kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
ποιο σαιτ εχει πει για τις επαρχιακες πολεις?ξερεις πολλες πολεις με 7000 κατοικους και να εχουν κολαση μποτιλιαρισμοατος?και αν υπαρχει καποια εγω δεν την ξερω.τοσες και τοσες εχει η ελλαδα.εδω σε πολυ μεγαλυτερες με πολλα αυτοκινητα και δεν υπηρχε μποτιλιαρισμα.θες αλλα παραδειγματα?βολο εχεις παει?τρικαλα εχεις παει?καλαματα εχεις παει?ρεθυμνο?καστορια που ειναι πανεμορφη?δραμα?ξανθη? χαλαρωσε τυπε.ειναι ακραιο αυτο που ειπες.και αρχισες συγκρινοντας αξιοθεατα με πολεις.και εδω εχει μετεωρα οπως ειπες?η ορεστιαδα ξερεις τι ρυμοτομικο σχεδιο υπαρχει?στην αλεξανδρουπολη επισης.ασε λοιπον τα περι τουριστικων ριβιερων.αυτο με τις ασχημες επαρχιακες πολεις ειμαι τελειως εκτος πραγματικοτητας.οχι πως δεν υπαρχουν ασχημες επαρχιακες πολεις βεβαια.σιγουρα θα υπαρχουν.Σε τι είμαι ακραίος; Σε διεθνή site έχει επίσης βγει η Ελλάδα σαν η χώρα με τις πιο άσχημες επαρχιακές πόλεις. Μην μου φέρνεις σαν παράδειγμα τις τουριστικές "ριβιέρες". Έχεις δει ακόμα και πόλεις 7000 κατοίκων να είναι κολάσεις μποτιλιαρίσματος και καυσαερίου; Σκουπιδότοπους δίπλα σε μνημεία 2000 ετών, αλλά δυστυχώς όχι τόσο "προβεβλημένα";
Όταν έχεις κάνει τη χώρα σου μπουρδέλο για να καυχιέσαι ότι είσαι η πιο ωραία χώρα στον κόσμο περιμένω φυσικά χαρακτηριστικά σαν αυτά που ανάφερα. Τέτοια δεν έχεις, εκτός ίσως από τα Μετέωρα...
ακομα και να υπαρχει σχετικο λινκ η απαντηση μου ειναι ιδια.η ελλαδα εχει πολλες επαρχιακες πολεις που εχουν τρομερα μεγαλη και καλη ποιοτητα ζωης απο πολλες αποψεις.τωρα βεβαια περι ορεξεως...