το ιδιο κανει και αυτος εδω ο μαλακας, αφου δεν εχει αποψη και θελει απλως να βρισει τον περσονα γιατι μιλαει στα πολιτικα? σχολη rafman :-*
βλαμενο πηγαινε μερικες σελιδες πιο πριν και θα δεις ποιος ξεκινησε τις μαλακιες....
το ιδιο κανει και αυτος εδω ο μαλακας, αφου δεν εχει αποψη και θελει απλως να βρισει τον περσονα γιατι μιλαει στα πολιτικα? σχολη rafman :-*
υποκοριστικο του σαββα ειναι μαρη.... αγραμματη αδερφη εχω γαμω το κερατο μ ....σαββας σαββουρης.....χαρ χαρ χαρ
καλα ας μην πω τπτ παραπανω τοτε
ρε περσονα με ενα γραφεται γαμωωωω! *σαβουρης*
Eμενα δεν με πολυχαλασε που ημουν για κανα διμηνο χωρις μπου...παλιοτερα ειχε κατσει και τετραμηνο μαλιστα...Εθιστικο το ποστινγκ αλλα ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ρε πουστη?
Έλα Λέμε.... έβαλα και ambient φωτισμό
αχαχαχαχααχαχαχαχαχα
βαλε και τρανς μουσικη και ερχομαστε για παρτουζαΈλα Λέμε.... έβαλα και ambient φωτισμό
αχαχαχαχααχαχαχαχαχα
Eμενα δεν με πολυχαλασε που ημουν για κανα διμηνο χωρις μπου...παλιοτερα ειχε κατσει και τετραμηνο μαλιστα...Εθιστικο το ποστινγκ αλλα ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ρε πουστη?
βλαμενο πηγαινε μερικες σελιδες πιο πριν και θα δεις ποιος ξεκινησε τις μαλακιες....
BOX3R 13 κατι σε ρωτησε το παλικαρι δεν ακους?
βαλε και τρανς μουσικη και ερχομαστε για παρτουζα
Ααα θα φτιάξω και εγώ μου φαίνεται!!!Εγω παλι ποιανου κλονος ειμαι???????
Τωρα να σας δω...
Εγω παλι ποιανου κλονος ειμαι???????
Τωρα να σας δω...
Δωσε ρε μαλακα το καλο νικ,μην το ξεφτιλιζεις αλλο το θεμα.μαλλον το ονομα μαριος και πουστης ειναι πιο κοντα μυξαρικο..
κυρία, κυρία, το άλλο παιζάκι ξεκίνησε!
Δωσε ρε μαλακα το καλο νικ,μην το ξεφτιλιζεις αλλο το θεμα.
Αυτα ειναι γηα ξεκαρφομα εγω εχω 150 πτυχια και 60 διδακτορικα!!!δικος μου θα ελεγα μονο εγω κανω τετοια λαθη
Αφου ειναι κοτες σε ολα τους τα ατομα λεμε...Κοταρες του κερατα,και μπροστα στο πισι ακομη.κυρία, κυρία, το άλλο παιζάκι ξεκίνησε!
Εξ ιδιων τα αλλοτρια κρινεις κατσαριδακο μου...έλα ρε ποντικάκι αφού μπαίνεις και εσύ με κλωναράκια..
η μήπως σου είχαν τελειώσει τα ΓΚΑΦΡΑ (γιατί αγόρασες ΜΠΑΦΟ)
Για πες και εσύ ρε έναν κλωνό σου που το έχω καημό!!!έλα ρε ποντικάκι αφού μπαίνεις και εσύ με κλωναράκια..
η μήπως σου είχαν τελειώσει τα ΓΚΑΦΡΑ (γιατί αγόρασες ΜΠΑΦΟ)