kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ο αγιοσ ιεν δουλεφταρασ δουλεβι στιν αβλι του κιριου ΠουρουΕδώ μέσα; Ή γενικότερα;
ο αγιοσ ιεν δουλεφταρασ δουλεβι στιν αβλι του κιριου ΠουρουΕδώ μέσα; Ή γενικότερα;
Ρε τρομπόνι πότε σε λογάριαζαν;;;
Αυτό θέλω να μου πεις....και όχι τις προσπάθειες που έκανες μπας κ γίνει αυτό....
Έλα πες μου,μην με κρατάς σε αγωνία.....δώσε μία ημερομηνία.Διάβασε κάνα βιβλίο Ιστορίας και θα μάθεις. Άμα παπαγαλίζεις δεν πρόκειται ποτέ.
και εδώ μέσα και γενικώτερα.... ας μην ξεχνάμε ότι ο παρόν ιστότοπος αποτελεί μία μικρογραφία της κοινωνίας μας...
τις καλησπέρες μου και καλά φθινόπωρα...
ο αγιοσ ιεν δουλεφταρασ δουλεβι στιν αβλι του κιριου Πουρου
Έλα πες μου,μην με κρατάς σε αγωνία.....δώσε μία ημερομηνία.
μ.χ. όμως,π.χ. δεν πιάνεται.
να προσεχεις τουσ κρανιακουσ βοθρουσΚαθαρά προς ανάνηψη των κρανιακών βολβών σου, το 1918 και το 1980. Διάβασε και μόνο τότε συζητάμε.
Ισχύει;Το πρώτο που προκύπτει από τον πίνακα αυτό είναι η κατάρριψη του μύθου ότι η χούντα δεν άφησε δημόσιο χρέος. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η χούντα άφησε σημαντικό δημόσιο χρέος, το οποίο ανερχόταν στο 20,8% του ΑΕΠ. Με βάση τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδος, το χρέος αυτό από 32 δισ. δρχ. το 1966 εκτινάχτηκε στα 114 δισ. δρχ. το 1974.
Καλά θα ρίξω μια αναλυτική ματιά να δω τις ένδοξες αυτές στιγμές του έθνους που μπορούσαμε να χτυπήσουμε το χέρι στο τραπέζι κ να σταθούν όλοι σούζα....Καθαρά προς ανάνηψη των κρανιακών βολβών σου, το 1918 και το 1980. Διάβασε και μόνο τότε συζητάμε.
κε παρα-ισχυειΙσχύει;
να προσεχεις τουσ κρανιακουσ βοθρουσ
Καλά θα ρίξω μια αναλυτική ματιά
αναλογα το περιεχομενο...καλιτερα αερα κοπανιστο ή απολιτο κενο παρα .....κοπρολιθιΑυτοί χρειάζονται περιεχόμενο
''Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας είναι ελληνικό μαρξιστικό-λενινιστικό κόμμα. Ιδρύθηκε το 1918 .''Αυτοί χρειάζονται περιεχόμενο
Η υφεσή είναι κατί το άυλο,αόρατο χέρι θεού,δεν δημιουργήθηκε από κάποιους;;;
Αν σου αρέσει να πληρώνεις εσύ τις μαλακίες τους keep going.....
αναλογα το περιεχομενο...καλιτερα αερα κοπανιστο ή απολιτο κενο παρα .....κοπρολιθι
κενο στο κεφαλι και πιεση μια ατμ στο εξοτερικο,θα σιθλιβι το κρανιο,αρα δε βοιθα ουτε το κενοΤο κενό βοηθάει κάποιους ανθρώπους καλύτερα
Ωραίο πράγμα ο καπιταλισμός ε;Άκουσε να δεις κάτι. Και σημείωσε αυτά που σου γράφω για να μαθαίνεις κιόλας. Είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσεις από τώρα κάποια πράγματα.
Τα πράγματα αλλάζουν. Πηγαίνουν καλά και άσχημα. Οι οικονομίες παρουσιάζουν ανάπτυξη, ύφεση, ενίοτε κρίση και έκρηξη. Δεν υπάρχει οικονομία μόνο με ύφεση ή μόνο με ανάπτυξη. άνθρωποι γεννιούνται και πεθαίνουν. Βρίσκουν και χάνουν δουλειές. Επιχειρήσεις ανοίγουν και κλείνουν. Δε γίνεται μόνο να κλείνουν ή μόνο να ανοίγουν. Χρηματιστήρια ανεβαίνουν και πέφτουν. Δε γίνεται μόνο να ανεβαίνουν ή μόνο να πέφτουν. Οι τιμές των προϊόντων το ίδιο. Καταστάσεις παραμένουν στάσιμες, βελτιώνονται, επιδεινώνονται. Δε γίνεται κάτι από τα τρία ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Η ύφεση λοιπόν είναι μια φάση της ζωής της οικονομίας. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ρε φίλε πώς να το κάνουμε τώρα. Δε γίνεται να μην υπάρχει ύφεση, κρίση, ανάπτυξη, έκρηξη.
Και τέλος, mark my words. Οι άνθρωποι τείνουμε να προβάλλουμε το παρόν στο μέλλον και να κρίνουμε αποκλειστικά από το παρελθόν. Και ξανά και ξανά και ξανά.
Απαντώντας, όχι η κρίση δεν δημιουργήθηκε από κάποιους ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ. ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Μπορείς να δημιουργήσεις τεχνητή κρίση. Μπορείς να δημιουργήσεις πανικό ή μπορείς από αλλεπάλληλες απροσεξίες να φθάσεις στο χείλος του γκρεμού λόγω απληστίας κτλ.
Η ΥΦΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΕΝΩΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ.
''Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας είναι ελληνικό μαρξιστικό-λενινιστικό κόμμα. Ιδρύθηκε το 1918 .''
Δεν εννοείς αυτό φαντάζομαι ε;;