Νέα

Mετανάστευση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 309
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Σε τι είμαι ακραίος; Σε διεθνή site έχει επίσης βγει η Ελλάδα σαν η χώρα με τις πιο άσχημες επαρχιακές πόλεις. Μην μου φέρνεις σαν παράδειγμα τις τουριστικές "ριβιέρες". Έχεις δει ακόμα και πόλεις 7000 κατοίκων να είναι κολάσεις μποτιλιαρίσματος και καυσαερίου; Σκουπιδότοπους δίπλα σε μνημεία 2000 ετών, αλλά δυστυχώς όχι τόσο "προβεβλημένα";
Όταν έχεις κάνει τη χώρα σου μπουρδέλο για να καυχιέσαι ότι είσαι η πιο ωραία χώρα στον κόσμο περιμένω φυσικά χαρακτηριστικά σαν αυτά που ανάφερα. Τέτοια δεν έχεις, εκτός ίσως από τα Μετέωρα...
ποιο σαιτ εχει πει για τις επαρχιακες πολεις?ξερεις πολλες πολεις με 7000 κατοικους και να εχουν κολαση μποτιλιαρισμοατος?και αν υπαρχει καποια εγω δεν την ξερω.τοσες και τοσες εχει η ελλαδα.εδω σε πολυ μεγαλυτερες με πολλα αυτοκινητα και δεν υπηρχε μποτιλιαρισμα.θες αλλα παραδειγματα?βολο εχεις παει?τρικαλα εχεις παει?καλαματα εχεις παει?ρεθυμνο?καστορια που ειναι πανεμορφη?δραμα?ξανθη? χαλαρωσε τυπε.ειναι ακραιο αυτο που ειπες.και αρχισες συγκρινοντας αξιοθεατα με πολεις.και εδω εχει μετεωρα οπως ειπες?η ορεστιαδα ξερεις τι ρυμοτομικο σχεδιο υπαρχει?στην αλεξανδρουπολη επισης.ασε λοιπον τα περι τουριστικων ριβιερων.αυτο με τις ασχημες επαρχιακες πολεις ειμαι τελειως εκτος πραγματικοτητας.οχι πως δεν υπαρχουν ασχημες επαρχιακες πολεις βεβαια.σιγουρα θα υπαρχουν.
ακομα και να υπαρχει σχετικο λινκ η απαντηση μου ειναι ιδια.η ελλαδα εχει πολλες επαρχιακες πολεις που εχουν τρομερα μεγαλη και καλη ποιοτητα ζωης απο πολλες αποψεις.τωρα βεβαια περι ορεξεως...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αυτο με τις ασχημες επαρχιακες πολεις υπαρχει μονο στην φαντασια σου.τωρα βεβαια περι ορεξεως...
υπαρχουν
Πυργος,Αγρινιο,Λαμια κτλ
99% των κτηριων αθλιες πολυκατοικιες του 70 και του 80

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
υπαρχουν
Πυργος,Αγρινιο,Λαμια κτλ
99% των κτηριων αθλιες πολυκατοικιες του 70 και του 80
ναι αλλα αν στις 20 πολεις υπαρχουν π.χ. 3-5 ασχημες αυτο δεν σημαινει οτι οι υπολοιπες ειναι ετσι.ανεφερα ενα σωρο πολεις πριν οχι μονο 3 και υπαρχουν και αλλες λογικα.δεν υπαρχουν τελειες πολεις αλλα και ομορφες υπαρχουν και μετριες πολεις παντου οπως και ασχημες σαν αυτες που ειπες.εχω σχεση καταγωγης με μια απο τις 3 και ετσι ειναι αν και εχει αλλαξει τελευταια προς το καλυτερο απο οτι ακουω.
η ελλαδα εχει πολλες ομορφες επαρχιακες πολεις οπως και να χει.σιγουρα περισσοτερες απο τις ασχημες βρωμικες και παλιες.ειναι καραιο να λες οτι ισχυει το αντιθετο οτνα ειδικα μιλαμε για πολεις που ολοι μας λιγο πολυ εχουν επισκεφτει αρκετες απο αυτες.

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Redmanftw κοίταξες τελικά το λινκ που έστειλα?

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
μας εχεις πρηξει ταρχιδια μ αυτο το γαμημενο το λινκ

ημαρτον  :headbang:

Μία φορά το ανέφερα εδώ και μία σε ένα άλλο που έγραψε, γιατί προφανώς αυτό δεν το πρόσεξε.
Αυτός θέλει να μεταναστεύσει. Εσύ τι ζόρι τραβάς?  :grin:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Μία φορά το ανέφερα εδώ και μία σε ένα άλλο που έγραψε, γιατί προφανώς αυτό δεν το πρόσεξε.
Αυτός θέλει να μεταναστεύσει. Εσύ τι ζόρι τραβάς?  :grin:

εγω τον θελω να μεινει εδω να μου δουλευει τα χωραφια

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΛΑΔΑ.

nausea.gif

Χωρα μονο για συνταξιουχους αντε και φοιτητες αρκει να μένουν μακρια από τα σπίτια τους .

Εδω και χρονια τα ελεγα οτι η Ελλάδα δεν εχει μελλον . Το μελλον στο οποίο αναφερομουν εφτασε .

Μηδεν προοπτικη για δραστηριους ανθρωπους . Μονο ΔΥ , εισοδηματιες , βολέμενοι κλπ γουσταρουν να ζουν στην Ελλάδα .

ΥΓ υπαρχει ηδη αναλογο θέμα με πιο ευστοχο τιτλο "θέλω να φυγω από αυτήν την σκατοχώρα"

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
ποιο σαιτ εχει πει για τις επαρχιακες πολεις?ξερεις πολλες πολεις με 7000 κατοικους και να εχουν κολαση μποτιλιαρισμοατος?και αν υπαρχει καποια εγω δεν την ξερω.τοσες και τοσες εχει η ελλαδα.εδω σε πολυ μεγαλυτερες με πολλα αυτοκινητα και δεν υπηρχε μποτιλιαρισμα.θες αλλα παραδειγματα?βολο εχεις παει?τρικαλα εχεις παει?καλαματα εχεις παει?ρεθυμνο?καστορια που ειναι πανεμορφη?δραμα?ξανθη? χαλαρωσε τυπε.ειναι ακραιο αυτο που ειπες.και αρχισες συγκρινοντας αξιοθεατα με πολεις.και εδω εχει μετεωρα οπως ειπες?η ορεστιαδα ξερεις τι ρυμοτομικο σχεδιο υπαρχει?στην αλεξανδρουπολη επισης.ασε λοιπον τα περι τουριστικων ριβιερων.αυτο με τις ασχημες επαρχιακες πολεις ειμαι τελειως εκτος πραγματικοτητας.οχι πως δεν υπαρχουν ασχημες επαρχιακες πολεις βεβαια.σιγουρα θα υπαρχουν.
ακομα και να υπαρχει σχετικο λινκ η απαντηση μου ειναι ιδια.η ελλαδα εχει πολλες επαρχιακες πολεις που εχουν τρομερα μεγαλη και καλη ποιοτητα ζωης απο πολλες αποψεις.τωρα βεβαια περι ορεξεως...

Συμπαθέστατες όλες οι πόλεις που αναφέρεις αλλά δεν μου αρκεί μια προκυμαία, μια ρωμαική καμάρα ή ένα μουσείο της κακιάς ώρας με βρύα και λειχήνες στους τοίχους. Ωραία πόλη είναι αυτή που έχει κτίρια μνημειακού χαρακτήρα και αναδεικνύει το φυσικό της τοπίο και την ιστορική κληρονομιά της. Στις Ελληνικές πόλεις αυτό ΔΕΝ υπάρχει.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Συμπαθέστατες όλες οι πόλεις που αναφέρεις αλλά δεν μου αρκεί μια προκυμαία, μια ρωμαική καμάρα ή ένα μουσείο της κακιάς ώρας με βρύα και λειχήνες στους τοίχους. Ωραία πόλη είναι αυτή που έχει κτίρια μνημειακού χαρακτήρα και αναδεικνύει το φυσικό της τοπίο και την ιστορική κληρονομιά της. Στις Ελληνικές πόλεις αυτό ΔΕΝ υπάρχει.
ωραια πολη ειναι η ωραια πολη.παλι οτι γραφεις ειναι εκτος πραγματικοτητας.δεν εχει να κανει η ομορφια καθε πολης μονο με την αρχιτεκτονικη της.ο καθενας με την αποψη του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom