Νέα

Μεταξουργείο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
20
Πόντοι
6
Παιδιά μια ερώτηση. Μόλις γύρισα από Μεταξουργείο, να τονίσω ότι είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω εκεί καθώς δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια για τα σπιτάκια αυτής της περιοχής. Τεσπά σήμερα είπα να πάω να δω τι παίζει κι εκεί. Είχε κάποιες καλές εως πολύ καλές γκόμενες αλλά θέλω να ρωτήσω για μια συγκεκριμένη που μου έκανε εντύπωση. Καθώς όπως προείπα πρώτη φορά στην περιοχή με μπέρδευαν πολύ οι αριθμοί του κάθε σπιτιού καθώς σε μερικά δεν υπάρχουν καν αριθμοί ή είναι σβησμένοι. Λοιπόν χωρίς να είμαι σίγουρος πρεπει να ήταν το 36 στην Ιάσωνος, ο αριθμός ήταν σβησμένος, στο διπλανό ο αριθμός ήταν 34 και επίσης μόλις μπαίνεις προχωράς μέσα στρίβεις αριστερά κι εκεί είναι η πόρτα που πάνω λέει είσοδος και μπαίνεις στο χώρο. Ήταν μια αρκετά ώριμη, Στέλλα τη λένε και ο τσάτσος είπε ότι δίνει και κώλο στα 10 ευρώ. Α είπε επίσης ότι είναι Ελληνίδα. Αξίζει να πάω ή όχι;;; Ευχαριστώ πολύ.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.706
Πόντοι
8.445
Αν αντέχεις να την βλέπεις!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παιδιά μια ερώτηση. Μόλις γύρισα από Μεταξουργείο, να τονίσω ότι είναι η πρώτη φορά που πηγαίνω εκεί καθώς δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια για τα σπιτάκια αυτής της περιοχής. Τεσπά σήμερα είπα να πάω να δω τι παίζει κι εκεί. Είχε κάποιες καλές εως πολύ καλές γκόμενες αλλά θέλω να ρωτήσω για μια συγκεκριμένη που μου έκανε εντύπωση. Καθώς όπως προείπα πρώτη φορά στην περιοχή με μπέρδευαν πολύ οι αριθμοί του κάθε σπιτιού καθώς σε μερικά δεν υπάρχουν καν αριθμοί ή είναι σβησμένοι. Λοιπόν χωρίς να είμαι σίγουρος πρεπει να ήταν το 36 στην Ιάσωνος, ο αριθμός ήταν σβησμένος, στο διπλανό ο αριθμός ήταν 34 και επίσης μόλις μπαίνεις προχωράς μέσα στρίβεις αριστερά κι εκεί είναι η πόρτα που πάνω λέει είσοδος και μπαίνεις στο χώρο. Ήταν μια αρκετά ώριμη, Στέλλα τη λένε και ο τσάτσος είπε ότι δίνει και κώλο στα 10 ευρώ. Α είπε επίσης ότι είναι Ελληνίδα. Αξίζει να πάω ή όχι;;; Ευχαριστώ πολύ.
σαν στελιος μου μοιαζει εμενα τυπε :2funny:

Επισκέπτης
Ενα είναι το θέμα όλες οι κοπέλες των πεζοδρομίων και μπουρδέλων πρέπει να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μας.
Ὁ βῖος γενικῶς θὰ ἔπρεπε νὰ ἀνταποκρίνηται εἰς τὰς ἀπαιτήσεις μας, τοιοῦτον τι ὅμως σπανίως συμβαίνει.

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
20
Πόντοι
6
Η αληθεια ειναι οτι δε την ειδα πολυ καλα, αφου υπηρχε χαμηλος φωτισμος και εμφανιστηκε για πολυ λιγο. Τοσο χαλια ειναι ρε παιδια;

Επισκέπτης
[size=10pt]ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ[/size] (ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΜΠΡΙΜΕ)
Σχόλια και σκέψεις με αφορμή σκληρές κριτικές και σκληρούς αφορισμούς για τα κορίτσια (και τους τόπους) της ηδονής.

Η ευκαιρίες της σεξουαλικής μας ικανοποίησης προσδιορίζονται από τις επιδιώξεις μας. Οι αγορά του Μεταξιού παρέχει ικανοποιητικές ευκαιρίες σε χαμηλή τιμή γι αυτούς που αποδέχονται τις προδιαγραφές του. Συγκεκριμένα αν κανείς θέλει να απολαύσει τις σύντομες στιγμές του αγοραίου έρωτα, χωρίς υπερβολικές απιατήσεις, έχει ικανοποιητικές ευκαιρίες. Αν, ομως, θεωρεί κάποιος ότι μπορεί με 15 ευρουλάκια, να έχει από κάτω του τη σκλάβα του πασά ή κάποια γκέισα, που, για παράδειγμα, θα του δίνει κώλο θα παίρνει ακάποτα (μακριά μου αμφότερα) και θα του κάνει και κωλοτούμπες, μάλλον θα απογοητευθεί. Σε στούντιο έχω χρόνια να πάω, αλλά ούτε εκεί ήταν δεδομένες κάποιες υπηρεσίες, ούτε και τώρα, από ότι διαβάζω στις κριτικές. Και η τιμή είναι 3Χ.
Το επιπλέον των βασικών υπηρεσιών και το συν στη διάθεση ή στη τσαχπινιά, θα πρέπει να θεωρείται καλή τύχη. Δεν συμφωνώ λοιπόν με τη σκληρή κριτική και την τακτική «αναποδογυρίζω το τραπέζι» στο πρώτο λοξοκοίταγμα.
Τελευταία, προτιμώ το Μεταξουργείο γιατί με βολεύει σαν τοποθεσία και γιατί, όσο και αν διαφωνούν μερικοί, σπάνια βρίσκω κάτι περισσότερο στη Φυλής για να μπώ στο κόπο να πάω.
Όμορφα κορίτσια, όπως η Μικρη Ολλανδέζα, (Λάουρα) είναι ένα θετικό παράδειγμα ωραίου και συνεργάσιμου κοριτσιού, αν κανείς αποδέχεται το εύρος των υπηρτεσιών που προσφέρει. Πάντα με την προϋπόθεση ότι του αρέσει εμφανισιακά.
Το ίδο συμβάινει και με αρκετά  άλλα κορίστια. Δεν μπορώ να πω ότι ο κανόνας είναι αυτός, αλλά αν έλεγα ότι είναι σπάνιες εξαιρέσεις θα ήταν αποτέλσμα προκατάληψης. Ακόμα και η Ναταλί που με περιφρόνηση απορρίπτουν γνωστά και μη εξαιρετέα μέλη του σάιτ, δεν είναι και για φτύσιμο. Έχει, ίσως το φωτεινότερο χαμόγελο που έχω δεί σε μπουρδέλο (στις πολυετείς περιπλανήσεις μου), και οι υπηρεσίες της δεν υπερβαίνουν τις βασικές, αλλά δεν υστερούν, ή, έστω, λίγο υπολείπονται του μέσου όρου. Προσωπικά πήγα μία και μοναδική φορά, γιατί ο σωματότυπός της δεν είναι του τύπου μου, αλλά και γιατί η επαφή με το κορμί της δεν με ηδονίζει αρκετά. Αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την κοπέλα. Στραβομουτσουνιές και κουτοπονηριές όμως δεν μου έκανε. Η Σοφία της Ιάσωνος  (όταν ήταν στα κέφια της) είναι κατά τη γνώμη μου περίπτωση που σπάνια συναντάς στα ευαγή ιδρύματα. Κρίμα (για μας) που χάθηκε. Αλλά δεν θα επεκταθώ σε δειγματοληψίες.
Οι πουτάνες, όπως και οι πελάτες τους, ποικίλουν. Υπάρχουν ίσιες και στραβές. Κανόνες δεν υπάρχουν. Όπως κάποιος συνάδελφος είχε πει σε κριτική του (για ίδρυμα της Κεραμεικού ή της Κων/πόλεως -δεν θυμάμαι καλά) έτσι και εγώ. φροντίζω να είμαι πρώτα εγώ σωστός απέναντί τους και μετά να τις κρίνω. Φυσικά μου έχουν τύχει και στραβές. Αυτό είναι αναπόφευκτο, με όση πείρα και διάισθηση μπορεί να έχει κανείς. Μηπως δεν τυχαίνουν στραβοί σε κάθε επάγγελμα;
Οι ρυπαροί τύποι που κυκλοφορούν στη γειτονιά είναι παλιά ιστορία. Ποτέ δεν ήταν καλά εκεί. Τα σπίτια ήταν ίσως και χειρότερα. Αν και οι φάτσες δεν ήταν πολύχρωμες όπως τώρα, οι σκατόφατσες δεν έλλειπαν ποτέ, ούτε ήταν σπάνια η αίσθηση κινδύνου.
Οι πολλοί Πάκηδες, με ενοχλούν (όχι λόγω χρώματος ή εθνικότητας αλλά για την ωμότητα της ματιάς τους) όπως και οι διαφόρων εθνικοτήτων μπαζο-μαγκίτες που κατουρούν στο δρόμο. Το ίδιο και το απαράδεκτο εμπόριο της πρέζας. Δεν λείπουν όμως τα ημεδαπά «μαγκάκια», εφάμιλλων προδιαγραφών.
Οι γυφτιά εξαπλώνεται οριζοντίως και έχει διεθνικά χαρακτηριστικά. Αυτοί οι ...αξιοπρεπείς τύποι αποτελούν ένα όχι ευκαταφρόνητο μέρος της πελατείας των κοριτσιών. Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο πράγμα να σε πηδάει ο κάθένας και μάλιστα διαδοχικά, και να περαμένεις μέσα στην καλή χαρά. Ακόμα και άν η κοπέλα έχει διαλέξει το επάγγελμα, έχει κάποια όρια ανοχής. Θεωρώ την άποψη ότι υπάρχουν γεννημένες πουτάνες που τη βρίσκουν στο μπουρδέλο παιδαριώδη, μη αντέχουσα σοβαρό σχολιασμό. Άσχετα αν κάποιες παραμέμενοντας εκεί προσαρμόζονται αναλόγως.
Θεωρώ λοιπόν ιδιάιτερα σκληρή την απαίτηση το τρυφερό πλάσμα να μας κάνει κωλοτούμπες για 15 ευρώ. Δεν ξέρω οι ίδιοι οι σκληροί κριτές τι θα ήταν διατεθιμένοι να κάνουν για το ποσό αυτό. (Και δεν εννοώ να εκδοθούν οι ίδιοι).
Φυσικά, όπως από καθε δουλεία, περιμένεις κάποια πράγματα εφόσον τα αγοράζεις. Αλλά αν πληρώσεις ζάσταβα, μην διαμαρτηρηθείς ότι δεν σου έφεραν μερσεντές.
Παραμένω λοιπόν στην  αναζήτηση της τίμιας συναλλαγής που σε κάθε περίπτωση είναι ασύμμετρη υπέρ του πελάτη.
Και εν πάσει περιπτώσει, η χαρά της ικανοποίησης είναι και αυτή ένα προσόν, που οι αιωνίως παραπονούμενοι δεν ξέρω αν διαθέτουν.

(keratas)

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ  Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΙΑΣΩΝΟΣ 1Β ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΤ ΠΗΓΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕ Η ΥΠΟΔΟΧΗ..

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.706
Πόντοι
8.445
την Τετάρτη στην πρωινή βάρδια στο Ιάσωνος 37Β δούλευε η Δήμητρα. έχοντας ακούσει πολλά, αλλά και λόγω της καυλευρής της εμφάνισης είπα να δοκιμάσω.
στήθος μικρό και πεσμένο, με λίγα λόγια χάλια. πίπα μέτρια και μετά κωλαράκι. στο στήσιμο ήταν καλή, με τις ψεύτικες φωνές της, αλλά το κορμί της είναι αρκετά χαλαρό.
δεν μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα ή ότι θα την έπαιρνα ξανά!!!

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Πήγα πάλι σήμερα στη Σαμπρίνα, την πρασινομάτα Ρουμάνα στην Ιάσωνος, δύο σπίτια δίπλα από το 46Β. Οσο με γνωρίζει, τόσο καλύτερο γαμήσι κάνουμε...

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
θα παρω την σκυταλι απο των συναγωνιστη jopino,οχι δεν θα μιλησω για τα κοριτσια και ποια ηταν βαρδια,αλλα θα δωσω μια εικονα απο τους δρομους της περιοχης.Βολτα χθεσινη στους δρομους της ανομιας και της κατουρλιλας,και των σκουπιδιων,πακιδες πηγαινοερχοντουσαν με την πραματια τους στα χερια και μπαιναν μεσα στα μπουρδελα,κυκλοφορουσαν και δικοι μας βεβαια,αλλα και παιδια ουτε 16 δεν ηταν,πολλες καταστασης γελιου,αλλα και λυπησης και αηδιας.Στην Καλλεργη κατι ζακια δεν ξεραν τι τους γινονταν,ειχαν κατεβαση τα βρακια τους και καθοντουσαν κατω,τωρα ειχαν χεστη τι θα καναν ουτε και αυτη ξεραν.Στην Ιασωνος κατι ζακια παλι χωριζαν την πρεζα και τσακονωντουσαν,ενω τα πακια μπαινοβγαιναν μηπως και τα βαλουν πουθενα και σπρωξουν.Επισης κατι περιεργοι τυποι πιανουν γωνιες και καθονται και κοιτανε τα ρδελα δεξια,αριστερα με τις ωρες,μπορει βεβαια να ειναι και τις δουλειας.Στην Μ.Αλεξανδρου δυο συμμοριες απο πιτσιρικαδες ειχαν χωριστη και μπαιναν στα ρδελα να κανουν ματι,μια γρια περναγε τους ειδε και φωναζε και σταυρωκοπιοταν που παμε χριστε  μου και αλλα σχετικα,στην Λεωνιδιου γωνια με Ιασωνος στην γκρι υπογα οι πακιδες κοιτουσαν μεσα αλλα δεν μπαιναν,σκεφτοντουσαν μηπως μπουν και δεν ξαναβγουν.Μια τσατσα χαμηλα παρεδιδε βαρδια και βγηκε να σκουπιση των χωρο γυρω γυρω στα οικηματα στο τελος της Ιασωνος,κοσμος υπηρχε αρκετος που μπαινοβγαινε μεσα,ενας παππους με γιαλια και μακρι παλτο μου λεη χωρις να με ξερη και κανη τον σταυρο του,ποτε ανοιξαν ολα αυτα τα μπουρδελα παιδι μου εδω?εγω θυμαμε οτι ηταν στην Ακομινατου,πρωτου γεννηθω παππου του λεω,μαλλον εχω καιρο να περασω απο δω παιδι μου.Γυρισα προς την ζηνωνως,φυσικα δεν ξεχασα να περασω απο την πιατσα της Γερανιου,ειδα μερικες νεες αφιξης νοικοκυρων,κανα δυο ηταν καλα τεμαχια,μια γρια ποιο πανω εκανε πιατσα,ασπρα μαλλια,σκουφι πλεχτο στο κεφαλι,θα την περναγα για ζητιανα,αλλα μου ειπε παμε?και εμεινα γκαγκελο,αυτα τα ολιγα απο την μεγαλη πεζη τετραωρη βολτα μου στην περιοχη της μερεντας,που μοιαζη σαν ταινια μικρου μηκους..

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ρε φίλε, βάζε και κανένα τόνο και καμιά τελεία...Μας βγήκαν τα μάτια...

Επισκέπτης
H Ιάσωνος έχει αυτά τα μπουρδέλα τουλάχιστον 30 χρόνια. Μόνο στα μονοψήφια νούμερα είναι καινούρια.
Μην κοιτάτε μόνο το trush κ. Σοτιρόφ.  :)
Υπάρχουν ωραιότατα γκράφιτι, εφάμιλα αυτών των Εξαρχείων, η Δημοτική Πινακοθήκη, αλλά και ένα από τα πιο κουλτουρέ θέατρα (με ευρωπαϊκή αναγνώριση, μάλιστα). Μιλώ για το ΑΤΤΙΣ στη Λεωνίδου απέναντι από μπουρδέλο. Η ακραίες αντιθέσεις της περιοχής, και βέβαια οι προσωπικές μνήμες, δίνουν μια ιδιαίτερη, αλλά σίγουρα όχι αστραφτερή, γοητεία στην περιοχή.
Αυτά συμπληρωματικά και όχι προς αντίθεση αυτών που αναφέρετε. :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
H Ιάσωνος έχει αυτά τα μπουρδέλα τουλάχιστον 30 χρόνια. Μόνο στα μονοψήφια νούμερα είναι καινούρια.
Μην κοιτάτε μόνο το trush κ. Σοτιρόφ.  :)
Υπάρχουν ωραιότατα γκράφιτι, εφάμιλα αυτών των Εξαρχείων, η Δημοτική Πινακοθήκη, αλλά και ένα από τα πιο κουλτουρέ θέατρα (με ευρωπαϊκή αναγνώριση, μάλιστα). Μιλώ για το ΑΤΤΙΣ στη Λεωνίδου απέναντι από μπουρδέλο. Η ακραίες αντιθέσεις της περιοχής, και βέβαια οι προσωπικές μνήμες, δίνουν μια ιδιαίτερη, αλλά σίγουρα όχι αστραφτερή, γοητεία στην περιοχή.
Αυτά συμπληρωματικά και όχι προς αντίθεση αυτών που αναφέρετε. :)

εμενα η περιοχη μου ασκει μια περιεργη γοητεια
τα θεατρα της περιοχης ,αλλα και τα ιδια τα μπουρδελα που ειναι θεατρα σεξουαλικων παραστασεων , κατι ο "εκπτωτος αγγελος"- Ικαρος της πλ. καραισκακη που με ενα περιεργο τροπο τα εχω συνδυασει με τραγουδια του Χατζηδακη (οδος ονειρων , πορνογραφια) κατι η αθλιοτητα της περιοχης , κατι τα προσωπικα βιωματα εκει , δε θελει και πολυ την εχω βαλει στην καρδια μου την περιοχη...οπως φυσικα και αλλες "αθλιες" περιοχες της αθηνας  ;)

Επισκέπτης
εμενα η περιοχη μου ασκει μια περιεργη γοητεια
τα θεατρα της περιοχης ,αλλα και τα ιδια τα μπουρδελα που ειναι θεατρα σεξουαλικων παραστασεων , κατι ο "εκπτωτος αγγελος"- Ικαρος της πλ. καραισκακη που με ενα περιεργο τροπο τα εχω συνδυασει με τραγουδια του Χατζηδακη (οδος ονειρων , πορνογραφια) κατι η αθλιοτητα της περιοχης , κατι τα προσωπικα βιωματα εκει , δε θελει και πολυ την εχω βαλει στην καρδια μου την περιοχη...οπως φυσικα και αλλες "αθλιες" περιοχες της αθηνας  ;)

:thumbsup:

Η περιοχή έχει μια «καθαρότητα» με την έννοια της ειλικρίνιας, της γύμνιας. Όχι σαν άλλες που κρύβουν τα σκατά τους σε πολυτελή υφάσματα και φιμέ τζάμια.
Αλλά νομιζω παραγίναμε θεωρητικοί... :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
:thumbsup:

Η περιοχή έχει μια «καθαρότητα» με την έννοια της ειλικρίνιας, της γύμνιας. Όχι σαν άλλες που κρύβουν τα σκατά τους σε πολυτελή υφάσματα και φιμέ τζάμια.
Αλλά νομιζω παραγίναμε θεωρητικοί... :)
συμφωνω ομως
θελω να προσθεσω κατι που θεωρω σημαντικο
μπορει οντως να υπαρχει αυτη η "καθαροτητα" στην περιοχη η μαλλον στην ολη διαδικασια , αλλα τα στοιχεια που την συνθετουν ειναι χρηματοδουλες ,κενες πουτανες πλαισιωμενες απο προιοντα εκσπερματισης απλυτων πακιστανων , αλλα και προιοντα απεκκρισεων σκυλων και οχι μονο, στους  γυρω δρομους

Επισκέπτης
συμφωνω ομως
θελω να προσθεσω κατι που θεωρω σημαντικο
μπορει οντως να υπαρχει αυτη η "καθαροτητα" στην περιοχη η μαλλον στην ολη διαδικασια , αλλα τα στοιχεια που την συνθετουν ειναι χρηματοδουλες ,κενες πουτανες πλαισιωμενες απο προιοντα εκσπερματισης απλυτων πακιστανων , αλλα και προιοντα απεκκρισεων σκυλων και οχι μονο, στους  γυρω δρομους

Δεν διαφωνώ. Δεν εξιδανικεύω καταστάσεις.
Αλλά τα ίδια συμβαίνουν σε «καλές γειτονιές», καλυμένα με γυαλιστερό περιτύλιγμα. Νομίζω καταλαβαίνεις. ;)
(Και βέβαια δεν υπάρχουν μόνο σκατά στο πλανήτη...)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Δεν διαφωνώ. Δεν εξιδανικεύω καταστάσεις.
Αλλά τα ίδια συμβαίνουν σε «καλές γειτονιές», καλυμένα με γυαλιστερό περιτύλιγμα. Νομίζω καταλαβαίνεις. ;)
(Και βέβαια δεν υπάρχουν μόνο σκατά στο πλανήτη...)
Το καταλαβα , και νομιζω οτι λεμε το ιδιο

αφιερωνω κατι που ακουγα στην εφηβεια μου :

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Η περιοχή έχει μια «καθαρότητα» με την έννοια της ειλικρίνιας, της γύμνιας.
Αντίθετα η περιοχή είναι βρόμικη και άσχημη γι' αυτό και αληθινή. Η αλήθεια είναι άσχημη.

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
εμενα παντως μου εσπασαν το αυτοκινητο εκει την παρασκευη το βραδυ!

κ ενος αλλου του το πηραν ολοκληρο!

γι' αυτο πολυ προσοχη κ καλυτερα μην πηγαινετε με αυτοκινητο εκει!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom