Νέα

Μεταξουργείο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εμενα παντως μου εσπασαν το αυτοκινητο εκει την παρασκευη το βραδυ!

κ ενος αλλου του το πηραν ολοκληρο!

γι' αυτο πολυ προσοχη κ καλυτερα μην πηγαινετε με αυτοκινητο εκει!

Tι ώρες γινόνται αυτά? Εγώ απόγευμα πηγαίνω μέχρι 7 το πολύ. Μόνο ζάκια βλέπω (άλλη φρίκη αυτή...) Δεν έχω δει κάτι άλλο (καλύτερα) αν και ακούω διάφορα. Τα αυτοκίνητα καλύτερα σε κεντρικούς δρόμους.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Αλλη μια κατάθεση στη Σαμπρίνα...

Επισκέπτης
Γενικά σχόλια, παρατηρήσεις, εικασίες.

Πριν από κανένα μήνα, στα 40αρια της Ιάσονος, κάτω από τη Μ. (τρομάρα μας) Αλεξάνδρου, κάποιος τύπος έφερε κορίτσια στα μπουρδέλα. Αυτό λύνει και την απορία μέλους για το πως τα κορίτσια πάνε στη δουλειά χωρίς να  κινδυνεύουν. Μα δεν αφήνουν το εμπόρευμα αφύλακτο φίλε μου... Και αμάξι επί της Ιάσονος κατέβαζε ξανθιά αντολικομπολκίτισα που μπούκαρε στο Ι1.) Έκανε τον κουμαντοδόρο. Εσείς οι δύο (2 πουτάνες) θα μείνετε εδώ, εσείς (άλλες δύο, θα πάτε Φυλής. Τα νεαρά πουτανάκια άκουγαν σα μαθητριούλες. Οι δύο που θάφευγαν ψιλογκρίνιαζαν: «Ποιός θα μας πληρώσει το ταξί». Την απάντηση δεν την άκουσα γιατί έφυγα λόγω αλλαγής βάρδιας. Ο τύπος με έιχε μπανίσει. Έπαιζε το μάτι του. Δεν ήταν πάντως κανένα σαΐνη - μη νομίσετε. Πονηρόβλακας ήταν. Αυτά έγιναν στο κατάστημα με τις σκάλες αμέσως πριν βγεις Μ.(ξανά τρομάρα μας) Αλεξάνδρου. Στα τρίδυμα πορνεία παρακάτω, με τις στενές πόρτες και τα άθλια δωμάτια, όταν πήγα, ήταν εκεί. Σε αυτό με το εσωτερικό φαρδύ σαλόνι (lobby), αν θυμάμαι καλά. Επειδή δεν είμαι πιτσιρικάς μάλλον με θεώρησε καλό πελάτη (όρσε ρε) ανασηκώθηκε από τη καρέκλα του και με χαμόγελο που προσπαθούσε να δείξει καλοσυνάτο και ευγενικό, με παρότρυνε να περιμένω. Επειδή προφανώς, είχα φύγει από το προηγούμενο. Μερικές μέρες μετά που ξαναπέρασα, τον ξαναείδα. Για κάποιο λόγο με περνάει για βολικό πελάτη, η απλά έτσι κάνει με όλους.
Ο λόγος που το αναφέρω είναι η εντύπωση που μου έκανε το γεγονός, γιατί δεν βλέπω συχνά τέτοια, αλλά και γιατί είναι αποκαλυπτικό πόσο εμπορευματοποιημένα είναι τα κορίτσια που γαμάμε. Για να μην αυταπατόμαστε.
Σκέφτηκα ότι ο τύπος δεν ήταν νταβατζής. (Εδώ αρχίζει η εικασία). Ότι είναι ένας τραχανάκος που σκίζεται να ικανοποιήσει το αφεντικό. Να τακτοποιήσει τα κορίτσια στις θέσεις τους, να τους βάλει τις φωνές αν παρακούσουν, να ρίξει και καμιά σφαλιάρα αν χρειαστεί. Τα καφάσια τα βάζεις όπου θες και κάθονται. Οι πουτάνες όμως έχουν τη δική τους θέληση, έστω και αν δεν φημίζονται για την ευφυΐα τους.
