Νέα

Μεταμόσχευση μαλλιών !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αρισταρχε οταν εκανες την εγχειρηση στην DHI δλδ δν εμεινες ικανοποιημενος?Και επιπλεον στην πρωτη επεμβαση καλυψες τουσ κροταφους μονο?
σε ρωταω γιατι και εγω ενδιαφερομαι για μεταμοσχευση!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εολι θελουν ενα καβριο το χουν ονιρο ζοισ,εγο το χο φισικο γιατι να το αλαξο????

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Παιδια ας σοβαρευτουμε...οι μεταμοσχευσεις πλεον ειναι σε πολυ καλο επιπεδο...αλλα οπως σε ολους τους τομεις ετσι και σε αυτον θελει καλο μα πολυ καλο ψαξιμο...αμφισβητω οσους εχουν κανει στην ελλαδα περι αποτελεσματος η ειναι ασχετοι η τουλαχιστον αφελης και παραμυθιασμενοι...εχω κανει και στις 2 μεγαλες στην ελλαδα και εχω καταστραφει.η επομενη θα ειναι σιγουρα εξω και μακρια απο εδω σε επαγγελματιες του ειδους και οχι σε μπακαληδες....

Δεν φανταζομαι να αναφερεσαι στον συναγωνιστη bakalhs.....

:grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Παντως για να μιλησουμε και σοβαρα, εγω απο τα 27 εχω χασει μεγαλο μερος των μαλιων μου.

Το εχω αποδεχτει και μιας δεν εχω καποιο αλλη φυσική  "ατελεια" (παχος, υψος κ.ο.κ)- ευτυχως- δεν με εχει απασχολησει το ολο θεμα.

Βεβαια ολα ειναι θεμα ψυχολογιας, και εαν καποιος νομιζει οτι με την μεταμοσχευση θα νοιωσει καλυτερα, τοτε καλα θα κανει να προχωρησει.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
χωρις να ειμαι ειδικος,σας λεω κατι που εκανε ενας φιλος.μπορει να ειναι και μαλακια δεν ξερω.αυτος ειχε τριχοπτωση παρα πολυ.και αφου δοκιμασε τα παντα,βρηκε την ακρη με ενα λαδι απο αμυγδαλα το οποιο αλοιφε στα μαλια του μιση ωρα πριν κανει μπανιο,και απο οτι μου ειπε σταματησε η τριχοπτωση.

andreas(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μπακαληδες εννοω τα τυπακια στην ελλαδα που το παιζουν ειδικοι χειρουργοι και γνωστες του θεματος που στην ουσια ειναι κλεφτες και ασχετοι...ασ ερθει ενας στην ελλαδα που εχει κανει μεταμοσχευση να μου δειξει την ουλη του πισω....σιγουρα θα ειναι σφαγμενος οπως και εγω.και το θεμα ειναι πως για να κανεις αλλο χειρουργειο ειναι πολυ δυσκολο αν σου εχουν κανει κακη δουλεια οι προηγουμενοι γιατι η δοτρια περιοχη πισω ειναι κατεστραμενη φιλοι μου...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
μπακαληδες εννοω τα τυπακια στην ελλαδα που το παιζουν ειδικοι χειρουργοι και γνωστες του θεματος που στην ουσια ειναι κλεφτες και ασχετοι...ασ ερθει ενας στην ελλαδα που εχει κανει μεταμοσχευση να μου δειξει την ουλη του πισω....σιγουρα θα ειναι σφαγμενος οπως και εγω.και το θεμα ειναι πως για να κανεις αλλο χειρουργειο ειναι πολυ δυσκολο αν σου εχουν κανει κακη δουλεια οι προηγουμενοι γιατι η δοτρια περιοχη πισω ειναι κατεστραμενη φιλοι μου...

Ειχα καταλαβει τι εννουσες.

Aπλα θελησα να δωσω μια δοση χιουμορ στο ολο θεμα, μιας και θυμηθηκα τον συναγωνιστη  bakalhs

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ρε παιδιά έλεος με τρίχες θα ασχολούμαστε τώρα.

Αφήστε την καράφλα ελεύθερη στο κάτω κάτω δεν στοιχίζει και πολλά, που να τρέχουμε για σαμπουαν και κουρείς

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σε αυτο εχεις δικιο.μακαρι να μποροσα να παω εξωτερικο.οντως στο πισω μερος σε σφαζουν.ειδεικα την πρωτη φορα που η γιατρος ηταν απο τη Ρουμανια παντρεμενη με Ελληνα με τραιλανε στον πονο.τη δευτερη φορα ο γιατρος ενας Ελληνας ασπρομαλης ηταν πολυ καλητερος.παντος ειδα μεγαλη διαφορα απο το 2005 που εκανα την πρωτη επεμβαση με το 2007 που εκανα τη δευτερη.πρεπει να  μαθανε να αποκτησαν καποια πειρα.παντος εγω ειχα καλο αποτελεσμα.ατομα οπως εσυ που εχουν ασχολιθει με το αντικειμενο μου λενε οτι ημουνα τυχερος.θυμαμαι που μου ειχες πει:για φαντασου να ειχες παει εξωτερικο τι αποτελεσμα θα ειχες?και εγω πιστευω οτι ειναι ετσι.μακαρι να μπορουσα να παω Η.Π.Α να κανω επεμβαση.οπωσδηποτε θα ηταν πολυ καλητερο το αποτελεσμα.παντος εχω δει ατομα που καναν στο Laser Line και στο DHI και το αποτελεσμα ηταν φριχτο τους βαλανε μια τουφα μαλια που φενονται αφυσικα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτός ο λόγος της επιτυχίας κατά 1ον

Αν το φύσαγες τρελά με σούπερ αμάξια, κότερα, Μυκόνους και ψιλοψευδοχλίδα πάλι ανεβασμένος θα ένιωθες και πάλι επιτυχία θα είχες και χωρίς μαλιά.

Εγώ το σοκ το έπαθα στα 20 μου όταν άρχισαν να φαίνονται. Το χώνεψα σιγά σιγά δεν το σκέφτομαι για μαλιά. Προτιμώ να φτιάξω μάτια.
οσα αμαξια και να εχεις οσα κοτερα και να εχεις αν εισαι καραφλας κατευθειαν εισαι -1 απο εναν με μαλλι.ναι μεν θα εχεις γκομενες αλλα θα ειναι μαζι σου μονο για τα λεφτα.εγω ειδα τρομερη διαφορα.ποτε δεν το μετανιωσα που εκανα της μεταμοσχευσεις μαλλιων.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αντρεα πες μου τη γνωμη σου για Λιφτινγκ?πιστευω οτι στο εξωτερικο θα ειναι πολυ καλητερο το αποτελεσμα.οταν θα γινω 48-50 ετων μαλλον θα παω εξωτερικο για Λιφτινγκ.και οχι Ελλαδα.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Kουμουνιστης και πούστης, δλδ όπως και εγώ
Καλά πο@@στης αλλά κουμουνιστης?

αρισταρχε οταν εκανες την εγχειρηση στην DHI δλδ δν εμεινες ικανοποιημενος?Και επιπλεον στην πρωτη επεμβαση καλυψες τουσ κροταφους μονο?
σε ρωταω γιατι και εγω ενδιαφερομαι για μεταμοσχευση!
Ναι μόνο τους κροτάφους δίοτι δεν έιχα αλλόυ πρόβλημα.Πάντως εγω απο την Bergman βγήκα με πολλά μαλλία και τώρα που έχουν φύγει τα αλλά τα "κολλήμενα"(έτσι τα λέω εγω) με καλύπτουν μια χαρα.

οσα αμαξια και να εχεις οσα κοτερα και να εχεις αν εισαι καραφλας κατευθειαν εισαι -1 απο εναν με μαλλι.ναι μεν θα εχεις γκομενες αλλα θα ειναι μαζι σου μονο για τα λεφτα.εγω ειδα τρομερη διαφορα.ποτε δεν το μετανιωσα που εκανα της μεταμοσχευσεις μαλλιων.
Αγαπητέ Δημήτρη εδώ θα διαφωνήσω προτιμόυσα να έιχα όλη αυτην την χλιδή παρά να είχα μαλλία.εξάλλου ανέκαθεν οι γκόμενες έρχονται για τα λέφτα και το πουλί(το δέυτερο το έχω το πρώτο το φτίαχνω)Εγω τα μαλλία τα έβαλα κυρίως για μένα για την ψυχολογία μου για να είμαι άνετος μέσα στον κόσμο να μην αισθάνομαι αδιάκριτα βλέμματα,να έιμαι cool κύριως εγώ!!Και μετά έρχονται όλα τα άλλα γκόμενες και...και...και...

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Δηλαδη η DHI δεν εχει καλα αποτελεσματα? Και αν ειναι ετσι δεν θα εκλεινε τοσο μεγαλη εταιρια?

andreas(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου για λιφτινγκ δεν την εχω ψαξει αλλα θα σου πω το εξης....για ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ θες να κανεις ψαξτο πολυ καλα και οχι με την πρωτη και καλα ευκαιρια αλλα laser line clinics που κανουν τα παντα πχ..καλεστε τωρα με 800 ευρω οποιος παρει τα επομενα 30 λεπτα η στην DHI με και καλα πρωτοποριακες μεθοδους ψευτικες φωτογραφιες ...κλπ...τι τυποι ειναι αυτοι????μου θυμιζει λαικη αγορα...ελα παααρε πααρεε...και προσφορες του κοτσοβολου....ΞΥΠΝΗΣΤΕ...μιλαμε για ιατρικες επεμβασεις και οχι για 1 κιλο φετα...στους εν λογο κυριους αν πας θα σου πουν με καμαρι πως κανουν ολου του ειδους τις επεμβασεις...τα συμπερασματα δικα σου...μπες σε σοβαρους και γνωστους παγκμοσμιους γιατρους καθε ειδους και θα δεις πως ειδικευονται ΜΟΝΟ σε ενα πραγμα...η μεταμοσχευσεις μαλλιων η λιφτινγ η εγκαυματα η τοποθετηση μοσχευματων...και οχι ολα σε ενα....αυτο λεγεται σουπερ μαρκετ...ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom