scooby
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Τύπε μην το πάρεις στραβά αλλά ξαναέλα στις 20.000 ποστ και να φοράς καπέλο!Καψιμο.
Για φέτος δούλεψες.........ευχαριστούμε!
Τύπε μην το πάρεις στραβά αλλά ξαναέλα στις 20.000 ποστ και να φοράς καπέλο!Καψιμο.
Δεν μπορω να πω οτι σε καταλαβα, αλλα οπως ειπαμε καψιμοοοοο.Τύπε μην το πάρεις στραβά αλλά ξαναέλα στις 20.000 ποστ και να φοράς καπέλο!
Για φέτος δούλεψες.........ευχαριστούμε!
Κανεις δεν γλυτωσε απο την γλιτσα. ;)Και για σενα οτι εισαι ο Λεμπρον.
Εσύ είσαι μαλάκας. Ποιος θα ασχοληθεί μαζί σου;νομιζα ανοιξατε θρεντ για μενα για να με τιμησετε....
Να κι ο Λεμπρόν,άφησε το μπάσκετ κι έπιασε τις πουτάνες.
τωρα που μπηκα θα φτασει το θρεντ 300 σελιδες,μετα το απογευμα θα βαλω μεσα και απολυτο και θα απογειωθει.....ολοι οι μπαχαλακηδες εδω θα μαζευομαστεΕσύ είσαι μαλάκας. Ποιος θα ασχοληθεί μαζί σου;
[size=6pt]Σκούμπι, μέτρα αναγνωσιμότητα... [/size]![]()
![]()
τυπε θρεντ με θεμα τους κλωνους δεν κανουν σουξε :S7 μέλη κι 7 επισκέπτες (παπάρια)
Ούτε πλανόδιο τσίρκο να ήμασταν.......
Ναι εγώ είμαι,εσύ ποιος είσαι;είσαι αυτός που όλη μέρα με συνδέουν
σε π.μ κάτι κρυφά κλωνάρια;που είχες τσακωθεί με τον Ξιλνίκ και έβαζαν έμενα;
λες κι εγώ δεν μπορώ να τσακωθώ μόνος μου αν θέλω και χρειάζομαι κλωνάρι......
μήπως είσαι φίλος του Ξιλνίκ και το μετάνιωσες ψάχνοντας θύμα;πες ότι δεν είσαι εγώ αλλά και να το πεις σάμπως θα γίνει πιστευτό;
η θεωρία μου είναι πανίσχυρη φίλε όπως βλέπεις!
Edit: είσαι 5-6 υποψήφιοι ξέρεις αλλά δεν τους λέω.εσύ θα απαντήσεις όμως;αλλά ποιος αντάρτης απάντησε ποτέ για να απαντήσεις εσύ;
μια ζωή στην φευγούλα και μετά "ο θάνατος ήταν βέβαιος" όπως γνωρίζεις!
παρωντωρα που μπηκα θα φτασει το θρεντ 300 σελιδες,μετα το απογευμα θα βαλω μεσα και απολυτο και θα απογειωθει.....ολοι οι μπαχαλακηδες εδω θα μαζευομαστε![]()
Έβαλες σκοτούρα στο κεφάλι σου;7 μέλη κι 7 επισκέπτες (παπάρια)
Ούτε πλανόδιο τσίρκο να ήμασταν.......
Και για σενα οτι εισαι ο Λεμπρον.
Είναι ζήτημα αστέρων-συμμετεχόντων στο θέμα και ουχί ζήτημα θέματος, κ. διαχειριστά.τυπε θρεντ με θεμα τους κλωνους δεν κανουν σουξε :S
λες να εχει τυπε?
Ποιος τις έδωσε τις ενδείξεις;ο Τζων Συμφέρης;Υπαρχει μια θεωρια που λεει οτι εισαι απογονος των JockerX, Jopino και Dirtyliving.
Υπαρχουν ενδειξεις αλλα οχι αποδειξεις![]()
Δεν ξερω αν εχεις κλωνο.
Ξερω οτι ΕΙΣΑΙ ΚΛΩΝΟΣ
Ποιανού ρε;
Λένε ότι είσαι εγώ,σε ρώτησα και δεν απάντησες!Ποιανού ρε;
Λένε ότι είσαι εγώ,σε ρώτησα και δεν απάντησες!
Είσαι εγώ;για μένα από την στιγμή που δεν απαντάς και δεν έρχεσαι να με βρεις για να καθαρίσεις
(αφού δεν γλυτώνω τον θάνατο) τι θες να υποθέσω;
Τελειώσαμε τύπε ανδρικά.
Δεν το κατάλαβα ρε μόρτη, έτσι όπως το ρώταγες!
Όχι ο Βελουχιώτης ο Άρης ουδεμία έχει σχέση με τον τιμημένο scooby ή παλαιότερα gastrenteriasi.Να σε βρω για να καθαρίσω τι, ρε μάγκα;
Τη θιγμένη σου ιντερνετική τιμή που σε ταύτιζαν ένα μάτσο μαλάκες με εμένα, τον ιντερνετικό Άρη;