Ένα λιγδοτυπάκος σαν αυτόν δεν ξέρω αν θα μπορούσε να σας (μας) μαχαιρώσει, «όταν η περίστασις το απαιτεί» που λέει και το άσμα. Πιστεύω ότι, στην  ιεραρχική τάξη του κυκλώματος, είναι καρπαζοεισπράχτορας. Ένα είδος Τζανετάκου των μπουρδέλων, όπου οι πουτανίτσες είναι απλά τα ζωάκια που τον έβαλαν να φυλάει. Ένας ανώτερος (ας το πούμε ΜΒ) εποπτεύει και διευθύνει κάποιους τέτοιους καρπαζοεισπράχτορες και λογοδοτεί σε κάποιον ανώτερο. Αν έχετε πάει σε μεγάλη εταιρία θα έχετε διαπιστώσει ότι δύσκολα βλέπετε από μεσαία και πάνω στελέχη. Η για παράδειγμα μιλήστε με τη Νόκια, τη Hol και άλλες ανάλογες. Αν θελήσετε να μιλήσετε με κάποιο που εκτός από νούμερο θέσης έχει και κάποια πραγματική θέση, σφυρίξτε μου κλέφτικα. Τα ανώτερα στελέχη του κυκλώματος, πιθανόν να κάθονται στο απέναντι τραπέζι του πολυτελούς εστιατορίου και οι κουνιάδες του να λεν τι καλός άνθρωπος που είναι.
(Εδώ είναι ο «χρυσός σάπιος κόσμος» του Άκη Πάνου.
Ξέρω ότι δε λέω πρωτοτυπίες. Απλά, ως μεσόγειος που είμαι θέλω να εκφραστώ. Και, λόγω των μορφοπλαστικών μου αναγκών (μην απορείτε υπάρχουν και τέτοιες και για να σας καθησυχάσω σε δηλών ω ότι δεν είναι μεταδοτικές), λόγω λοιπών αυτων των αναγκών τα στρογγύλεψα σε φράσεις. Και επειδή μου αρέσουν οι εικόνες, βάζω ένα κακοφτιαγμένο διαγραμματάκι της οργανωτικής δομής του κυκλώματος. Όπου Π = πουτάνες. Πάνω από αυτές, τα Κ = καρπαζοεισπράχτορες, σαν αυτόν που είδα. Παραπάνω, οι προαναφερθέντες ΜΒ = Median Boss. Και τέλος Β= Boss.  Δεν θα πίστευα (αντίθετα με του συνομοσιολόγους) ότι υπάρχει,ένα κέντρο από όπου όλα εκπορεύονται. Μάλλον οι Bosses είναι ένα μεταβλητής δομής και κατανομής ισχύος δίκτυο με αμφίβολο έλεγχο, υποκείμενο στους νόμου του τυχαίου.
Η φάτσα που ακολουθεί, είναι άτεχνο σκιτσάκι του καρπαζοεισπράχτορα που συνάντησα. Γύρω στα 45-50 μεσαίου αναστήματος, κανονικό βάρος, σαχλοντυμένος και με ύφος λίγδας.
Συμπαθώ, εντός κάποιων ορίων, τις πουτάνες, είτε είναι αξιοπαθούντες είτε όχι. Τα παραπάνω κοπρόσκυλα όχι.
Αν αναρωτηθείτε τι έπαθε αυτός και μας τα λέει όλα αυτά, ένα θα σας απαντήσω: Το ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ! :2funny:

Συνημμένα

• karpaz.jpg
    karpaz.jpg
    48,5 KB · Εμφανίσεις: 47
  • itm.jpg
    itm.jpg
    58,2 KB · Εμφανίσεις: 32

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
πολυ καλη προσπαθεια jopino  ;)
μ'αρεσει το οτι ,αυτα τα σκοτεινα μερη μας εμπνεουν να τα εξερευνησουμε ποικιλοτροπως ,αλλοτε γραφοντας ποιηματα ή σκεψεις επι της οργανωσης τους ή εστω ποσταροντας εικονες  ;)

μενω σ'αυτη τη φραση σου :

Μάλλον οι Bosses είναι ένα μεταβλητής δομής και κατανομής ισχύος δίκτυο με αμφίβολο έλεγχο, υποκείμενο στους νόμου του τυχαίου.

παλαιοτερα σ'ενα βιβλιο ψυχιατρικης διαβασα  τον ορο "εμπορευματικη θυματοποιηση (των ανθρωπων)" , πολυ αργοτερα καταλαβα οτι ο "θυτης" δεν ειναι ενα φυσικο προσωπο που κανει καπου dolce vita κανοντας μπανιο στα 500ευρα και καπνιζοντας πουρα, αλλα το ιδιο το συστημα.
Το συστημα κατανεμει ισοτροπα σ'ενα πληθυσμο ρομποτοειδων ατομων τις εντολες/ιδανικα του και αυτα, αναλογα με τον σκληρο τους δισκο/υποβαθρο , προβαινουν στις αντιστοιχες ενεργειες.
Ετσι συγκροτουνται ομαδες αυτομορφων ρομποτοειδων ατομων ,οπου ολες οι ομαδες ειναι ισομορφες μεταξυ τους.
Ετσι λοιπον ,οταν το συστημα σε μια κοινωνια πχ πρωην ανατολικου μπλοκ ,διαδιδει ως ιδανικο το "στοχος ειναι τα λεφτα" ουσιαστικα συγκροτει την ομαδα των πουτανων απο κοριτσακια ανευ ηθικων αξιων, τα οποια θελοντας να φτασουν το ιδανικο της κοινωνιας τους ,και υπο το δελεαρ γρηγορου/ακοπου/αφθονου χρηματος, εν αγνοία τους εμπορευματοποιουνται και κατ'επεκταση θυματοποιουνται.
Δεν θελω να μιλησω για τα μαστροπικα "γραφεια ευρεσεως εργασιας" ουτε για το πως ακριβως ειναι δομημενο το συστημα της πορνειας γιατι αφενος δεν το ξερω και αφετερου πιστευω οτι δεν εχει τοση σημασια αυτο ,οσο το να γινει κατανοητο το οτι αν εχεις τη δομη απλου εκτελεστη εντολων απλα εντασσεσαι σε καποια ομαδα ομοειδων σου , ειτε εισαι στην μειοψηφικη ομαδα των πορνων ή οποιαδηποτε αλλη ομαδα της μιζερης κοινωνιας του αστεως.
Καταληγωντας θελω να πω οτι ,για μενα σημασια εχουν μονο οι ανθρωποι με αυτονομη σκεψη και μνημη και οχι τα ετετοκατευθυνομενα ρομποτοειδη ασχετως της ομαδας που ανηκουν...

τα σεβη μου σε οσους εμπνεονται απο τη βρωμια του μεταξουργειου και συνθετουν ιδεες τις οποιες μοιραζονται με αλλους...

mlk1989

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα μαγκες αυτη η μαρια στο ιασωνος 43 η βουλγαρα ειναι καλη????εχει μεγαλα βυζια καλο κολο????? :fuck2: :zfuck: :zfuck: :pipa2: :pipa2:

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Καλημερα συναγωνιστες ! Οποιος φιλος ξερει κατι καλο για μεταξουργειο σημερα το απογευμα !! Μονο απογευματινη βαρδια !..καποια τολμηρη ας μου στηλη μυνημα πριβε..εχω και εγω καποιες καλες περιπτωσεις..αλλα θα της πω μονο σε αυτους που εχουν να προτεινουν κατι καλο και πολυ τολμηρο μεσα..περιμεω της προτασεις σας ! Καλημερα σε ολους !

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Καλημερα συναγωνιστες ! Οποιος φιλος ξερει κατι καλο για μεταξουργειο σημερα το απογευμα !! Μονο απογευματινη βαρδια !..καποια τολμηρη ας μου στηλη μυνημα πριβε..εχω και εγω καποιες καλες περιπτωσεις..αλλα θα της πω μονο σε αυτους που εχουν να προτεινουν κατι καλο και πολυ τολμηρο μεσα..περιμεω της προτασεις σας ! Καλημερα σε ολους !

:headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
Καλημερα συναγωνιστες ! Οποιος εχει να προτινει καποια απ μεταξουργειο απογευματινη βαρδια που να ειναθ πολυ τολμηρη στο δωματιο κ να κανει παρανομα εχτραδακια..με τον πελατη..ας μου στηλη πριβε..εχω κ εγω προτασεις..να στηλουν οσοι γουρταρουν τα πολυ τολμηρα κολπα στο δωματιο...και ξερουν πολυ τολμηρες κοπελες ! Καλημερα σε ολους !

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Καλημερα συναγωνιστες ! Οποιος εχει να προτινει καποια απ μεταξουργειο απογευματινη βαρδια που να ειναθ πολυ τολμηρη στο δωματιο κ να κανει παρανομα εχτραδακια..με τον πελατη..ας μου στηλη πριβε..εχω κ εγω προτασεις..να στηλουν οσοι γουρταρουν τα πολυ τολμηρα κολπα στο δωματιο...και ξερουν πολυ τολμηρες κοπελες ! Καλημερα σε ολους !
καλημερα και σε σενα,
αλλα επιμενω οτι πρεπει να σου βρουμε θηριοδαμαστη :

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/uploads/archive/dimitra/animan35325.jpg[/img[/URL]]

ή να επιστρεψεις στη ζουγκλα :

[img]http://virtualschool.web.auth.gr/1.1/youngs/forkids/zoa/Wild/Jungle/lion_male_shoes_teeth.jpg

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Λιοντάρι, περί ορέξεως... Ελπίζω μόνο να μην είσαι παντρεμένος ή να έχεις σταθερή σχέση.
Είναι κρίμα να πάρεις και άλλους στο λαιμό σου.

LIONTARI28

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους !! οποιος εχει να προτεινει κατι καλο για μεταξουργειο σημερα απογευμα ας στηλει πριβε,εχω και εγω καποιες καλες προτασεις !

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
καλησπερα σε ολους !! οποιος εχει να προτεινει κατι καλο για μεταξουργειο σημερα απογευμα ας στηλει πριβε,εχω και εγω καποιες καλες προτασεις !
για πες ποιες ειναι οι προτασεις,
και τι ακριβως κανουν στο δωματιο αυτες οι προτασεις

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Εντάξει βρε λιοντάρι την ακούσαμε την ερώτηση σου...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

παλι εδω ρε κερατα? ρε βρωμιαρη ετσι θα σε κανω αμα ξαναγραψεις εδω μεσα
γαμω την ζουγκλα σου και τον ταρζαν.

Συνημμένα

• lion%20kangaroo%20ad.jpg
    lion%20kangaroo%20ad.jpg
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 20

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Η Σαμπρίνα έμαθα πήγε στο Φυλής 86.
Μια Κατερίνα, Ελληνίδα, κοντή 1.60 περίπου, δήλωνε Κερκυραία, ξέρετε που πήγε; Ηταν μια εποχή στην Ιάσωνος.

Επισκέπτης
Aν μιλάς για μια πολύ λεπτή με βυζί 1 και κωλαράκι που χωράει στη χούφτα, που έκανε ωραία πίπα (και άφιλτρο)απο Ιασ.1Β, μαλλον είναι στο Φ134Α. Δες κριτικές και ενημερώσεις.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Η ίδια μου είπε ότι είναι στο 86

the61836

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
re magkes tou idous,,,kserei kaneis pou tha vrw spitaki me duo kopeles gia partouza???alla na einai kanena ftino...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom