dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
το lifting οταν ερθει η ωρα θα το κανω σιγουρα στο εξωτερικο γιατι ειναι πολυ πιο σοβαρη επεμβαση απο τα μαλλια.παντος για μενα δεν ειναι ευκολο να παω Η.Π.Α ή Κανναδα για αυτο και αναγκαστηκα και πηγαστην Ελλαδα για μεταμοσχευση μαλλιων.σκεψου τι ταλαιπωρα θα ηταν απο Ρωσσια Ελλαδα και απο 'κει Η.ΗΠ.Α και χειρουρημενος πισω Ελλαδα!παντος οπως ηξερα οτι την εμφυτευση δεν την γλυτωνω και οτι τα μαλλια μου θαμου πεσουν ετσι ξερω οτι σε 13-15 χρονια το Λιφτινγκ δεν θα το γλυτωσω!φιλε μου για λιφτινγκ δεν την εχω ψαξει αλλα θα σου πω το εξης....για ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ θες να κανεις ψαξτο πολυ καλα και οχι με την πρωτη και καλα ευκαιρια αλλα laser line clinics που κανουν τα παντα πχ..καλεστε τωρα με 800 ευρω οποιος παρει τα επομενα 30 λεπτα η στην DHI με και καλα πρωτοποριακες μεθοδους ψευτικες φωτογραφιες ...κλπ...τι τυποι ειναι αυτοι????μου θυμιζει λαικη αγορα...ελα παααρε πααρεε...και προσφορες του κοτσοβολου....ΞΥΠΝΗΣΤΕ...μιλαμε για ιατρικες επεμβασεις και οχι για 1 κιλο φετα...στους εν λογο κυριους αν πας θα σου πουν με καμαρι πως κανουν ολου του ειδους τις επεμβασεις...τα συμπερασματα δικα σου...μπες σε σοβαρους και γνωστους παγκμοσμιους γιατρους καθε ειδους και θα δεις πως ειδικευονται ΜΟΝΟ σε ενα πραγμα...η μεταμοσχευσεις μαλλιων η λιφτινγ η εγκαυματα η τοποθετηση μοσχευματων...και οχι ολα σε ενα....αυτο λεγεται σουπερ μαρκετ...ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