Νέα

Μεταρρύθμιση στα Πανεπιστήμιια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εσείς δεν έχετε πάρει πτυχίο του κώλου κ δεν θα μπορέσουμε να σας ανταγωνιστούμε;

Δεν τελειώσατε Ελλάδα,του εξωτερικού είστε;Αν τους είναι τόσο δύσκολο να πάνε σχολή στην γενική συνέλευση να σηκώσουν το κουλό τους ας κάτσουν σπίτι τους.

Άστο κ έχω πολλούς γνωστούς που έχουν σπαστεί με τις καταλήψεις κ πάνε να σηκώσουν το κουλό τους,δεν είναι τόσοι όσοι λες όμως.

Ειδικά εσένα παπαζόλη, ακόμη και απόφοιτος του πικπα θα μπορούσε να σε ανταγωνιστεί  :2funny: :2funny: :2funny:
Τώρα το τί πτυχίο πήρα εγώ ή κάποιος παλιότερος είναι άλλη ιστορία...Το σίγουρο είναι ότι δεν είχα μια μέρα κατάληψη...Και τα μαθήματα και εξεταστικές γίνονταν κανονικά.
Από κει και πέρα, προσκλήσεις σε διαγωνισμούς μαγκιάς για να ασκηθεί ένα νόμιμο δικαίωμα, κάντε τους μόνοι σας...
Τα πανεπιστήμια πρέπει να μένουν ανοιχτά ειδάλλως δεν έχουν λόγο ύπαρξης.

Επισκέπτης
Απ' ότι κατάλαβα, η μόνη φοιτητική οργάνωση που μπορεί να υποστηρίζει την μεταρρύθμιση, και αυτό παίζεται, είναι η ΠΑΣΠ.
Και αυτό γιατί το μπαστόκ είναι στην κυβέρνηση. Πάντως νομίζω σε 2-3 περιπτώσεις, και αυτοί είπαν το "όξω λεχρίτες".
Η ΠΑΣΠ είτε το παίζει αριστερή κ κάνει αντίσταση(λέμε τώρα) μαζί με τους αριστερούς,είτε χάνεται κ αφήνει τον κόσμο της να ψηφίσει όπως θέλει.

Γενικά στις σχολές παίζουν 2 εκδοχές:

α)ΔΑΠ κατά της κατάληψης,ΠΑΣΠ-ΑΡΡΕΝ-ΕΑΑΚ υπέρ κ ΜΑΣ(πρώην ΠΚΣ) υπέρ αλλά όπως λένε αυτοί.

β)κατά ή υπερ κ ψηφίζουν οι φοιτητές χωρίς παρατάξεις(επίσημα δηλαδή γιατί κ εδώ αρκετοί ανήκουν κάπου).

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτοι που ΔΕΝ φαινονται παιζουν τον μπουτζον τους...Καθονται σπιτι τους οπως ευθαρσως ειπε ο ισιουλης.

Αμα τους χαλαει λοιπον ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα.

Α,και δεν εχω ιδια εμπειρια.

παίζουνε το πουλί τους επειδή δε σαπίζουνε στο ξύλο τους αλήτες. Ναι συμφωνώ

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Άστο κ έχω πολλούς γνωστούς που έχουν σπαστεί με τις καταλήψεις κ πάνε να σηκώσουν το κουλό τους,δεν είναι τόσοι όσοι λες όμως.

Και τι κερδίζουν στην τελική; Έχω παραστεί σε συνέλευση που στην καταμέτρηση αφαίρεσαν ένα ψηφίο από το τελικό αποτέλεσμα κατά της κατάληψης.

Επισκέπτης
Από κει και πέρα, προσκλήσεις σε διαγωνισμούς μαγκιάς για να ασκηθεί ένα νόμιμο δικαίωμα, κάντε τους μόνοι σας...
Δεν ειναι απαραιτητη η μαγκια!
Προσωπικα ειμαι υπερ των δημοκρατικων διαδικασιων και ουχι των"δεκα νεκρων και εκατο τραυματιων"αλλωστε.
Κι αυτο σωστο ειναι!Μην ξεχναμε αλλωστε οτι η πολιτικη ειναι και ρισκο.
Μπορει να ριξεις,μπορει και να φας.Λεμε τωρα.

Επισκέπτης
Ειδικά εσένα παπαζόλη, ακόμη και απόφοιτος του πικπα θα μπορούσε να σε ανταγωνιστεί  :2funny: :2funny: :2funny:
Τώρα το τί πτυχίο πήρα εγώ ή κάποιος παλιότερος είναι άλλη ιστορία...Το σίγουρο είναι ότι δεν είχα μια μέρα κατάληψη...Και τα μαθήματα και εξεταστικές γίνονταν κανονικά.
Τα πανεπιστήμια πρέπει να μένουν ανοιχτά ειδάλλως δεν έχουν λόγο ύπαρξης.
Γενικά μιλούσα κ εγώ ακόμα δεν αποφοίτησα ακόμα,μπορώ να αναβαθμιστώ. :grin:

Τότε όμως ούτε τα πανεπιστήμια θέλαν να σας κάνουν Α.Ε. ούτε το άσυλο να καταργηθεί,ούτε η Ελλάδα βρισκόταν σε οικονομική κρίση...87-88 πρέπει να τελείωσες αν δεν κάνω λάθος.
Τώρα κατά πόσο ήταν καλύτερο το επίπεδο δεν μπορώ να το ξέρω....ντάξει έβγαλε κ έναν Κούγια η γεννιά σου δεν λέω....

Επισκέπτης
Και τι κερδίζουν στην τελική; Έχω παραστεί σε συνέλευση που στην καταμέτρηση αφαίρεσαν ένα ψηφίο από το τελικό αποτέλεσμα κατά της κατάληψης.
Ο ίσιος λέει ότι τότε δεν χάνονταν ούτε μία μέρα όμως...αααα με μπερδεύετε!!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αυτοι που ΔΕΝ φαινονται παιζουν τον μπουτζον τους...Καθονται σπιτι τους οπως ευθαρσως ειπε ο ισιουλης.

Αμα τους χαλαει λοιπον ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα.

Α,και δεν εχω ιδια εμπειρια.

Ο υ/π φαντασιώνεται ενδεχομένως μπούκες και οχλαγωγίες για να φτιάξει κλίμα, να κατασκευάσει "αντεπαναστάτες" και να μετατραπεί η φάση σε "κοίτα τί λαό κατέβασα" ...
Τα πάντα ένας ατελείωτος τσαμπουκάς...

Μα ακριβώς αυτό θέλουν...Να γίνει τσαμπουκάς και κάνουν ό,τι μπορούν να το προκαλέσουν...

Δεν ειναι απαραιτητη η μαγκια!
Προσωπικα ειμαι υπερ των δημοκρατικων διαδικασιων και ουχι των"δεκα νεκρων και εκατο τραυματιων"αλλωστε.Κι αυτο σωστο ειναι!Μην ξεχναμε αλλωστε οτι η πολιτικη ειναι και ρισκο.
Μπορει να ριξεις,μπορει και να φας.Λεμε τωρα.

Μπορείς να ρίξεις, μπορείς και να φας αλλά δεν είναι απαραίτητη η μαγκια... Κωλοτούμπα σε 3 γραμμές...Ούτε η κομανέτσι..
Και μιας και είσαι υπέρ των δημοκρατικών διαδικασιών (λέμε τώρα, αφού δεν αναγνωρίζεις καλά - καλά εκλεγμένες κυβερνήσεις) αν δηλαδή η συνέλευση ψηφίσει να το κάψει το πανεπιστήμιο, πρέπει να καεί;
Όσο για τους 10 νεκρούς άσε το... Εδώ έχεις εξαφανίσει κοτζάμ διμοιρία από τον χάρτι...
Αλλά αυτοί είναι μπατσοι όποτε δεν τρέχει τίποτα...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τότε όμως ούτε τα πανεπιστήμια θέλαν να σας κάνουν Α.Ε. ούτε το άσυλο να καταργηθεί,ούτε η Ελλάδα βρισκόταν σε οικονομική κρίση...87-88 πρέπει να τελείωσες αν δεν κάνω λάθος.

Ο δημόσιος και δωρέαν χαρακτήρας της ανώτατης παιδείας δεν με βρίσκει αντίθετο, με τον απαραίτητο οργανωσιακό και οικονομικό εξορθολογισμό.
Επίσης η αύξηση των δαπανών είναι σωστή πρόταση, αρκεί να έχει κάποιο αντίκρισμα.

Από εκεί και πέρα, φοιτητικές οργανώσεις και άσυλο, έπρεπε να είχαν τελειώσει χθες.
Δυστυχώς εκεί εστιάζονται οι αντιδράσεις των συλλόγων (γιατί εκεί είναι ο λουφές).

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ο ίσιος λέει ότι τότε δεν χάνονταν ούτε μία μέρα όμως...αααα με μπερδεύετε!!!!

Ο ίσιος πρέπει να είναι λίγο πιο μεγάλος από εμένα.
Και η νομική ήταν δεύτερο πτυχίο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Είπαμε, δημοκρατικές διαδικασίες...
Γενικές συνελεύσεις στα μουλωχτά, προβλή αιτήματος στα ξαφνικά και όταν στο αμφιθέατρο υπερτερούν αριθμητικά, τσαμποκάδες, μπούκες και οχλαγωγίες και μετά απορούν γιατί ο μέσος φοιτητής (που τον έχουν ταυτίσει με τη δαπ) δεν πατάει...

Επισκέπτης
Πόσο είναι ο κουλ Αλέξης;
Δεν το περίμενα αλλά 36... πιο μεγάλος κ από τον ίσιο :o,γι'αυτό το έσβησα!!!
32-33 φαίνεται....
Εσύ πόσο είσαι 30-32;;;

Tsipras was born July 28, 1974, in Athens.[1]

Δυο τραγωδίες την ίδια βδομάδα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γαμησέ τα,σοκαρίστηκα....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3