alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
δροσοσταλιδα του πρωινου μου...
δροσοσταλιδα του πρωινου μου...
Ετσι πιστευε τουλαχιστον.ειμαι με τους εξεγερμενους που ελεγε το 2008 ο τσιπρας μεταφράζεται φυσικά σε: ''ό,τι μπορεί να μου ανεβάσει τα ποσοστά μου''
Ποια είναι η τσόντα που γύρισε η Άννα Φόνσου;;;είμαι σίγουρος ότι η αννα φονσου που εχει γυρισει τσοντα εχει κατέβει με το κόμμα της παπαρηγας σαν υποψηφια βουλετινα οποτε λογικα εκει θα παει και η τζουλια
Ο Τσίπρας τουλάχιστον ρε γκασμά κοιτάει να ανέβει μόνο με αριστερούς ψήφους,όχ να αρπάξει από όπου μπορεί κ όπως μπορεί....ειμαι με τους εξεγερμενους που ελεγε το 2008 ο τσιπρας μεταφράζεται φυσικά σε: ''ό,τι μπορεί να μου ανεβάσει τα ποσοστά μου''
Ποια είναι η τσόντα που γύρισε η Άννα Φόνσου;;;
Ερωτικές ταινίες τις λέγανε τότε κ δεν δείχναν ούτε καν την πράξη μην χέσω.
Αλοίμονο αν το ονομάσεις τσόντα.......
Ενώ η Τζούλια τα κάνει όλα on camera(κώλο δίνει,όλα τα καταπίνει,την τρυπάνε από πίσω κ από μπρος... ).
πριν φαω καμμια πρασινη βουλιτσα σωπαινω και σε διαβαζω αγγελε μου..δροσοσταλιδα του πρωινου μου...
Μην παίρνεις πολύ αέρα γιατί εγώ είμαι λογοδοσμένος κατά τουρκία μεριά...σου επιτρέπω να εκφράζεις τον θαυμασμό σου αλλά εκεί θα μείνει η σχέση μας να ξέρεις!!!!ΠΑΠΑΖΟΛ ΜΟΥ
Ενώ η Τζούλια τα κάνει όλα on camera(κώλο δίνει)
Ο Τσίπρας τουλάχιστον ρε γκασμά κοιτάει να ανέβει μόνο με αριστερούς ψήφους,όχ να αρπάξει από όπου μπορεί κ όπως μπορεί....
Φίλε Πετράκη οι ώρες σας είναι μετρημένες έτσι κ σοβαρευτεί λίγο το κεντρικό κατάστημα να ξέρεις....σοβαροί νεοναζί θα πάνε στην χρυσή αυγή,θα πεθάνουν οι χουντόγεροι...ούτε 1% δεν θα μαζεύετε....
Χέσε με ρε μαλακά που θα τα πεις κ τσόντα...σινερομάτζα να πούμε....έδειχνε κάποια το έξτρα 3 όταν ήμουν 14 ξενυχτούσα περιμένοντας να δω τίποτα κ αρχίδια!!!!Μην συγκρινεις τις τσοντες του 70 με αυτες 2011 ...υπαρχει εξελιξη και στην ανωμαλια..
θα την ανεβασω αυριο εαν την εχω και θα σου στειλω το λινκ
Μην παίρνεις πολύ αέρα γιατί εγώ είμαι λογοδοσμένος κατά τουρκία μεριά...σου επιτρέπω να εκφράζεις τον θαυμασμό σου αλλά εκεί θα μείνει η σχέση μας να ξέρεις!!!!
Χέσε με ρε μαλακά που θα τα πεις κ τσόντα...σινερομάτζα να πούμε....έδειχνε κάποια το έξτρα 3 όταν ήμουν 14 ξενυχτούσα περιμένοντας να δω τίποτα αρχίδια!!!!
Αν δεν ξεκωλιάζεται η άλλη,δεν κάνεις πίπες,δεν τα καταπίνει,δεν τον παίρνει γενικότερα από οπού μπορεί όσο μπορεί δεν είναι τσόντα αλλά αφορμή να κλαις τα λεφτά σου!!!
Έφαγα το ''αλλά''...όταν γράφεις γρήγορα!!!
Για χαρη σου και μπαν να φαω λουλουδι μου...πριν φαω καμμια πρασινη βουλιτσα σωπαινω και σε διαβαζω αγγελε μου..
www.freesmileys.org/smileys.php] [/url]
Δεν το εφαγες ρε μπαγλαμα, εγω το εσβησα, ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!Έφαγα το ''αλλά''...όταν γράφεις γρήγορα!!!
Διακρίνω εκτροπή προς γκαιμπελισμό ή μου φαίνεται;;;Δεν το εφαγες ρε μπαγλαμα, εγω το εσβησα, ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!
Πρωθυπουργος χωρις απολυτηριο Γυμνασιου.
Σε μια χωρα που για να γινεις κλητηρας στο Δημοσιο θελει πτυχιο ΑΕΙ.
Ε ας το δει κι αυτο η Ελλαδα.
Αν θελεις και τη γνωμη μου, αυτη τη στιγμη ανεξαρτητως κομματων, ο πλεον ικανος Ελληνας για πρωθυπουργος ειναι ο Ευαγγελος Βενιζελος. Και ας ουρλιαξει οποιος θελει.