neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
τυπε ακομα δεν μας εχει πει τ εχεις τελειωσει εσυ το αποφευγεις συνεχειαεκανες παρεα με αυτους απο την σχολη σου?
δεν ηταν μαλακες?
ησουν κομματοσκυλο?
τυπε ακομα δεν μας εχει πει τ εχεις τελειωσει εσυ το αποφευγεις συνεχειαεκανες παρεα με αυτους απο την σχολη σου?
δεν ηταν μαλακες?
ησουν κομματοσκυλο?
τυπε ακομα δεν μας εχει πει τ εχεις τελειωσει εσυ το αποφευγεις συνεχεια
μουνιtei χαρτοκοπτικης χαλκιδας
μαθηματικα κατευθυνσης ο δυσκοληεγγραφη μου εκανε μεχρι που του εχωσα το θεωρημα μπολτζανο στο κωλο
tei χαρτοκοπτικης χαλκιδας
μαθηματικα κατευθυνσης ο δυσκοληεγγραφη μου εκανε μεχρι που του εχωσα το θεωρημα μπολτζανο στο κωλο
f[sup]'[/sup]( x[sub]0[/sub] ) = 0
για μένα είναι κινεζικούλια όλα αυτά...
για μένα είναι κινεζικούλια όλα αυτά...
Το Fermat ηταν και στην γενικη παιδεια οταν ηθελες να βρεις τα πιθανα ακροτατα μιας συναρτησης
απλα παραγωγιζες την συναρτηση με βαση τον τυπο της και μετα επρεπε να λυσεις μια εξισωση και 2 ανισωσεις
Τι κινεζικα ρε? τα πιο απλα μαθηματικα ειναι αυτα
Το Fermat ηταν και στην γενικη παιδεια οταν ηθελες να βρεις τα πιθανα ακροτατα μιας συναρτησης
απλα παραγωγιζες την συναρτηση με βαση τον τυπο της και μετα επρεπε να λυσεις μια εξισωση και 2 ανισωσεις
Μαλλον ο τυπος θα ειχε κανει κοπανα εκεινη τη μερα. Φανταζομαι θα εβρεχε και θα ειχε παει να πουλησει ομπρελες
πολλες πληροφοριες για την μεταναστευση σε αυτες τις χωρες εχω βρει σε ενα φορουμΠου πιστευετε οτι ειναι καλα για να μεταναστευσει καποιος την συγκεκριμενη περιοδο? βελγιο?ολλανδια?λουξεμβουργο?
τυπε θετικη πηγαινα ολαα τα φυτακια κ τεχνολογικη τα αλητακια με κρυμενο μπαφο στο μιλκο κ πεταλουδα κ στο διαλλειμα αγκαλια με τα μουνακια στο λατζουρα κλαμπ
κ εμεις τα νερντς αγκαλια με τα βιβλια μας
τυπε θετικη πηγαινα ολαα τα φυτακια κ τεχνολογικη τα αλητακια με κρυμενο μπαφο στο μιλκο κ πεταλουδα κ στο διαλλειμα αγκαλια με τα μουνακια στο λατζουρα κλαμπ
κ εμεις τα νερντς αγκαλια με τα βιβλια μας
Τι κινεζικα ρε? τα πιο απλα μαθηματικα ειναι αυτα
δεν σου ζητησε κανεις να υπολογισεις εμβαδα με πολικες συντεταγμενες και ολοκληρωματα
απλη εξισωση λεμε λυνεις σαν την Β γυμνασιου
μην αρχισεις παλι την κασσετα
μαντεψε σε ποια κατευθυνση πηγα εγω
ε ναι ρε ποτέ δεν το είχα με τα μαθηματικά τι να κάνω..
εμένα δώσε μου θρησκευτικά, ιστορία, φιλοσοφία, νότες, μουσικές και τέτοια.
αλλά μαθηματικά πάντα τα συχαινόμουν και το αντίστροφο.
εγω δεν ειχα παει ποτε εκδρομη μετα το δημοτικο ,ελιωνα στα age of mythologyετρωγες φαπα?πηγες πενταημερη η διαβαζες ρε κωλοφυτο γαμω το κεφαλι σου κ σενα