lovegangbang
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
kanoun tipota oi kopeles glifonte h arxidia? sou kanoun kai tsimpouki taytoxrona?Εχει στην Ιασωνος χαμηλα.
akoma kamia kalh protash gia proinh vardia? 10 - 12 to prwi?
kanoun tipota oi kopeles glifonte h arxidia? sou kanoun kai tsimpouki taytoxrona?Εχει στην Ιασωνος χαμηλα.
που κ που αν ψαξεις ανακαλυπτεις κατι καλα......Υπάρχουν την σήμερον ημέραν άνθρωποι που πάνε Μεταξουργείο; Πριν 4 - 5 χρόνια τρωγόταν, τώρα με τίποτα παιδιά.
1 1/2 μηνας και κανενας μεταξουργιωτης δεν εχει γραψει τιποτα.....εγω να ανφερω οτι το μεταξυ ειναι παρακμη παλια εβλεπες κ τιποτα καλο , χασαμε ξανα κ την καρλα την καυλα(οχι για το κρεβατι που κανει)αλλα για το ψευτοναζι που βγαζει στο σαλοναρισμα , απο τις καλες επιλογες ποια για πολυ καλυ πιπα η σονια στο λεωνιδιου 28 πανω(απο αλκιβιαδου 16γ) ,εδω κ σχεδον 2 μηνες καμια απολυτως αννανεωση.....
σωστα τα λες....εγω παω μονο για σαφαρι κ εξερευνηση με την προσδοκια κατι καλου.....Το μεταξι δεν ειναι πλεον για ελληνες μαγκα
καποιοας συναγωνηστης ανεφεραι εμφανιση καρτλας στο κολωνου 46 αν ειναι ετσι το περνω πισω.....1 1/2 μηνας και κανενας μεταξουργιωτης δεν εχει γραψει τιποτα.....εγω να ανφερω οτι το μεταξυ ειναι παρακμη παλια εβλεπες κ τιποτα καλο , χασαμε ξανα κ την καρλα την καυλα(οχι για το κρεβατι που κανει)αλλα για το ψευτοναζι που βγαζει στο σαλοναρισμα , απο τις καλες επιλογες ποια για πολυ καλυ πιπα η σονια στο λεωνιδιου 28 πανω(απο αλκιβιαδου 16γ) ,εδω κ σχεδον 2 μηνες καμια απολυτως αννανεωση.....
Το μεταξι δεν ειναι πλεον για ελληνες μαγκα
βαρδια?απο τις καλες επιλογες ποια για πολυ καλυ πιπα η σονια στο λεωνιδιου 28 πανω(απο αλκιβιαδου 16γ)
Το μεταξι δεν ειναι πλεον για ελληνες μαγκα
Τύποι σήμερα έκανα κι εγώ μια βόλτα με έναν φίλο στο Μεταξουργείο.Ήμασταν οι μόνοι Έλληνες όταν μπαίναμε μέσα.Η απόλυτη ξενέρα είναι που βλέπεις μόνο Πακιστανούς και μαύρους!στο τέλος μέχρι και ένας[size=10pt][size=10pt] Άραβας [/size][/size]μπήκε!. . .Δεν υπάρχει!
τυπε μηπως ειναι αυτος που θελει να παρει τον ΠΑΟ?
ειδες και Τσακα πουθενα?
3ηβαρδια?
ο πριγκιπας του βαζελου ηταν???????/Τύποι σήμερα έκανα κι εγώ μια βόλτα με έναν φίλο στο Μεταξουργείο.Ήμασταν οι μόνοι Έλληνες όταν μπαίναμε μέσα.Η απόλυτη ξενέρα είναι που βλέπεις μόνο Πακιστανούς και μαύρους!στο τέλος μέχρι και ένας Άραβας μπήκε!. . .Δεν υπάρχει!