apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ποτε δεν τις ειχα σε εκτιμηση εγω τυπεΤυπε χανεις....αν γαμησεις ιταλιανα δεν ξεκολας ειναι αρωστια..
ποτε δεν τις ειχα σε εκτιμηση εγω τυπεΤυπε χανεις....αν γαμησεις ιταλιανα δεν ξεκολας ειναι αρωστια..
ποτε δεν τις ειχα σε εκτιμηση εγω τυπε
γουστα ειναι αυτα τυπε..ποτε δεν τις ειχα σε εκτιμηση εγω τυπε
πω ρε τι μου θυμισες οταν την ειχα δει εξω λεω τι μουνι ειναι αυτο και οταν ηρθε στο δωματιο εκανε μπαμ οτι ειναι αλβανιδαναι τυπε την ελληνοιταλιδα
την ειρηνη απο διδυμου και τωρα ξανθιπης
αλλα αυτη δεν πιανεται ειναι απο την Ιταλια
της Αλβανιας
τυπε δεν πηδαω ξινομουνες εγω
αμα μου ρθει η ιταλιδα με το τουπε
πολυ πολυ να τις ψιθυρισω κανα φαφανκουλο
και να την κανω
θΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛητερο φωτισμο στο δωματιο τυπε...πω ρε τι μου θυμισες οταν την ειχα δει εξω λεω τι μουνι ειναι αυτο και οταν ηρθε στο δωματιο εκανε μπαμ οτι ειναι αλβανιδα
2 φορες την εχω πατησει ο μαλακας αλλα δε γαμιεται για γκομενα την επιασα μηπωςθΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛητερο φωτισμο στο δωματιο τυπε...
πω ρε τι μου θυμισες οταν την ειχα δει εξω λεω τι μουνι ειναι αυτο και οταν ηρθε στο δωματιο εκανε μπαμ οτι ειναι αλβανιδα
οντως ειναι ωραια και εχει τελειο στησιμο στα τεσσερα αλλα ειναι ιδεολογικο το θεμα οπως λεει ο απολυτος δε παω με αλβανιδεςφιλε ειναι τρελο μουνι
η ειρηνη στο Ξανθιπης 2
αν και συγγνωμη για το σπαμ εδω
τελευταιο μηνυμα αυτο μορτηδες.
Και κανει και προκαταρκτικα
και εχει και κωλαρακι ωραιο...
σε αφηνει να γλειψεις και βυζακια
αλλα δεν θελει να εισαι αγαρμπος μαζι της
στα 4 στηνεται ωραια. Ιεραποστολικο μονο
ειχε αρνηθει να βαλει τα ποδια στους ωμους
ωστε να εχω πληρη διεσδυση οπως ακριβως ηθελα
αλλα δεν πειραζει
Γιατη?οντως ειναι ωραια και εχει τελειο στησιμο στα τεσσερα αλλα ειναι ιδεολογικο το θεμα οπως λεει ο απολυτος δε παω με αλβανιδες
θα ανοιξουμε ολοκληρη συζητηση γι'αυτο αστοΓιατη?
Ευκαιρεία να ακουσω και της φιλετικές σου προτιμήσεις....θα ανοιξουμε ολοκληρη συζητηση γι'αυτο αστο
τραβα στο αλλο θρεντ και κανε μου μια μια ερωτησης να σου απαντησωΕυκαιρεία να ακουσω και της φιλετικές σου προτιμήσεις....
Τι θεμα ειναι ποσες αλβανιδες εχεις πηδηξει και δεν θα το μαθεις ποτετραβα στο αλλο θρεντ και κανε μου μια μια ερωτησης να σου απαντησω
η γλιτσα δεν ηρθε ακομα
ρε ακορ δεν αντιπαθω ανθρωπους αναλογα την εθνικοτητα που εχουν λογω επαγγελματος συναναστρεφομαι με ολων των βαλκανικων και μη χωρων ανθρωπους και δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα λεω κατι παρομοιο με σενα διπλα στο τσατΤι θεμα ειναι ποσες αλβανιδες εχεις πηδηξει και δεν θα το μαθεις ποτε
Νομιζω πιο ευχαριστημενος θα επρεπε να εισαι, τουλαχιστον να ειναι ειλικρινης η κοπελα και να λεει χωρις ντροπη απο που ειναι!
Αλβανους μπορει να αντιπαθω, αλβανιδες όχι, μουνί εχουν κι αυτές
πολλες αλλα δε λενε τιποτα εκτος απο μια ψηλη αδυνατη που αν εισαι φαν για μαυρη την παιρνεις εγω δεν ειμαι λατρηςΚαμια μαυρη πεζει?
+300ποτε δεν τις ειχα σε εκτιμηση εγω τυπε
Πρόσεξε, η Ελλάδα δεν είναι η γη της επαγγλίας για τις πουτάνες της Ευρώπης υπάρχουν άλλα κράτη της Ευρώπης (Ολλανδία Γερμανία Ιταλία κλπ) που άμα δεις τι κυκλοφορεί εκεί έδώ ούτε που θα ξαναπάς μπουρδελότσαρκα δηλαδή έχουμε πολύ χαμηλό επίπεδο ποιότητας εκδιδόμενων κοριτσιών και αυτά που είναι εδώ η πλειοψηφία στη κυριολεξία είναι ρουμάνες αλβανίδες βουλγάρες ελάχιστες πια ουκρανορωσίδες (εκτός ct που πρέπει να τα σκάσεις πολύ χοντρά). Τίποτα άλλο δεν παίζει. Αυτά περί φράσεων είμαι από Ιταλία Ισπανία και τέτοιες παπαριές που μας λένε είναι για άλλους όχι για εμάς. Ας μη μπούμε δε στο κόπο να συγκρίνουμε τις ψωμόλυσες Ιταλίδες με τις ελληνίδες γιατί μάλλον είσαι φάουλ. Ενα είναι το θέμα όλες οι κοπέλες των πεζοδρομίων και μπουρδέλων πρέπει να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μας.Σιγα τις μουναρες ρε τυπε
χειροτερες ψωμολυσες ειναι οι ιταλιδες
απο τις ελλεινιδες
Και εδω εχει καλα τεμαχια αλλα πρεπει να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη.Ολανδια Γερμανια τι τιμες εχουν ?????Πρόσεξε, η Ελλάδα δεν είναι η γη της επαγγλίας για τις πουτάνες της Ευρώπης υπάρχουν άλλα κράτη της Ευρώπης (Ολλανδία Γερμανία Ιταλία κλπ) που άμα δεις τι κυκλοφορεί εκεί έδώ ούτε που θα ξαναπάς μπουρδελότσαρκα δηλαδή έχουμε πολύ χαμηλό επίπεδο ποιότητας εκδιδόμενων κοριτσιών και αυτά που είναι εδώ η πλειοψηφία στη κυριολεξία είναι ρουμάνες αλβανίδες βουλγάρες ελάχιστες πια ουκρανορωσίδες (εκτός ct που πρέπει να τα σκάσεις πολύ χοντρά). Τίποτα άλλο δεν παίζει. Αυτά περί φράσεων είμαι από Ιταλία Ισπανία και τέτοιες παπαριές που μας λένε είναι για άλλους όχι για εμάς. Ας μη μπούμε δε στο κόπο να συγκρίνουμε τις ψωμόλυσες Ιταλίδες με τις ελληνίδες γιατί μάλλον είσαι φάουλ. Ενα είναι το θέμα όλες οι κοπέλες των πεζοδρομίων και μπουρδέλων πρέπει να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μας.
Ναι, τα ct που προέρχονται από το βόρειοανατολικό ημισφαίριο της Ευρώπης είναι πολύ ωραία μουνιά. Εδώ βρίσκεις καμιά φορά ωραία κορίτσια σε μπουρδέλα αλλά μετά δε τα ξαναβρίσκεις γιατί πολλά από αυτά τα εκδίδουν στη συνέχεια στη δυτική Ευρώπη όπως Βέλγιο Γερμανία και αλλού. Απ΄ ότι θυμάμαι οι τιμές σε μπουρδέλα στη Γερμανία/Ολλανδία είναι τριπλάσιες και παραπάνω μερικές φορές απ΄ ότι εδώ, άρα μιλάμε για καμιά 60-70 ερόπουλα το μανίκι στο δωμάτιο. Όμως τα καλά τεμάχια βρίσκονται εκείΚαι εδω εχει καλα τεμαχια αλλα πρεπει να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη.Ολανδια Γερμανια τι τιμες εχουν ?????