και πως βρέθηκες να τουριστάρεις ( ) στον κακόφημο δρόμο του bou??
Περίληψη - xristinaaa
Συνδεδεμένος
Όνομα: xristinaaa
Δεν Αγαπάμε για να μας Αγαπήσουν
Αξίωμα: Προχωρημένος
Φύλο: Γυναίκα
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: χθες στις 02:25
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 03:45
είδα ανοιχτές καπότες και μπήκα .....
εγω πιστευω οτι σου φερανε χρησημοποιημενη καποτα !!!!μαγκες πηγα τις προαλλες στο μεταξουργιο για 3η φορα και η πουτανα εσκασε στο δωματιο με την καποτα ανοιγμενη. και θυμηθηκα οτι και την προηγουμενη φορα που ειχα παει μεταξι παλι με την καποτα ανοιγμενη μπηκε η πουτανα (σε αλλο μπουρδελο)
σκεφτηκα μηπως ειναι μεσα με τον νταβα και τους την ανοιγει σα να τους λεει "πηγαινε καντο δεν εχεις αλλη επιλογη"
εσας ποια η γνωμη σας? εχετε παρατηρησει κατι αντιστοιχο?
οχι μονό με τα χειλάκια αλλα και με τα μουνόχειλαΑς τα σάπια... Σε κόβω να τις φοράς με τα χειλάκια σου στους εραστές σου... Μολόγα... Γιατί έσκασες μύτη εδώ...
μιλήστε με πμ για διακριτικότητα.....εκεί μπορεί να σου "αναλυθεί".....Τhx αλλά τα είχα δει αυτά.. Είπα μήπως κάνουμε και καμιά περαιτέρω ανάλυση...
εγω πιστευω οτι σου φερανε χρησημοποιημενη καποτα !!!!
μπορει τωρα στα μπουρδελα για οικονομια να χρησημοποιουν την καθε καποτα σε 2-3 πελατες!καθολου απιθανο!!
εμενα εαν μου συνεβενε αυτο θα της ελεγα φερε αλλη καποτα και ανοιξε την εδω!αλλιως θα σηκωνομουνα να φιγω και θα απαιτουσα πισω τα λεφτα μου απο την τσατσα!!!
οχι μονό με τα χειλάκια αλλα και με τα μουνόχειλα
μιλήστε με πμ για διακριτικότητα.....εκεί μπορεί να σου "αναλυθεί".....
καλη συνεχείαΔεν ψάχνω για ιδιωτικές αναλύσεις... Φοβάμαι.. Και αν μας βγει κανένας Μάριος??? Πρέπει να την ψυχολογήσω πρώτα
καλη συνεχεία
ενας θα γαμήσι κουλούρι ;)Λοιπόν μια που για καπότες η κουβέντα θα βάλω ένα πρόβλημα.
ΥΠΑΡΧΕΙ λύση.
Να δουμε ποιος θα τη βρει πρώτος:
Τρεις φίλοι πάνε σε ένα μπουρδέλο.
Ξέρουν ότι η πουτάνα έχει ΣΜΝ (σύφιλη π.χ.)
Ξέρουν ότι αν γαμήσουν με καπότα δεν κολλάνε.
Θέλουν να γαμήσουν και οι τρεις.
Υπάρχουν μόνο δυο καπότες.
Πως θα γαμήσουν και οι 3 με 2 καπότες ΑΚΙΝΔΥΝΑ γι αυτούς?
Εδώ σας θέλω.
ενας θα γαμήσι κουλούρι ;)
μα εγω δεν είπα πιο κουλούρι θα γαμήσι είναι άλλη 2...
Σωστό μου ακούγεται αν το σμν δεν είναι μεταδιδόμενο και από το κουλούρι (είτζ πχ)
καλη συνεχεία