rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Jopino σήμερα που (ξανα)βλέπω την πετυχημένη φωτο-σύνθεση σου με το "φως της ημέρας" μου δημιουργείται η εντύπωση ότι ο αετός της πλατείας έχει στραμμένη την προσοχή του στο μπουρδέλο της Αχιλλέως 40 συμβολίζοντας (με αυτόν τον τρόπο) κάθε ετοιμοπόλεμο μπουρδελιάρη
Jopino σήμερα που (ξανα)βλέπω την πετυχημένη φωτο-σύνθεση σου με το "φως της ημέρας" μου δημιουργείται η εντύπωση ότι ο αετός της πλατείας έχει στραμμένη την προσοχή του στο μπουρδέλο της Αχιλλέως 40 συμβολίζοντας (με αυτόν τον τρόπο) κάθε ετοιμοπόλεμο μπουρδελιάρη
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=86.0;attach=305075;image[/img[/URL]]
[/quote]γιαυτο γουσταρω μεταξι τυπε
εχει μια κουλτουρα :headbang3:
Σε δουλεύει, δεν υπάρχουν Ιταλίδες πουτάνες εδώ. Αυτές είναι χίλια της χιλίοις αλβανορουμάνες που ξέρουν λίγα ιταλικά επειδή έκαναν πιάτσα κάποτε στην ΙταλίαΜια Ιταλιδούλα που είναι στο Μεταξουργείο την έχετε πετύχει;
η λουνα απο φ.71 πρεπει να ειναι ιταλιδαΣε δουλεύει, δεν υπάρχουν Ιταλίδες πουτάνες εδώ. Αυτές είναι χίλια της χιλίοις αλβανορουμάνες που ξέρουν λίγα ιταλικά επειδή έκαναν πιάτσα κάποτε στην Ιταλία
Την καλησπέρα μου και τα σέβη μου στη παρέα...
Βασικά το Μεταξουργείο, αντικατοπτρίζει το "παρελθόν" (μας) ή και ... "τα βήματα των πατέρων" (μας)
Δεν πρόκειται για απάτη ή οφθαλμαπάτη αλλά για ανυπέρβλητες καταστάσεις που ορισμένες φορές είναι δύσκολο να τις διαχειριστούμε...
Jopino σε ευχαριστώ για τα πολύ καλά σου λόγια αλλά, πίστεψε με, δεν το αξίζω ...
Κοίτα, οι ιταλίδες είναι πολύ μουνάρες και κυριλέ για να ξεπέσουν εδώ με 15 ή 20 ευρώ εκτός άμα είναι καμιά ξεπεσμένη νότια που νοσταλγεί συνέχεια το νότο και μας ήρθε. Ωστόσο είναι γνωστό το παραμύθι των ρουμάνων περί Ιταλίας, γιατί πράγματι πολλοί απ΄ αυτούς ξέρουν άπταιστα ιταλικά. Το θέμα τελικά είναι άν αυτές οι γκόμενες που το παίζουν από Ιταλία κάνουν καλό κρεβάτι και αξιζει να τις πηδήξειςη λουνα απο φ.71 πρεπει να ειναι ιταλιδα
Κοίτα, οι ιταλίδες είναι πολύ μουνάρες και κυριλέ για να ξεπέσουν εδώ με 15 ή 20 ευρώ εκτός άμα είναι καμιά ξεπεσμένη νότια που νοσταλγεί συνέχεια το νότο και μας ήρθε. Ωστόσο είναι γνωστό το παραμύθι των ρουμάνων περί Ιταλίας, γιατί πράγματι πολλοί απ΄ αυτούς ξέρουν άπταιστα ιταλικά. Το θέμα τελικά είναι άν αυτές οι γκόμενες που το παίζουν από Ιταλία κάνουν καλό κρεβάτι και αξιζει να τις πηδήξεις
Τυπε εχεις γαμησει ιταλιανα?Σιγα τις μουναρες ρε τυπε
χειροτερες ψωμολυσες ειναι οι ιταλιδες
απο τις ελλεινιδες
Τυπε εχεις γαμησει ιταλιανα?
Τυπε χανεις....αν γαμησεις ιταλιανα δεν ξεκολας ειναι αρωστια..ναι τυπε την ελληνοιταλιδα
την ειρηνη απο διδυμου και τωρα ξανθιπης
αλλα αυτη δεν πιανεται ειναι απο την Ιταλια
της Αλβανιας
τυπε δεν πηδαω ξινομουνες εγω
αμα μου ρθει η ιταλιδα με το τουπε
πολυ πολυ να τις ψιθυρισω κανα φαφανκουλο
και να την κανω
Τυπε χανεις....αν γαμησεις ιταλιανα δεν ξεκολας ειναι αρωστια..