Νέα

Μεταμόσχευση μαλλιών !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φιλε μου για λιφτινγκ δεν την εχω ψαξει αλλα θα σου πω το εξης....για ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ θες να κανεις ψαξτο πολυ καλα και οχι με την πρωτη και καλα ευκαιρια αλλα laser line clinics που κανουν τα παντα πχ..καλεστε τωρα με 800 ευρω οποιος παρει τα επομενα 30 λεπτα η στην DHI με και καλα πρωτοποριακες μεθοδους ψευτικες φωτογραφιες ...κλπ...τι τυποι ειναι αυτοι????μου θυμιζει λαικη αγορα...ελα παααρε πααρεε...και προσφορες του κοτσοβολου....ΞΥΠΝΗΣΤΕ...μιλαμε για ιατρικες επεμβασεις και οχι για 1 κιλο φετα...στους εν λογο κυριους αν πας θα σου πουν με καμαρι πως κανουν ολου του ειδους τις επεμβασεις...τα συμπερασματα δικα σου...μπες σε σοβαρους και γνωστους παγκμοσμιους γιατρους καθε ειδους και θα δεις πως ειδικευονται ΜΟΝΟ σε ενα πραγμα...η μεταμοσχευσεις μαλλιων η λιφτινγ η εγκαυματα η τοποθετηση μοσχευματων...και οχι ολα σε ενα....αυτο λεγεται σουπερ μαρκετ...ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ
το lifting οταν ερθει η ωρα θα το κανω σιγουρα στο εξωτερικο γιατι ειναι πολυ πιο σοβαρη επεμβαση απο τα μαλλια.παντος για μενα δεν ειναι ευκολο να παω Η.Π.Α ή Κανναδα για αυτο και αναγκαστηκα και πηγαστην Ελλαδα για μεταμοσχευση μαλλιων.σκεψου τι ταλαιπωρα θα ηταν απο Ρωσσια Ελλαδα και απο 'κει Η.ΗΠ.Α και χειρουρημενος πισω Ελλαδα!παντος οπως ηξερα οτι την εμφυτευση δεν την γλυτωνω και οτι τα μαλλια μου θαμου πεσουν ετσι ξερω οτι σε 13-15 χρονια το Λιφτινγκ δεν θα το γλυτωσω!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι μόνο τους κροτάφους δίοτι δεν έιχα αλλόυ πρόβλημα.Πάντως εγω απο την Bergman βγήκα με πολλά μαλλία και τώρα που έχουν φύγει τα αλλά τα "κολλήμενα"(έτσι τα λέω εγω) με καλύπτουν μια χαρα.σουξαναεστηλα της φωτο που ειχα.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!μιλαμε οτι ολα αυτα τα μαλλια που βλεπεις ειναι μεταμοσχευμενα.μακαρι να ειχα μονο στους κροταφους προβλημα.εχω πολυ κακη κληρονομικοτητα.αν σκεφτεις οτι αομα και γιαγιαδες καραφλες εχω!

Αγαπητέ Δημήτρη εδώ θα διαφωνήσω προτιμόυσα να έιχα όλη αυτην την χλιδή παρά να είχα μαλλία.εξάλλου ανέκαθεν οι γκόμενες έρχονται για τα λέφτα και το πουλί(το δέυτερο το έχω το πρώτο το φτίαχνω)Εγω τα μαλλία τα έβαλα κυρίως για μένα για την ψυχολογία μου για να είμαι άνετος μέσα στον κόσμο να μην αισθάνομαι αδιάκριτα βλέμματα,να έιμαι cool κύριως εγώ!!Και μετά έρχονται όλα τα άλλα γκόμενες και...και...και...
μην το λες.δεν μπορεις να καταλαβεις τι διαφορα ειδα με την εμφυτευση στο καμακι.---κατα τη γνωμη μου τι να τα κανεις τα μαλλια,τα λεφτα και τα κοτερα αν μενεις στην Ελλαδα :2funny:οτ και να 'χεις με μια γυναικα θα ΄σαι και θα στο παιζει οτι ειναι καποια :headbang:αλλα αν δε μενεις Ελαδα πρεπει να εχεις μαλλια :)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ρε φαρκέλι σέβομαι τα αστέρια σου αριστερά...Πλάκα σε κάνω αλλά ψάρωσες

Το κατάλαβα Αρίσταρχε ... :sunglasses:

...μια από τα ίδια και εγώ (με όλο τον σεβασμό, άσχετα από αστέρια και πράσινα φεγγάρια)

να είσαι πάντα καλά  :rockon:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Δε βαριέσαι το κάτω κεφάλι να είναι ντούρο και μαλιαρό!
Για τα μαλιά της πάνω κεφαλής κανένα πρόβλημα αν και σε εμένα κρατάνε.
Για φανταστείτε να είσαι τραβέλι 35 ετών και να έχεις φαλάκρα???  :grin:
Σκέτη πίκρα!!  :headbang:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Βολεύει για τις περούκες!  :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Το ξεκίνημα μιας φαλάκρας...(ίσως?)

http://[URL unfurl="true"]www.e-tipos.com/content/staticfiles/multimedia/2009/02/17/whatsinamansmind%20174.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Το ξεκίνημα μιας φαλάκρας...(ίσως?)

http://[URL unfurl="true"]www.e-tipos.com/content/staticfiles/multimedia/2009/02/17/whatsinamansmind%20174.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]Θα ηταν ωραια με τετοια φαλακρα    καλημερα

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οσα αμαξια και να εχεις οσα κοτερα και να εχεις αν εισαι καραφλας κατευθειαν εισαι -1 απο εναν με μαλλι.ναι μεν θα εχεις γκομενες αλλα θα ειναι μαζι σου μονο για τα λεφτα.εγω ειδα τρομερη διαφορα.ποτε δεν το μετανιωσα που εκανα της μεταμοσχευσεις μαλλιων.

για δες και τον Αλβερτο του πριγκηπατου.

Fon_Karagian

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ζήτω η ράφλες..!!
Παιδιά η καράφλα είναι της μόδας, πάρτε το χαμπάρι..

Συνημμένα

• zouga_jpg.jpg
    zouga_jpg.jpg
    33 KB · Εμφανίσεις: 31

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ζήτω η ράφλες..!!
Παιδιά η καράφλα είναι της μόδας, πάρτε το χαμπάρι..

Σ-Ω-Σ-Τ-Ο-ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ με πολλά ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Η δικιά μου καράφλα ειναι ποιό ομορφη από του Ζουγανέλη που με την κιθάρα του έργαψε των ΥΜΝΟ ΜΑΣ "Ασε πιά τον μακρυμάλλη για χατηρι καραφλού"

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τα χορταρια φυτρωνουν εκει που εχει κοπρια απο κατω.-

Fon_Karagian

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Σ-Ω-Σ-Τ-Ο-ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ με πολλά ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Η δικιά μου καράφλα ειναι ποιό ομορφη από του Ζουγανέλη που με την κιθάρα του έργαψε των ΥΜΝΟ ΜΑΣ "Ασε πιά τον μακρυμάλλη για χατηρι καραφλού"

Για να μη σου πω οτι πλέον σήμερα η μαλλιάδες κοιτάνε με ζήλια και φθόνο τους ξαστεροκέφαλους..!!  :grin: ;)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Παντως απ'ολες τις σελιδες που εχω διαβασει για το θεμα ειναι ενθαρρυντικο που λενε οσοι εχουν κανει οτι τουλαχιστον "λειτουργει" η μεταμοσχευση. Ειχα πολλες αμφιβολιες για αυτο και ας μην χρειαζομαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom