Επισκέπτης
πω πω ουτε στο κοσμο δεν επαιζε τετοιο ξεκατινιασμα.
αλλα σα να χαλαρωσατε μου φαινεται....
φάιτ
φάιτ
φάιτ
φάιτ
φάιτ
φάιτ
Αυτα ειναι γηα ξεκαρφομα εγω εχω 150 πτυχια και 60 διδακτορικα!!!
Ουστ ρε,εδώ έχουμε αντρικές κουβέντες!!!πω πω ουτε στο κοσμο δεν επαιζε τετοιο ξεκατινιασμα.
φάιτ
φάιτ
φάιτ
Εξ ιδιων τα αλλοτρια κρινεις κατσαριδακο μου...
Επιτέλους ομολόγησες!!!Δεν είμαι η κατσαρίδα ρεεεεεεεεεε....
Ανήκω σε αυτές![]()
χαχαχα εχεις πλακαστην ουρά!
προηγούνται:
ο δρ μεμακος
ο δρ αιγέας
εσύ μετά...
![]()
![]()
![]()
![]()
λοιπον για να τελειωνουμε για σημερα νεοταξικα σκουληκια και λοιποι προδοτες. . .
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ! ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΤΕ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ![size=10pt][/size]
Μωρακι μου,αναδεξιμι μου εσυ...που χαθηκε ο Καλαχαν ρε γαμωτο?Δεν είμαι η κατσαρίδα ρεεεεεεεεεε....
Ανήκω σε αυτές![]()
λοιπον για να τελειωνουμε για σημερα νεοταξικα σκουληκια και λοιποι προδοτες. . .
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ! ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΤΕ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ![size=10pt][/size]
Επιτέλους ομολόγησες!!!
Ελά πες κανέναν ακόμα κλώνο σου!!!![]()
Και κοτα και σιστας,ως συνηθως.λοιπον για να τελειωνουμε για σημερα νεοταξικα σκουληκια και λοιποι προδοτες. . .
ποιος θα κρατάει τον πυρσό;
ποιος θα κρατάει το τσεκούρι;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
ετσι![]()
![]()
βγαλτα απο μεσα σου.![]()
Παπάκι εμπρός για μια νέα αταξική κοινωνία του ΣΟΡΟΣ
Ξέρεις εσύ
εσυ βγαλε το μουνοπανο απο το βρωμομουνο σου και βαλε το στο στομα σου και τραβα να κανεις μανικιουρ.
Μωρακι μου,αναδεξιμι μου εσυ...που χαθηκε ο Καλαχαν ρε γαμωτο?