..αυτό είναι το μόνο σίγουρο
Κανείς δε πρέπει να αμφισβητει τις επιλόγες της σπουδαίας και δημοκρατικής εκλεγμένης κυβερνησης μας.ΚΑΝΕΙΣ!!
Ε το πολυ ,πολυ να σου ζητησει η(δημοκρατικά για να μη ξεχνιόμαστε)εκλεγμένη κυβερνηση να παραδώσεις κανα νησακι.
Ωχου καημένε σιγά το πράμα.
Αμα το λέει η κυβέρνηση πρέπει να πειθαρχήσουμε.
Μιλάμε και για πρώτης τάξεως δικαιολογια για να μη θιχτει και το εγώ του Ελληνα και αρχίσει και θεωρει τον ευατο τόυ ξευτιλισμενο.
Εγω θα πολέμαγα αλλα η κυβερνηση μου το απαγόρεψε..ενα τέτοιο πράμα δηλαδή
Εγω αγαπητε που είμαι χαλβας του πληκτρολογιου δε θα αμφισβητησω τις επιλογες αυτης της κυβερνησης αν αυριο μου ζητησει να παραδωσω ελληνική γη,γη για την οποια καποιοι δωσαν και το αίμα τους.
Ορεξη είχα να πολεμάω τώρα για τους προδότες
Απλά φίλε μου καλε ,καλε μου φίλε πρεπει να ξερεις οτι σε αυτη τη ζωη υπάρχουν και ανθρωποι που το φτυσιμο δε το παιρνουν για ψιχαλισμα
..χμμ.Στη κοινοβουλευτικη δικτατορία οταν το εκλογικο σώμα βγάζει ενα κομμα παει να πει οτι συμφωνει με ολες του τις θεσεις σε ολα τα θεματα?
Αλλο αν πρεπει να πειθαρχησει.
Και οι Πασοκοι της Νομαρχιακης Θεσσαλονικης για λογαριασμου ποιανου δειξαν ανυπακοη στην"δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση"?
Οχι πάντως για να το παιξουν ήρωες.
Αυτοι και αν υπακουουν στη"..δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση".
Εξάλλου αγαπητε για αυτο αλλαζουν και οι κυβερνησεις γιατι τελικα ο λαός δε συμφωνει σε ολα μαζι τους.Αντε να δουμε τελικα ποτε θα μας πετάξουν εξω και ποτε θα πτωχευσωμεν τελικα.
Θα γίνουμε βαλκανια δηλαδη?
Ναι αλλα οι βαλκανιοι δεν εχουν ουτε θολοκουλτουριαρηδες ουτε Τζεφρυδες.
Εχουν τον Ταγιπ που παει στη Γερμανια και απαιτει απο τη κυρα-Μερκελ τουρκικα σχολειά.
Θα το αντεξει η κυρα-Μερκελ αυτό?
30 χρόνια πληρωνανε για να γεμισουμε Τσιπρες και Αλαβανους.
Αμα μας πεταξουν εξω ξερεις που θα πανε ολοι αυτοι?
Στη Σουηδία και στο Λονδινο.
Και παπαλα το πολυπολιτισμικο μπουρδελο που σκοπευουν να φτιάξουν εδώ.
Θα το αντεχε η κυρα Αγκελα αυτό? ..δε θα ταν κακή ιδέα αλλα όπως καταλαβαίνεις θα τους ηρωοποιουσε και γυρευε μετα ποσα νέα Πολυτεχνεια θα τρωγαμε στη μάπα και ποσες νέες Δαμουνακες και Λαλιωτηδες..
..ασε να παρει μερικα μέτρα ο Τζεφρυ ακόμα και θα δεις που θα πάει η μπόχα
Και επειδη τέλος πάντων πολυ εθιχθησαν καποιοι Νεο-ελληνες για το δε θα γινεις ελληνας -Αλβανε εγω θα προτεινα να τραγουδουν τα ΟΥΚ το δε θα γινεις Κυπριος ποτε Πειθαρχημενε Πασοκο-Ελληνα.
Η φωτο πιο κατω εξηγει το γιατί