You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεταμόσχευση μαλλιών !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα deus
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 508
- Εμφανίσεις 91K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gousgoun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 25
- Like
- 939
- Πόντοι
- 6.765
μαγκεσ προσοχη σε αυτα τα σκευασματα.... εχο και εγω παρομιο προβλημα καποια στιγμη μου εγραψε η δερματολογοσ το βοταφεξ το οποιο ψαχνοντασ σε διαφορα φορουμ διαβασα απο διαφορουσ οτι μετα απο 1 -2 μηνεσ χρησησ το καβλη δεν εκανε κουκου....αφου σταματαγεσ ολα οκ.... φυσικα μια φορα το δοκιμασα και το πεταξα....
καλυτερα καραφλοσ με συκομενο παπαρι παρα μαλιασ με πεσμενω καβλι...
παντοσ ελπιζω να βρεθει λυση συντομα γτ οπωσ και να εχει το μαλι δεινει αυτοπεπιθηση....
καλυτερα καραφλοσ με συκομενο παπαρι παρα μαλιασ με πεσμενω καβλι...
παντοσ ελπιζω να βρεθει λυση συντομα γτ οπωσ και να εχει το μαλι δεινει αυτοπεπιθηση....
poutaniaris_anhr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 861
- Πόντοι
- 311
οχι ενταξει δε μιλαω για θεραπεια.
κανενα μπαλωματακι ψαχνω για οταν θα βγω με κανα πιπινομουνακι να μη φαινεται η κουρουπα......
για εμφυτευση δεν το συζητω...ειμαι καθετα αντιθετος...δε θα κανω το κεφαλι μου σουρωτηρι....δε γαμ.εται θα πολεμησω με το καραφλο μου οπλο κ οτι κατσει
κανενα μπαλωματακι ψαχνω για οταν θα βγω με κανα πιπινομουνακι να μη φαινεται η κουρουπα......
για εμφυτευση δεν το συζητω...ειμαι καθετα αντιθετος...δε θα κανω το κεφαλι μου σουρωτηρι....δε γαμ.εται θα πολεμησω με το καραφλο μου οπλο κ οτι κατσει
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Τύπε αν δεν είσαι ήδη φαλακρός από ότι ξέρω ένα είναι το αποτελεσματικό φάρμακο για να μην σου πέφτουν και λέγεται finasteride. Αλλά έχει πολλές παρενέργειες, μπορεί και να σε κάνει λούλη, λελέ και όλα τα συνώνυμα και να ορέγεσαι ψωλές Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που θα σου βγάλει μαλλιά, αλλίως δεν θα υπήρχε κανένας φαλακρός!
Ωστόσο μην αγχώνεσαι ρε έχω φιλαράκια φαλάκρες που έχουν πέραση στις γυναίκες! Η φαλάκρα είναι γοητεία ρε, όπως και το γκρίζο μαλλί!
Ωστόσο μην αγχώνεσαι ρε έχω φιλαράκια φαλάκρες που έχουν πέραση στις γυναίκες! Η φαλάκρα είναι γοητεία ρε, όπως και το γκρίζο μαλλί!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι ρε τυπε?για εμφυτευση δεν το συζητω...ειμαι καθετα αντιθετος...δε θα κανω το κεφαλι μου σουρωτηρι....δε γαμ.εται θα πολεμησω με το καραφλο μου οπλο κ οτι κατσει
δες φωτο πριν και μετα του δημητρακη και θα δεις οτι κανεις λαθος
κανουν πολυ καλη δουλεια
Παιδες αν και ψιλονεος υποφερω απο τριχοπτωση και η καραφλιτσα ειναι γεγονος πια.
ειδα στην τιβι και το εψαξα και στο νετ για ενα προιον πουθ το λενε toppic το οποιο δηθεν ριχνεις στο μαλλι και φουντωνουν οι τριχες με ομολογουμενως θεαματικα αποτελεσματα. Λεει ειναι 1005 φυσικο, χωρις χημικα και δεν το ξεπλενει ιη βροχη, ουτε αφηνει λεκεδες σε ρουχα μαξιλαρια κλπ
Το γνωριζει κανεις, το εχει δοκιμασει;
διοτι μου εχει μπει ο διαολος να το δοκιμασω, αν κ ποτε εως τωρα δεν εχω δοκιμασει τιποτα παρομοιο.
καθε αποψη δεκτη, αλλα θα προτιμουσα να μιλησουν ανθρωποι που γνωριζουν σχετικα ή που εχουν παρομοιο προβλημα και ψαχνονται, και να μην το ριξουμε στην παπαρολογια περι του ποιος εχει το πιο μεγαλο τσουτσουνι.
Στωωωω...
ξυρισε το αδερφε οι φαλακρες εχουν περαση
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
και τον Καβαλιερε ξεχασεςγιατι ρε τυπε?
κανουν πολυ καλη δουλεια
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εκει μιλαμε για αλλο επιπεδο τυπεκαι τον Καβαλιερε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
στις χρυσαυγιτισσες τυπε?ξυρισε το αδερφε οι φαλακρες εχουν περαση
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
μπορεις να χωσεις και το κεφαλι σου στο μουνι της αλλης ολοκληρο,καπου τα ειχα δει παλιαστις χρυσαυγιτισσες τυπε?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι αν εχεις μαλλια δεν μπορεις να το κανεις αυτο τυπε?μπορεις να χωσεις και το κεφαλι σου στο μουνι της αλλης ολοκληρο,καπου τα ειχα δει παλια
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
γιατι ρε τυπε?
κανουν πολυ καλη δουλεια
σαν κουκλας του το εκαναν το κεφαλι
τι καλη δουλεια
ΤΖΟΟΟΝ1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ναι ρε φιλε,καλα σου λεει...και γω καθε βδομαδα...ολα με τη μηχανη τα παιρνω...ξυρισε το αδερφε οι φαλακρες εχουν περαση
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
η αποψη μο ειναι η εξης
βγαλε αρχικα απο το μυαλο σου οτι τριχες = γυναικες..δες ποσοι με μαλλια ειναι αγαμητοι χρονια..
στην συνεχεια ξυρισε το κεφαλι σου..
δεν ξερω πως εισαι φυσιογνωμικα, αλλα ο ωραιος αντρας ειτε με μαλλια ειτε βεγγος ειναι ωραιος..
ο ασχημος αντρας ειτε βαλει μαλλια ειτε δεν βαλει παλι ασχημος ειναι..δεν αλλαζει τιποτα..
εχω φιλους βεγγους που εχουν παντρευτει πανεμορφες γυναικες..μουναρες..μετα απο μια ηλικια στον αντρα (25-27) παυουν να εχουν σημασια οι τριχες και μπαινουμε σε ουσιαστικα πραγματα..και οι γυναικες κοιταζουν αλλα πραγματα..
τωρα εαν εισαι 18,19,20 και εισαι βεγγος ειναι προβλημα γιατι τα κοριτσακια 18-20 θελουν μαρτακηδες, αλλα και παλι δεν ειναι κανονας αυτο
βγαλε αρχικα απο το μυαλο σου οτι τριχες = γυναικες..δες ποσοι με μαλλια ειναι αγαμητοι χρονια..
στην συνεχεια ξυρισε το κεφαλι σου..
δεν ξερω πως εισαι φυσιογνωμικα, αλλα ο ωραιος αντρας ειτε με μαλλια ειτε βεγγος ειναι ωραιος..
ο ασχημος αντρας ειτε βαλει μαλλια ειτε δεν βαλει παλι ασχημος ειναι..δεν αλλαζει τιποτα..
εχω φιλους βεγγους που εχουν παντρευτει πανεμορφες γυναικες..μουναρες..μετα απο μια ηλικια στον αντρα (25-27) παυουν να εχουν σημασια οι τριχες και μπαινουμε σε ουσιαστικα πραγματα..και οι γυναικες κοιταζουν αλλα πραγματα..
τωρα εαν εισαι 18,19,20 και εισαι βεγγος ειναι προβλημα γιατι τα κοριτσακια 18-20 θελουν μαρτακηδες, αλλα και παλι δεν ειναι κανονας αυτο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μηπως εισαι εμπαθης με τον δημητρακη?σαν κουκλας του το εκαναν το κεφαλι
τι καλη δουλεια
κοιτα εδω μια χαρα δουλεια φαινεται
Συνημμένα
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
τυπε μηπως εισαι εμπαθης με τον δημητρακη?
κοιτα εδω μια χαρα δουλεια φαινεται
ο δημητρακης ειναι αυτος με το πολυ μαλλι ξαπλωμενος;;
τοτε ναι εκαναν δουλεια καλη
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα σε ειπα εμπαθη τυπε :-ο δημητρακης ειναι αυτος με το πολυ μαλλι ξαπλωμενος;;
τοτε ναι εκαναν δουλεια καλη
κοιτα και αυτην την φωτο
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
+1Τύπε αν δεν είσαι ήδη φαλακρός από ότι ξέρω ένα είναι το αποτελεσματικό φάρμακο για να μην σου πέφτουν και λέγεται finasteride. Αλλά έχει πολλές παρενέργειες, μπορεί και να σε κάνει λούλη, λελέ και όλα τα συνώνυμα και να ορέγεσαι ψωλές Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που θα σου βγάλει μαλλιά, αλλίως δεν θα υπήρχε κανένας φαλακρός!
φιναστεριδη + μινοξιδυλι τοπικα κ γινεσαι μπομπ μαρλευ...με την φινα ομως, οπως λεει κ το παλικαρι, ενδεχεται να το πας το γραμμα στο τελος...αραιωνει κ το σπερμα....
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
καλα σε ειπα εμπαθη τυπε :-
κοιτα και αυτην την φωτο
Εδώ σαν κουρτίνα είναι!