apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε αυτος ειναι κοιμωμενος κλωνος
ενω ο κωστας 27 κοιτα τι ωραια περναει απαρατηρητος μαν
δημιουργηθηκε αλλα ηταν σε υπνωση μεχρι να χτυπησει
τυπε αυτος ειναι κοιμωμενος κλωνος
ενω ο κωστας 27 κοιτα τι ωραια περναει απαρατηρητος μαν
Μια χαρά είμαι.Ηρέμησε, φάε, πιες μια παγωμένη μπύρα και πες μας ειλικρινά γιατί άνοιξες αυτό το θέμα.
τυπε καποτε ομως εμεις διναμε μαχες να κρατηθει ενα θεμα του κιθαρα ή του βαρουλη ανοιχτο πανω απο μια ωρα....πως αλλαζει ο καιρος στο σαιτΜια χαρά είμαι.
Το θρεντ δεν ανοίχτηκε (όπως και κανένα που ανοίγω) για να προσβάλλω κανέναν.
Όλα τα θρεντ ανοίγονται γιατί "έτσι".
τυπε καποτε ομως εμεις διναμε μαχες να κρατηθει ενα θεμα του κιθαρα ή του βαρουλη ανοιχτο πανω απο μια ωρα....πως αλλαζει ο καιρος στο σαιτ
τυπε καποτε ομως εμεις διναμε μαχες να κρατηθει ενα θεμα του κιθαρα ή του βαρουλη ανοιχτο πανω απο μια ωρα....πως αλλαζει ο καιρος στο σαιτ
ανοιξαμε δρομο σαν τους αμερικανικους σιδηροδρομικους στην γη των κομαντσιΤύπε με αυτό που είπες νιώθω σαν κληρονόμος.......γουάου!
Α....ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ!Εσύ γιατί δεν έστελνες p.m. να που πεις ότι θες και να δεις ποιος είμαι!
Αλλά μάλλον δεν ήθελες!
Ο ZeroTolerance όταν πρωτοεμφανίστηκα στο μπου έλεγε ότι ειμαι κλώνος του farkeli - τιμή μου - και του Φανούρη Τζούρα - ξανά τιμή μου.
Τώρα εσύ μου λες ότι είμαι κλώνος του ZeroTolerance - μεγάλη μου τιμή.
Τελικά θα αποκαλύψω την αλήθεια και θα πω ότι είμαι το σέντρε φορ και δένω τα κορδόνια μου στη σέντρα.
ΥΓ:BMWPower η συζήτηση πάει εκεί που πάει, γιατί το θέλω εγώ, κατάλαβες;
ρε τυπε καθε λιγο και λιγακι μας λες παω να φαω..σε λιγο θα μας λες και ποτε πας να χεσειςΠάω να φάω τώρα,δεν έχω να πω κάτι άλλο!
Τύπε είμαι φαγανό αγόρι,μετά όμως θα χέσω μιας που μου το θύμισες.ρε τυπε καθε λιγο και λιγακι μας λες παω να φαω..σε λιγο θα μας λες και ποτε πας να χεσεις
τι φαγητο εχεις τυπε?Πάω να φάω τώρα,δεν έχω να πω κάτι άλλο!
τύπε με τόσο φαγητό που τρως ολη μέρα στην τουαλέτα θα την βγάζειςΤύπε είμαι φαγανό αγόρι,μετά όμως θα χέσω μιας που μου το θύμισες.
5 σουβλάκια τυλιχτά με καλαμάκι,θα πιω και 1,5 λίτρο κόκα-κόλατι φαγητο εχεις τυπε?
Άστα τύπε,δράμα........εσύ γαμάς καθόλου ή μόνο ποστάρεις ρισπέκτ και ξεράσματα;τύπε με τόσο φαγητό που τρως ολη μέρα στην τουαλέτα θα την βγάζεις
πολυ φαι ρε τυπε :S5 σουβλάκια τυλιχτά με καλαμάκι,θα πιω και 1,5 λίτρο κόκα-κόλα
και θα ξεράσω τις ενημερώσεις μου όπως αρέσκεται να λέγεται.
![]()
Άστα,θα γανώσω το στομάχι τώρα γιατί δεν ανταποκρίνεται.πολυ φαι ρε τυπε :S