Νέα

Μεταρρύθμιση στα Πανεπιστήμιια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και γιατί θα σταματήσουν αυτά;;; :think: :think:

Γιατί Ντεβιλτζέ τώρα δεν έχουν λόγο στη διοίκηση του Πανεπιστημίου και τους Καθηγητές και άρα κομένα τα περασμένα μαθήματα στους κομματογλύφτες. Σταδιακά

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ρε καθυστερημένε σου το έχω πει 1000 φορές.

ΔΝΤ είμαι.

Τέρρυ, δεν πας καλλίτερα στο νήμα με τους φασίστες κρυφόπουστες να είσαι και στο στοιχείο σου;

Τέρρυ, άκου Τέρρυ.

Είναι δυνατόν να διαλέγει κάποιος νικ Τέρρυ, να το αντιστρέφει για ξεκάρφωμα και να μην την κρυφοκουνάει την αχλαδιά;;;

Μα είναι δυνατόν;

ασε ρε πουλημενο τομαρι... ΤΙ  ΣΌΙ αριστερος ΕΣΑΙ που δουλευεις σε ΔΝΤ?

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Επισκέπτης
Γιατί Ντεβιλτζέ τώρα δεν έχουν λόγο στη διοίκηση του Πανεπιστημίου και τους Καθηγητές και άρα κομένα τα περασμένα μαθήματα στους κομματογλύφτες. Σταδιακά
Παπάρια μάντολες,τα κόμματα-φοιτητικές παρατάξεις θα παραμείνουν εξουσία,το ίδιο κ τα γλυφτρακια τους,δεν είναι μόνο τα διοικητικά.....

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ασε ρε πουλημενο τομαρι... ΤΙ  ΣΌΙ αριστερος ΕΣΑΙ που δουλευεις σε ΔΝΤ?

και εσύ τι σόι καραγκιόζης είσαι που μας ζαλίζεις τα αρχίδια με προπαγάνδα B διαλογής? Τραβα ρε αγόρι μου μια μαλακια να ξελαμπικάρεις, θα μας πεις ότι το ΛΑΟΣ επηρέασε τις εξελίξεις.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Παπάρια μάντολες,τα κόμματα-φοιτητικές παρατάξεις θα παραμείνουν εξουσία,το ίδιο κ τα γλυφτρακια τους,δεν είναι μόνο τα διοικητικά.....

Μη χαίρεσαι ότι θα μείνει η αθλιοτητα. Με ένα νομικό πλαίσιο παρεμφερές του εξωτερικού θα υπάρξει εξορθολογισμός έστω και αν πάρει χρόνο

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
και εσύ τι σόι καραγκιόζης είσαι που μας ζαλίζεις τα αρχίδια με προπαγάνδα B διαλογής? Τραβα ρε αγόρι μου μια μαλακια να ξελαμπικάρεις, θα μας πεις ότι το ΛΑΟΣ επηρέασε τις εξελίξεις.

θα αποδεχτω το σκεπτικο σου εαν με πεισεις οτι στο προσχεδιο του νομου δεν ηταν η καταργηση του ασυλου...ο ΛΑΟΣ επηρέασε τις εξελίξεις

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
σαν απλος οπαδος εχω αυτη την πληροφορηση, εαν ξερεις κατι παραπανω να μας το πεις..

www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=188580]http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=188580[/url]

Κοίτα τί λέει ο ίδιος ο μπουμπούκος για το ζήτημα..

από ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ » Τρ. Ιούλ. 12, 2011 4:55 am

Ο κ. Αιβαλιώτης έκανε χρήσι του δικαιώματος που του έδινε ο νόμος, ως υπαλλήλου της Ε.Ε. και δεν πήγε να υπηρετήση. Κακώς κατά την γνώμη μου, εγώ δεν θα το έκανα. Όμως ήταν σύννομος και όταν γύρισε, πάλι υπηρέτησε σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου. (σημ. Skaska: 45 ολόκληρες ημέρες  :jerking: :jerking: :jerking:) Εύκολο να κρίνουμε κάποιον εκ των υστέρων, αλλά εν πάσει περιπτώσει το θέμα αυτό έγινε, κρίθηκε, δεν αλλάζει, πάμε παρακάτω.

Τελικά είσαι πολύ λίγος Πέτρο...

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
θα αποδεχτω το σκεπτικο σου εαν με πεισεις οτι στο προσχεδιο του νομου δεν ηταν η καταργηση του ασυλου...ο ΛΑΟΣ επηρέασε τις εξελίξεις

ΕΣΥ πρέπει να μας πείσεις ότι το ΛΑΟΣ επηρέασε τις εξελίξεις, όχι το αντίθετο

Για μένα κρίσιμο σημείο ήταν η μαλακια των γύφτων τις αριστεράς να βάλουν στη νομική τους άπλυτους. Εκεί άλλαξαν όλα.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Κοίτα τί λέει ο ίδιος ο μπουμπούκος για το ζήτημα..

από ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ » Τρ. Ιούλ. 12, 2011 4:55 am

Ο κ. Αιβαλιώτης έκανε χρήσι του δικαιώματος που του έδινε ο νόμος, ως υπαλλήλου της Ε.Ε. και δεν πήγε να υπηρετήση. Κακώς κατά την γνώμη μου, εγώ δεν θα το έκανα. Όμως ήταν σύννομος και όταν γύρισε, πάλι υπηρέτησε σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου. (σημ. Skaska: 45 ολόκληρες ημέρες  :jerking: :jerking: :jerking:) Εύκολο να κρίνουμε κάποιον εκ των υστέρων, αλλά εν πάσει περιπτώσει το θέμα αυτό έγινε, κρίθηκε, δεν αλλάζει, πάμε παρακάτω.

Τελικά είσαι πολύ λίγος Πέτρο...

Λεγε οτι θες...κοινως "τραγουδα"... ο νομος ειναι με το μερος του ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ....

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ΕΣΥ πρέπει να μας πείσεις ότι το ΛΑΟΣ επηρέασε τις εξελίξεις, όχι το αντίθετο

Για μένα κρίσιμο σημείο ήταν η μαλακια των γύφτων τις αριστεράς να βάλουν στη νομική τους άπλυτους. Εκεί άλλαξαν όλα.

ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΝΑ "ΠΕΙΣΘΕΙΣ", ας αρχισουμε...

Το βράδυ η ΝΔ βρίζει τον ΛΑΟΣ ως "δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ" επειδή ... ψηφίζει υπέρ της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου:

Το πρωί υποστηρίζει το νομοσχέδιο, επειδή ... καταργεί το πανεπιστημιακό άσυλο:

ΚΟΥΡΑΚΗΣ (συριζα) : o ΛΑΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ....

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΝΑ "ΠΕΙΣΘΕΙΣ", ας αρχισουμε...

Το βράδυ η ΝΔ βρίζει τον ΛΑΟΣ ως "δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ" επειδή ...
ψηφίζει υπέρ της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου:

Το πρωί υποστηρίζει το νομοσχέδιο, επειδή ... καταργεί το
πανεπιστημιακό άσυλο:

Δε βλέπω πως το λαός ήταν αυτό που άλλαξε την οπτική της ΝΔ. Ξέρεις εσύ κάτι να μας πεις?

Όχι video σε παρακαλώ, δεν τα βλέπω καν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom