skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
Ο εθνικοσοσιαλισμός είναι εθνικισμός.
Τρομπάρεις ασύστολα κι εσύ.
Αυτό κατάλαβες, πτώση και κατάληψη εκ των έσω?
Τς, τς, τς... τυπικό εθνίκι...
Δεν έχει στοιχεία εθνικισμού ο εθνικοσοσιαλισμός δηλαδή;;;
Τρομπάρεις ασύστολα κι εσύ.
Έλεος ρε Παπατρολλ.
Εθνικοσοσιαλιστής μπορεί να είναι ΜΟΝΟ Γερμανός. Ή Γερμανός, ή κουτός...
Για πες δηλαδή συνοπτικά...
Εσύ που δεν είσαι τύπικαλ αλλά ορίτζιναλ
Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
Δεν εναντιώθηκαν με εθνικιστικά μισαλλόδοξα στοιχεία,απλά επειδή ήταν δυνάστες.Άρα τα εθνικιστικά κινήματα των αφρικανικών χωρών που εναντιώθηκαν στους αποικιοκράτες εμφορούνταν υπό εθνικοσοσιαλιστικών ιδεών και είχαν κοινή μορφή και πρότειναν οργάνωση κοινωνίας, α; Κορπορατισμός κτλ κτλ.
Γουάου, ενδιαφέρον...
ΑΣ'ΤΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ!!!!
Ρε θα με τρελάνετε...δεν είναι δομικό στοιχείο του εθνικοσοσιαλισμού ο εθνικισμός;;;Δεν εναντιώθηκαν με εθνικιστικά μισαλλόδοξα στοιχεία,απλά επειδή ήταν δυνάστες.
Πόσα θες να μας τρελάνεις??
Πες μας πως φασίστας μπορεί να είναι μόνο Ιταλός..
Ρε θα με τρελάνετε...δεν είναι δομικό στοιχείο του εθνικοσοσιαλισμού ο εθνικισμός;;;
Στην κατάληψη έχω βάρδια σε λίγο....
Αν πιστέψει κ ένας φασίστας ότι είναι αρεία φυλή γίνεται εθνικοσοσιαλιστής ναι ή όχι;;;;Απήντησα ήδη.
Και πάλι στο Φασισμό είχες μόνο σε 3-4 χώρες με δύναμη. Αυστρία, Ισπανία, Ρουμανία.
Όχι Φασίστας θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε. Ο Εθνικοσοσιαλισμός επεφύλαττε καλό μέλλον ΜΟΝΟ στους Γερμανούς (ή τέλος πάντων Αρείους).
Και οι ίδιοι οι Φασίστες είχαν προβλήματα και επιφυλάξεις με τον Εθνικοσοσιαλισμό διότι ήξεραν ότι στο τέλος τους περίμενε εάν όχι υποδούλωση (που περίμενε τους Σλαύους) μια υποτέλεια, αφού δεν ήταν Άρειοι.
Γίνεται ψωμί χωρίς αλεύρι;;;Ρε τρόμπα... και το ψωμί έχει αλεύρι. Άρα το ψωμί είναι αλεύρι?
Πολύ απλά, αυτό που έχει πραγματική σημασία δεν είναι η εδαφική έκταση και το πού οριοθετούνται τα σύνορα, αλλά η παρουσία ακμαίων ελληνικών κοινοτήτων, σε οποιοδήποτε σημείο της πάλαι ποτέ οθωμανικής αυτοκρατορίας.
ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ..Ρε θα με τρελάνετε...δεν είναι δομικό στοιχείο του εθνικοσοσιαλισμού ο εθνικισμός;;;
ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ..
Ρε παπαρίδη άντε να πιάσεις βάρδια αντί να μου ανεβάζεις πίεση.
Έχω μπει και στα χρόνια και δεν είμαι για πολλά..
Και τί φταίω εγώ αν εσύ γέρασες;;;ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ..
Ρε παπαρίδη άντε να πιάσεις βάρδια αντί να μου ανεβάζεις πίεση.
Έχω μπει και στα χρόνια και δεν είμαι για πολλά..
Δες ποιος χαίρεται αλλοδαπέ κ βγάλε τα συμπερασματά σου!!!!Τί έγινε; Πάλι σημειώθηκε σύμπτωση απόψεων με εμένα τον εθνικοσοσιαλιστή;