Νέα

Mετανάστευση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 309
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Εγω σημερα βρεθηκα με ενα "κυριο" οπου ο κουνιαδος του εχει πολλες επιχειρησεις στο Αμερικα και ειναι ετοιμος να ανοιξει μια νεα επιχειρηση και θελει μεσα Ελληνα.Ειμαι με πτυχιο μεσα στις κουζινες βοηθος τα τελευταια 2 χρονια.
Απο τις ερωτησεις μου για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το τι θα κανω εκει,τι ειδους επιχειρησεις εχει,ποσα χρονια τις εχει και αλλες αποριες το μοναδικο που μου ειπε οτι "πληρωνει καλα,ολα τα τικετα μου εξασφαλισμενα,διαμονη και φαγητο αυτος...αλλα πολυ πιθανο πχ να μου δινει $5000 το μηνα και να μου κρατα τα $1000 για τη διαμονη και σιτιση,και δεν μπορουσε να πει παραπανω γιατι δεν ειχε το δικαιωμα να πει παραπανω"
εγω τωρα να τον εμπιστευτω αυτον τον "κυριο μεσολαβητη";;;;;;;;
γιατι ψιλομουφα μου φαινεται να ειναι κουνιαδακια και να μου μιλα περι ανεμων και υδατων και αυτα μασημενα!

τυπε σε βλεπω να σε βαζουν σε βαρκα κ να σε στειλουν μεξικο σε μπουρδελο με τσικας να πλενεις τις λεκανες

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Εγω σημερα βρεθηκα με ενα "κυριο" οπου ο κουνιαδος του εχει πολλες επιχειρησεις στο Αμερικα και ειναι ετοιμος να ανοιξει μια νεα επιχειρηση και θελει μεσα Ελληνα.Ειμαι με πτυχιο μεσα στις κουζινες βοηθος τα τελευταια 2 χρονια.
Απο τις ερωτησεις μου για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το τι θα κανω εκει,τι ειδους επιχειρησεις εχει,ποσα χρονια τις εχει και αλλες αποριες το μοναδικο που μου ειπε οτι "πληρωνει καλα,ολα τα τικετα μου εξασφαλισμενα,διαμονη και φαγητο αυτος...αλλα πολυ πιθανο πχ να μου δινει $5000 το μηνα και να μου κρατα τα $1000 για τη διαμονη και σιτιση,και δεν μπορουσε να πει παραπανω γιατι δεν ειχε το δικαιωμα να πει παραπανω"
εγω τωρα να τον εμπιστευτω αυτον τον "κυριο μεσολαβητη";;;;;;;;
γιατι ψιλομουφα μου φαινεται να ειναι κουνιαδακια και να μου μιλα περι ανεμων και υδατων και αυτα μασημενα!

Παραμύθια

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.194
Πόντοι
2.477
Μα ναι!!!!
Ηθελε να ερθει απο την περιοχη μου για καφε να "με ενημερωσει" για τις πληροφοριες!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
γι'αυτό ακριβώς γουστάρω την ζωή μου εν ελλάδι , έχει πλεονεκτήματα που δεν μπορείς να βρείς πουθενά

φτηνό μιας χρήσης αιδοίο και σχετικά χαλαροί ρυθμοί  ;)

Ε ναι..φτηνο μουνι χωρις φορο και δε πα να γαμηθουν οι υπολοιποι στα αρχιδια μας τους γραφουμε.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ακόμα και να μου δίνανε 5000ευρώ το μήνα αλλά να δουλεύω στους γερμανικούς ρυθμούς
θα διάλεγα 100φορές ελλάδα με πολύ λιγότερα και τους ελληνικούς ρυθμούς  ;)

:2funny:

Kαλα μην το γαμησουμε κιολας που δουλευουμε στην Ελλαδα με χαλαρους ρυθμους! Εγω ισα που βρισκω λιγο χρονο για μπω στο μπουρδελα και να πω δυο κουβεντες με τον τρεις λαλουν.

Επισκέπτης
Kαλα μην το γαμησουμε κιολας που δουλευουμε στην Ελλαδα με χαλαρους ρυθμους! Εγω ισα που βρισκω λιγο χρονο για μπω στο μπουρδελα και να πω δυο κουβεντες με τον τρεις λαλουν.

τύπε μήπως πρέπει να αλλάξεις το nick σου σε "diskolologin" ;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Οσοι ειναι δημοσιο σε χαλαρους ρυθμους δουλευουν ...  :P

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
μας σνομπαρεις εμας δλδ? :birdman: τυπε στον μπρο πληρωσαν εισιτηρια για συνεντευξη pld στην ολλανδια.Πρωτος χρονος 2100 .,4 ετος 2500.Εσυ που εχεις το ιδιο πτυχιο γτ δεν πας και καθεσαι εδω?μλκιζεσαι τυπε :birdman:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

μιλα μου οσο προλαβαινεις γτ με παει πρεσα ο νωντας  :2on1:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
μας σνομπαρεις εμας δλδ? :birdman: τυπε στον μπρο πληρωσαν εισιτηρια για συνεντευξη pld στην ολλανδια.Πρωτος χρονος 2100 .,4 ετος 2500.Εσυ που εχεις το ιδιο πτυχιο γτ δεν πας και καθεσαι εδω?μλκιζεσαι τυπε :birdman:

με αγγλικα μονο?πρεπει να ξερει κ την γλωσσα

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
τύπε μήπως πρέπει να αλλάξεις το nick σου σε "diskolologin" ;

Ποσοι εδω μεσα λες να το επιασαν το αστειο σου?

Οσοι ειναι δημοσιο σε χαλαρους ρυθμους δουλευουν ...  :P

ναι γαμω τον αντιθεο τους

Τι να παω ρε να κανω στην Ολλανδια? Μπαφους κανω κι εδω. Ασε που τα 2100 λιγα μου φαινονται.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
με αγγλικα μονο?πρεπει να ξερει κ την γλωσσα
ναι ρε αγγλικα.Ο καθηγητης ειναι γαλλος ου ταξιδευει σε ολο τον πλανητη και συνεργαζεται με ιαπωνια.Θελει φυσικους.Εχει 4 παιδια για διδακτορικο ενας αυστραλος,ενας κινεζος ,ενας καναδος και ενας ολλανδος

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Ποσοι εδω μεσα λες να το επιασαν το αστειο σου?

ναι γαμω τον αντιθεο τους

Τι να παω ρε να κανω στην Ολλανδια? Μπαφους κανω κι εδω. Ασε που τα 2100 λιγα μου φαινονται.
εδω παιρνεις 800 και ζεις με την μαμα ακομα.Εκτος αν σαρεσει κιολας :birdman:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ναι ρε αγγλικα.Ο καθηγητης ειναι γαλλος ου ταξιδευει σε ολο τον πλανιτη και συνεργαζεται με ιαπωνια.Θελει φυσικους.Εχει 4 παιδια για διδακτορικο ενας αυστραλος,ενας κινεζος ,ενας καναδος και ενας ολλανδος

μου ειχε πει μια με προφ κ τοεφλ οτι θελαν χαρτι απο ολλανδικο γιουνι αλλιως πουλο

στην εστια θα μενει?ποσα θα πληρωνει?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ναι ρε αγγλικα.Ο καθηγητης ειναι γαλλος ου ταξιδευει σε ολο τον πλανιτη και συνεργαζεται με ιαπωνια.Θελει φυσικους.Εχει 4 παιδια για διδακτορικο ενας αυστραλος,ενας κινεζος ,ενας καναδος και ενας ολλανδος
μπας και μαζευει επιστημονες να φτιαξει καμια μπομπα τυπε? :think:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
μου ειχε πει μια με προφ κ τοεφλ οτι θελαν χαρτι απο ολλανδικο γιουνι αλλιως πουλο

στην εστια θα μενει?ποσα θα πληρωνει?
δεν ξερω ακομα τπτ τυπε.Σε δυο βδομαδες θα παει.Του εχουν βγαλει για τρεις διανυκτερευσεις.Εχει βρει λεει ενα ειδος γυαλιου που λυγιζει  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom