marc_dutroux13
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ελεγα οτι με γραψατε και κοιταζα τα προηγουμενα ποστ σορρυ...θα ελεγα στο 3 που κοιταζα τις φωτο που εβαλες πανω φιλε
γι αυτό φόραγε καθίκια στο κεφάλι του...H πιο εντυπωσιακή μεταμόσχευση που έχω δει είναι του ραπερ ΝΙVO. Είχε πολύ λίγα μαλλιά, και στο γάμο του ήταν γεμάτο το κεφάλι! Αυτός έκανε στη Bergmann νομίζω.Aλλά αν έχεις χάσει πάνω πολλά μαλλιά, όπως σου 'παν και τ'άλλα παιδιά, θα χρειαστούν 2-3 μεταμοσχεύσεις.
Ο πιο ειδεικος σε αυτο το θεμα ειναι ο andreas γραψτου Π.Μ. αν θες να σου δωσει πληροφωριες.Κ'εγω εκανα 2 εμφυτευσεις.Ολες μου της εμπειριες της εχω γραψει στο Thread διαβασε το απ'την αρχη.Ελπιζω να παρεις μια εικονα απο το πως γινεται η δουλεια.Βεβαια εγω της εκανα πριν μερικα χρονια τωρα και η τεχνολογια εχει αλλαξει και οι τιμες πιθανοταταΚαλησπέρα είμαι σχετικά καινούργιος εδώ..Σκέφτομαι εδώ και καιρό να κάνω μεταμόσχευση-εμφύτευση μαλλιών και θα ήθελα την γνώμη σας.Σοβαρά εχει κάνει κανείς σας, ξέρετε τιμές??Αποτελέσματα και τα σχετικά...Είδα έκανε και ο Κανάκης και μου φάνηκε καλό το αποτέλεσμα...Όποιος έχει σοβαρά να πεί καμιά γνώμη...Δεν έχω γνωστό κανένα πλαστικό χειρούργο και φοβάμαι μήπως είναι χάσιμο χρόνου-χρημάτων
Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να μην γίνει κώλος και αυτό το θέμα.....
ε η κλιμακα 3 δεν ειναι κ κατι τρομερο.Το καλο ειναι οσο μικροτερη κλιμακα εισαι,τοσο λιγοτερα μοσχευματα θα χρειαστεις...αλλα σε καθε περιπτωση,λουσου,βγαλε φωτο το κεφαλι σου με βρεγμενα μαλλια κ στειλε την φωτο στην κλινικη που σε ενδιαφερει για να σου πουν ποσο μοσχευματα θα χρειαστεις,τι μεθοδο θα χρησιμοποιησεις (fue-strip),κοστος, κτλ,κτλ..εδω στο φορουμ οτι κ να σου πει ο καθενας δεν εχει τοσο σημασια...γιατι το προβλημα στο καθενα ειναι διαφορετικο...π.χ.αλλος θελει να γεμισει κροταφους μονο,αλλος θελει να γεμισει το crown (η κορυφη πισω-πισω),αλλος κανει επεμβαση strip,αλλος fue,αλλος κανει ναι μεν επεμβαση αλλα με λιγοτερη πυκνοτητα,αλλος θελει να ειναι τουμπανο στο μαλλι κτλ,κτλ...ελεγα οτι με γραψατε και κοιταζα τα προηγουμενα ποστ σορρυ...θα ελεγα στο 3 που κοιταζα τις φωτο που εβαλες πανω φιλε
εαν εισαι σκατοφατσα δεν πα να βαλεις αφανα...
παλι σκατοφατσα θα εισαι
θα πεταξεις ενα καρο χιλιαδες ευρω
εαν εισαι ωραιος απλα ξυρισε το κεφαλι σου
o bruce willis πχ ειναι ασχημος αντρας? μην τρελαθουμε τωρα
και οσο για τον nivo που ειπε ο αλλος ειτε εχει μαλλι ειτε δεν εχει το ιδιο ειναι
ποντικοφατσα-ποντικομαμη
εαν νομιζετε οτι οι γυναικες θελουν τριχες και μπλα μπλα για να γαμηθουν θα το ξεπερασετε μολις πατησετε τα 27-28
καλα αν εισαι σκατοφατσα,θα γινεις σκατοφατσα με αφανα,,,,
το ξυρισμα δεν διορθωνει το υπαρχον προβλημα,απλα βελτιωνει την εξωτερικη εικονα...καλα αν εισαι κουκλος κ παιδαρας,ειτε εχεις μια τριχα,ειτε τουμπανο,θα γαμας ετσι κ αλλιως... (αρκει να εχεις κ μπλα,μπλα στα γκομενακια)
εμενα μου λες... ;) ;)παραδειγμα εφερα...κοιτα την ηλικια μου στο προφιλ για να καταλαβεις... ;)εαν νομιζετε οτι οι γυναικες θελουν τριχες και μπλα μπλα για να γαμηθουν θα το ξεπερασετε μολις πατησετε τα 27-28
οι γυναικες για να γαμηθουν θελουν αλλα πραματα φιλε
και μιλαω για γυναικες
οχι για κοριτσακια
συνομιλικοιεμενα μου λες... ;) ;)παραδειγμα εφερα...κοιτα την ηλικια μου στο προφιλ για να καταλαβεις... ;)
συνομιλικοι
πουρεψαμε λες?
ε οχι ρε...μη λες τετοια...μαλλι βαμβακι,ψωλη φαρμακι...πουρεψαμε λες?
oχι και μαλλι βαμβακι στα 33....ε οχι ρε...μη λες τετοια...μαλλι βαμβακι,ψωλη φαρμακι...
τροπος του λεγειν...oχι και μαλλι βαμβακι στα 33....
μετα τα 37-38 αυτα
τι να πει κανείς για τον αντρα νεοέλληνα....
θέλει το μουνί άτριχο αλλα την κεφάλα γιομάτη τρίχες.
αλλιώς δε μπορεί να γαμήσει.....
τώρα βέβαια που θα τον γαμάνε τριχωτές γερμανικές ψωλές θ αρχίσει τα σκόντα παντού.