Νέα

Μεταρρύθμιση στα Πανεπιστήμιια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ειμαι με τους εξεγερμενους που ελεγε το 2008 ο τσιπρας μεταφράζεται φυσικά σε: ''ό,τι μπορεί να μου ανεβάσει τα ποσοστά μου'' :2funny: :2funny:
Ετσι πιστευε τουλαχιστον.
Ξερεις πόσοι βλαμμενοι τοτε πιστευαν σοβαρα οτι γινεται πραγματικη εξεγερση λογω της οργης (?) του λαου?

Επισκέπτης
είμαι σίγουρος ότι η αννα φονσου που εχει γυρισει τσοντα εχει κατέβει με το κόμμα της παπαρηγας σαν υποψηφια βουλετινα οποτε λογικα εκει θα παει και η τζουλια
Ποια είναι η τσόντα που γύρισε η Άννα Φόνσου;;; :2funny:

Ερωτικές ταινίες τις λέγανε τότε κ δεν δείχναν ούτε καν την πράξη μην χέσω.

Αλοίμονο αν το ονομάσεις τσόντα.......

Ενώ η Τζούλια τα κάνει όλα on camera(κώλο δίνει,όλα τα καταπίνει,την τρυπάνε από πίσω κ από μπρος... :fuck2: :fuck1:).

Επισκέπτης
ειμαι με τους εξεγερμενους που ελεγε το 2008 ο τσιπρας μεταφράζεται φυσικά σε: ''ό,τι μπορεί να μου ανεβάσει τα ποσοστά μου'' :2funny: :2funny:
Ο Τσίπρας τουλάχιστον ρε γκασμά κοιτάει να ανέβει μόνο με αριστερούς ψήφους,όχ να αρπάξει από όπου μπορεί κ όπως μπορεί.... :birdman:

Φίλε Πετράκη οι ώρες σας είναι μετρημένες έτσι κ σοβαρευτεί λίγο το κεντρικό κατάστημα να ξέρεις....σοβαροί νεοναζί θα πάνε στην χρυσή αυγή,θα πεθάνουν οι χουντόγεροι...ούτε 1% δεν θα μαζεύετε.... :birdman:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ποια είναι η τσόντα που γύρισε η Άννα Φόνσου;;; :2funny:

Ερωτικές ταινίες τις λέγανε τότε κ δεν δείχναν ούτε καν την πράξη μην χέσω.

Αλοίμονο αν το ονομάσεις τσόντα.......

Ενώ η Τζούλια τα κάνει όλα on camera(κώλο δίνει,όλα τα καταπίνει,την τρυπάνε από πίσω κ από μπρος... :fuck2: :fuck1:).

Μην συγκρινεις τις τσοντες του 70 με αυτες 2011 ...υπαρχει εξελιξη και στην ανωμαλια..

θα την ανεβασω αυριο εαν την εχω και θα σου στειλω το λινκ

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ο Τσίπρας τουλάχιστον ρε γκασμά κοιτάει να ανέβει μόνο με αριστερούς ψήφους,όχ να αρπάξει από όπου μπορεί κ όπως μπορεί.... :birdman:

Φίλε Πετράκη οι ώρες σας είναι μετρημένες έτσι κ σοβαρευτεί λίγο το κεντρικό κατάστημα να ξέρεις....σοβαροί νεοναζί θα πάνε στην χρυσή αυγή,θα πεθάνουν οι χουντόγεροι...ούτε 1% δεν θα μαζεύετε.... :birdman:

Μιλας στο υποθετικο σεναριο... με εαν και εαν περασαν 11 χρονια απο το ετος ιδρυσης του κομματος

Επισκέπτης
Μην συγκρινεις τις τσοντες του 70 με αυτες 2011 ...υπαρχει εξελιξη και στην ανωμαλια..

θα την ανεβασω αυριο εαν την εχω και θα σου στειλω το λινκ
Χέσε με ρε μαλακά που θα τα πεις κ τσόντα...σινερομάτζα να πούμε....έδειχνε κάποια το έξτρα 3 όταν ήμουν 14 ξενυχτούσα περιμένοντας να δω τίποτα κ αρχίδια!!!! :tickedoff: :tickedoff:

Αν δεν ξεκωλιάζεται η άλλη,δεν κάνεις πίπε,δεν τα καταπίνει,δεν τον παίρνει γενικότερα από οπού κ όσο μπορεί δεν είναι τσόντα αλλά αφορμή να κλαις τα λεφτά σου!!! :birdman: :birdman: :birdman:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Μην παίρνεις πολύ αέρα γιατί εγώ είμαι λογοδοσμένος κατά τουρκία μεριά...σου επιτρέπω να εκφράζεις τον θαυμασμό σου αλλά εκεί θα μείνει η σχέση μας να ξέρεις!!!! :birdman:

μην ανησυχεις εαν σε γαμησω μια φορα δεν γινεσαι πουστης...δεν θα το μαθουν τα κουνιαδια σου  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Χέσε με ρε μαλακά που θα τα πεις κ τσόντα...σινερομάτζα να πούμε....έδειχνε κάποια το έξτρα 3 όταν ήμουν 14 ξενυχτούσα περιμένοντας να δω τίποτα αρχίδια!!!! :tickedoff: :tickedoff:

Αν δεν ξεκωλιάζεται η άλλη,δεν κάνεις πίπες,δεν τα καταπίνει,δεν τον παίρνει γενικότερα από οπού μπορεί όσο μπορεί δεν είναι τσόντα αλλά αφορμή να κλαις τα λεφτά σου!!! :birdman: :birdman: :birdman:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πάω για ύπνο,άντε Πετράν με την νίκη σας εύχομαι,άντε μπας κ γίνει ποτέ η Ελλάδα μεγάλο,ισχυρό κ σοβαρό κράτος σαν την Τουρκία!!!! :rockon:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πρωθυπουργος χωρις απολυτηριο Γυμνασιου.
Σε μια χωρα που για να γινεις κλητηρας στο Δημοσιο θελει πτυχιο ΑΕΙ.
Ε ας το δει κι αυτο η Ελλαδα.

[move]Για να γίνεις Πρωθυπουργός στην Ελλάδα δεν χρειάζεται μόρφωση ή ικανότητες. Χρειάζεται να είσαι γιός ή ανεψιός πρωθυπουργού...  :rockon:[/move]

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αν θελεις και τη γνωμη μου, αυτη τη στιγμη ανεξαρτητως κομματων, ο πλεον ικανος Ελληνας για πρωθυπουργος ειναι ο Ευαγγελος Βενιζελος. Και ας ουρλιαξει οποιος θελει.

Α-γειά σου! Το μόνο μειονέκτημά του είναι το ότι χάνει εύκολα την ψυχραιμία του και μπορεί να οδηγηθεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom