Νέα

Μεταξουργείο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ναι τυπε την ελληνοιταλιδα
την ειρηνη απο διδυμου και τωρα ξανθιπης
αλλα αυτη δεν πιανεται ειναι απο την Ιταλια
της Αλβανιας

τυπε δεν πηδαω ξινομουνες εγω
αμα μου ρθει η ιταλιδα με το τουπε
πολυ πολυ να τις ψιθυρισω κανα φαφανκουλο
και να την κανω
πω ρε τι μου θυμισες οταν την ειχα δει εξω λεω τι μουνι ειναι αυτο και οταν ηρθε στο δωματιο εκανε μπαμ οτι ειναι αλβανιδα :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
πω ρε τι μου θυμισες οταν την ειχα δει εξω λεω τι μουνι ειναι αυτο και οταν ηρθε στο δωματιο εκανε μπαμ οτι ειναι αλβανιδα :grin:
θΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛητερο φωτισμο στο δωματιο τυπε... :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

φιλε ειναι τρελο μουνι
η ειρηνη στο Ξανθιπης 2
αν και συγγνωμη για το σπαμ εδω
τελευταιο μηνυμα αυτο μορτηδες.

Και κανει και προκαταρκτικα
και εχει και κωλαρακι ωραιο...
σε αφηνει να γλειψεις και βυζακια
αλλα δεν θελει να εισαι αγαρμπος μαζι της
στα 4 στηνεται ωραια. Ιεραποστολικο μονο
ειχε αρνηθει να βαλει τα ποδια στους ωμους
ωστε να εχω πληρη διεσδυση οπως ακριβως ηθελα
αλλα δεν πειραζει

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
φιλε ειναι τρελο μουνι
η ειρηνη στο Ξανθιπης 2
αν και συγγνωμη για το σπαμ εδω
τελευταιο μηνυμα αυτο μορτηδες.

Και κανει και προκαταρκτικα
και εχει και κωλαρακι ωραιο...
σε αφηνει να γλειψεις και βυζακια
αλλα δεν θελει να εισαι αγαρμπος μαζι της
στα 4 στηνεται ωραια. Ιεραποστολικο μονο
ειχε αρνηθει να βαλει τα ποδια στους ωμους
ωστε να εχω πληρη διεσδυση οπως ακριβως ηθελα
αλλα δεν πειραζει
οντως ειναι ωραια και εχει τελειο στησιμο στα τεσσερα αλλα ειναι ιδεολογικο το θεμα οπως λεει ο απολυτος δε παω με αλβανιδες :dunno:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
τραβα στο αλλο θρεντ και κανε μου μια μια ερωτησης να σου απαντησω :birdman:
η γλιτσα δεν ηρθε ακομα :think:
Τι θεμα ειναι ποσες αλβανιδες εχεις πηδηξει και δεν θα το μαθεις ποτε  :grin: :grin:
Νομιζω πιο ευχαριστημενος θα επρεπε να εισαι, τουλαχιστον να ειναι ειλικρινης η κοπελα και να λεει χωρις ντροπη απο που ειναι!
Αλβανους μπορει να αντιπαθω, αλβανιδες όχι, μουνί εχουν κι αυτές  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Τι θεμα ειναι ποσες αλβανιδες εχεις πηδηξει και δεν θα το μαθεις ποτε  :grin: :grin:
Νομιζω πιο ευχαριστημενος θα επρεπε να εισαι, τουλαχιστον να ειναι ειλικρινης η κοπελα και να λεει χωρις ντροπη απο που ειναι!
Αλβανους μπορει να αντιπαθω, αλβανιδες όχι, μουνί εχουν κι αυτές  :zfuck: :zfuck: :zfuck:
ρε ακορ δεν αντιπαθω ανθρωπους αναλογα την εθνικοτητα που εχουν λογω επαγγελματος συναναστρεφομαι με ολων των βαλκανικων και μη χωρων ανθρωπους και δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα λεω κατι παρομοιο με σενα διπλα στο τσατ

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καμια μαυρη πεζει?

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
ποτε δεν τις ειχα σε εκτιμηση εγω τυπε
+300

αμα ειναι να εχει ενα υφος οτι σου κανει χαρη και τιμη που την πηδας κιολας επειδη νομιζει οτι ειναι απιστευτα ομορφη,(αυτη και καμια αλλη κατα τα μυαλα της  :idiot: ) και να ειναι στο  :knockinb: επιπλο,χιλιες φορες με ενα τσαχπινογαργαλιαρικο του πρωην ανατολικου μπλοκ και ας μην ειναι τοοοοοσο ομορφη. by the way: γουστα ειναι αυτα.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Σιγα τις μουναρες ρε τυπε  
χειροτερες ψωμολυσες ειναι οι ιταλιδες
απο τις ελλεινιδες
Πρόσεξε, η Ελλάδα δεν είναι η γη της επαγγλίας για τις πουτάνες της Ευρώπης υπάρχουν άλλα κράτη της Ευρώπης (Ολλανδία Γερμανία Ιταλία κλπ) που άμα δεις τι κυκλοφορεί εκεί έδώ ούτε που θα ξαναπάς μπουρδελότσαρκα δηλαδή έχουμε πολύ χαμηλό επίπεδο ποιότητας εκδιδόμενων κοριτσιών και αυτά που είναι εδώ η πλειοψηφία στη κυριολεξία είναι ρουμάνες αλβανίδες βουλγάρες ελάχιστες πια ουκρανορωσίδες (εκτός ct που πρέπει να τα σκάσεις πολύ χοντρά). Τίποτα άλλο δεν παίζει. Αυτά περί φράσεων είμαι από Ιταλία Ισπανία και τέτοιες παπαριές που μας λένε είναι για άλλους όχι για εμάς. Ας μη μπούμε δε στο κόπο να συγκρίνουμε τις ψωμόλυσες Ιταλίδες με  τις ελληνίδες γιατί μάλλον είσαι φάουλ. Ενα είναι το θέμα όλες οι κοπέλες των πεζοδρομίων και μπουρδέλων πρέπει να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μας.

nikos111969

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
6
Πρόσεξε, η Ελλάδα δεν είναι η γη της επαγγλίας για τις πουτάνες της Ευρώπης υπάρχουν άλλα κράτη της Ευρώπης (Ολλανδία Γερμανία Ιταλία κλπ) που άμα δεις τι κυκλοφορεί εκεί έδώ ούτε που θα ξαναπάς μπουρδελότσαρκα δηλαδή έχουμε πολύ χαμηλό επίπεδο ποιότητας εκδιδόμενων κοριτσιών και αυτά που είναι εδώ η πλειοψηφία στη κυριολεξία είναι ρουμάνες αλβανίδες βουλγάρες ελάχιστες πια ουκρανορωσίδες (εκτός ct που πρέπει να τα σκάσεις πολύ χοντρά). Τίποτα άλλο δεν παίζει. Αυτά περί φράσεων είμαι από Ιταλία Ισπανία και τέτοιες παπαριές που μας λένε είναι για άλλους όχι για εμάς. Ας μη μπούμε δε στο κόπο να συγκρίνουμε τις ψωμόλυσες Ιταλίδες με  τις ελληνίδες γιατί μάλλον είσαι φάουλ. Ενα είναι το θέμα όλες οι κοπέλες των πεζοδρομίων και μπουρδέλων πρέπει να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μας.
  Και εδω εχει καλα τεμαχια αλλα πρεπει να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη.Ολανδια Γερμανια τι τιμες εχουν ?????

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
 Και εδω εχει καλα τεμαχια αλλα πρεπει να βαλεις βαθια το χερι στην τσεπη.Ολανδια Γερμανια τι τιμες εχουν ?????
Ναι, τα ct που προέρχονται από το βόρειοανατολικό ημισφαίριο της Ευρώπης είναι πολύ ωραία μουνιά. Εδώ βρίσκεις καμιά φορά ωραία κορίτσια σε μπουρδέλα αλλά μετά δε τα ξαναβρίσκεις γιατί πολλά από αυτά τα εκδίδουν στη συνέχεια στη δυτική Ευρώπη όπως Βέλγιο Γερμανία και αλλού. Απ΄ ότι θυμάμαι οι τιμές σε μπουρδέλα στη Γερμανία/Ολλανδία είναι τριπλάσιες και παραπάνω μερικές φορές απ΄ ότι εδώ, άρα μιλάμε για καμιά 60-70 ερόπουλα το μανίκι στο δωμάτιο. Όμως τα καλά τεμάχια βρίσκονται εκεί  

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom