apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μαλλον τα παρακανανεΛες να τα κάναν τα τσιγαράκια στο Campus o Γιωργάκης και ο Αντώνης;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
τυπε μαλλον τα παρακανανεΛες να τα κάναν τα τσιγαράκια στο Campus o Γιωργάκης και ο Αντώνης;
Αααααααααα, ήρθαν όλα τα αριστεροφασιστάκια και ξεκίνησε το πάρτι![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΦΠ που είναι?
Έχω να του πω ένα μυστικό για τα ραντεβού που κλείνει ο πόντικας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλη τζουρα ελλειψει μπουντοτκομ.Αδέσμευτος.
Μου πέφτει στα χέρια κάθε μέρα και δε φεύγει η λίγδα ούτε με βιονολ..
τυπε μαλλον τα παρακανανε![]()
Πετρακη,γιατι μου εστειλες πιμι εψες?
Στελνεις και σε αλλους?Στον ΠΠ ας πουμε?Στον σκασκα?
Ο Πετραν εξηγει παρακατω τι περιπου ελεγε,αν δεν καταλαβεις στο κανω forward παντως.Ελπίζω να περιελάμβανε και μια συγγνώμη για την προχθεσινή απίστευτη ύβρη.
Ξέρεις μωρε για αυτή που εάν πατήσεις το κουμπί της αναφοράς γίνεσαι αυτομάτως ρουφιάνος. Τα προσωπικά που μου έλεγες...
Και κανα ΦΠ θα ηθελα,αν γινεται.
Αδέσμευτος.
Μου πέφτει στα χέρια κάθε μέρα και δε φεύγει η λίγδα ούτε με βιονολ..
Και αυτος εχει γραψει μερικα πολυ καλα αρθρα που τα εχω προχειρα,ξερεις για τι.Toy X.Γιανναρά
Yes skaska, what is it?
Ούτε για το τελευταίο μπάνιο του λαού δεν μπορεί να πάει κανείς;
Χρειαζεσαι αγραναπαυση,αλλη φορα.Έλα γκιλοντινιάρη - αρχηγέ του Ελληνοφώνου Κομμουνιστικού Έθνους.
Στη διάθεσή σου.
ΥΓ μπερδευτηκα,εχω κολλησει στο παρελθον.
"Λεγε οτι θες λεγε"
Το βίντεο είναι από το τέλος της σημερινής (Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011) εκπομπής του Άδωνι Γεωργιάδη στο κανάλι "Blue-Sky". Ο Γραμματεύς και βουλευτής του Λάος δηλώνει στην κάμερα πως τώρα που πέρασε στην Βουλή ο Νόμος για την Κατάργηση του Ασύλου στα Πανεπιστήμια, θα μπουκάρει στο Πολυτεχνείο, θα βρεί από πού εκπέμπτει η Ιστοσελίδα των Αναρχοαριστερών "Indymedia" και θα την ξηλώσει!..
Και αυτος εχει γραψει μερικα πολυ καλα αρθρα που τα εχω προχειρα,ξερεις για τι.
Τα κολυβα ποιος θα τα κερασει?Μόλις γυρίσεις, λέω να πάμε όλοι μαζί σινεμά, να γνωριστούμε καλύτερα και να ξεπεράσουμε τα μίση/ πάθη...
Έχω υπόψη ταινία που θα αρέσει σε όλους!
Και αυτος εχει γραψει μερικα πολυ καλα αρθρα που τα εχω προχειρα,ξερεις για τι.
Τα κολυβα ποιος θα τα κερασει?
Απλά ο τωρινός αρχηγός της ΝΔ
έβγαλε τον γαμημένο σιδερένιο (σκατά στον τάφο του)
από τον τάφο και τον ξανά-έκανε πρωθυπουργό το 1993. Και όταν μπορούσε να τον ανατρέψει το 1995 με την προεδρική εκλογή,
τον στήριξε, ψηφίζοντας άλλη μούμια μαζί με το ΠΑΣΟΚ για πρόεδρο.
Όσο να'ναι αυτά δεν συγχωρούνται ...