Νέα

Μεταθέτουν τους ΟΥΚάδες που ξεφτίλισαν Τουρκάκια και Αλβανά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα demis23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
γαμω τους αριστερους-γαμω τον περσονα

Σιγά τούς αριστερούς......ζαβά καί χαμπουργκεροαναθρεμμένα είναι!Αριστεροί δημόσιοι υπάλληλοι.Ξέρεις τί κατουρημένες ποδιές έχουν φιλήσει όλοι αυτοί γιά νά μετακομίσουν από τό Αιγάλεω στο Μαρούσι;

Επισκέπτης
Προχω σιστο-κλωνοι μας χαριζουν το γελιο με τις μαλακιες τους,ενα κλασσικο μπουτιβι νημα.

Συνεχιστε ετσι παιδια,το μαγαζι σας χρειαζεται.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Σας αφήνω και Εγώ :uglystupid:

Μπαίνω με κλωνάρι...

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Φιλούρες :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Εγώ πάλι διαφώνω,πιστεύω ότι ρατσιστές παντού υπάρχουν και θα υπάρχουν και στην Ελλάδα απλά αυξήθηκαν λόγω της κατάστασης και της αντίληψης αυτής.
θυμασαι οταν ηρθαν οι πρωτοι αλβανοι κανενα προβλημα δεν ειχαμε αλλα τωρα η κατασταση εχει φτασει στο απροχορητο

Επισκέπτης
θυμασαι οταν ηρθαν οι πρωτοι αλβανοι κανενα προβλημα δεν ειχαμε αλλα τωρα η κατασταση εχει φτασει στο απροχορητο
Δεν θυμάμαι γιατί ήμουν 5-6 ετών τότε,από μεγαλύτερους ακούω το χθες.

Ηρθάν πάρα πολλοί και το χειρότερο και κάποιοι εγκληματίες από φυλακές.

Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο αλλά για κάποιους φταίει ο Αλβανός,όχι το κράτος!!!

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
Σιγά τούς αριστερούς......ζαβά καί χαμπουργκεροαναθρεμμένα είναι!Αριστεροί δημόσιοι υπάλληλοι.Ξέρεις τί κατουρημένες ποδιές έχουν φιλήσει όλοι αυτοί γιά νά μετακομίσουν από τό Αιγάλεω στο Μαρούσι;

sorry διωρθωνω λοιπον

γαμω τους αριστερους-γαμω τον περσονα και την κατουρημενη (απο το φιλημα κατουρημενης ποδιας) μουρη του

Επισκέπτης
Πρόσφατα άκουσα στο συμβαίνει τώρα ότι έκλεψαν σουβλάκια!!!

ΟΧΙ λεφτά,σουβλάκια!!!

Φαντάσου τώρα!!!

Επισκέπτης
Ειναι χαμπουργκεροαναθρεμμενος ο περσονα?

Υπαρχει κινδυνος ενας Ελλην να κολλησει χαμπουργκεροαναθρεμμενιαση λογω συγχρωτισμου με αριστερους?

Κρισιμα ερωτηματα ζητουν απαντηση,μεινετε συντονισμενοι στο παρον νημα.

Επισκέπτης
Δεν θυμάμαι γιατί ήμουν 5-6 ετών τότε,από μεγαλύτερους ακούω το χθες.

Ηρθάν πάρα πολλοί και το χειρότερο και κάποιοι εγκληματίες από φυλακές.

Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο αλλά για κάποιους φταίει ο Αλβανός,όχι το κράτος!!!
Ο Αλβανος δεν φταιει σε καμια περιπτωση αν μπορουσε δεν θα κουβαλιωτανε εδω να τον βριζουν αλλα η Ελλαδα εχει αλαξει και οι μεταναστες αντι να αναβαθμισουν τη ζωη τους υποβαθμιζουν τη δικια μου

Επισκέπτης
Ο Αλβανος δεν φταιει σε καμια περιπτωση αν μπορουσε δεν θα κουβαλιωτανε εδω να τον βριζουν αλλα η Ελλαδα εχει αλαξει και οι μεταναστες αντι να αναβαθμισουν τη ζωη τους υποβαθμιζουν τη δικια μου
Κατά κάποιον τρόπο ισχύει.

Μόνο που δεν φταίει ο μετανάστης όπως λες αλλά το κράτος και κάθε κράτος.

Επισκέπτης
Πρόσφατα άκουσα στο συμβαίνει τώρα ότι έκλεψαν σουβλάκια!!!

ΟΧΙ λεφτά,σουβλάκια!!!

Φαντάσου τώρα!!!
Σε πληροφωρω οτι δεν περπαταει ανθρωπος στο κεντρο της Αθηνας που να μην τον εχουνε κλεψει εστω μια φορα

Επισκέπτης
Σε πληροφωρω οτι δεν περπαταει ανθρωπος στο κεντρο της Αθηνας που να μην τον εχουνε κλεψει εστω μια φορα
Ευτυχώς ζω Θεσσαλονίκη λοιπόν!!! :cheesy:

Νομίζω υπερβάλεις πάντως κομματάκι!!! :P

Υ.Γ.Συμφοιτητριά μου από Αιγάλεω(μπορεί να μην είναι κέντρο αυτό δεν είμαι σίγουρος) πάντως που είχαμε κουβέντα δεν την είχαν κλέψει ποτέ,ίσως μεμονωμένο περιστατικό.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
.

Συνημμένα

• 25082_377228236747_698076747_3821149_395316_n.jpg
    25082_377228236747_698076747_3821149_395316_n.jpg
    54,5 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
Αμα εχεις κονε δεν τρεχει μια...για να ξερεις,το ιδανικο μερος για να παρκαρεις ειναι οι πουτανοπιατσες...αμα εισαι γνωστος,ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom