RPM
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Άρα, το νόμιμον είναι και ηθικόν Πετράκη? τς, τς, τς... τί κάψα για την πατρίδα...
Ποιος είναι ο αϊβαλιώτης και γιατί δεν έχει κάνει στρατό?
Άρα, το νόμιμον είναι και ηθικόν Πετράκη? τς, τς, τς... τί κάψα για την πατρίδα...
ασε ρε πουλημενο τομαρι... ΤΙ ΣΌΙ αριστερος ΕΣΑΙ που δουλευεις σε ΔΝΤ?
Και μαστερ επίσης!!!Ρε Πέτρο, εσύ που ξέρεις τα πολλά, για πες μας κάτι...
Ο Γεώργιος Καρατζαφέρης, έχει απολυτήριο γυμνασίου?
Μη τα λες αυτά, γιατί θα σου τραβήξει το αυτί ο Άδωνις. Αυτά είναι της ΝΔ χαμπέρια
Και μαστερ επίσης!!!
Πότε βλέπεις εκλογές,θα ολοκληρώσετε την θητεία σας χωρίς να πάτε σε πρόωρες αυτήν την φορά;To πιο σημαντικό δεν λέτε
Θα επιτρέψουν τα ακροαριστερά φασιστοειδή(σε συνεργασία με τους καθηγητές πάντα) να εφαρμοστεί ο νόμος?
και αν όχι,θα τον εφαρμόσει η πολιτεία?????(πχ θα στείλει Αστυνομία????)
και στα 2 ερωτήματα η απάντηση είναι "ούτε μία στο εκατομμύριο"!!!!!!
To πιο σημαντικό δεν λέτε
Θα επιτρέψουν τα ακροαριστερά φασιστοειδή(σε συνεργασία με τους καθηγητές πάντα) να εφαρμοστεί ο νόμος?
και αν όχι,θα τον εφαρμόσει η πολιτεία?????(πχ θα στείλει Αστυνομία????)
και στα 2 ερωτήματα η απάντηση είναι "ούτε μία στο εκατομμύριο"!!!!!!
τοτε γιατι ο σαμαρας παρουσιαζει σαν δικη του νικη κατι που δεν θα γινει "ούτε μία στο εκατομμύριο"?
ΠΑλερμο, ας σοβαρευτουμε λιγο κανεις δεν λεει οτι οι ανρχικοι δεν θα κανουν μανουρα και φασαριες οταν τα ΜΑΤ...θα μπαινουν στα πανεπιστημια...κανεις δεν λεει οτι οι πολιτικοι καπου καπου δεν θα κλεινουν τα ματια στο νομο...αλλα μονο και μονο που υπαρχει ειναι εαν βημα...ενα σημαντικο πρωτο βημα...και ελπιζω να μην παιρνεις αυτη την θεση επειδη ο σαμαρας ηταν στο "οχι" και ξεφτυλιστηκε...ΑΛΛΩΣΤΕ τι προτεινεις να κλαιμε για το ασυλο που υπαρχει και οταν καταργηται αυτο παλι να ειμαστε μοιρολατρικοι?
Αλλαξε βαρδια η μου φαινεται?ΠΑλερμο, ας σοβαρευτουμε λιγο κανεις δεν λεει οτι οι ανρχικοι δεν θα κανουν μανουρα και φασαριες οταν τα ΜΑΤ...θα μπαινουν στα πανεπιστημια...κανεις δεν λεει οτι οι πολιτικοι καπου καπου δεν θα κλεινουν τα ματια στο νομο...αλλα μονο και μονο που υπαρχει ειναι εαν βημα...ενα σημαντικο πρωτο βημα...?
Αλλαξε βαρδια η μου φαινεται?
Την προηγουμενη φορα παντως δεν υπηρξε αυτοδικια και τον λογο τον ξερεις.Την επομενη φορα να είσαι έτοιμος για απάντηση με αυτοδικία. Αλητάκι
Ο παντελώς αστοιχείωτος Καρατζαφέρης (δεν έχει κάν απολυτήριο Γυμνασίου!) δηλώνει πως αν οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ κατεβάσουν τους διακόπτες και κοπεί το ρεύμα, θα διαγραφεί η μνήμη από δύο εκατομμύρια κομπιούτερς και χιλιάδες Έλληνες φοιτητές και μαθητές θα χάσουν εργασίες ετών που έχουν αποθηκευμένες στα computers τους!..
Μάλλον κι αυτός είχε χάσεις τις εργασίες του στο Βαρβάκειο... γι' αυτό δεν πήρε ποτέ απολυτήριο