Επισκέπτης
Να γουσταρουμε.Δε σου έκανα εγώ.
Βγάλτα πέρα με το λάκη τώρα
Το(πνευματικο)τεκνο της.Ναι...Ποιος θα πεθάνει ρωτάω...
Να γουσταρουμε.Δε σου έκανα εγώ.
Το(πνευματικο)τεκνο της.Ναι...Ποιος θα πεθάνει ρωτάω...
τυπε δεν μπορει να λες οτι εισαι δημοκρατης να μην βαζεις βιντεο του Μεγαλειοτατου :Sβαλε εσυ...ολα εγω θα κανω
Είπε ο άνθρωπος που ποστάρει 382 φορές κάθε βίντεο με ομιλία του Γεωργιάδη κ σία....
Το(πνευματικο)τεκνο της.
Να γουσταρουμε.Το(πνευματικο)τεκνο της.
Σε έχω ρωτήσει 1εκ φορές για τον μισθό κ τίποτα...τόσες ώρες περνάω εδώ μέσα να βγάζω τίποτα κ γω,ατομίσταρε!!!!εγω ποσταρω οτι μου κανει κεφι...αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να απανταω ανα 2 μερες σε οτι μαλακια σου ερθει στο κεφαλι
Είναι καπιταλιστικό φαϊ,για την coca-cola ήξερα....str8 θα σε καθαρίσουν οι αριστεροί όταν παίρνεις ποπ-κορν
Και ποιο είναι αυτό;
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ,οχι ρε σεις,ΔΕΝ εννοω τον ισιο...str8 θα σε καθαρίσουν οι αριστεροί όταν παίρνεις ποπ-κορν
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ,οχι ρε σεις,ΔΕΝ εννοω τον ισιο...
Ισιε,οχι"ποιο"...ΤΙ.
str8 θα σε καθαρίσουν οι αριστεροί όταν παίρνεις ποπ-κορν
Η ΜΗΤΕΡΑ σου θα κερασει τα κολυβα της κηδειας σου....
τυπε δεν μπορει να λες οτι εισαι δημοκρατης να μην βαζεις βιντεο του Μεγαλειοτατου :S
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ,οχι ρε σεις,ΔΕΝ εννοω τον ισιο...
Ισιε,οχι"ποιο"...ΤΙ.
Στειλτου εναν οδηγο για το σαβουαρ βιβρ να μη γινεται ρομπα,ειναι και πατριωτης ανθρωπος.Εξακολουθείς;
Δεν είναι καθόλου σωστό αυτό που κάνεις με τις προσωπικές αναφορές στη μητέρα άλλου μέλους.
Ου να μου χαθείς τουρκόφιλε!!!!ολσ γινονται με καποια σειρα...ας γαμησουμε το ιντιμιντια πρωτα και μετα εχει ο αλλαχ
Δε σου έκανα εγώ.
Ο νεοφιλελευθερισμός (αν απάντησα σωστά κερδίζω κάτι 0 );
Λες τύπε να γίνω το φάντασμα των village cinemas;
Εξακολουθείς;
Δεν είναι καθόλου σωστό αυτό που κάνεις με τις προσωπικές αναφορές στη μητέρα άλλου μέλους.
Για Σόλουν είσαι μέσα;;;
Οταν ΦΠ ο ποντικος απειλει μιλωντας για κολυβα(κολυβα τρως οταν πεθαινει καποιος αρα καποιος απειλει ο ποντικος) οταν εσυ λες να "δουμε" μια ταινια "ολοι" μαζι για "ηρεμησουμε"...τοτε του απανταω αναλογα
Στο Alfaville θα σε πάνε κακομοίρη μου