Επισκέπτης
Σε πρόλαβα αναρχοάπλυτε!!!Mpa? Αυτό απο που προέκυψε?
Σε πρόλαβα αναρχοάπλυτε!!!Mpa? Αυτό απο που προέκυψε?
ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ... ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ?
Και γιατί θα σταματήσουν αυτά;;;![]()
![]()
Σε πρόλαβα αναρχοάπλυτε!!!![]()
Ρε καθυστερημένε σου το έχω πει 1000 φορές.
ΔΝΤ είμαι.
Τέρρυ, δεν πας καλλίτερα στο νήμα με τους φασίστες κρυφόπουστες να είσαι και στο στοιχείο σου;
Τέρρυ, άκου Τέρρυ.
Είναι δυνατόν να διαλέγει κάποιος νικ Τέρρυ, να το αντιστρέφει για ξεκάρφωμα και να μην την κρυφοκουνάει την αχλαδιά;;;
Μα είναι δυνατόν;
Για πες μας για τη θητεια του Αιβαλιώτη τώρα, γιατί βαριέμαι να κάνω κοιλιακούς.
Παπάρια μάντολες,τα κόμματα-φοιτητικές παρατάξεις θα παραμείνουν εξουσία,το ίδιο κ τα γλυφτρακια τους,δεν είναι μόνο τα διοικητικά.....Γιατί Ντεβιλτζέ τώρα δεν έχουν λόγο στη διοίκηση του Πανεπιστημίου και τους Καθηγητές και άρα κομένα τα περασμένα μαθήματα στους κομματογλύφτες. Σταδιακά
ασε ρε πουλημενο τομαρι... ΤΙ ΣΌΙ αριστερος ΕΣΑΙ που δουλευεις σε ΔΝΤ?
Πλυμένος ή απλύτος;;;Αναρχοκομμουνιστοληστοσυμμορίτης.
Παπάρια μάντολες,τα κόμματα-φοιτητικές παρατάξεις θα παραμείνουν εξουσία,το ίδιο κ τα γλυφτρακια τους,δεν είναι μόνο τα διοικητικά.....
Πλυμένος ή απλύτος;;;
Tσίμπα ένα ωραίο τραγουδάκι(καθαρά συμβολικό):
και εσύ τι σόι καραγκιόζης είσαι που μας ζαλίζεις τα αρχίδια με προπαγάνδα B διαλογής? Τραβα ρε αγόρι μου μια μαλακια να ξελαμπικάρεις, θα μας πεις ότι το ΛΑΟΣ επηρέασε τις εξελίξεις.
σαν απλος οπαδος εχω αυτη την πληροφορηση, εαν ξερεις κατι παραπανω να μας το πεις..
www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=188580]http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=188580[/url]
Την επομενη φορα να είσαι έτοιμος για απάντηση με αυτοδικία. Αλητάκι
θα αποδεχτω το σκεπτικο σου εαν με πεισεις οτι στο προσχεδιο του νομου δεν ηταν η καταργηση του ασυλου...ο ΛΑΟΣ επηρέασε τις εξελίξεις
Κοίτα τί λέει ο ίδιος ο μπουμπούκος για το ζήτημα..
από ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ » Τρ. Ιούλ. 12, 2011 4:55 am
Ο κ. Αιβαλιώτης έκανε χρήσι του δικαιώματος που του έδινε ο νόμος, ως υπαλλήλου της Ε.Ε. και δεν πήγε να υπηρετήση. Κακώς κατά την γνώμη μου, εγώ δεν θα το έκανα. Όμως ήταν σύννομος και όταν γύρισε, πάλι υπηρέτησε σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου. (σημ. Skaska: 45 ολόκληρες ημέρες![]()
![]()
) Εύκολο να κρίνουμε κάποιον εκ των υστέρων, αλλά εν πάσει περιπτώσει το θέμα αυτό έγινε, κρίθηκε, δεν αλλάζει, πάμε παρακάτω.
Τελικά είσαι πολύ λίγος Πέτρο...
ΕΣΥ πρέπει να μας πείσεις ότι το ΛΑΟΣ επηρέασε τις εξελίξεις, όχι το αντίθετο
Για μένα κρίσιμο σημείο ήταν η μαλακια των γύφτων τις αριστεράς να βάλουν στη νομική τους άπλυτους. Εκεί άλλαξαν όλα.
Λεγε οτι θες...κοινως "τραγουδα"... ο νομος ειναι με το μερος του ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ....
ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΝΑ "ΠΕΙΣΘΕΙΣ", ας αρχισουμε...
Το βράδυ η ΝΔ βρίζει τον ΛΑΟΣ ως "δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ" επειδή ...
ψηφίζει υπέρ της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου:
Το πρωί υποστηρίζει το νομοσχέδιο, επειδή ... καταργεί το
πανεπιστημιακό άσυλο:
Λεγε οτι θες...κοινως "τραγουδα"... ο νομος ειναι με το μερος του ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ....