Νέα

Μεταθέτουν τους ΟΥΚάδες που ξεφτίλισαν Τουρκάκια και Αλβανά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα demis23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μου ηλθε στο μυαλο, η ξενη κινηματογραφικη ταινια..οσοι την εχουν δει..."ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΙΜΗΣ"!!!!!!!!!
Το οτι καποιοι με πολιτικα εδιναν παλμο, οι οποιοι θα μπορουσαν να ειναι και συναδελφοι τους αφαιρει την ευθηνη απο αυτους που φωναζαν!!!!!!! απο ποτε!!!!!!!?????? αν δεν κανω λαθος αυτοι που φωναζαν δεν ανοικουν σε αυτο που λεμε Ενοπλες Δυναμεις αλλα σε αυτο που λεμε Σωματα Ασφαλειας, λιμενικοι ειναι, και αυτο εχει τη σημασια του......
Σωστη επισημανση....ηταν του Λιμενικου....εχει γραφτει και αυτο απο αλλο μελος,αν γυρισεις καποιες σελιδες του θρεντ πισω!!!!!!!!Αλλα ειναι το βιντεο εγκυρο??????????Σε καθε περιπτωση ειπαν μια κουβεντα παραπανω, λογο του νεαρου της ηλικιας τους....Πιστευεις οι παρελασεις των καθε γειτονων μας...ειναι Παναγιες, σε συνθηματα????

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Απο τα πρωτα βιντεακια που αναρτηθηκαν στο ιντερνετ μπορουσες να διακρινεις
και να ακουσεις τι παιχτηκε .
Εμενα ολα αυτα μου μοιαζουν με παρωδια βασισμενη σε ενα προχειρογραμμενο λογοτεχνικο εργο .
Δυστυχως επραξαν παρορμητικα και απερισκεπτα τα καμαρια μας .
ναι μωρε, λαθος κανανε τα παιδια!
προκαλεσανε τους καλους μας γειτονους που στις δικες τους παρελασεις φωναζουνε ποσο πολυ αγαπανε την Ελλαδα!

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ναι μωρε, λαθος κανανε τα παιδια!
προκαλεσανε τους καλους μας γειτονους που στις δικες τους παρελασεις φωναζουνε ποσο πολυ αγαπανε την Ελλαδα!
Δεν με εδιαφερει τι κανει ο γειτονας ,οποιος και να ειναι αυτος !
Αν ειναι να εχουμε αυτο το σκεπτικο ,τουλαχιστον ας παιρνουμε τα καλα παραδειγματα .

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
... ε χμ, :S :grin: ε χμ  αγαπητε str8 πως είναι δυνατόν να φτάσανε τα ΟΥΚ να αμφισβητησουν αυτην την αδιαμφισβητητη, :grin: ατσαλινη :2funny: και ασυμβιβαστη  :Sιεραρχία του Ελληνικου στρατου η οποια προχτές με αμείλικτο τρόπο συνοδευσε το τουρκικο πλοίο στο Σουνιο? :2funny: :2funny:
Μα είναι να αμφισβητεις τέτοια ιεραρχία? :2funny: :2funny:

...και θυμάσαι που σου λεγα για τη πραγματική εφαρμογή του νομοσχεδίου για τηνιθαγένεια?
Κοίτα κλάμα  η άπλυτο-Ελευθεροτυπία:"..Κι αυτά ενώ την παρέλαση παρακολουθούσαν δεκάδες οικογένειες μεταναστών, που θα κληθούν στη συνέχεια να απαντήσουν στην εύλογη απορία των παιδιών τους «Γιατί τόσο μίσος;». Λες και δεν ψήφισε πρόσφατα η Βουλή(των λαμογιών) τον νόμο για την απόδοση της ιθαγένειας στους μετανάστες. Λες και δεν έχουμε(ποιοι εχουμε ρε μαλάκα προδότη) αποφασίσει από καιρό σ' αυτή τη χώρα ότι μετανάστες μπορούν να συμμετέχουν στις αντίστοιχες μαθητικές παρελάσεις, και μάλιστα ως σημαιοφόροι."
Α ρε πούστη λίγο πείνα να πέσει ακόμα και θα χουμε πολλά γέλια :sunglasses:
1. Το οτι οι Τουρκοι εφτασαν στο Σουνιο μπορει να εχει σχεση με ηγετικες επιλογες αλλα σε καμοια περιπτωση δεν δικαιολογει την φρικαλεα επιδειξη ρατσισμου απο ενστολους αλλα και κυριως την αμφισβητηση πολιτικων επιλογων μιας κυβερνησης απο ενστολους σε μια χωρα που εχει υποφερει στο προσφατο παρελθον απο "επαναστασεις" ενστολων.
2. Το νομοσχεδιο για τους μεταναστες ηταν στον προεκλογικο προγραμμα του ΠΑΣΟΚ και αρα το 43% που τους ψηφησε ηξερε τι θα γινει, αρα κανεις δεν μπορει να παει κοντρα σε αυτο και ειδικα αν ειναι ενστολος.
3. Το γελιο θα πεσει μολις η Μερκελ μας πεταξει εκτος ΕΕ, μονο που λιγοι θα γελανε και πολλοι θα κλαινε, τοτε ισως και να νοσταλγησουμαι τη προβληματικη δημοκρατια μας που τωρα βριζουμαι

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τοτε θαπρεπε να μην νοιαζει και το γειτονα τι λενε οι ΟΥΚαδες στις παρελασεις!
Δεν καταλαβες το σκεπτικο μου !
Δεν δινω δεκαρα τι θα σκεφτουν οι αλλοδαποι "φιλοι" μας για ολα αυτα !
Οι συγκεκριμενοι ειναι οι χειροτεροι ολων ...

Φανταρος φανταζομαι εχεις παει ,οποτε σκεψου σε τι ορκιζετε και πως
πρεπει να πραττει ενας μονιμος .

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
1. Το οτι οι Τουρκοι εφτασαν στο Σουνιο μπορει να εχει σχεση με ηγετικες επιλογες αλλα σε καμοια περιπτωση δεν δικαιολογει την φρικαλεα επιδειξη ρατσισμου απο ενστολους αλλα και κυριως την αμφισβητηση πολιτικων επιλογων μιας κυβερνησης απο ενστολους σε μια χωρα που εχει υποφερει στο προσφατο παρελθον απο "επαναστασεις" ενστολων.
2. Το νομοσχεδιο για τους μεταναστες ηταν στον προεκλογικο προγραμμα του ΠΑΣΟΚ και αρα το 43% που τους ψηφησε ηξερε τι θα γινει, αρα κανεις δεν μπορει να παει κοντρα σε αυτο και ειδικα αν ειναι ενστολος.
3. Το γελιο θα πεσει μολις η Μερκελ μας πεταξει εκτος ΕΕ, μονο που λιγοι θα γελανε και πολλοι θα κλαινε, τοτε ισως και να νοσταλγησουμαι τη προβληματικη δημοκρατια μας που τωρα βριζουμαι
1. :jerking:
2. :jerking: :jerking:
3. :jerking: :jerking: :jerking:

αντε γεια

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
επειδη και φανταρος εχω παει και ορκο εχω δωσει και κραταω τον ορκο μου, μεσα στον ορκο λεει οτι ο φανταρος ΟΦΕΙΛΕΙ να προφυλασσει την πατριδα του!

Η συσσωρευση μερικων εκατομμυριων λαθρομεταναστων ειναι η οχι απειλη για την πατριδα?

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Δεν καταλαβες το σκεπτικο μου !
Δεν δινω δεκαρα τι θα σκεφτουν οι αλλοδαποι "φιλοι" μας για ολα αυτα !
Οι συγκεκριμενοι ειναι οι χειροτεροι ολων ...

Και εσύ που Δηλώνεις Θηλυκό πως το ΞΕΡΕΙΣ.. :grin:

Μήπως είσαι ΑΡΣΕΝΙΚΟ-ΘΗΛΥΚΟ ή Ο.Π.Υνα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
επειδη και φανταρος εχω παει και ορκο εχω δωσει και κραταω τον ορκο μου, μεσα στον ορκο λεει οτι ο φανταρος ΟΦΕΙΛΕΙ να προφυλασσει την πατριδα του!

Η συσσωρευση μερικων εκατομμυριων λαθρομεταναστων ειναι η οχι απειλη για την πατριδα?
Ξαναπεστο!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Μου ηλθε στο μυαλο, η ξενη κινηματογραφικη ταινια..οσοι την εχουν δει..."ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΙΜΗΣ"!!!!!!!!!Σωστη επισημανση....ηταν του Λιμενικου....εχει γραφτει και αυτο απο αλλο μελος,αν γυρισεις καποιες σελιδες του θρεντ πισω!!!!!!!!Αλλα ειναι το βιντεο εγκυρο??????????Σε καθε περιπτωση ειπαν μια κουβεντα παραπανω, λογο του νεαρου της ηλικιας τους....Πιστευεις οι παρελασεις των καθε γειτονων μας...ειναι Παναγιες, σε συνθηματα????
1. Αν δεν ηταν εγκυρο δεν θα ειχε ασχοληθει ο Χρυσοχοιδης
2. Δεν νομιζω να ηταν απλα μια κουβεντα παραπανω απο νεα παιδια, σιγουρα ειχαν γνωση οι ανωτεροι και αυτοι πρεπει και να τιμωρηθουν με αποταξη γιατι δεν μπορει να εχει εξουσια σε ενοπλους καποιοις που αμφισβητει την οποια πολιτικη εξουσια, στην δημοκρατια τους πολιτικους τους τιμωρει ο λαος με την καλπη και οχι οι ενστολοι
3. Δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι Τουρκοι εκει εχουν χουντα, ο στρατος ανεβαζει και κατεβαζει κυβερνησεις και δεν θα μπουν ποτε στην Ευρωπη. Εμεις που ειμαστε στην Ευρωπη κανωντας τετοιες μαλακιες ριχνουμε νερο στο μυλο της Μερκελ που θελει να μας διωξει

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16

"Υπακουη στο συνταγμα ,τους νομους και τα ψηφισματα του κρατους" ....

Οχι ομως να χλευαζει ,αυτος δεν ειναι τροπος να τιμας την στολη που φορας .

Οσο για την ερωτηση που μου εκανες ,συμφωνω μαζι σου .

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
1. Αν δεν ηταν εγκυρο δεν θα ειχε ασχοληθει ο Χρυσοχοιδης
2. Δεν νομιζω να ηταν απλα μια κουβεντα παραπανω απο νεα παιδια, σιγουρα ειχαν γνωση οι ανωτεροι και αυτοι πρεπει και να τιμωρηθουν με αποταξη γιατι δεν μπορει να εχει εξουσια σε ενοπλους καποιοις που αμφισβητει την οποια πολιτικη εξουσια, στην δημοκρατια τους πολιτικους τους τιμωρει ο λαος με την καλπη και οχι οι ενστολοι
3. Δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι Τουρκοι εκει εχουν χουντα, ο στρατος ανεβαζει και κατεβαζει κυβερνησεις και δεν θα μπουν ποτε στην Ευρωπη. Εμεις που ειμαστε στην Ευρωπη κανωντας τετοιες μαλακιες ριχνουμε νερο στο μυλο της Μερκελ που θελει να μας διωξει
1. :bigdick:
2. :bigdick: :bigdick:
3. :bigdick: :bigdick: :bigdick:

αντε γεια λεμε! αμα γινει πολεμος, παρε τηλεφωνο το Χρυσοχο να σε σωσει, απο το Παρισι που θαχει φυγει σαν το ποντικι!

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ελεος ρε παιδια με αυτη τη ξενερωτη Γερμανιδα .
Εχει καταντησει ο φοβος και ο τρομος  :tickedoff:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
καποιο λαθος κανεις, στο συνταγμα ορκιζονται οι πολιτικοι! Οι στρατιωτικοι ορκιζονται στη ΣΗΜΑΙΑ!

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
1. να παει να γαμηθει η μερκελ... πριν μπει στη ζωη μας καλυτερα ημασταν....

2. κακως φωναζαν οτι φωναζαν για μενα... το τι πιστευει ο καθενας, το πιστευει για την παρτη του και καλα κανει. κακως παιρνει το δικαιωμα να το κανει σε μια
παρελασει που δεν εκπροσωπει τον εαυτο του

3. γαμω τους αλβανους

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Οχι ομως να χλευαζει ,αυτος δεν ειναι τροπος να τιμας την στολη που φορας .

Οσο για την ερωτηση που μου εκανες ,συμφωνω μαζι σου .

Το κράτος των ΠΑΠΑΝΔΡΕΛΛΗΝΩΝ δεν είναι το κράτος των ΕΛΛΗΝΩΝ..

οπότε άστο...ΒΡΑΣΤΟ.

Άλλα δεν απάντησες πως ξέρεις τον στρατιωτικό όρκο και δηλώνεις ΘΗΛΥΚΟ  :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom