Νέα

Μεταθέτουν τους ΟΥΚάδες που ξεφτίλισαν Τουρκάκια και Αλβανά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα demis23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Τους αγαπαμε τους Αλβανους .Γι'αυτο θα τους βοηθησουμε ,τους καημενους ,τους ξενητεμενους ,να επιστρεψουν στην πατριδα τους ΟΛΟΙ ,να περνανε εκει
καλα ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ,οπως πριν το 1991.
Τοτε εβλεπαν αλβανους μονο σε φωτο σε βιβλια ιστοριας.
εγω μεσα ειμαι σ αυτα που λες...

να τους "προωθησουμε" ευγενικα και πολιτισμενα πισω στο χωριο τους... και να κλειδωσουμε και την πορτα...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
σε γεμισε περηφανια ???
αυτο θελεις ? το αιμα των αλβανων?

εγω απλα να παρουν τον πουλο θελω απο εκει που ηρθαν...

δεν ταιριαζει στην ιστορια και τον πολιτισμο μας, και φυσικα τη θρησκεια μας κατι τετοιο...
ειμαστε καλυτεροι απο αυτο...
Οχι φιλε μου δεν θελω το αιμα κανενος.....θελω Ελληνες Πολιτικους, που να αγαπανε την Ελλαδα...γιατι αν διαβασεις ολη την Ιστορια μας απο το παρελθον, λιγοι Ελληνες Πολιτικοι...αγαπουσαν την Πατριδα!!!!!!!!!Ευχομαι οι σημερινοι να την αγαπουν και να κανουν κινησεις με γνωμονα την αγαπη για την Πατριδα....η πορεια στο μελλον θα το δειξει σε καθε περιπτωση!!!!!!!!!!!!!

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
- Stranger, πώς περνάς στον Στρατό;
- Δεν μπορώ να έχω παράπονο.
- Το φαγητό πώς είναι;
- Και οι υπηρεσίες; Πηγαίνουν καλά;
- Τα στελέχη, οι ανώτεροί σου; Σου φέρονται καλά;
- Οι εγκαταστάσεις του στρατοπέδου είναι καλές;
- Ε, τότε γιατί θες τόσο πολύ να γυρίσεις σπίτι σου;
- Γιατί εκεί ΜΠΟΡΩ να έχω παράπονα…

Και ο νοών νοείτω…

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Δεν ειναι που θελουμε να επιστρεψουν στην Αλβανια οι αλβανοι ,επειδη ειναι ξενοι ,αλλα επειδη ειναι ΑΛΒΑΝΟΙ.
Για τους πολωνους ,κανεις δεν διαμαρτυρηθηκε.
Μονο οι αλβανοι θεωρουνται απο ολους τους λαους ...τοσο "συμπαθητικοι ".

1991 ,ελλαδα .
Υπαρκτος Παραδεισος.
Οι αλβανοι ΟΛΟΙ στην αλβανια .
Και ομως  ηταν  αληθεια!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
- Stranger, πώς περνάς στον Στρατό;
- Το φαγητό πώς είναι;
- Και οι υπηρεσίες; Πηγαίνουν καλά;
- Τα στελέχη, οι ανώτεροί σου; Σου φέρονται καλά;
- Οι εγκαταστάσεις του στρατοπέδου είναι καλές;
- Ε, τότε γιατί θες τόσο πολύ να γυρίσεις σπίτι σου;
- Γιατί εκεί ΜΠΟΡΩ να έχω παράπονα…

Και ο νοών νοείτω…
αχου το μωρε το καταπιεσμενο!

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Οχι φιλε μου δεν θελω το αιμα κανενος.....θελω Ελληνες Πολιτικους, που να αγαπανε την Ελλαδα...γιατι αν διαβασεις ολη την Ιστορια μας απο το παρελθον, λιγοι Ελληνες Πολιτικοι...αγαπουσαν την Πατριδα!!!!!!!!!Ευχομαι οι σημερινοι να την αγαπουν και να κανουν κινησεις με γνωμονα την αγαπη για την Πατριδα....η πορεια στο μελλον θα το δειξει σε καθε περιπτωση!!!!!!!!!!!!!

σ αυτο το επιπεδο, συμφωνω απολυτα μαζι σου...

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Μεγαλο ντορο εχουμε κανει για μια κουβεντα των Ελληνων μαχητων που ειπανε παραπανω σε δημοσιο χωρο!!!!!!!!!!!Δεν χαλασε ο κοσμος!!!!!!!!!Ας ηταν το κακο του κοσμου αυτο μονο!!!!!!!!!Σε τελικη αναλυση εμενα με γεμισε Περηφανεια, αυτο το συμβαν!!!!!!!!!!Κατι που στο παρελθον.... καποιοι Πολιτικοι δεν με γεμισαν(ΣΗΜΙΤΗΣ)!!!!!!!!!!
Δεν ειναι μια απλη κουβεντα, ειναι πολλα παραπανω που δεν απαιτω να καταλαβεις. Αλλα για πες μου γιατι σε γεμησε περηφανεια αυτο? Τι σου φταιει ενας αλλος λαος αν εσενα δεν σε γεμηζει ο Σημιτης??

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ και στο ευαγγελιο ορκιζονται!εισαι και αποστρατος παναθεμα σε...

Δεν ορκιζονται στους νομους ρε! ορκιζονται  να ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ τους νομους!
Αυτο εγραψα μεμο......τι Γιαννης...τι Γιαννακης!!!!!!!!!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δεν ειναι που θελουμε να επιστρεψουν στην Αλβανια οι αλβανοι ,επειδη ειναι ξενοι ,αλλα επειδη ειναι ΑΛΒΑΝΟΙ.
Για τους πολωνους ,κανεις δεν διαμαρτυρηθηκε.
Μονο οι αλβανοι θεωρουνται απο ολους τους λαους ...τοσο "συμπαθητικοι ".

1991 ,ελλαδα .
Υπαρκτος Παραδεισος.
Οι αλβανοι ΟΛΟΙ στην αλβανια .
Και ομως  ηταν  αληθεια!
ρε οι ιδιοι που λενε μεσα οι Πακιστανοι, μεσα οι Αλβανοι, μεσα οι Αφγανοι, μεσα ΟΛΟΙ και να τους κανουμε και Ελληνες....ειναι οι ΙΔΙΟΙ που λενε εξω οι Ρωσσιδες, εξω οι Ουκρανεζες, ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ να μην ερθουνε εδω!

ΟΙ ΠΑΝΗΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι τι τους φταινε τα κοριτσια !?

_Μην παιζετε την κολοκυθια με τις λεξεις .
Η εννοια μετραει .

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν ειναι μια απλη κουβεντα, ειναι πολλα παραπανω που δεν απαιτω να καταλαβεις. Αλλα για πες μου γιατι σε γεμησε περηφανεια αυτο? Τι σου φταιει ενας αλλος λαος αν εσενα δεν σε γεμηζει ο Σημιτης??
Δεν μου φταιει κανενας λαος.....με γεμισε περηφανεια ο συμβολισμος των συνθηματων..... στα αρνητικα στοιχεια των γειτονων μας που κατα καιρους επιβουλευονται διαφορα!!!!!!!!!Οσον αφορα τον σεβαστο Κυριο Σημιτη..κανενα..μα κανενα Ελληνα στα Ιμια δεν τον γεμισε Περηφανεια με τις δηλωσεις του την αλλη μερα στη Βουλη...... που ευχαριστησε τους Αμερικανους!!!!!!!!!!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ρε οι ιδιοι που λενε μεσα οι Πακιστανοι, μεσα οι Αλβανοι, μεσα οι Αφγανοι, μεσα ΟΛΟΙ και να τους κανουμε και Ελληνες....ειναι οι ΙΔΙΟΙ που λενε εξω οι Ρωσσιδες, εξω οι Ουκρανεζες, ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ να μην ερθουνε εδω!

ΟΙ ΠΑΝΗΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!
Φιλε Μεμο ,οι εργολαβοι κυβερνανε.
Αυτοι θελουν ΔΟΥΛΟΥΣ γι'αυτο θελουν ΛΑΘΡΟμεταναστες.
Λαδωνουν πολιτικους και ΜΜΕ για να προωθουν την ιδεα
οτι ειναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ η λαθρομεταναστευση.
Και στο Ντουμπάϊ ,γιατι ολοι οι μεταναστες γινονται δεκτοι μετα απο αυστηρη επιλογη και ΔΕΝ υπαρχουν
λαθρομεταναστες ?
Γιατι οι αραβες κατοικοι μτου Ντουμπάϊ ειναι
πατριωτες ,ακομη και οι εργολαβοι τους ειναι πατριωτες ,οχι προδοτες σαν τους δικους μας.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
1. :bigdick:
2. :bigdick: :bigdick:
3. :bigdick: :bigdick: :bigdick:

αντε γεια λεμε! αμα γινει πολεμος, παρε τηλεφωνο το Χρυσοχο να σε σωσει, απο το Παρισι που θαχει φυγει σαν το ποντικι!
εγω δεν θα σε πω  :jerking: ουτε φασιστα οπως πιθανον να εκανε καποιος αλλος, απλα θα ευχηθω να μην ερθει ποτε εκεινη η στιγμη που θα νοσταλγησεις οσα τωρα χλευαζεις και βλαστημας, μην νομηζεις οτι αυτα θα ειναι το ΠΑΣΟΚ η ο ΣΥΡΙΖΑ αλλα πραγματα ποιο απλα και καθημερινα οπως να μαλωνουμε τωρα ελευθερα στο Ιντερνετ, να αγοραζεις ελευθερα οποια εφημεριδα θελεις, να μπορεις να ξενυχτησεις, να ταξιδευεις, να γαμησεις μια πουτανα, να πας σε ενα στριπτιζαδικο, να φαιρεις μια Ρωσιδα η μια Λευκορωσιδα. Καποια απο αυτα τα πραγματα τα στερηθηκαν οι γονεις μας για επτα χρονια αλλα φαινεται οτι καποιοι απο εμας το εχουν ξεχασει ελπιζω να μην σου τα θυμησουν ποτε αυτοι που τωρα επικροτεις. Καληνυχτα και καλα μυαλα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
1. Το οτι οι Τουρκοι εφτασαν στο Σουνιο μπορει να εχει σχεση με ηγετικες επιλογες
..αυτό είναι το μόνο σίγουρο :grin:
αλλα σε καμοια περιπτωση δεν δικαιολογει την φρικαλεα επιδειξη ρατσισμου απο ενστολους αλλα και κυριως την αμφισβητηση πολιτικων επιλογων μιας κυβερνησης απο ενστολους σε μια χωρα που εχει υποφερει στο προσφατο παρελθον απο "επαναστασεις" ενστολων.
Κανείς δε πρέπει να αμφισβητει τις επιλόγες της σπουδαίας και δημοκρατικής εκλεγμένης κυβερνησης μας.ΚΑΝΕΙΣ!! :s&m_3: :s&m_3:
Ε το πολυ ,πολυ να σου ζητησει η(δημοκρατικά για να μη ξεχνιόμαστε)εκλεγμένη κυβερνηση να παραδώσεις κανα νησακι.
Ωχου καημένε σιγά το πράμα.
Αμα το λέει η κυβέρνηση πρέπει να πειθαρχήσουμε.
Μιλάμε και για πρώτης τάξεως δικαιολογια για να μη θιχτει και το εγώ του Ελληνα και αρχίσει και θεωρει τον ευατο τόυ ξευτιλισμενο.
Εγω θα πολέμαγα αλλα η κυβερνηση μου το απαγόρεψε..ενα τέτοιο πράμα δηλαδή :2funny:
Εγω αγαπητε που είμαι χαλβας του πληκτρολογιου δε θα αμφισβητησω τις επιλογες αυτης της κυβερνησης αν αυριο μου ζητησει να παραδωσω ελληνική γη,γη για την οποια καποιοι  δωσαν και το αίμα τους.
Ορεξη είχα να πολεμάω τώρα για τους προδότες :grin:
Απλά φίλε μου καλε ,καλε μου φίλε πρεπει να ξερεις οτι σε αυτη τη ζωη υπάρχουν και ανθρωποι που το φτυσιμο δε το παιρνουν για ψιχαλισμα :sunglasses:
2. Το νομοσχεδιο για τους μεταναστες ηταν στον προεκλογικο προγραμμα του ΠΑΣΟΚ και αρα το 43% που τους ψηφησε ηξερε τι θα γινει, αρα κανεις δεν μπορει να παει κοντρα σε αυτο και ειδικα αν ειναι ενστολος.
..χμμ.Στη κοινοβουλευτικη δικτατορία οταν το εκλογικο σώμα βγάζει ενα κομμα παει να πει οτι συμφωνει με ολες του τις θεσεις σε ολα τα θεματα?
Αλλο αν πρεπει να πειθαρχησει.
Και οι Πασοκοι της Νομαρχιακης Θεσσαλονικης για λογαριασμου ποιανου δειξαν ανυπακοη στην"δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση"?
Οχι πάντως για να το παιξουν ήρωες.
Αυτοι και αν υπακουουν στη"..δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση".
Εξάλλου αγαπητε για αυτο αλλαζουν και οι κυβερνησεις γιατι τελικα ο λαός δε συμφωνει σε ολα μαζι τους.
3. Το γελιο θα πεσει μολις η Μερκελ μας πεταξει εκτος ΕΕ, μονο που λιγοι θα γελανε και πολλοι θα κλαινε, τοτε ισως και να νοσταλγησουμαι τη προβληματικη δημοκρατια μας που τωρα βριζουμαι
Αντε να δουμε τελικα ποτε θα μας πετάξουν εξω και ποτε θα πτωχευσωμεν τελικα.
Θα γίνουμε βαλκανια δηλαδη?
Ναι αλλα οι βαλκανιοι δεν εχουν ουτε θολοκουλτουριαρηδες ουτε Τζεφρυδες.
Εχουν τον Ταγιπ που παει στη Γερμανια και απαιτει απο τη κυρα-Μερκελ τουρκικα σχολειά.
Θα το αντεξει η κυρα-Μερκελ αυτό?
30 χρόνια πληρωνανε για να γεμισουμε Τσιπρες και Αλαβανους.
Αμα μας πεταξουν εξω ξερεις που θα πανε ολοι αυτοι?
Στη Σουηδία και στο Λονδινο.
Και παπαλα το πολυπολιτισμικο μπουρδελο που σκοπευουν να φτιάξουν εδώ.
Θα το αντεχε η κυρα Αγκελα αυτό?
ρε να ποιοι τους κρατανε! ας τους αφησουνε να σου πω εγω για ποτε καθαριζει η αριστερη-πολυπληθισμικη μποχα!
..δε θα ταν κακή ιδέα αλλα όπως καταλαβαίνεις θα τους ηρωοποιουσε και γυρευε μετα ποσα  νέα Πολυτεχνεια θα τρωγαμε στη μάπα και ποσες νέες Δαμουνακες και Λαλιωτηδες.. :2funny: :2funny:..ασε να παρει μερικα μέτρα ο Τζεφρυ ακόμα και θα δεις που θα πάει η μπόχα :sunglasses:
Και επειδη τέλος πάντων πολυ εθιχθησαν καποιοι Νεο-ελληνες για το δε θα γινεις ελληνας -Αλβανε εγω θα προτεινα να τραγουδουν τα ΟΥΚ το δε θα γινεις Κυπριος ποτε Πειθαρχημενε Πασοκο-Ελληνα.
Η φωτο πιο κατω εξηγει το γιατί

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
εγω δεν θα σε πω  :jerking: ουτε φασιστα οπως πιθανον να εκανε καποιος αλλος, απλα θα ευχηθω να μην ερθει ποτε εκεινη η στιγμη που θα νοσταλγησεις οσα τωρα χλευαζεις και βλαστημας, μην νομηζεις οτι αυτα θα ειναι το ΠΑΣΟΚ η ο ΣΥΡΙΖΑ αλλα πραγματα ποιο απλα και καθημερινα οπως να μαλωνουμε τωρα ελευθερα στο Ιντερνετ, να αγοραζεις ελευθερα οποια εφημεριδα θελεις, να μπορεις να ξενυχτησεις, να ταξιδευεις, να γαμησεις μια πουτανα, να πας σε ενα στριπτιζαδικο, να φαιρεις μια Ρωσιδα η μια Λευκορωσιδα. Καποια απο αυτα τα πραγματα τα στερηθηκαν οι γονεις μας για επτα χρονια αλλα φαινεται οτι καποιοι απο εμας το εχουν ξεχασει ελπιζω να μην σου τα θυμησουν ποτε αυτοι που τωρα επικροτεις. Καληνυχτα και καλα μυαλα

BARON τι θέλεις να πεις;;;    ότι τώρα δεν έχουμε ΧΟΥΝΤΑ...

κοινοβουλευτική ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΕΙΣ..

Ας έκαναν δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό τα ΧΟΥΝΤΟΠΑΣΟΚΙΑ και μετά θα τα λέγαμε..

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΩΤΑΣ καμιά φορά και τον ΠΟΛΙΤΗ.. :uglystupid:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Δεν μου φταιει κανενας λαος.....με γεμισε περηφανεια ο συμβολισμος των συνθηματων..... στα αρνητικα στοιχεια των γειτονων μας που κατα καιρους επιβουλευονται διαφορα!!!!!!!!!Οσον αφορα τον σεβαστο Κυριο Σημιτη..κανενα..μα κανενα Ελληνα στα Ιμια δεν τον γεμισε Περηφανεια με τις δηλωσεις του την αλλη μερα στη Βουλη...... που ευχαριστησε τους Αμερικανους!!!!!!!!!!
Υπαρχουν και αλλοι τροποι να εκφρασουμε την οποια δυσαρεσκια μας στην οποιαδηποτε κυβερνηση (ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΟ), ο Σημιτης δεν μπορουσε να κανει κατι αλλο τοτε, θα μπορουσε ομως να μην ειχε αγορασει F-16 αλλα κατι καλυτερο, τοτε αν εσυ ειχες καλυτερα οπλα οι Τουρκοι δεν θα αναιβεναν στα Ιμια ετσι δεν ειναι?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
μαστα...
οι επιλογες μας δηλαδη ειναι ή χουντα ή μπαχαλο?
και η χουντα θα ερθει επειδη καποιοι φανταροι φωναξαν εθνικιστικα συνθηματα?
και η τιμωρια μας θα ειναι οτι δε θα μπορουμε να παιρνουμε ελευθερα εφημεριδα?
Λες και τωρα ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ?
επι χουντας δεν υπηρχανε μπουρδελα? δε γαμαγε ο κοσμος?

Ρε τι ιστορια σας μαθαινουνε στις ΜΚΟ??????

Αντε γεια λεμε φιλε, δεν τοχεις!

καληνυχτα λεμε!

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
BARON τι θέλεις να πεις;;;    ότι τώρα δεν έχουμε ΧΟΥΝΤΑ...

κοινοβουλευτική ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΕΙΣ..

Ας έκαναν δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό τα ΧΟΥΝΤΟΠΑΣΟΚΙΑ και μετά θα τα λέγαμε..

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΩΤΑΣ καμιά φορά και τον ΠΟΛΙΤΗ.. :uglystupid:
Το οτι δεν εγινε δημοψηφισμα για κατι που ισχυει σχεδον σε ολη την Ευρωπη δεν σημαινει οτι εχεις χουντα, ισως να εχεις ελλειμα δημοκρατιας αλλα οχι χουντα. Αν γινονταν δημοψηφισμα για την υποχρεωτικη στρατευση θα το δεχοσουν?????

Expanding Mindfuck

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ο χρυσοχοίδης ο π.....ας γιος αντί να παρασημοφορήσει τους ΟΥΚΑΔΕΣ που φώναξαν συνθήματα κατά των τούρκων και των αλβανών στη παρέλαση, τους μεταθέτει (υπάρχει και σχετικό video στο troktiko). Τι άλλο θα δούμε από αυτούς τους ελεεινούς ακόμα?

Mεγάλη μαλακία του Χρυσχοχοιδη!
Έπρεπε να τους αποστρατεύσει μια και καλή.
Κανείς δεν γουστάρει φασίστες και ρατσιστές στο στράτευμα (εκτός από τους φασίστες και ρατσιστές).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom