Απαγορευσε την ανεγερση ΜΙΝΑΡΕΔΩΝ .Τζαμια
μπορουν να ανεγερθουν.
Τι εχεις να πεις ομως για την ρωσσια που απαγορευει τα τζαμια ? Αρχηγος ή οχι ο Μεγας Πουτιν ?
Οχι θα αφηνε αυτους που κοβουν κλειτοριδες να
αυξανονται ,και να προωθουν την ομαδικη ψυχωση που ειναι ο φονταμενταλιστικος ισλαμισμος.
Παιχτη σωστη η διορθωση σου και εννοούσα βέβαια τη βουληση της μειοψηφιας που γουσταρε να σηκωθουν μιναρέδες ,βουληση την οποία η γνωστη χουντικη ελβετικη πλειοψηφια εγραψε στα παπαρια της.
Εγω αλλο γουσταρω στη Ρωσσία φίλε..το ξυλίκι που ρίχνουν στους πουστηδες που θελουν να κανουν gay-pride... δε παίζονται οι Σλάβοι λέμε
1 Μην κανεις οτι δεν θες να σου κανουν οι λιμενικοι ειναι ιδιοι με το Φοκους τσουβαλιαζουν ολους τους Αλβανους σαν εγκληματιες οπως τσουβαλιασαν οι Γερμανοι ολους τους Ελληνες σαν απατεωνες.
2. Οταν σε χαλαει κατι παρα πολυ στο προγραμμα ενως κομματος απλα δεν το ψηφηζεις, αρα το 43% ειτε συμφωνησε, ειτε αδιαφορησε για το συγκεκριμενο νομοσχεδιο και αυτο πρεπει να γινει σεβαστο νομιζω
3. Θα ζουσες στη "δημοκρατια" του Ταγιπ??????
1.Οτι οι λιμενικοι τους τσουβαλιαζουν ολους κλπ. κλπ. ειναι αριστερη προπαγανδα που σου συνιστω να την αφήσεις μιας και έχουμε δημοκρατικο πλέον υπουργό.
Το αγραμματο γιδι Χρυσοχοιδη.
Εμαθε τελικα αν ειναι μουσουλμανος ο Barry?
Aπο την αλλη οσον αφορα εμας αγαπητε, υστερα απο 30 χρονια παπανδρεισμου οι Ελληνες είναι δυστυχως Πασοκο-ελληνες και αυτο πρεπει να το δεχτουμε με οτι αυτο συνεπαγεται.
2.Αυτη λοιπον ειναι και η εννοια της κοινοβουλευτικης δικτατοριας.
Σε αναγκαζουν να δεχτεις η και να επιβαλεις σε αλλους 10 μισητα σε σενα πραματα προκειμενου να περασει 1 (αλλα βασικο για την επιβιωση σου).
Αιχμαλωτος για 4 χρόνια αγαπητε.
Αυτα ομως εδώ στο τριτό κοσμο.
Αλλoy παιζουν και εκτος εθνικων εκλογων δημοψηφισματα.
Δε μενει ομηρος για μια τετραετια ο λαος.
3.Χμμ κατσε να το σκεφτω?
Δηλαδη με το Ταγιπ εγω ως αντρας και ετεροφυλοφιλος θα επρεπε να απολεσω,Τζεφρυδες,Τσιπρες,Αλ Σαλεχ απλυτους,πουστηδες και λοιπα δημοκρατικα σκουπίδια?
Ε ανθρωπε μου σε αυτη την Ελλαδα ο Ταγιπ για κατι σα και μενα μπορει να ναι και απελευθερωτης.
Και ξέρεις... οσοι αντιπαθουν τα ιδια με μενα ειναι οσοι μπορει να ριξουν και καμμια σφαιρα..αν τελικα αποφασισουν οτι ο Ταγιπ δε τους συμφερει