ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.012
- Πόντοι
- 1.486
Δεν τοποθετήθηκα μεχρι τώρα γιατί δεν ήταν της ΔΥΚ,αλλά του Λιμενικού οι ΟΥΚ.Αλλά επειδή βλέπω και γίνεται ΠΑΛΙ κουβέντα για μια κουβέντα και πιάσαμε πάλι απο την αρχή το Ζαχαριάδη,το Σύμφωνο της Βάρκιζας,τον Εμφύλιο-ή Συμμοριτοπόλεμο κατά μερικούς-και τη Σρεμπρένιτσα,να σας πω κι εγω ότι διαφωνώ με τον Χρυσοχοίδη.Βιάστηκε να πάρει απόφάσεις και να τιμωρήσει τους "παρεκτραπέντες".Και φυσικά λυσσάξαν οι γελωτοποιοί του Συριζα,οι οποίοι με άξιο αρχηγό τους το Λαζόπουλο,ζητάνε εξηγήσεις από το ΥΠ.ΕΘ.Α !!!!!!Τόση μαλακία στο κεφάλι...Τελικά ο Τσίπρας εξελίσσεται σε μεγάλο Εφιάλτη της Ελλάδας.
Για το γεγονός τώρα:Ναι,ήταν βεβιασμένη κίνηση να φωνάξεις αυτά που μαθαίνεις μέσα δημόσια αλλά.....όχι και καρατόμηση!Στο κάτω κάτω ας περάσει μια βόλτα ο Υπουργός από τα διάφορα γκετο που έχουν δημιουργήσει οι λαθρομετανάστες να δει τι παίζεται εκεί και μετα ας ενεργήσει ανάλογα μκαι προς αυτούς. Άδειες,χαρτιά,απόδοση φόρων,στάση τους απέναντι στους Έλληνες....Μην τα ισοπεδώνουμε όλα έτσι?Και να μη χρειαστείτε ποτέ τα ΟΥΚ οι διαφωνούντες μαζί μου...
Για το γεγονός τώρα:Ναι,ήταν βεβιασμένη κίνηση να φωνάξεις αυτά που μαθαίνεις μέσα δημόσια αλλά.....όχι και καρατόμηση!Στο κάτω κάτω ας περάσει μια βόλτα ο Υπουργός από τα διάφορα γκετο που έχουν δημιουργήσει οι λαθρομετανάστες να δει τι παίζεται εκεί και μετα ας ενεργήσει ανάλογα μκαι προς αυτούς. Άδειες,χαρτιά,απόδοση φόρων,στάση τους απέναντι στους Έλληνες....Μην τα ισοπεδώνουμε όλα έτσι?Και να μη χρειαστείτε ποτέ τα ΟΥΚ οι διαφωνούντες μαζί μου...