Νέα

Μεταρρύθμιση στα Πανεπιστήμιια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αντιδραστικό θα έλεγα καλύτερα και βέβαια άτομα σαν το Αρσένη φταίνε που έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στο συνδικαλισμό στα Πανεπιστήμιο.

Μακάρι για το 2ο και ήθελα να 'ξερα πότε θα αξιολογηθεί πραγματικά το επιστημονικό έργο ή με άλλα λόγια, πως το χρήμα που πέφτει εκεί μέσα μια ζωή θα αποκτήσει προστιθέμενη ανταποδοτική αξία για την Ελληνική κοινωνία.

Πολύ τη βρίσκω όταν πασόκοι κατηγορούν τα έργα και τας ημέρας των. Συνδικαλισμό - Δημόσιο - Χρέος

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Πολύ τη βρίσκω όταν πασόκοι κατηγορούν τα έργα και τας ημέρας των. Συνδικαλισμό - Δημόσιο - Χρέος
Μόνο ο Πάπας δεν κάνει λάθη απ' όσο ξέρω. Επί της ουσίας, συμφωνείς με το νομοσχέδιο της Διαμαντοπούλου γίγαντα;

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μαλακία μέγιστη του Σαμαρά

έπρεπε να λέει σε όλα ΟΧΙ,άσχετα αν συμφωνεί ή διαφωνεί

έτσι δεν κάνει το ΠΑΣΟΚ ως ανιτπολίτευση εδώ και 40 χρόνια????

τέτοια στάση θέλουν τα σκουπίδια που ψηφίζουν....

είσαι εντελώς γελοίος ακόμα και για αμόρφωτο κομματόσκυλο

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αντιδραστικό θα έλεγα καλύτερα και βέβαια άτομα σαν τον Αρσένη φταίνε που έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στο συνδικαλισμό στα Πανεπιστήμια.

Μακάρι για το 2ο και ήθελα να 'ξερα πότε θα αξιολογηθεί πραγματικά το επιστημονικό έργο ή με άλλα λόγια, πως το χρήμα που πέφτει εκεί μέσα μια ζωή θα αποκτήσει προστιθέμενη ανταποδοτική αξία για την Ελληνική κοινωνία.

Όπως και να το πεις, η ουσία είναι η ίδια...
Σίγουρα πάντως ένα κομμάτι της κοινωνίας με ιδεολογικοπολιτικές αναφορές που χάνονται στο 19ο αιώνα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί προοδευτικό.
Το σημαντικό για εμένα είναι να αρχίσουν να λειτουργούν αδιάλλειπτα οι σχολές- με τους καθηγητές στις θέσεις τους και να υπάρχει αξιολόγηση- όχι κάτι extreme αλλά να μην νιώθεις ότι αυτός που διδάσκει ξέρει πολύ λιγοτερα από έναν επιμελή φοιτητή ούτε να είναι δυνατόν να πάρεις πτυχίο αντιγράφοντας...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μόνο ο Πάπας δεν κάνει λάθη απ' όσο ξέρω. Επί της ουσίας, συμφωνείς με το νομοσχέδιο της Διαμαντοπούλου γίγαντα;

Το ζήτημα με το πασοκ δεν είναι αν έκανε λάθη αλλά αν τελικά έκανε τίποτα σωστό (πλην εισόδου ονε και κάτι άλλα ψιλά επί κινέζου) ....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

30 χρόνια λάθη ο Πάπας σίγουρα δεν κάνει. Απλά το μειδίαμα χάνει την αξία του σε σχόλια που γίνονται.
Συμφωνω

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Το ζήτημα με το πασοκ δεν είναι αν έκανε λάθη αλλά αν τελικά έκανε τίποτα σωστό (πλην εισόδου ονε και κάτι άλλα ψιλά επί κινέζου) ....

ξεχνάς ότι κάθε μέρα βρίσκει και τιμωρεί δια των δελτίων ειδήσεων κατόχους αδήλωτων πισινων και σκαφών....

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Δε νομίζω ότι είμαι το κατάλληλο πρόσωπο για να απαντήσω σε ρητορικό ερώτημα :cheesy: μεσάνυχτα νταν. :2funny:

Γιατί έχεις το βλάκα τον ηθοποιό για avatar? :think: :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δε νομίζω ότι είμαι το κατάλληλο πρόσωπο για να απαντήσω σε ρητορικό ερώτημα :cheesy: μεσάνυχτα νταν. :2funny:

Γιατί έχεις το βλάκα τον ηθοποιό για avatar? :think: :grin:

Κατ' εμέ είναι ο πιο πετυχημένος αμερικάνος πρόεδρος μεταπολεμικά...Ντάξει, στο γιουνανιστάν τον θεωρούμε βλάκα επειδή αποκαλούσε τον κολλητό του σιδερένιου τρελό σκυλί της μεσογείου (βλέποντας τί γίνεται στη λιβύη δεν μπορώ παρά μην μειδιώ ειρωνικά) και την εσσδ- πατρίδα όλων των εργατών- αυτοκρατορία του κακού (ανακάλεσε τη δήλωση όταν οι κόκκινοι έπνεαν τα λοίσθια καθότι large) αλλά η ιστορία άλλα λέει...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ξεχνάς ότι κάθε μέρα βρίσκει και τιμωρεί δια των δελτίων ειδήσεων κατόχους αδήλωτων πισινων και σκαφών....

Προφανώς κάποιοι τις κρύβουν καλύτερα και δεν μπορεί με τίποτα να πιάσει κανένα στόχο στις εισπράξεις...

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Κατ' εμέ είναι ο πιο πετυχημένος αμερικάνος πρόεδρος μεταπολεμικά...Ντάξει, στο γιουνανιστάν τον θεωρούμε βλάκα επειδή αποκαλούσε τον κολλητό του σιδερένιου τρελό σκυλί της μεσογείου (βλέποντας τί γίνεται στη λιβύη δεν μπορώ παρά μην μειδιώ ειρωνικά) και την εσσδ- πατρίδα όλων των εργατών- αυτοκρατορία του κακού (ανακάλεσε τη δήλωση όταν οι κόκκινοι έπνεαν τα λοίσθια καθότι large) αλλά η ιστορία άλλα λέει...
Εγώ προτιμώ τον Ομπάμα, αλλά δεν ξέρω αν θα κάνει δεύτερη θητεία με τον πόλεμο που τρώει στο εσωτερικό. Οι δε ηλίθιοι Αμερικάνοι είναι ικανοί να βάλουν στο Λευκό Οίκο κάποιον πιο ηλίθιο (και επικίνδυνο) από τη Sarah Palin. Τη Michele Bachmann. :S

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εγώ προτιμώ τον Ομπάμα, αλλά δεν ξέρω αν θα κάνει δεύτερη θητεία με τον πόλεμο που τρώει στο εσωτερικό. Οι δε ηλίθιοι Αμερικάνοι είναι ικανοί να βάλουν στο Λευκό Οίκο κάποιον πιο ηλίθιο (και επικίνδυνο) από τη Sarah Palin. Τη Michele Bachmann. :S

Οι ρεπουμπλικάνοι έχουν να βγάλουν σοβαρό άνθρωπο από την εποχή του πατέρα Μπους...
Η προεδρία Μπους υιού ήταν ομολογουμένως καταστροφική και άνοιξε και την πόρτα σε όλους αυτούς που ζουν, χέζουν και αυνανίζονται με τη βίβλο ανα χείρας...
Βέβαια, πολλές φορές η φάση στην αμερική μας μεταφέρεται στρεβλά και διογκωμένα και μην ξεχνάς ότι μιλάμε για μια κοινωνία αρκετά διαφορετική από εμάς...
Πέρα από τους γραφικούς της βίβλου , υπάρχουν και αρκετοί άνθρωποι που δεν γουστπάρουν κρατικό παρεμβατισμό, φόρους και κοινωνικά επιδόματα και επομένως η πολιτική ομπάμα τους πέφτει κάπως βαρεια...
Το σίγουρο είναι ότι τύπισσες αν την μπακμαν και την πέηλιν αν και αξιόλογα μιλφόνια για ταινίες της σειράς mom teaching teens είναι επικίνδυνες ακόμη και με τα αμερικάνικα δεδομένα.

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Συμφωνούμε. Θεωρώ ευτύχημα ότι (για την ώρα) γλίτωσε ο πλανήτης από τον άλλο ηθοποιό (Bush Jr). Κυρίως το περιβάλλον του... Τσέινι, Γούλφοβιτς κλπ και τα κονέ τους στο βιομηχανικό-στρατιωτικό λόμπι, σου παγώνουν το αίμα. :S

Πάντως ναι - σε τσόντα My next door mom το tea party, θα έδινε ρέστα. :fuck1: :rockon: :2funny:

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Αχαχαχαχα!!!

Σχόλιο Παραπολιτικής: Έχω προβληματιστεί. Έχω την αίσθηση ότι δεν θα καταλάβω ποτέ τι είναι η μετανεωτερικότητα και πως αυτή έρχεται και συνδυάζεται με το νεοφιλελευθερισμό. Κάτι πρέπει να κάνουμε πάντως, ακούγεται πολύ "κακιά" ως λέξη.
Να φωνάξουμε το Ζουράρι από το ΚΚΕ να μας το εξηγήσει αυτό το μετανεωτερικότητα. Είναι άλλωστε καλός χειριστής της Ελληνικής γλώσσας. :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Και κάτι ευχάριστο - ψήφισε το νομοσχέδιο επί της αρχής η ΝΔ. :rolleyes:

Αλλαγή θέσης ΝΔ στο νομοσχέδιο για την Παιδεία

Το βράδυ η ΝΔ βρίζει τον ΛΑΟΣ ως "δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ" επειδή ... ψηφίζει υπέρ της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου:

Το πρωί υποστηρίζει το νομοσχέδιο, επειδή ... καταργεί το πανεπιστημιακό άσυλο:

Πολύ σταθερή στις θέσεις της η ελληνική "κεντροδεξιά".

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Αφού το ψήφισε κ η ΝΔ ντάξει ε;

Αν ήταν αντιπολίτευση το Πασόκ παρέα με την ''παλαβή'' αριστερά θα ήταν τώρα,για το άρθρο 16 σκούζαν οι σοσιαλΗστές,τώρα δεν τρέχει κάστανο αφού είναι εξουσία....

KATARXHN εφοσον δηλωνεις πλεον θαυμαστης της τουρκιας και λες τους ελληνες λακεδες, τι σε νοιαζει η ελληνικη πολιτικη σκηνη? ΕΦΟΣΟΝ θα εργαζεσαι στην τουρκια και βρηκες γκομενα τουρκαλα επιθυμοντας παραλληλα τουρκικη υπηκοοτητα ολα τα αλλα ειναι ασχετα που λες...
ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΧΑΝΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ....

Καρατζαφέρης-Τέλος Άσυλίας Αριστεράς ! 23Aug11

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
«Λιονάιντας» με ταγάρι

Απέξω όλο πλατιά χαμόγελα, καλοσιδερωμένα πουκάμισα και ροζ γραβάτες· κι από μέσα... ταγάρι. Παρότι η δημόσια διαμάχη για το μέλλον των πανεπιστημίων ήταν σύντομη, ο πρύτανης του Αριστοτελείου Γιάννης Μυλόπουλος κατόρθωσε να αναδειχθεί ως ένας από τους πλέον χαρακτηριστικούς εκπροσώπους της ιδεολογίας της Μεταπολίτευσης. Μιλώντας χθες στον ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι αγωνίζεται για να προστατεύσει τη δημόσια περιουσία από τα «ιδιωτικά συμφέροντα», που εποφθαλμιούν την περιουσία των πανεπιστημίων και τόνισε πως αν τα πανεπιστήμια λειτουργήσουν με κριτήρια ιδιωτικής οικονομίας, διατρέχουν τον κίνδυνο να γίνουν «πηγή πλούτου» (!), όπως στη Βρετανία, κάτι το οποίο ο ίδιος δεν θέλει. (Προφανώς τα προτιμά ως ανεξέλεγκτες, πλην δημοκρατικές, μαύρες τρύπες του προϋπολογισμού...) Φρίττει μάλιστα με την ιδέα ότι ο νόμος επιτρέπει την απόλυση των αποδεδειγμένα ανικάνων από τα πανεπιστήμια, διότι αυτή η δυνατότητα του θυμίζει «τη χούντα του Παπαδόπουλου»! Αν, τώρα, το τίμημα για τη στάση του είναι να τον χαρακτηρίζουν οπισθοδρομικό, ο πρύτανης Μυλόπουλος αντιμετωπίζει τη λοιδορία με συναισθηματισμό που παραπέμπει σε «Καπνισμένο τσουκάλι» και φρέσκα φασολάκια: «Αν είναι οπαδός του παλιού αυτός που φυλάει Θερμοπύλες για μια δωρεάν ακαδημαϊκή παιδεία, τότε ας είμαι οπαδός του παλιού...».

Τώρα, λοιπόν, ξέρετε. Αν κάπου εκεί στις Θερμοπύλες, κοντά στα σουβλάκια, με φόντο τον ανδριάντα του Λεωνίδα, δείτε έναν κύριο με αμερικάνικο στρατιωτικό αμπέχονο και ένα ταγάρι στον ώμο να περιφέρεται ασκόπως, είναι ο πρύτανης του Αριστοτελείου Γιάννης Μυλόπουλος ή, για τους φίλους, «Λιονάιντας», και περιμένει την κάθοδο των ιδιωτικών συμφερόντων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom