Νέα

Μεταθέτουν τους ΟΥΚάδες που ξεφτίλισαν Τουρκάκια και Αλβανά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα demis23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ο Αλβανος δεν φταιει σε καμια περιπτωση αν μπορουσε δεν θα κουβαλιωτανε εδω να τον βριζουν αλλα η Ελλαδα εχει αλαξει και οι μεταναστες αντι να αναβαθμισουν τη ζωη τους υποβαθμιζουν τη δικια μου
Αφου οι ελληνιδες δεν κανουν παιδια ,
ειναι βεβαιο οτι η ελλαδα θα μεταβληθει σε νοτια αλβανια .Μπορει να μην σου αρεσει ,αλλα ετσι θα γινει .Οπως και η οικονομικη κριση δεν μας αρεσει ,αλλα εγινε .
1991 και πριν ,ελλαδα χωρις αλβανους ,μονο με
αρβανιτες .
2030 ,πρωθυπουργος αλβανος γεννημενος στην ελλαδα .

Επισκέπτης
Ευτυχώς ζω Θεσσαλονίκη λοιπόν!!! :cheesy:

Νομίζω υπερβάλεις πάντως κομματάκι!!! :P

Υ.Γ.Συμφοιτητριά μου από Αιγάλεω(μπορεί να μην είναι κέντρο αυτό δεν είμαι σίγουρος) πάντως που είχαμε κουβέντα δεν την είχαν κλέψει ποτέ,ίσως μεμονωμένο περιστατικό.
δεν ξερω πως ειναι τα πραγματα πανω αλλα εδω... Στο Αιγαλεο (9 κμ απο το κεντρο) τα πραγματα ειναι ακωμα καλα αλλα στο κεντρο δυστηχως δεν υπερβαλω εχοθμε ρουμανους για μπουκες αλβανους για αυτοκινητα και λιβανεζους για τσαντες

Επισκέπτης
:2funny: :2funny:  πλακα κανω με εχουν κλεψει 2 φορες αλλα ποτε στο κεντρο  :think:
Πες μου ότι σε έκλεψαν στα β.προάστεια;! :grin: :think:

Y.Γ.Παίδες εγώ καλά να'μαι να με χαίρεστε δεν με έχουν κλέψει ποτέ,ένα πρεζάκι μόνο μου έκανε τσαμπουκάδες Καμάρα μέχρι να το ενισχύσω!!!

Επισκέπτης
Αφου οι ελληνιδες δεν κανουν παιδια ,
ειναι βεβαιο οτι η ελλαδα θα μεταβληθει σε νοτια αλβανια .Μπορει να μην σου αρεσει ,αλλα ετσι θα γινει .Οπως και η οικονομικη κριση δεν μας αρεσει ,αλλα εγινε .
1991 και πριν ,ελλαδα χωρις αλβανους ,μονο με
αρβανιτες .
2030 ,πρωθυπουργος αλβανος γεννημενος στην ελλαδα .
ρε φιλε εγω δεν μηλαω για φυλη και τετοιες παπαριες ετσι και αλλιως καμια σχεση δεν εχουμε με τους προγονους μας αλλα μηλαω για υποβαθμηση της καθημερηνοτητασ

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ρε φιλε εγω δεν μηλαω για φυλη και τετοιες παπαριες ετσι και αλλιως καμια σχεση δεν εχουμε με τους προγονους μας αλλα μηλαω για υποβαθμηση της καθημερηνοτητασ
Ουτε εγω σου μιλησα για φυλη .
Δεν υπαρχει καθαρη "φυλη" .Μονο η οδος φυλης υπαρχει
και ουτε αυτη ειναι καθαρη.
Την υποβαθμιση της καθημερινοτητας την κανουν περισσοτερο οι πακηδες ,και ελαχιστα πλεον οι μπερισσες.

Επισκέπτης
Ουτε εγω σου μιλησα για φυλη .
Δεν υπαρχει καθαρη "φυλη" .Μονο η οδος φυλης υπαρχει
και ουτε αυτη ειναι καθαρη.
Την υποβαθμιση της καθημερινοτητας την κανουν περισσοτερο οι πακηδες ,και ελαχιστα πλεον οι μπερισσες.
σωστος αλλα και αυτοι μεταναστες ειναι

Επισκέπτης
ρε φιλε εγω δεν μιλαω για φυλη και τετοιες παπαριες ετσι και αλλιως καμια σχεση δεν εχουμε με τους προγονους μας αλλα μιλαω για υποβαθμηση της καθημερηνοτητασ
Πάντως και 12.000.000 Έλληνες να είχαμε αντί 10.000.000 Έλληνες και 2.000.0000 αλλοδαπούς πάλι τα ίδια αποτελέσματα θα είχαμε.

Άστα να πάνε,όσο σκέφτεσαι πόσο άχρηστοι είναι αυτοί που κυβερνάνε και πόσες μαλακίες έχουν κάνει κ  κάνουν τόσο τρελένεσαι!!! :headbang:

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
τους μεταθετουν?!?

Σταρχιδιαμου!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
σωστος αλλα και αυτοι μεταναστες ειναι
Αγορασε μια "χρυση ευκαιρια " και ψαξε για μπέϊμπυ σιτερ ,καθαριστρια ,αποκλειστικη νοσοκομα κ.τ.λ.
Υπαρχουν ελληνιδες που να κανουν αυτη τη δουλεια ?
Ελαχιστες .
Αν μπορεις διωξε τους μεταναστες .

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αγορασε μια "χρυση ευκαιρια " και ψαξε για μπέϊμπυ σιτερ ,καθαριστρια ,αποκλειστικη νοσοκομα κ.τ.λ.
Ελαχιστες .
Παπαζολ ,αν ειχαμε 12 εκ μονο ελληνες ,θα εκανες εσυ την καθαριστρια και την μπέϊμπυ σιτερ αναγκαστικα στις συγγενισσες σου.

Επισκέπτης
Πάντως και 12.000.000 Έλληνες να είχαμε αντί 10.000.000 Έλληνες και 2.000.0000 αλλοδαπούς πάλι τα ίδια αποτελέσματα θα είχαμε.

Άστα να πάνε,όσο σκέφτεσαι πόσο άχρηστοι είναι αυτοί που κυβερνάνε και πόσες μαλακίες έχουν κάνει κ  κάνουν τόσο τρελένεσαι!!! :headbang:
γιατι τους ψιφιζουμε ρε παπαζολ? και χειροτερα γιατι τσακονομαστε για παρτη τους? ειμαστε σαν λαος μαλακες δεν σκευτομαστε τιποτα ο καθενας την παρτη του και το βολεμα του

Επισκέπτης
Ελαχιστες .
Ρε φιλε διαβαζεις τι λεω δεν ειπα να διωξουμε ΟΛΟΥΣ τους μεταναστες αλλα μονο αυτους που δεν χρειαζομαστε και φυσικα σαν κριτιριο τα ενσημα

Επισκέπτης
γιατι τους ψηφιζουμε ρε παπαζολ? και χειροτερα γιατι τσακονομαστε για παρτη τους? ειμαστε σαν λαος μαλακες δεν σκευτομαστε τιποτα ο καθενας την παρτη του και το βολεμα του
Ψηφίζεις αυτόν που πιστεύεις ότι θα σε εκπροσωπήσει καλύτερα εσένα και τον τόπο σαν σύνολο,αν πιστεύεις κανένας απλά δεν ψηφίζεις.

Ναι είμαστε μαλάκες και παρτάκιες και συνεχίζουμε!!!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.850
Πόντοι
3.715
Σε πληροφωρω οτι δεν περπαταει ανθρωπος στο κεντρο της Αθηνας που να μην τον εχουνε κλεψει εστω μια φορα

Έχεις δίκιο!

Περπατώντας (ή ακόμη και στέκοντας) στην Αθήνα:

Με έχουν κλέψει ταρίφες
Με έχουν κλέψει σούπερ μάρκετ
Με έχουν κλέψει τράπεζες
Με έχει κλέψει μια πουτάνα ελπίδα
Με έκλεβαν για χρόνια τα φροντιστήρια
Με κλέβουν τα media
Με κλέβουν τα μπουρδέλα
Με κλέβουν στις καπότες
Με έκλεβαν στο γήπεδο

Συνεχίζουν να με κλέβουν πετώντας μου στη μούρη οποιαδήποτε σαβούρα με γαρνιτούρα εθνικοαριστεροκουραδένια αλλά κανένας δε μου τα έχει γυρίσει ακόμα, όλα στους κλεπταποδόχους..., τους ανώνυμους ενώπιον της δικαιοσύνης αλλά επώνυμους στα ψηφοδέλτια, υπηρεσίες, mr10% κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom