Νέα

Μεταμόσχευση μαλλιών !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε Αρισταρχε.και εγω φοβομουνα το ιδιο πριν παω να κανω την δευτερη επεμβαση.ολα εξαρτονται απο τη δοτρια περιοχη το πισω μερος του κεφαλιου.αν ειναι τεντομενο το δερμα δεν μπορεις να κανεις αλλη εμφυτευση.συνηθως το 90% των ανθρωπων που κανουν κανει ανετα 3 επεμβασεις.εμενα τοτε πριν κανω τη δευτερη επεμβαση μου ειχαν πει οτι μπορω να κανω ανετα και 2 και 3 επεμβασεις ακομα.εγω θα ηθελα να κανω αλλη μια για να πετυχω το τελειο αποτελεσμα.αν θελεις να σου στηλω φωτο στηλε μου με Π.Μ. το e-mail σου.στηλε και Π.Μ. στον andreas αυτος ξερει περισσοτερα απο μενα γιατι εχει παει και εξωτερικο.εγω μονο για το Laser Line μπορω να πω.θα με ενδιεφερε να δεις της φωτο μου να μου πεις τη γνωμη σου.ο andreas τοτε μου ειχε πει οτι ειναι πολυ καλο αποτελεσμα και μου ειχε γραψει:σκεψου να πηγαινες και εξωτερικο.δυστηχως δεν εχω τη δυνατοτητα να παω εξωτερκο για εμφυτευση.οσο για τη Ρωσσια ουτε τη γατα μου δεν θα πηγαινα στους Ρωσσος γιατρους για εμφυτευση μαλλιων!

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε μου τα δίαβασα όλα και μου πόνεσε το κεφάλι :headbang:.Λοιπόν η δικία μου ιστορία είναι πιο πολύπλοκη.Ξεκίνησα απο DHI και σε ηλικία 17 χρονών.Τα μαλλία μου άρχιζα να τα χάνω απο τα 13-14!Παω εκει είχα άνοιγαμ μόνο στους κροτάφους.Μου λένε και συγκεκριμένα ο Διευθυντής ότι η μεταμόσχευση που θα γίνει θα μου αλλάξει κυρίως την ψυχολογία και λιγότερο την εμφάνιση.Με τα λιγά μπαίνω και την κάνω.Μου κόστισε απο 2500 με παζάρια 1800.Για 4 χρόνια δεν ξαναχρείαστηκε να κάνω τίποτα αλλά έχανα παράλληλα πολλά μαλλία.Πηγα στα laserline και μου λένε να μην κάνω μια 2η εμφύτευση αλλά ένα λέιζερ το οποίο μπαίνει στο κεφάλι σαν αυτα που βάζουν στις γυναίκες στα κομμοτήρια και θα σου δυναμώσει τις τρίχες.Όντως είχα αρκετές τρίχες στο κεφάλι που δεν είχαν ολοκληρωτικά πεθάνει χνούδια κυρίως και μου τις έκανε Κοναν ο βαρβαρός.Για κανα 5-6 μήνες τα μαλλία μου είχαν γίνει βούρτσα!!Τόσο πυκνα!!Αλλά αυτο τί έκανε...???Ήταν σαν ένα είδος ηλεκτροσοκ στις τρίχες , αυτές πέρναν ζωη αλλά μετα δεν αντεχαν πολύ και πεφταν.Σαν ένα είδος ντόπας.Μετά βλέπω ο μλκς ένα παρόμοιο έργαλείο στο MENS HEALTH διαφήμιση!Μιλαω με έναν τύπο στο τηλεφωνω το αγόράζω χωρίς να το δω το προίον απο κόντα άλλα ουτε τον προμηθευτη(μεγάλη μλκ έκανα τότε)δίνω 700 και δεν κάνει τπτ!Μέτα πάω στην BERGMAN όπυ κάνω μια εμφύτευση και με γεμίζουν όλο το πανω μέρος του κεφαλιόυ και ήμουν πολύ jet.Τωρα έχω μαλλία δεν έχω πουθενά άνοιγμα απλά δεν έιναι τόσο πυκνά πάνω και τα έχω συνεχώς κοντά όπως ο Κανάκης(Παρεπιπτόντως και αυτός έχει κάνει αλλά δεν ξέρω που)γιατί αν τα αφήσω μεγάλα φαίνονται λίγα και κάνουν κένα.Εμένα ποτέ δεν μου είπαν ότι δεν θα πετύχει...Και τα αποτελεσματα ήταν special.Μόνο μια φορά έβγαλα ένα τρυχοθυλάκιο μόνος μου.Δίοτι τις πρώτες μέρες τα μαλλία έχουν τα κουκουδάκια απο τις τρύπες και εγώ ο χαζός τα έξυνα και καταλάθος έβγαλα ένα το οποίο έιχε και 4 τρίχες.Πάντως πλάκα έιχε ήταν σε φρέσκο κρεμμυδάκι είχε αρκετό μήκος

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Η τελευταία μου κόστισε 3000ευρω τα πλήρωσα όλα cash!Το μόνο κακό είναι ότι μετά απο 3 χρόνια σε ένα σημείο του κεφαλίου πίσω δεν έχω την ίδια αίσθηση όπως πριν.Δηλαδή σαν να μου άφησε κάτι η αναισθησία!Βέβαια με τα χρόνια μειώθηκε σχεδόν στο 90% το μούδιασμα και είναι καλύτερα.

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η τελευταία μου κόστισε 3000ευρω τα πλήρωσα όλα cash!Το μόνο κακό είναι ότι μετά απο 3 χρόνια σε ένα σημείο του κεφαλίου πίσω δεν έχω την ίδια αίσθηση όπως πριν.Δηλαδή σαν να μου άφησε κάτι η αναισθησία!Βέβαια με τα χρόνια μειώθηκε σχεδόν στο 90% το μούδιασμα και είναι καλύτερα.
Σορυ που παιρνω θεση στη συζητηση,αλλα εμενα εχει κανει ενας φιλος-συναδερφος απο τη δουλεια
εδω και 5 χρονια τουλαχιστον και ειναι τοσο καλα το κεφαλι του εμφανισιακα,οσο του Κανακη που αναφερες!
Απο την αρχη ειχε πολυ καλα αποτελεσματα κ χωρις κανενα προβλημα!
Ουτε για το μουδιασμα που ειπες δεν ειχε παραπονεθει ποτε...
Μηπως δεν ειχες ενημερωθει σωστα πριν κανεις το πρωτο εγχειρημα ?!?  :think:

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σορυ που παιρνω θεση στη συζητηση,αλλα εμενα εχει κανει ενας φιλος-συναδερφος απο τη δουλεια
εδω και 5 χρονια τουλαχιστον και ειναι τοσο καλα το κεφαλι του εμφανισιακα,οσο του Κανακη που αναφερες!
Απο την αρχη ειχε πολυ καλα αποτελεσματα κ χωρις κανενα προβλημα!
Ουτε για το μουδιασμα που ειπες δεν ειχε παραπονεθει ποτε...
Μηπως δεν ειχες ενημερωθει σωστα πριν κανεις το πρωτο εγχειρημα ?!?  :think:
Όχι μανάρι μου αποκλέιεται!Απλά κάτι μπορεί να έγινε με την αναισθησίa kai  να μπήκε λίγο παραπάνω φάρμακο.Thats all

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Όχι μανάρι μου αποκλέιεται!Απλά κάτι μπορεί να έγινε με την αναισθησίa kai  να μπήκε λίγο παραπάνω φάρμακο.Thats all
Μπηκα στο αναλογο site και διαβασα για τυχον παρενεργειες μετα τη μεταμοσχευση!
Λεει οτι δεν υπαρχουν αν ακολουθησεις σωστα τις μετεγχειρητικες οδηγιες!
Τεσπα αν εισαι τωρα καλα,τα υπολοιπα περισσεουν νομιζω!  ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω ειχα πολυ κακη κληρονομικοτητα.αρχισαν να βαζω Regaine απο τα 22 μου το 1996 οταν αρχισαν να αραιωνουν μεχρι το 2001-2002 περιπου τα ειχα σωσει (28 ετων).μετα αρχισαν και μου πεφταν.εκανα της εμφυτευσης και εχω παρα πολυ καλο αποτελεσμα.καραφλο δεν μπορει να με πει κανεις.το μουδιασμα το εχω και εγω.ατο που λες σα να μου αφησε κατι η ανισθησια.και εμενα μετα απο 1,5-2 χρονια μου μειωθηκε.αλλα δεν με νοιαζει δεν με ενοχλει.παντος δεν το μετανιωσα που εκανα αμφυτευσεις.ισως κανω και μια τριτη για να πετχω το τελειο αποτελεσμα.αν και δεν πολυ χρειαζεται.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εγω ειχα πολυ κακη κληρονομικοτητα.αρχισαν να βαζω Regaine απο τα 22 μου το 1996 οταν αρχισαν να αραιωνουν μεχρι το 2001-2002 περιπου τα ειχα σωσει (28 ετων).μετα αρχισαν και μου πεφταν.εκανα της εμφυτευσης και εχω παρα πολυ καλο αποτελεσμα.καραφλο δεν μπορει να με πει κανεις.το μουδιασμα το εχω και εγω.ατο που λες σα να μου αφησε κατι η ανισθησια.και εμενα μετα απο 1,5-2 χρονια μου μειωθηκε.αλλα δεν με νοιαζει δεν με ενοχλει.παντος δεν το μετανιωσα που εκανα αμφυτευσεις.ισως κανω και μια τριτη για να πετχω το τελειο αποτελεσμα.αν και δεν πολυ χρειαζεται.
Xαίρομαι ρε φίλε που δεν έγινε μόνον σε εμένα.Εννοω ότι δεν είναι κάτι σημαντικό!Τα πρωτα χρόνια το αισθανόμουν το μούδιασμα.και με έπιανε λίγο φαγόυρα αλλά με τον καιρό έχει φύγει σχεδόν τελέιως.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Tα δικά μου μαλλια αυτην την στιγμή είναι ακριβως όπως του Κανάκη σε μήκος σε άνοιγμα κροτάφου όλοιδιο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Xαίρομαι ρε φίλε που δεν έγινε μόνον σε εμένα.Εννοω ότι δεν είναι κάτι σημαντικό!Τα πρωτα χρόνια το αισθανόμουν το μούδιασμα.και με έπιανε λίγο φαγόυρα αλλά με τον καιρό έχει φύγει σχεδόν τελέιως.
εγω δεν ειχα φαγουρα απλως με ενοχλουσε οταν ακουμπαγα σε σκληρο μαξηλαρι.τωρα σχεδον καθολου.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
δεν τις χανω πια Σταυρο!ισως λογω ανωμαλιας με μερικες δεν τα βρισκω.αλλα τωρα εχω πειρα και αμα δω καμια πολυ παρθενοπη που καταλαβαινω μιλοντας μαζι της οτι για αυτην ακομα και το τσιμπουκι ειναι ανωμαλια δεν παω μαζι της!παντος ειδα ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ απο πριν.τωρα εχω τρομερες επυτηχιες![size=14pt]2 πραγματα με ανεβασανε [/size] 1.η εμφυτευσεις μαλλιων και 2.που αδυνατισα 20 και κιλα απο 93 πηγα 72 (υψος 171-173).

Αυτός ο λόγος της επιτυχίας κατά 1ον

Αν το φύσαγες τρελά με σούπερ αμάξια, κότερα, Μυκόνους και ψιλοψευδοχλίδα πάλι ανεβασμένος θα ένιωθες και πάλι επιτυχία θα είχες και χωρίς μαλιά.

Εγώ το σοκ το έπαθα στα 20 μου όταν άρχισαν να φαίνονται. Το χώνεψα σιγά σιγά δεν το σκέφτομαι για μαλιά. Προτιμώ να φτιάξω μάτια.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
καλημερα τρικ..
σε ολα μεσα εισαι.......... ;) ;)

Εχω αποδεχθεί την καράφλα μου, ειμαι ομορφαντρας πως να το κανουμε.
Οι τρίχες από το κεφάλι μου εχουν μετακομήσει στο θεικό κορμί μου.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εχω αποδεχθεί την καράφλα μου, ειμαι ομορφαντρας πως να το κανουμε.
Οι τρίχες από το κεφάλι μου εχουν μετακομήσει στο θεικό κορμί μου.

A,XA,XA,x,a,xα,Αχα,χα,χΑ,χα,χχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πως λένε ότι κάτι είναι πολύ αρνητικό? ... :think:

να είναι κάποιος άσχημος, φτωχός και τι άλλο? ... :idiot:

andreas(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ας σοβαρευτουμε...οι μεταμοσχευσεις πλεον ειναι σε πολυ καλο επιπεδο...αλλα οπως σε ολους τους τομεις ετσι και σε αυτον θελει καλο μα πολυ καλο ψαξιμο...αμφισβητω οσους εχουν κανει στην ελλαδα περι αποτελεσματος η ειναι ασχετοι η τουλαχιστον αφελης και παραμυθιασμενοι...εχω κανει και στις 2 μεγαλες στην ελλαδα και εχω καταστραφει.η επομενη θα ειναι σιγουρα εξω και μακρια απο εδω σε επαγγελματιες του ειδους και οχι σε μπακαληδες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom