Επισκέπτης
Βρε μήπως είναι αναμεσά μας τελικά;!Μας άφησε το Πνεύμα του....και μας ΟΔΗΓΕΙ
και μερικές φορές είναι ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ HotScorpios
Βρε μήπως είναι αναμεσά μας τελικά;!Μας άφησε το Πνεύμα του....και μας ΟΔΗΓΕΙ
και μερικές φορές είναι ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ HotScorpios
γαμω τους αριστερους-γαμω τον περσονα
Βρε μήπως είναι αναμεσά μας τελικά;!
Σας αφήνω και Εγώ
Μπαίνω με κλωνάρι...
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Φιλούρες
θυμασαι οταν ηρθαν οι πρωτοι αλβανοι κανενα προβλημα δεν ειχαμε αλλα τωρα η κατασταση εχει φτασει στο απροχορητοΕγώ πάλι διαφώνω,πιστεύω ότι ρατσιστές παντού υπάρχουν και θα υπάρχουν και στην Ελλάδα απλά αυξήθηκαν λόγω της κατάστασης και της αντίληψης αυτής.
Δεν θυμάμαι γιατί ήμουν 5-6 ετών τότε,από μεγαλύτερους ακούω το χθες.θυμασαι οταν ηρθαν οι πρωτοι αλβανοι κανενα προβλημα δεν ειχαμε αλλα τωρα η κατασταση εχει φτασει στο απροχορητο
Σιγά τούς αριστερούς......ζαβά καί χαμπουργκεροαναθρεμμένα είναι!
Επαναληψη μητηρ μαθησεως..........απεφάνθη τό χαμπουργκεροαναθρεμμένο κλειδοκύμβαλο τής μικρόνοιας
Σιγά τούς αριστερούς......ζαβά καί χαμπουργκεροαναθρεμμένα είναι!Αριστεροί δημόσιοι υπάλληλοι.Ξέρεις τί κατουρημένες ποδιές έχουν φιλήσει όλοι αυτοί γιά νά μετακομίσουν από τό Αιγάλεω στο Μαρούσι;
Πρόσφατα άκουσα στο συμβαίνει τώρα ότι έκλεψαν σουβλάκια!!!θυμασαι οταν ηρθαν οι πρωτοι αλβανοι κανενα προβλημα δεν ειχαμε αλλα τωρα η κατασταση εχει φτασει στο απροχορητο
Ο Αλβανος δεν φταιει σε καμια περιπτωση αν μπορουσε δεν θα κουβαλιωτανε εδω να τον βριζουν αλλα η Ελλαδα εχει αλαξει και οι μεταναστες αντι να αναβαθμισουν τη ζωη τους υποβαθμιζουν τη δικια μουΔεν θυμάμαι γιατί ήμουν 5-6 ετών τότε,από μεγαλύτερους ακούω το χθες.
Ηρθάν πάρα πολλοί και το χειρότερο και κάποιοι εγκληματίες από φυλακές.
Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο αλλά για κάποιους φταίει ο Αλβανός,όχι το κράτος!!!
Κατά κάποιον τρόπο ισχύει.Ο Αλβανος δεν φταιει σε καμια περιπτωση αν μπορουσε δεν θα κουβαλιωτανε εδω να τον βριζουν αλλα η Ελλαδα εχει αλαξει και οι μεταναστες αντι να αναβαθμισουν τη ζωη τους υποβαθμιζουν τη δικια μου
Σε πληροφωρω οτι δεν περπαταει ανθρωπος στο κεντρο της Αθηνας που να μην τον εχουνε κλεψει εστω μια φοραΠρόσφατα άκουσα στο συμβαίνει τώρα ότι έκλεψαν σουβλάκια!!!
ΟΧΙ λεφτά,σουβλάκια!!!
Φαντάσου τώρα!!!
Σε πληροφωρω οτι δεν περπαταει ανθρωπος στο κεντρο της Αθηνας που να μην τον εχουνε κλεψει εστω μια φορα
παρων!
Ευτυχώς ζω Θεσσαλονίκη λοιπόν!!!Σε πληροφωρω οτι δεν περπαταει ανθρωπος στο κεντρο της Αθηνας που να μην τον εχουνε κλεψει εστω μια φορα
Αμα εχεις κονε δεν τρεχει μια...για να ξερεις,το ιδανικο μερος για να παρκαρεις ειναι οι πουτανοπιατσες...αμα εισαι γνωστος,ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ.Σε πληροφωρω οτι δεν περπαταει ανθρωπος στο κεντρο της Αθηνας που να μην τον εχουνε κλεψει εστω μια φορα