μπα μπα και εσυ τι εισαι εδω ? ?
ο ανακριτης του σαιτ? ? ?
για κοιτα κατι μαλακες που εχει η αριστερα
ο ασπρος εισαι??? τα φαρμακα σου να παρεις
μπα μπα και εσυ τι εισαι εδω ? ?
ο ανακριτης του σαιτ? ? ?
για κοιτα κατι μαλακες που εχει η αριστερα
αχαχαχαχαχαχαχαχ
Πες και άλλα...να βουτήξω...
+100000000 τα ειπες ολα φιλε μου!!!!Σωστος
Αντε ρε παρτε τον ΜΠΟΥΛΟ
με το οχια. .
ποιο μπαν ρε ΜΑΛΑΚΑ ? ?
τελικα εχεις ψυχολογικο προβλημα ετσι και βλεπεις συνεχεια πολλαπλα νικς..
τι παιζει με την ΟΧΙΑ ρε? με πικρανε ο Μακλειν σημερα, δε θα αντεξω δευτερο πληγμα δεσμων στο μπου :S
Romario είσαι;;
εσένα σε ελέγχω.....
σου βάζω μπρατσάκια και στα βγάζω σε χρόνο πι και φι.
+100000000 τα ειπες ολα φιλε μου!!!!
Ποιος άσπρος ρε και συ,θα είχε καταχέσει τον τόπο!!!ο ασπρος εισαι??? τα φαρμακα σου να παρεις
ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΣΤΡΑ......
ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ.
ΒΑΛΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ πρώτα άρρωστε........
Υ.Γ.
μάριος ένας πούστης κωλόγερος είναι χοντρός και άσκημος........
ασπρος μάυρος ο χοντρομαλάκας δεν έχει διαφορά στο χρώμα.οχι ο μαυρος. . .
καμια αλλη ατακα εχεις να πεις? ? ?
ΨΩΝΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ
ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΡΕ Ε Ε Ε Ε Ε Ε
τι παιζει με την ΟΧΙΑ ρε? με πικρανε ο Μακλειν σημερα, δε θα αντεξω δευτερο πληγμα δεσμων στο μπου :S
Ολα τα αρρωστημενα ατομακια που εχουν κρεμασει την ζωουλα τους απο μια οθονη και ενα νικ εχουν ξεφτιλισει το κλωνοζητημα.
Το τι προβλημα εχεις με τον περσονα ειναι δικο σου προβλημα,και στ'αρχιδια μου...Αλλα το οτι ανοιγεις κλωνο για να βρισεις καποιον δειχνει ατομο γελοιο που δεν μπορει να σταθει ουτε απεναντι απο μια οθονη,πολυ περισσοτερο στην πραγματικη ζωη...
Ολα τα αρρωστημενα ατομακια που εχουν κρεμασει την ζωουλα τους απο μια οθονη και ενα νικ εχουν ξεφτιλισει το κλωνοζητημα.
Το τι προβλημα εχεις με τον περσονα ειναι δικο σου προβλημα,και στ'αρχιδια μου...Αλλα το οτι ανοιγεις κλωνο για να βρισεις καποιον δειχνει ατομο γελοιο που δεν μπορει να σταθει ουτε απεναντι απο μια οθονη,πολυ περισσοτερο στην πραγματικη ζωη...