Νέα

Μεταρρύθμιση στα Πανεπιστήμιια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εσύ παίρνεις στα σοβαρά κάποιον που θεωρεί θεού σημάδι ότι κάθισε ένα περιστερί στο κεφάλι του(ποιος ξέρει τι πυτηρίδα έχει ο πρόεδρος κ το πεινασμένο περιστέρι προσήλθε στην κεφάλα του).... :2funny:

δεν λουστηκε με ουλτρεξ

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
να παρω καποιον σοβαρα που ελεγε τους ελληνες λακεδες και αναρτουσε φωτο του κεμαλ?
για να μην λες οτι κανω μονο πλακα αντε να σου πω οτι σε αυτο εχεις δικιο.και μεγαλο μαλιστα.στα υπολοιπα συνεχισε γιατι οταν αντιδικεις με τον παπαζολη εχετε μεγαλη φαση. :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα αυτη την αφισα την ειχα δει πριν χρονια στην ιερα οδο καπου εκει τεσπα.λυθηκα στα γελια.τυπε νομιζα οτι την εβαλαν τιποτα αναρχικοι δικοι σου τσιπριδες κ.τ.λ. για να τον κοροιδεψουν.χωρις πλακα.οταν μου ειπε ο ταριφας οτι ειναι δικη του δεν ηξερα τι να σκεφτω.και ομως μπηκε στη βουλη με εκεινες τις εκλογες...:2funny: :2funny:
Άντε να βάλουμε κ τίποτα πορνοστάρ στην βουλή να δούμε φως τουλάχιστον....θα πηγαίνουν τόπλες!!!! :2funny:

Αν δεν κατέβει η Αλεξανδράτου στις επόμενες βουλευτικές θα'ναι ηλίθια!!! :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Άντε να βάλουμε κ τίποτα πορνοστάρ στην βουλή να δούμε φως τουλάχιστον....θα πηγαίνουν τόπλες!!!! :2funny:

Αν δεν κατέβει η Αλεξανδράτου στις επόμενες βουλευτικές θα'ναι ηλίθια!!! :2funny:

γιατι ηταν καλυτερη η τσιτσιολινα;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
3.Το άσυλο απλά δεν είναι θέμα,τους μπάχαλους όπως κ κάθε λογής παραβάτη τον γραπώνεις έξω άνετα....
Από τους μετανάστες γιατί ψωνίζει ο κόσμος θα έπρεπε να απασχολεί,ξέρεις δεν είναι η τοπ επιλογή για κανέναν να πάρει από τα λαθραία,απλά no money....
Οπότε ως κόμμα με σοβαρή πολιτική ατζέντα αντί να δείτε πως ο κοσμάκις θα αναβαθμίσει την ζωή του κυνηγάτε τους μαύρους....αν οι μαύροι φύγουν απλά ο κόσμος δεν θα ψωνίζει τίποτα.

Προσωπικά μπαίνω 4ρτο έτος κ δεν με έχει πλησιάσει ποτέ ούτε βομβιστής-ταλιμπάν-αναρχικός,ούτε πρεζέμπορας εντός πανεπιστημιού,οπότε πίπες.

οταν γινονται φασαριες οι ανρχικοι μπαινουν μεσα ...το ιδιο και οι μεταναστες...και αυο ειναι γεγονος.. και στο κατω κατω εμεις και οι εμπορικοι συλλογοι εχουμε φαει κολλημα με το παρεμποριο...οπως και η ΝΔ (που ζητουσε εστω και υποκριτικα καταργηση του ασυλου και μετρα κατα του παρεμποριου)

Δεν καταλαβαινω γιατι ο λαος δε πρεπει να λεει για τους μεταναστες οταν ολα τα κομματα της δεξιας εχουν την ιδια ατζεντα και πανε καλα σε εκλογες?

εφοσον απο την πρωτη στιγμη που μπηκες στην βουλη ειπες "στηριζω οτι καλο" κρινεσαι με βαση αυτο...με την ιδια λογικη και χτες ο εισηγητης της ΝΔ ειπε το ιδιο πραγμα( "στηριζω οτι καλο") μιλωντας για "κουλτουρα συναινεσης"...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
δεν χρεαιζεται,συνεχιστε τη ροη της συζητησης ξεροχυνω διαβαζοντας.
:-* :-* :-*
Εμ γιατι νομιζεις οτι ποσταρω ασταματητα τρεις ωρες τωρα?
Για να παω κοντρα στον Πετρο και στον Παπαζολη?

Επισκέπτης
δεν λουστηκε με ουλτρεξ
Αυτά παθαίνεις όταν στέλνεις την υπηρετριά σου για ψώνια κ στην tv βλέπεις όλη μέρα μόνο το κανάλι σου...που να μάθει ο πρόεδρος ότι υπάρχουν ειδικά αντιπυτηριδικά σαμπουάν....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Επειδή εδώ η κουβέντα έχει επίπεδο,πραγματικά θα το εκτιμούσαμε όλοι αν μεταφέρατε τον ερωτά σας σε κάποιο άλλο θρεντ. :sunglasses:
Ζηηηηηηηηηηηηηηλια, ψωωωωωωωωωωωωωωρα....
Κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Γιατί είμαι σίγουρος ότι αν κατέβει η Τζούλια θα κατέβει με το κόμμα του Καρατζαφέρη;

είμαι σίγουρος ότι η αννα φονσου που εχει γυρισει τσοντα εχει κατέβει με το κόμμα της παπαρηγας σαν υποψηφια βουλετινα οποτε λογικα εκει θα παει και η τζουλια

Επισκέπτης
οταν γινονται φασαριες οι ανρχικοι μπαινουν μεσα ...το ιδιο και οι μεταναστες...και αυο ειναι γεγονος.. και στο κατω κατω εμεις και οι εμπορικοι συλλογοι εχουμε φαει κολλημα με το παρεμποριο...οπως και η ΝΔ (που ζητουσε εστω και υποκριτικα καταργηση του ασυλου και μετρα κατα του παρεμποριου)

Δεν καταλαβαινω γιατι ο λαος δε πρεπει να λεει για τους μεταναστες οταν ολα τα κομματα της δεξιας εχουν την ιδια ατζεντα και πανε καλα σε εκλογες?

εφοσον απο την πρωτη στιγμη που μπηκες στην βουλη ειπες "στηριζω οτι καλο" κρινεσαι με βαση αυτο...με την ιδια λογικη και χτες ο εισηγητης της ΝΔ ειπε το ιδιο πραγμα( "στηριζω οτι καλο") μιλωντας για "κουλτουρα συναινεσης"...
''Στηρίζω ό,τι καλό'' μεταφράζεται φυσικά σε: ''ό,τι μπορεί να μου ανεβάσει τα ποσοστά μου'' :2funny: :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
''Στηρίζω ό,τι καλό'' μεταφράζεται φυσικά σε: ''ό,τι μπορεί να μου ανεβάσει τα ποσοστά μου'' :2funny: :2funny:

ειμαι με τους εξεγερμενους που ελεγε το 2008 ο τσιπρας μεταφράζεται φυσικά σε: ''ό,τι μπορεί να μου ανεβάσει τα ποσοστά μου'' :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom