Νέα

Μεταρρύθμιση στα Πανεπιστήμιια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και τώρα κάτι δύσκολο... πιστεύεις ότι στο σύνθημα Ελευθερία,Ισότης,Αδελφότης η ισότητα δεν είναι καταπάτηση ανθρωπίνου δικαιώματος?
Όχι δεν είναι καταπάτηση ανθρωπίνου δικαιώματος,οποιοσδήποτε ανήκει στα ανώτερα στρώματα καταπατάει τα κατώτερα,άμεσα ή έμεσα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Όχι δεν είναι καταπάτηση ανθρωπίνου δικαιώματος,οποιοσδήποτε ανήκει στα ανώτερα στρώματα καταπατάει τα κατώτερα,άμεσα ή έμεσα.

λες εεεεε??? και με ποιό δικαίωμα θα μου πείς εσύ να γίνω ίσος με έναν ο οποίος διαφέρει από εμένα ?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
και τώρα κάτι δύσκολο... πιστεύεις ότι στο οσύνθημα Ελευθερία,Ισότης,Αδελφότης η ισότητα δεν είναι καταπάτηση ανθρωπίνου δικαιώματος?

Εξαρτάται τι εννοούμε ισότητα. Ισονομία και Ισοπολιτεία είναι αρχές της Δημοκρατίας.

Επισκέπτης
Ε, να μωρε. Δεν τους αφήνουν να κλείνουν τους καταπέλτες των πλοίων να παρεμποδίζουν τον εργαζόμενο να περάσει την άδειά του σε κάποιο νησί, δεν τους αφήνουν να σπάνε και να καίνε ότι γουστάρουν, δεν τους αφήνουν να στήνουν οδοφράγματα όπου θέλουν, να κλείνουν τις εισόδους των καταστημάτων, να κλέβουν από τα καταστήματα ό, τι θέλουν, να συστήνουν ένοπλες συμμορίες, να έχουν εγγυημένο εισόδημα χωρίς να δουλεύουν και τέτοια.

Άσε κωλοκατάσταση...
Καλά λόρδε μου,όταν θα έρθουν νέες περικοπές μισθών-συντάξεων κ αύξηση ΦΠΑ έλα να μου τα ξανα πεις αυτά.....

Το ίδιο κ αν βρεθείς άνεργος.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
τί πλάκα έχει και πόση ξεφτύλα περιέχει όμως να βλέπεις πρασινοφρουρούς να υπερασπίζονται μέτρα και νόμους που στρέφονται κατά κοινωνικών ομάδων και φαινομένων που οι ίδιοι επί 40 χρόνια εξέθρεψαν και γιγάντωσαν.....

ΑΣΧΕΤΟ ΕΑΝ αυτοι εκαναν τοσα χρονια για να καταλαβουν το σωστο...εσυ γιατι δεν υπερασπιζεσαι την ιδεολογια σου και μενεις στο στειρο ΟΧΙ?

Επισκέπτης
λες εεεεε??? και με ποιό δικαίωμα θα μου πείς εσύ να γίνω ίσος με έναν ο οποίος διαφέρει από εμένα ?
Ο μόνος τρόπος να μην είσαι ίσος με κάποιον είναι να τον πατάς άμεσα ή έμεσα,κάτι το άδικο.

π.χ. σε οποιαδήποτε εταιρεία οι εργαζόμενοι δουλεύουν περισσότερο κ σκληρότερα από τον διευθυντή αλλά ο διευθυντής απολαμβάνει τα δις κ οι άλλοι λαμβάνουν έναν απλό μισθό.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εξαρτάται τι εννοούμε ισότητα. Ισονομία και Ισοπολιτεία είναι αρχές της Δημοκρατίας.

αλλο ισονομία/ισοπολιτεία και άλλο ισότητα... ισότης=καταναγκασμός, ισονομία/ισοπολιτεία=δικαίωμα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ο μόνος τρόπος να μην είσαι ίσος με κάποιον είναι να τον πατάς άμεσα ή έμεσα,κάτι το άδικο.

π.χ. σε οποιαδήποτε εταιρεία οι εργαζόμενοι δουλεύουν περισσότερο κ σκληρότερα από τον διευθυντή αλλά ο διευθυντής απολαμβάνει τα δις κ οι άλλοι λαμβάνουν έναν απλό μισθό.

ετσι εεεε και γιατί να είναι ίσοι δύο εργαζόμενοι του ίδιου αντικειμένου όταν ο ένας σκίζεται στην δουλειά και ο άλλος κωλοβαράει?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ήταν επί Ε.Σ.Σ.Δ. freed κ τώρα όχι επί καπιταλισμού!!! :sunglasses:

ΔΗΛΑΔΗ ο ερντογκαν και το πολιτικο συστημα της τουρκιας δεν ειναι καπιταλιστικο και θεωρει την λιποταξια κατι το θεμιτο? Γιατι δεν λες καθαρα οτι πως δεν εχεις ταξικη συνειδηση αλλα εισαι ενα πουλημενο τομαρι...που εξαγοραζεται απο αυτον που θα του δωσει τα πιο πολλα?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
αλλο ισονομία/ισοπολιτεία και άλλο ισότητα... ισότης=καταναγκασμός, ισονομία/ισοπολιτεία=δικαίωμα

Στα Δημοκρατικά πολιτεύματα, η Ισότητα ως Ισοπολιτεία και Ισονομία μεταφράζεται. Υπάρχει άλλη άποψη;

Επισκέπτης
ετσι εεεε και γιατί να είναι ίσοι δύο εργαζόμενοι του ίδιου αντικειμένου όταν ο ένας σκίζεται στην δουλειά και ο άλλος κωλοβαράει?
Εταιρεία που έχει εργασιακές θέσεις για κωλοβάρεμα έχει λειτουργικό πρόβλημα,δεν είναι παραγωγική κ προβλημά της,δεν φταίει ο εργαζόμενος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στα Δημοκρατικά πολιτεύματα, η Ισότητα ως Ισοπολιτεία και Ισονομία μεταφράζεται. Υπάρχει άλλη άποψη;

στα δημοκρατκά ναι.. στα πολιτεύματα που φαντάζεται ο παπαζόλης όχι...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλά λόρδε μου,όταν θα έρθουν νέες περικοπές μισθών-συντάξεων κ αύξηση ΦΠΑ έλα να μου τα ξανα πεις αυτά.....

Το ίδιο κ αν βρεθείς άνεργος.

Ρε συ Παπατρολλ ήμαρτον δηλαδή. Τί σχέση έχει η καταπάτηση των εδραιωμένων δικαιωμάτων μου ως ανθρώπου, πολίτη, μισθωτού, με ένα πισωγύρισμα την οικονομίας, του κλάδου που δραστηριοοιείται η εταιρία που μου δίνει ψωμί η της ίδιας της εταιρίας;

Μου καταπατά τα δικαιώματα κανείς επειδή έχουμε ύφεση; Πώς συνδέονται αυτά τα δύο;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Το αθάνατο έθνος τουρκοποιημένων ραγιάδων,γλείφτηδων της εξουσίας πολύ καλά θα πάθει ότι πάθει από αυτούς που ψήφιζε κ ψηφίζει ακόμα για εξουσία.

Έθνος άξιο της μοίρας του.

Προφανως βριζεις και τον εαυτο σου που εκανε το 2009 μαζι με τον πχ75 σε αυτο το σάιτ καμπανια υπερ του ΠΑΣΟΚ...(για να μην ξεχνιομαστε)....καλο θα ειναι να κοιταμε και τα δικα μας λαθη οχι μονο το αλλων... και ιδιαιτερα να αναλαμβανουμε την ευθυνη και οχι σαν ποντικια να τουρκευουμαι επειδη βλεπουμε οτι καναμε την ελληνικη κοινωνια μια κοινωνια διχως μελλον

Επισκέπτης
Ρε συ Παπατρολλ ήμαρτον δηλαδή. Τί σχέση έχει η καταπάτηση των εδραιωμένων δικαιωμάτων μου ως ανθρώπου, πολίτη, μισθωτού, με ένα πισωγύρισμα την οικονομίας, του κλάδου που δραστηριοοιείται η εταιρία που μου δίνει ψωμί η της ίδιας της εταιρίας;

Μου καταπατά τα δικαιώματα κανείς επειδή έχουμε ύφεση; Πώς συνδέονται αυτά τα δύο;
Η υφεσή είναι κατί το άυλο,αόρατο χέρι θεού,δεν δημιουργήθηκε από κάποιους;;;

Αν σου αρέσει να πληρώνεις εσύ τις μαλακίες τους keep going.....

Επισκέπτης
Προφανως βριζεις και τον εαυτο σου που εκανε το 2009 μαζι με τον πχ75 σε αυτο το σάιτ καμπανια υπερ του ΠΑΣΟΚ...(για να μην ξεχνιομαστε)....καλο θα ειναι να κοιταμε και τα δικα μας λαθη οχι μονο το αλλων... και ιδιαιτερα να αναλαμβανουμε την ευθυνη και οχι σαν ποντικια να τουρκευουμαι επειδη βλεπουμε οτι καναμε την ελληνικη κοινωνια μια κοινωνια διχως μελλον
Γιατί μόνο το ΠΑΣΟΚ σου φταίει,πότε είχες ισχυρό έθνος ρε;;;

Aπό την γεννησή του το 1830 κωλοπιλάλα κάποιου είσαι....

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ωραια βαφτιζεις βλαμμενο τις καταπατησεις των ανθρωπινων δικαιωματων απο κομμουνιστικα καθεστωτα :2funny:
Ακου "αναγκαιο κακο"!
Ε αναγκαιο κακο ειναι να φατε τωρα και το καβλι αριστεραντζες του γλυκου νερου!

Αυτοι ειναι η νοοτροπια του παπαζολ οταν δερνει η ελληνικη δεξια μιλαμε για φασισμο...οταν δερνει η τουρκια και ο σταλιν μιλαμε για "αναγκαιο κακο"... σε περιπτωση που η τουρκαλα του εχει δωσει μουνι...προφανως...καλα κανει και εχεις αυτες τις αποψεις... :knockinb: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Γιατί μόνο το ΠΑΣΟΚ σου φταίει,πότε είχες ισχυρό έθνος ρε;;;

Aπό την γεννησή του το 1830 κωλοπιλάλα κάποιους είσαι....

Μη λες βλακείες. Και το 1918 και το 1980 συμμετείχαμε με καλούς όρους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom