μιλησε ο ΒΙΚΟΣ τωρα!σε παρακαλώ!
ο aigeas είναι δρ ιστορίας εκ βουλαγαρίας!
δε χρειάζεται πηγές!
είναι πηγή μόνος του!
αχαχαχαχα
μιλησε ο ΒΙΚΟΣ τωρα!σε παρακαλώ!
ο aigeas είναι δρ ιστορίας εκ βουλαγαρίας!
δε χρειάζεται πηγές!
είναι πηγή μόνος του!
Το κειμενο πρεπει να ειναι δουλεια του πατρος Πλευρη.Το εντόπισα το κειμενάκι εδώ: . και ανώνυμο κιόλας!!!
μιλησε ο ΒΙΚΟΣ τωρα!
αχαχαχαχα
Ο αντίλογος(αν υπάρχει βέβαια λόγος να απαντήσει κανείς σε κατασκευάσματα) είναι εδώ επώνυμα:Το κειμενο πρεπει να ειναι δουλεια του πατρος Πλευρη.
Το κειμενο πρεπει να ειναι δουλεια του πατρος Πλευρη.
Ο αντίλογος(αν υπάρχει βέβαια λόγος να απαντήσει κανείς σε κατασκευάσματα) είναι εδώ επώνυμα:
.........απεφάνθη τό χαμπουργκεροαναθρεμμένο κλειδοκύμβαλο τής μικρόνοιας
δεν βλέπω καμμία υπογραφή στο συγκεκριμένο... εκτός αν το ότι δημοσιεύθηκε στην Ελευθεροτυπία του δίνει κύρος θέσφατου...
καλά την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση...
έχει την υπογραφή ΙΟΣ!
Σαφώς και όχι αλλά μπορείς να απευθυνθείς αν θες κάπου(Ελευθεροτυπία),ακόμα και να ζητήσεις ονόματα και στοιχεία αρθρογράφου και ότι τελοσπάντων θες ή να διαβάσεις τα:δεν βλέπω καμμία υπογραφή στο συγκεκριμένο... εκτός αν το ότι δημοσιεύθηκε στην Ελευθεροτυπία του δίνει κύρος θέσφατου...
και το AiDS σε ιό αποδίδεται...
Σαφώς και όχι αλλά μπορείς να απευθυνθείς αν θες κάπου(Ελευθεροτυπία),ακόμα και να ζητήσεις ονόματα και στοιχεία αρθρογράφου και ότι τελοσπάντων θες.
Η αντίθετη ξεκάρφωτη άποψη που βρίσκεται σε ακροδεξιά site έχει κάποιο κύρος;;;
ασε μωρη καμπια που δεν ειχες ποτε κλωνο. . .
ο κοσμος τοχει τουμπανο καισυ κρυφο καμαρι...
άμα είσαι ασχετη διάβασε και μάθε!!!
τα φροντιστήρια κομμένα για ακρομεσο δεξιά χαζούτσικα!
έχουμε κι άλλες δουλειές!
στις αργίες μπορεί να βάλουμε κανα τμήμα εντατικό!!!
Σαφώς,αλλά νομίζω τουλάχιστον ότι όπου υπάρχει υπογραφή ονομαστική υπάρχει και κύρος!!!για μένα έχουν ακριβώς την ίδια βαρύτητα... όπως όλες οι γνώμες και οι απόψεις... τις ακούω, τις διαβάζω και κρίνω... δεν τις υιοθετώ..
ασχετη να σε πεί η θεία σου μωρή πούστρα.. δεν είμαι άσχετος και δεν σου απηύθυνα τον λόγο...
έχω σοβαρότερους συνομιλητές εώ μέσα από εσένα..
Μην γελάς μωρή περσονά
Ευελπίδων είχα δικαστήρια για ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ.
Έχω και τις ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ
ασχετη να σε πεί η θεία σου μωρή πούστρα.. δεν είμαι άσχετος και δεν σου απηύθυνα τον λόγο...
έχω σοβαρότερους συνομιλητές εώ μέσα από εσένα..
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΗ ΓΑΛΟΤΣΑ?
ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΑΒΒΟΥΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ IP ΑΠΟ ΤΟΝ ADMIN.
ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΩ.....
Ο ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ......
ΜΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΠΕΤΟΥΓΙΑ.