Νέα

Μεταμόσχευση μαλλιών !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα deus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 508
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Stiff

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
...το Πριγκε'ι'ν παρτο οποσδηποτε.αν δεν βαριεσαι να βαζεις καθε μερα το Ριγκε'ι'ν τα μαλλια σου δεν θα σου πεσουν για 5-7 χρονια.αλλα στο τελος οτι και να κανεις αν εχεις κληρονομικοτητα θα σου πεσουν!οποτε μενει μονο η εμφυτευση σαν λυση!

Πολύ καλό φάρμακο να βάζεις κάθε μέρα μετά το λούσιμο.

view

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χρησιμοποιω ριγκέϊν εδω και 1 χρονο σε περιπου καθημερινη βαση, αλλά δεν ειδα ικανοποιητικα αποτελεσματα. Φουντωσαν ελαφρως στα σημεια που ειχα αραιωση και σε άλλα σημεια δεν φυτρωσε τιποτε..αλλά καμια σχεση οπως ηταν πριν αρχισει η τριχοπτωση. Θα αγορασω και για το πρί-γκέϊν μηπως και σωσω τιποτε  :headbang:
ευχαριστω  ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πολύ καλό φάρμακο να βάζεις κάθε μέρα μετά το λούσιμο.
Χρησιμοποιω ριγκέϊν εδω και 1 χρονο σε περιπου καθημερινη βαση, αλλά δεν ειδα ικανοποιητικα αποτελεσματα. Φουντωσαν ελαφρως στα σημεια που ειχα αραιωση και σε άλλα σημεια δεν φυτρωσε τιποτε..αλλά καμια σχεση οπως ηταν πριν αρχισει η τριχοπτωση. Θα αγορασω και για το πρί-γκέϊν μηπως και σωσω τιποτε  :headbang:
ευχαριστω  ;)
το φαρμακο εχει διαφορα απο ανθρωπο σε ανθρωπο.οπως το περιγραφεις ειναι σχετικα καλο αποτελεσμα του.ενυσχιει της ριζες.και αν υπαρχουν ζωντανες ριζες εκει που εχουν αραιωσει ή προσφατα σου εχουν πεσει τα μαλλια μπορει να βγαλεις και τριχες.εγω δεν ειδα να πυκνωνουνε τα μαλλια μου αλλα ειδα οτι μου σταματισε την τριχοπτωση.μεχρι τα 28-29 μου ειχα μαλλια.με τρομερα ασχημη κληρονομικοτητα.βεβαια μετα τα 29 αρχισαν και μου πεφτανε και ανγκαστικα και εκανα της εμφυτευσης.ευτυχως ημουνα τυχερος και πετυχαν.συνεχισε να το βαζεις το Ρεγκε'ι'ν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!αν το ξεχνας δεν κανεις τιποτα αδικος κωπος!

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Θα μεταφέρω εμπειρία από φίλο μου, όχι προσωπική. Πήγε σε γνωστή κλινική (Β.Κ.) και έκανε μεταμόσχευση.Για λίγες μέρες το κεφάλι ήταν τούμπανο.Αλλά μετά ξεπρήστηκε.Τα μαλλιά που θα δείτε θα πέσουν και θα βγούν μετά τα μόνιμα. Το οριστικό αποτέλεσμα θα το δείτε όμως μετά από τουλάχιστον 9 μήνες.Τότε ολοκληρώνεται η "διαδικασία". Μετά την επέμβαση σας συνιστούν να πηγαίνετε για θεραπείες κι έτσι ανεβαίνει τι κόστος.Δηλαδή μην ακούτε που διαφημίζουν π.χ με 500 Ευρώ (τυχαί οτο νούμερο) βάλτε μαλλιά.Γίατί μετά με τις θερεπείες πάει αρκετά πιο πάνω (περίπου 3-4 χιλ.)Ανάλογα με το πρόβλημα βέβαια.Τώρα, ο φίλος μου, μετά από 1 χρόνο έχει μεγάλη διαφορά από πριν, αλλά σκέφτεται και μια 2η για να ...στανιάρει! Αν έχετε μεγάλο πρόβλημα, μην περιμένετε να βγείτε σαν τον Γιοκαρίνη! Οκ,στο φινάλε από που θα πάρουν μαλλιά για νασας βάλουν? Τα παίρνουν από το πίσω μέρος της κεφαλής.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
σωστα τα γραφεις σαν γενικες πληροφωριες.απο προσωπικη εμπειρια θα πω οτι το αποτελεσμα ολοκληρονεται μετα απο 1 χρονο.ο φιλος σου οπωσδηποτε θα κανει και 2η επεμβαση.εγω σκεφτομαι την ανοιξη να κανω και μια τριτη για να πετυχω το τελειο αποτελεσμα.αφου στις 2 πρωτες ειχα μεγαλη επυτηχια.

captainXXX

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα μεταφέρω εμπειρία από φίλο μου, όχι προσωπική. Πήγε σε γνωστή κλινική (Β.Κ.)...Μετά την επέμβαση σας συνιστούν να πηγαίνετε για θεραπείες κι έτσι ανεβαίνει τι κόστος.Δηλαδή μην ακούτε που διαφημίζουν π.χ με 500 Ευρώ (τυχαί οτο νούμερο) βάλτε μαλλιά.Γίατί μετά με τις θερεπείες πάει αρκετά πιο πάνω (περίπου 3-4 χιλ.)....

Το έχουμε πει κι άλλες φορές ότι τα μεγάλα κέντρα που διαφημίζονται στην TV (LaserLineClinics, DHI, κλπ) χρησιμοποιούν διαφημιστικά κολπάκια για να σε βάλουν στο χώρο τους, για να σε κάνουν να περάσεις το κατώφλι τους και μετά...σου ρίχνουν στ' αυτιά. Κόλπα του στυλ:
1/50% έκπτωση αν τηλεφωνήσετε στα επόμενα 15 λεπτά, λες και αγοράζεις σερβιέτες και δεν πρόκειται για ιατρική πράξη (η διαφήμιση βέβαια κάπου, σε κάποιο κανάλι θα παίζει κάθε 15', και βέβαια αν πάρεις τηλέφωνο κανένας δε σε ρωτάει αν είδες τη διαφήμιση ή όχι, για όλους η τιμή είναι η ίδια, τη έχεις δει ή όχι). Αλήθεια, θα πήγαινε κανείς το παιδί του που έχει υψηλό πυρετό, σε έναν παιδίατρο ή τον πατέρα του που έχει την καρδιά του σε έναν καρδιολόγο ως μόνο κριτήριο ότι αυτός έχει εβδομάδα εκπτώσεων και χρεώνει 50% λιγότερο;
2/ με 20 € το μήνα μόνο, αλλά για πόσους μήνες δε σας λένε. Και όταν πάτε σας βγάζουν ένα καταναλωτικό δάνειο (όχι άλλο δάνειοοοοοο, όχι άλλο κάρβουνοοοοο). Αυτοί παίρνουν τα λεφτά άμεσα από την Τράπεζα κι εσείς δεν ξεμπερδεύετε ποτέ με την Τράπεζα.

Το θέμα είναι ότι αυτές οι Εταιρείες έχουν μεγάλο κοστολόγιο διαφημιστικής δαπάνης (TV,περιοδικά, αφίσες, ραφιόφωνο) το οποίο το πληρώνει ο ενδιαφερόμενος.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ;
Έχω ξαναπει: Λύση είναι να πάτε σε Πλαστικό Χειρουργό που ασχολείται με το θέμα.
    Υπάρχουν εξειδικευμένα Κέντρα που τα έχουν Πλαστικοί Χειρουργοί. Κέντρα μικρά, με προσωπική εξυπηρέτηση, που ο πλαστικός χειρουργός θα ενδιαφερθεί από το Α ως το Ω. Από την ενημέρωσή σας, τη μεταμόσχευση, έως και την πληρωμή. Και φυσικά επειδή έχουν λιγότερα λειτουργικά έξοδα και λιγότερη διαφήμιση έχουν και καλύτερες τιμές (προσοχή στη συνολική τιμή, γιατί στις μεγάλες εταιρείες "πετάνε" μια μικρή τιμή, στην αρχή, για δόλωμα, και μετά σε "φορτώνουν" με "έξτρα", "υποχρεωτικές" χρεώσεις και σου έρχεται διπλάσιο από το να στο κάνει ο Πλαστικός Χειρουργός.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το έχουμε πει κι άλλες φορές ότι τα μεγάλα κέντρα που διαφημίζονται στην TV (LaserLineClinics, DHI, κλπ) χρησιμοποιούν διαφημιστικά κολπάκια για να σε βάλουν στο χώρο τους, για να σε κάνουν να περάσεις το κατώφλι τους και μετά...σου ρίχνουν στ' αυτιά. Κόλπα του στυλ:
1/50% έκπτωση αν τηλεφωνήσετε στα επόμενα 15 λεπτά, λες και αγοράζεις σερβιέτες και δεν πρόκειται για ιατρική πράξη (η διαφήμιση βέβαια κάπου, σε κάποιο κανάλι θα παίζει κάθε 15', και βέβαια αν πάρεις τηλέφωνο κανένας δε σε ρωτάει αν είδες τη διαφήμιση ή όχι, για όλους η τιμή είναι η ίδια, τη έχεις δει ή όχι). Αλήθεια, θα πήγαινε κανείς το παιδί του που έχει υψηλό πυρετό, σε έναν παιδίατρο ή τον πατέρα του που έχει την καρδιά του σε έναν καρδιολόγο ως μόνο κριτήριο ότι αυτός έχει εβδομάδα εκπτώσεων και χρεώνει 50% λιγότερο;
2/ με 20 € το μήνα μόνο, αλλά για πόσους μήνες δε σας λένε. Και όταν πάτε σας βγάζουν ένα καταναλωτικό δάνειο (όχι άλλο δάνειοοοοοο, όχι άλλο κάρβουνοοοοο). Αυτοί παίρνουν τα λεφτά άμεσα από την Τράπεζα κι εσείς δεν ξεμπερδεύετε ποτέ με την Τράπεζα.

Το θέμα είναι ότι αυτές οι Εταιρείες έχουν μεγάλο κοστολόγιο διαφημιστικής δαπάνης (TV,περιοδικά, αφίσες, ραφιόφωνο) το οποίο το πληρώνει ο ενδιαφερόμενος.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ;
Έχω ξαναπει: Λύση είναι να πάτε σε Πλαστικό Χειρουργό που ασχολείται με το θέμα.
     Υπάρχουν εξειδικευμένα Κέντρα που τα έχουν Πλαστικοί Χειρουργοί. Κέντρα μικρά, με προσωπική εξυπηρέτηση, που ο πλαστικός χειρουργός θα ενδιαφερθεί από το Α ως το Ω. Από την ενημέρωσή σας, τη μεταμόσχευση, έως και την πληρωμή. Και φυσικά επειδή έχουν λιγότερα λειτουργικά έξοδα και λιγότερη διαφήμιση έχουν και καλύτερες τιμές (προσοχή στη συνολική τιμή, γιατί στις μεγάλες εταιρείες "πετάνε" μια μικρή τιμή, στην αρχή, για δόλωμα, και μετά σε "φορτώνουν" με "έξτρα", "υποχρεωτικές" χρεώσεις και σου έρχεται διπλάσιο από το να στο κάνει ο Πλαστικός Χειρουργός.
δεν λεω εχεις δικιο.αλλα σε ποιον πλαστικο χειρουργο?ποιος ειναι ο καλητερος?αν πας συστημενος ναι.αν ομως πας ψαχνοντας τιποτα δεν ειναι σιγουρο.βασικα το καλητερο ειναι να παει κανεις στο εξωτερικο.Π.Χ.Κανναδα.εκει εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να εχεις επυτηχια.αυτο που δεν μου αρεσε οταν εκανα της εμφυτευσεις ηταν το οτι κανεις δεν μου εδινε καμια εγγυηση για το αποτελεσμα!απλως θα ελεγα ημουνα τυχερος ή ο οργανισμος μου αντεδρασε σωστα και πετυχε!ειδα παντος ανθρωπους στο laser line cliniques που ειχαν ερθει περιμενανε καποιο γιατρο και δεν ειχε καμια επυτηχια το αποτελεσμα!ειχανε μια τουφα μαλλια εμφυτευμενα!οταν  ρωταγα τους γιατρους για το τι αποτελεσμα θα εχω μου απανταγανε οτι στην ιατρικη ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και δεν μπορουνε να κανουν προβλεψη!

captainXXX

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν λεω εχεις δικιο.αλλα σε ποιον πλαστικο χειρουργο?ποιος ειναι ο καλητερος?αν πας συστημενος ναι.αν ομως πας ψαχνοντας τιποτα δεν ειναι σιγουρο.βασικα το καλητερο ειναι να παει κανεις στο εξωτερικο.Π.Χ.Κανναδα.εκει εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να εχεις επυτηχια.αυτο που δεν μου αρεσε οταν εκανα της εμφυτευσεις ηταν το οτι κανεις δεν μου εδινε καμια εγγυηση για το αποτελεσμα!απλως θα ελεγα ημουνα τυχερος ή ο οργανισμος μου αντεδρασε σωστα και πετυχε!ειδα παντος ανθρωπους στο laser line cliniques που ειχαν ερθει περιμενανε καποιο γιατρο και δεν ειχε καμια επυτηχια το αποτελεσμα!ειχανε μια τουφα μαλλια εμφυτευμενα!οταν  ρωταγα τους γιατρους για το τι αποτελεσμα θα εχω μου απανταγανε οτι στην ιατρικη ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και δεν μπορουνε να κανουν προβλεψη!
Καταλαβαίνω τους ενδοιασμούς σου, αλλά...ΝΑΙ να ρωτήσουμε ρε φίλε μου ποιός είναι ο καλύτερος πλαστικός. Εδώ ρωτάμε όταν θέλουμε ν' αγοράσουμε αυτοκίνητο, και όταν βρούμε κανένα γνώστο που έχει πάρει το ίδιο που θέλουμε να πάρουμε, τον ξεψαχνίζουμε, "και πως το βλέπεις" "και είσαι ευχαριστημένος". Και εδώ που πρόκειται για την υγεία μας (και δεν είναι και αυτοκίνητο που αν δεν σου κάνει το πουλάς και παίρνεις άλλο) δε πρέπει να ψάξουμε και να ρωτήσουμε γνωστούς και φίλους;
Και από την άλλη, να πάω στον Καναδά, να ξενητευτώ, στην άλλη άκρη του κόσμου και να πληρώσω και τα μαλλιά της κεφαλής μου (που δεν έχω ούτε μαλλιά, ούτε λεφτά) στο ταξίδι; Εκεί θα πάω στα τυφλά, χωρίς να ξέρω κανέναν και μπορεί να πέσω σε κανέναν "σφάχτη". Και αν μπορώ να βρω στο Καναδά τον καλό, γιατί δεν μπορώ να τον βρω στην Ελλάδα που έχω άκρες και γνωστούς. Και άντε και τον βρίσκω τον καλό στον Καναδά, αν πάθω καμιά επιπλοκή(κι αυτά στο πρόγραμμα είναι) τι θα κάνω: θα πάρω το αεροπλάνο να πάω πάλι στο Καναδά να με δει;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καταλαβαίνω τους ενδοιασμούς σου, αλλά...ΝΑΙ να ρωτήσουμε ρε φίλε μου ποιός είναι ο καλύτερος πλαστικός. Εδώ ρωτάμε όταν θέλουμε ν' αγοράσουμε αυτοκίνητο, και όταν βρούμε κανένα γνώστο που έχει πάρει το ίδιο που θέλουμε να πάρουμε, τον ξεψαχνίζουμε, "και πως το βλέπεις" "και είσαι ευχαριστημένος". Και εδώ που πρόκειται για την υγεία μας (και δεν είναι και αυτοκίνητο που αν δεν σου κάνει το πουλάς και παίρνεις άλλο) δε πρέπει να ψάξουμε και να ρωτήσουμε γνωστούς και φίλους;
Και από την άλλη, να πάω στον Καναδά, να ξενητευτώ, στην άλλη άκρη του κόσμου και να πληρώσω και τα μαλλιά της κεφαλής μου (που δεν έχω ούτε μαλλιά, ούτε λεφτά) στο ταξίδι; Εκεί θα πάω στα τυφλά, χωρίς να ξέρω κανέναν και μπορεί να πέσω σε κανέναν "σφάχτη". Και αν μπορώ να βρω στο Καναδά τον καλό, γιατί δεν μπορώ να τον βρω στην Ελλάδα που έχω άκρες και γνωστούς. Και άντε και τον βρίσκω τον καλό στον Καναδά, αν πάθω καμιά επιπλοκή(κι αυτά στο πρόγραμμα είναι) τι θα κάνω: θα πάρω το αεροπλάνο να πάω πάλι στο Καναδά να με δει;
διαβασε στην αρχη του thread γραφει ενα παιδι που ξερει πολυ πιο πολλα απο μενα γι 'αυτο το θεμα.εγω το μονο που μπορω να πω ειναι για το Laser Line Cliniques.αυτος εχει κανει 2 επεμβασεις μια στο Laser και μια στο dhi.του ειχα στηλει της φωτο μου.μου  ειπε οτι ειχα πολυ καλο αποτελεσμα και μου ειχε πει:φαντασου να ειχες παει στο εξωτερικο!οι τιμες στον Κανναδα δεν ειναι πολυ ακριβοτερες απο την Ελλαδα.υπολογιζε 4500 ευρω την επεμβαση για 1500-1700 τριχοθυλακια περιπου (εγω εδωσα 3500 την καθε φορα στο Laser με πολυ παζαρι).Καναδα και Γερμανια ειναι οι κλινικες των γνωστων αυτων γιατρων που κανουν πολλα χρονια εμφυτευσεις....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
......παντος και στην Ελλαδα ειδα βελτιωση.οταν ειχα κανει την πρωτη επεμβαση με ειχαν τρελλανει στον πονο και εβγαλε πολυ αιμα (Νοεμβριος 2005).τη δευτερη φορα (Μα'ι'ος 2007) μου ειχανε κανει και καυτηριαση στο ραμα και δεν με πονεσαν τοσο.ισως ο γιατρος ηταν καλητερος?δεν μπορω να συγκρινω με καποιο αλλο κεντρο γιατι μονο στο Laser Line εχω κανει επεμβασεις.παντος για καποιον που θελει να πετυχει καλο αποτελεσμα καλητερα να παει εξωτερικο.για τα λεφτα εννοειται οτι αν δεν εχεις 7000-8000 ευρω για 2 επεμβασεις ξεχνα το.....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στο εξωτερικο θα στιχισει παραπανω γιατι εχεις και τα εξοδα του εισητηριου και του ξενοδοχειου που θα μεινεις.παντος αξιζει τον κοπο.ειδα ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ στο καμακι!κατ'αρχην διχνω πολυ νεοτερος.τωρα πια δεν χανω γκομενες λογω καραφλας!

MavrosVarkaris

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, τι νούμερα είναι αυτά που λέτε;
8.000€ στα Laser Line Clinics και ...στον Καναδά 4.500 x 2 = 9.000 € + έξοδα εισητηρίων + διαμονή (βάλε άλλα 3.000€ x 2= 6.000€) σύνολο 15.000€??????  :helpplea:

Εγώ πάντως πήγα στη Hair Anaplasis, μου το έκανε ο ίδιος ο πλαστικός και σε τιμή σούπερ. :)

Και τώρα δείχνω δέκα χρόνια νεότερος και άμα γουστάρω βάζω και τζελ και ότι θέλω. :sunglasses:
Και μου τα τραβάνε οι γκόμενες όταν πηδιόμαστε και κανένα πρόβλημα.  :rockon:  :boobies:

Τι καθόσαστε και μιλάτε και μιλάτε και μιλάτε...    :jerking:
Ή πηγαίνετε να το κάνετε σε κανέναν σωστό γιατρό ή αλλάχτε κουβέντα και μιλήστε για ποδόσφαιρο και αυτοκίνητα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε παιδιά, τι νούμερα είναι αυτά που λέτε;
8.000€ στα Laser Line Clinics και ...στον Καναδά 4.500 x 2 = 9.000 € + έξοδα εισητηρίων + διαμονή (βάλε άλλα 3.000€ x 2= 6.000€) σύνολο 15.000€??????  :helpplea:

Εγώ πάντως πήγα στη Hair Anaplasis, μου το έκανε ο ίδιος ο πλαστικός και σε τιμή σούπερ. :)

Και τώρα δείχνω δέκα χρόνια νεότερος και άμα γουστάρω βάζω και τζελ και ότι θέλω. :sunglasses:
Και μου τα τραβάνε οι γκόμενες όταν πηδιόμαστε και κανένα πρόβλημα.   :rockon:   :boobies:

Τι καθόσαστε και μιλάτε και μιλάτε και μιλάτε...    :jerking:
Ή πηγαίνετε να το κάνετε σε κανέναν σωστό γιατρό ή αλλάχτε κουβέντα και μιλήστε για ποδόσφαιρο και αυτοκίνητα.
ε,πες μας την τιμη.πες μας ποσα τριχοθυλακια εβαλες?και εγω παντος ειμαι ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα και δειχνω 10 χρονια νεοτερος!εγω τωρα οτι εκανα εκανα.πες καμια πληροφωρια για τα παιδια που θελουν να κανουν.θα τα βοηθισεις πολυ!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν τις χανω πια Σταυρο!ισως λογω ανωμαλιας με μερικες δεν τα βρισκω.αλλα τωρα εχω πειρα και αμα δω καμια πολυ παρθενοπη που καταλαβαινω μιλοντας μαζι της οτι για αυτην ακομα και το τσιμπουκι ειναι ανωμαλια δεν παω μαζι της!παντος ειδα ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ απο πριν.τωρα εχω τρομερες επυτηχιες!2 πραγματα με ανεβασανε 1.η εμφυτευσεις μαλλιων και 2.που αδυνατισα 20 και κιλα απο 93 πηγα 72 (υψος 171-173).

Finder

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Ειναι και πως δειχνεις με καραφλα.
Εχω ενα φιλο που απο τοτε που καραφλιασε, μαμαει 1000% παραπανω!
Αν εχεις στρογγυλο κεφαλι και εισαι σκουροχρωμος, η καραφλα μπορει να ειναι και ωραια.

Υπαρχουν βεβαια περιπτωσεις (η πλειοψηφια) που η καραφλα σου "αφαιρει" ποντους...

thuvu007

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγω γεννηθηκα καραφλος και ετσι ειμαι ως τα τωρα
Ειμαι ιδιος ο ΘουΒου καραφλος πρακτορ, αλλα δεν κολονω με τις γκομενες και εχω και μεγαλες επιτυχιες

Finder

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
1
Εγω γεννηθηκα καραφλος και ετσι ειμαι ως τα τωρα
Ειμαι ιδιος ο ΘουΒου καραφλος πρακτορ, αλλα δεν κολονω με τις γκομενες και εχω και μεγαλες επιτυχιες

Ειναι γνωστο οτι ομορφια δεν συνεπαγεται και γκομενες (ευτυχως, γιατι αλλιως η ζωη θα ηταν μονοτονη).
Ειναι θεμα αυτοπεποθησης, μαγκιας, τυχης, πορτοφολιου, χαρακτηρα κτλ κτλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom